Foto
Inhoud blog
 • Mijn Statpagina
 • Pagina Powerpoint
 • Webmaster.
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Foto
  Foto
  Mijn Websites
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  1001Animatie&Plaatjes
  Plaatjes voor groot en klein
  05-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Webmaster.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Op deze blog zal ik jullie continu op de hoogte houden wat er weer aan veranderingen zijn op mijn website. Ik ben de webmaster en mijn naam is Mattheus Bouman roepnaam Theo, en ik hoop dat jullie veel van mijn website zullen genieten. Ik zal jullie uitleggen wat de bedoeling is van mijn website, deze heb ik gemaakt om lekker bezig te zijn, en 1001animatie is geschikt voor kinderen en ach ja eigenlijk voor iedereen, nu de uitleg.

  Ik ben animatie gaan verzamelen toen ik thuis kwam te zitten van mijn werk, en mij een computer had aan geschaft, ik had toen geen idee waar ik het eerst moest beginnen want een computer was mij helemaal vreemd, maar met een beetje hulp van anderen leerde ik al snel hoe het allemaal werkte. Op gegeven moment ging mijn aandacht naar de animatie en ook naar de leuke plaatjes die ik tegen kwam op het internet, en  ben deze animatie gaan verzamelen en later ook de leuke plaatjes. Na een tijdje werd mij gevraagd is een website maken niet iets voor jou en heb toen op het netwerk gaan kijken hoe het allemaal in elkaar zat en ben begonnen, eenvoudig was het niet in begin maar op den duur lukte het al beter. Heb eerst een kleine website gemaakt en is uitgegroeid tot wat het nu is, maar ik ben wel wat jaartjes verder.nu heb ik 1001animatie dat is een website met vele duizenden plaatjes en gifjes, maar ik heb in 1001animatie ook weer andere websites zoals sinterklaas site, Halloween site, babywebsite, en paas site, en komen nog meerdere websites bij, ik zou zeggen blijf mij volgen dan kan je zien wat er allemaal gebeurd, veel surf plezier.

  Bijlagen:
  http://www.1001animatie.nl   

  05-06-2017 om 00:00 geschreven door animatie1950

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  Tags:plaatjessite, animatieplaatjes, bewegendeplaatjes, afbeeldingen, cliparts, gifplaatjes, powerpoint, pps, kleurplaten, achtergronden, 3dplaatjes, startpagina, linken, kerstplaatjes, sinterklaas plaatjes, halloween plaatjes, erotische animaties, paas plaatj
  >> Reageer (0)
  08-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn Statpagina
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Ikhebvoorjullie ook een mooie startpagina met zeer veel mooie linken naar allerlei mooie websites, er zijn ongeveer meer dan 1001 linken dus voor ieder wel een linkje, er zijn met elkaar 152 Categorie├źn. Deze linken zijn allemaal gratis te openen en te bekijken, mist je hier nog een link die je ook graag hier op mijn startpagina geplaatst wil hebben stuur deze dan gerust naar mij toe, en zal deze zo snel mogelijk plaatsen. Ik wens jullie veel surfplezier op mijn startpagina.


  Bijlagen:
  http://www.1001animatie.nl/linken.html   

  08-06-2017 om 18:21 geschreven door animatie1950

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  06-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pagina Powerpoint
  Klik op de afbeelding om de link te volgen
  Hallo iedereen ben weer druk bezig geweest met een pagina te maken met PowerPoint, ik denk dat er veel mensen zijn die vaak weer aan het zoeken zijn naar de mooiste PowerPoint, ik heb nu verschillende categorie├źn zoals paarden, landschap, nostalgie nostalgiemuziek enz. Meestal zijn PowerPoint leuke plaatje, korte video's of mooie teksten, het mooiste hiervan het zijn zelf gemaakte PowerPoint, de een gaat over de vakantie de ander verzint een leuke tekst of leuke plaatjes, misschien is er wel een mooie voor je bij, veel plezier.

  06-06-2017 om 00:00 geschreven door animatie1950

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:Powerpoint, ppsjes
  >> Reageer (0)


  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Foto

  Foto

  Archief per week
 • 05/06-11/06 2017  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!