Griekse Belg grijpt met Panathinaikos naast bekerfinale

Panathinaikos is er donderdag niet in geslaagd om zich te plaatsen voor de Griekse bekerfinale. Panathinaikos leed een zware 4-0 nederlaag tegen PAOK in de terugwedstrijd van de halve finales, nadat het de heenwedstrijd met 2-0 gewonnen had.

Viktor Klonaridis begon net als voormalig Standard-speler Paul-José Mpoku aan de wedstrijd bij Panathinaikos op bezoek bij PAOK. Panathinaikos begon met een goede uitgangspositie aan de wedstrijd, maar was die vroeg in de tweede helft al kwijt na doelpunten van Pelkas (14.) en Matos (48.). Toen Panathinaikos ook nog eens met tien voort moest na een rode kaart voor verdediger Hult, maakte PAOK de klus af via Shakhov (74.) en Prijovic (83.). Klonaridis werd na 77 minuten naar de kant gehaald.

In de finale van 6 mei neemt PAOK het op tegen AEK Athene. AEK Athene plaatste zich woensdag voor de finale door landskampioen Olympiakos, dat afgelopen weekend nog zijn 44e landstitel vierde, uit te schakelen.