Waar vandaan: SeniorenNet.nl Blogs > Uw eigen SeniorenNet.nl Blog

Uw eigen SeniorenNet.nl Blog

Wat is een blog?

Uw persoonlijke webpagina volledig op maat of een soort van dagboek op Internet waarin u vrijuit kunt vertellen. Snel, eenvoudig een eigen website maken zonder enige technische kennis en dit GRATIS. Een plaats voor uw ervaringen. Uw eigen website waar u regelmatig nieuwe dingen op kan plaatsen, wat dit ook is.

Uw eigen stek op internet waarop u creatief aan de slag kunt met uw eigen ervaringen, uw hobby, actualiteit, de politiek, commentaar, over uw activiteiten, plaatselijk nieuws, over uw mailgroep, huisdieren,... Een blog is wat u zélf wenst dat het is.

Snel uw eigen blog, gratis!

Op een minuut heeft u uw eigen gratis blog. Nog enkele minuten later en u heeft er al berichten kunnen op plaatsen en kan u al uw vrienden, familie uitnodigen naar je eigen site te surfen. Maar ook de rest van de wereld kan het lezen! Het is zo eenvoudig als het versturen van een e-mailtje. Het enige wat u moet doen is op onderstaande knop drukken en enkele eenvoudige gegevens invullen zodat uw blog kan worden gemaakt.

Meer informatie?

E-mail deze pagina | Afdrukken | In favorieten opslaan In favorieten opslaan | Share/Bookmark
Een vraag of een probleem op SeniorenNet?
Kijk dan in het Helpcentrum (klik hier). Als je het daar niet kan vinden, helpen we je via e-mail op support@seniorennet.nl.
Untitled Document