Man in levensgevaar na zwaar ongeval op E17, ook moeder en dochtertje (6) zwaargewond

Bij een zwaar ongeval op de E17 is vrijdagnacht een man levensgevaarlijk gewond geraakt. Ook een vrouw en haar 6-jarige dochter zijn zwaargewond. Ook bij andere ongevallen in de nacht van vrijdag op zaterdag was de menselijke tol hoog.

bfs, lbo

Het ongeval gebeurde rond 4.30 uur op de E17 in Temse. Een wagen met Britse nummerplaat werd aan hoge snelheid achteraan aangereden door een BMW. Door de klap begonnen beide voertuigen te tollen.

Bij het ongeval raakte nog een derde wagen betrokken die inreed op de wrakken. De bestuurder van de BMW werd in levensgevaar overgebracht naar het ziekenhuis. In de auto met Britse nummerplaat zat een Pools gezin dat in Groot-Brittannië woont. De moeder en de 6-jarige dochter raakten zwaargewond, net als de vader.

Lees verder onder de foto’s

© bfs

© bfs

In Schilde kwam een 21-jarige man om het leven. Hij verloor rond 4.30 uur de controle over het stuur en crashte tegen een boom. De bestuurder overleed ter plaatse. Zijn passagier, een 21-jarige Antwerpenaar, raakte lichtgewond.

Lees verder onder de foto

© bfm

Bij een vermoedelijke straatrace in Boechout vielen twee zwaargewonden. Het ongeval gebeurde tijdens een inhaalmanoeuvre. Een auto raakte de borduur en is enkele keren over de kop gegaan om uiteindelijk in een weide te belanden. De andere betrokken auto is weggereden en wordt nog gezocht.

© bfm

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen