ferryovertochtengeland
Inhoud blog
  • De top van de aanbevolen plaatsen in Engeland voor een bezoek
  • De beste evenementen en festivals in Frankrijk
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    06-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De top van de aanbevolen plaatsen in Engeland voor een bezoek
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Engeland is het grootste land van Groot-Brittannië en heeft de grootste stad van Europa. Het land heeft ook meer dan 900 km prachtige kusten en een paar van ’s werelds grootste toeristenattracties. Leer alles over Engeland kennen, van zijn prachtige landschappen en historische Werelderfgoed plaatsen tot zijn levendige en kosmopolitische steden. Als het thuiszitten je gaat vervelen, kun je een nieuwe ervaring opdoen met een Overtocht Engeland. In elke regio van Engeland zijn honderden fantastische attracties om van te genieten. Dus wat voor soort vakantie je ook wilt, je zult het perfecte reisdoel in Engeland vinden.

    Attracties in Londen
    Elke keer als je een reisje naar Londen plant, moet je een paar van zijn belangrijke attracties bezoeken. De hoofdstad is eenvoudigweg duizelingwekkend en is gemakkelijk te bereiken als je per veerboot reist. Geniet van de culturele stad en laat je onder de indruk brengen van zijn uitstekende attracties. Londen mag misschien overkomen als een enorme, lawaaiige betonnen stad, maar als je aan je ontdekkingstocht begint, zul je je realiseren dat een van zijn grootste charmes in de natuurlijke parken ligt. Zorg er voor dat je een paar van die heerlijke plekken bezoekt als je naar Londen reist. Londen mag zich beroemen op een aantal spectaculaire plaatsen, waaronder die hieronder zijn genoemd, en die bieden waardevol plezier voor het hele gezin.

    1. Olympic Stadium
    2. Richmond Park
    3. London Eye
    4. British Museum
    5. National Gallery
    6. Royal Opera House
    7. Imperial War Museum
    8. The Courtauld Gallery

    Attracties in Liverpool
    Met zijn attracties van wereldklasse, spectaculaire evenementen, sport van wereldklasse en weergaloze muzikale erfenis is Liverpool de ideale bestemming om te bezoeken en te ontdekken. Liverpool en zijn wijde omtrek hebben een rijkdom aan attracties van wereldklasse, bezoekerscentra en natuurwonderen. Van de door de National Trust beschermde duinen en het heideland van Formby tot de hele kleine eilandjes en de ongerepte zandgebieden van de brakke Dee riviermonding is dit een stadsregio met fantastische natuur op een kleine afstand rijden van het kloppend hart van de stad. Breng een bezoek aan deze ideale plekken om je reis nog leuker te maken.

    1. Het Albert Dock
    2. Walkers Art Gallery
    3. World Museum Liverpool
    4. St. Georges Hall
    5. Yellow Duck marine

    Attracties in Portsmouth
    Portsmouth zit vol beroemde attracties en verborgen juweeltjes. Als je van plan bent een bezoek te brengen aan Portsmouth in de komende maanden, weet dan dat er genoeg te zien, te doen, te horen en te proeven is tijdens allerlei geplande festivals en evenementen. Ja, er is letterlijk iets voor iedereen in Portsmouth dit jaar, en met zo veel om uit te kiezen, zul je zeker iets vinden waar je van houdt.

    1. D Day Museum
    2. Gunwharf Quays
    3. Hampton Beach
    4. Portsmouth Guildhall

    Attracties in Birmingham
    Als je moet beslissen of je met vakantie naar het buitenland gaat of thuis blijft, is de meest gedenkwaardige en leuke vakantie of thuisvakantie (‘staycation’) die, die een verrassing bieden. Een onverwachte locatie in het Verenigd Koninkrijk met een scala aan activiteiten en plekjes die voorheen onontdekt waren, zou zo maar de hele familie kunnen verrassen. Birmingham heeft veel attracties waar toeristen van over de hele wereld naar toe komen. Toeristen brengen hier memorabele dagen door met hun gezin en vrienden. Hieronder volgen een paar aanbevolen plekken om te bezichtigen:

    1. Drayton Manor Theme Park
    2. Millennium Point
    3. Aston Science Park
    4. National Exhibition Center
    5. Victoria Square Birmingham

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (5 Stemmen)
    06-11-2012, 07:55 geschreven door bootengeland
    Reacties (1)
    06-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De beste evenementen en festivals in Frankrijk
    Festivals in Frankrijk worden met veel vertoon en plezier gevierd. Tijdens het festivalseizoen zie je de lokale bevolking en de toeristen zich vermaken op straat. Frankrijk is een christelijk land dus de christelijke feestdagen worden overal gevierd. De populairste festivals in Frankrijk zijn Nieuwsjaarsdag, Pasen, Hemelvaartsdag, Pinksteren, Maria ten Hemelopneming, Allerheiligen, Bestandsdag 1918 en Kerstmis. Festivals in Frankrijk geven een kijkje in de cultuur van de regio, dus probeer je reis te plannen aan de hand van de festivalkalender.

    Bastille Day (Paris)
    De viering van de Dag van de Bastille in Parijs is een van de meest hectische en feestelijke tijdens van het jaar in de Franse hoofdstad. Het is ook een van de oudste en historische festivals. Om de overwinning van de republikeinen op de koninklijke regering en de stichting van een nieuwe Franse Republiek te vieren, maken de Fransen er een bijzondere dag van. Vaar per ferry Duinkerken om deel te nemen aan de Dag van de Bastille. 

    Lichtfestival (Lyon)
    Het Lichtfestival (Maria Onbevlekte Ontvangenis) in Lyon is de dag waarop de dankbaarheid jegens Moeder Maria wordt betuigd en valt elk jaar op 8 december. De twee belangrijkste activiteiten zijn de verlichte Basiliek van Fourvière in allerlei kleuren en de unieke lichtshow op de Place des Terreaux. Het festival omvat allerlei activiteiten gedurende 4 dagen, met als hoogtepunt 8 december. Britse mini-cruise maatschappijen hebben aanbiedingen tijdens periodes van festivals. 

    French Open op Roland Garros (Paris)
    Het grand slam tennistoernooi op Roland Garros in Parijs is een van de populairste en meest prestigieuze evenementen op de sportkalender. Als je van tennis houdt en je zou graag eens een wedstrijd willen bijwonen waar de rally’s betoverend zijn en de aces met de snelheid van een raket worden geslagen, zorg dan dat je zo snel mogelijk kaarten bemachtigt. 

    Docks Kunstmarkt (Lyon)
    Docks Kunstmarkt is een feest voor kunstliefhebbers vanwege de internationale kunstexpositie en –markt die zijn weerga niet kent. Olivier en Particia Houg zijn de oprichters er van. De kunstmarkt wordt gehouden in Lyon om opkomende kunstenaars te kunnen ontdekken en met een solo-expositie te ondersteunen.

    Nice Jazz Festival (Nice)
    Het Nice Jazz Festival dat sinds 1948 jaarlijks wordt gehouden in Nice, aan de Franse Riviera, is “het eerste jazzfestival van internationale betekenis”. In 1994 kwam de nadruk van het festival meer te liggen op modern-populaire - en wereldmuziek, maar het is nu weer een beetje terug naar zijn originele uitgangspunt, al zijn er wel wat moderne invloeden behouden. Het Nice Jazz Festival duurt elk jaar 8 dagen aan het eind van de maand juli en wordt gehouden in de grote en pittoreske Cimiez Arenas et Jardins. Met een muziekprogramma dat breed, internationaal en altijd indrukwekkend is, geniet het Nice Jazz Festival terecht de reputatie van de meest prestigieuze jazzweek in Europa. 

    Avignon Festival
    Het festival in Avignon in de spectaculaire middeleeuwse stad aan de oevers van de rivier de Rhône in Zuid-Frankrijk, is misschien wel Frankrijks bekendste festival. Het festival wordt gehouden sinds 1947 en is zeker het oudste festival in zijn soort dat nog steeds bestaat. Elk jaar gedurende 3 weken in juli trekt het festival bezoekers, niet alleen uit Frankrijk maar ook, en steeds meer, van over de hele wereld. 

    Voor meer informatie over Mini cruises http://www.dfdsseaways.nl/minicruises/


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
    06-09-2012, 09:51 geschreven door bootengeland
    Reacties (2)
    Archief per week
  • 05/11-11/11 2012
  • 03/09-09/09 2012
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Blog als favoriet !

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!