Foto
Inhoud blog
  • DE AAP KOMT UIT DE MOUW
  • WIJ VAN WC EEND ADVISEREN WC EEND
  • DE KOGEL KWAM VAN LINKS
  • OM PALADIJ N VAN DE REGENTEN
  • DIT KAN ALLEMAAL MAAR IN ONS LAND
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Welkom op mijn blog Fijn is Anders!
    Over mijzelf
    Ik ben Joep Cactus
    Ik ben een man en woon in (Nederland) en mijn beroep is .
    Ik ben geboren op 12/11/1955 en ben nu dus 68 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Het schrijven van columns / politiek / voetbal.
    Ik ben begonnen met het schrijven van columns vanuit mijn hobby. Mijn grote voorbeeld was Theo van Gogh. De volksverlakkers onder de Haagse kaasstolp, het graaiers kapitalisme en de grachtengordel elite liggen bij mij onder een vergrootglas.
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Fijn is Anders
    De mening van Joep Cactus
    24-10-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STOP DE OMVOLKING VAN ONS LAND
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De regenten laten ons nu al reeds weten dat het aantal uitvreters het komend jaar ruim 50.000 zal bedragen nog los van het aantal gezinsherenigingen. Een complete stad ter grote van Venlo. We dienen ons op te maken voor een tsunami van uitvreters van bui-ten Europa. Dit kan en mag niet getolereerd worden! Nu niet en nooit niet! Een ongewenste tsunami welke leidt tot een een ongewenste islamisering van ons land. Gevolgen hiervan zijn woningroof ten koste van ons eigen volk door nieuwkomers. Wo-ningen die beschikbaar komen gaan naar deze parasieten. Lang-zaam maar zeker wordt ons land naar de kloten geholpen door asielmaffia. Stelselmatig worden onze westerse vrijheden en nor-men en waarden om zeep geholpen door middeleeuwers afkom-stig uit zandbakken uit verweggistan. Als we zo doorgaan wordt ons land onderdeel van Eurabistan met als hoofdstad Brussel. Een land waar wij gekneveld worden door de islam!   

    24-10-2022 om 21:08 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-05-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE AAP KOMT UIT DE MOUW
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het lintje voor Mitchell Esajas riep al veel weerstand op om deze zwarte activist en Zwarte Piet hater een koninklijke onderschei-ding te geven. Een ongenode uitvreter heeft het tot zijn doel gesteld om onze cultuur te vernietigen waarbij hij gesteund door woke watjes die er heil in zien om onze cultuur te helpen ver-nietigen en te vervangen door die van primitievelingen uit Afrika. Tel hierbij op de ondermijning door de moslims met hun middel-eeuwse opvattingen. Esajas heeft nog nooit een rooie cent bijgedragen aan onze maat-schappij maar slechts geprofiteerd van onze belastingcenten middels een uitkering en sub-sidies voor anti blanke activiteiten. Dat lintje is blijkbaar naar zijn bol gestegen en nu eist hij herstelbetalingen van de regering en gemeenten voor hen die nazaten zijn van de slaven. Verder trekt een hele grote broek aan richting ons koningshuis. De koning spreekt op de aanstaande Keti Koti herdenking maar wat betreft die smerige parasiet hoeft hij niet te komen als hij namens zijn familie niet een flinke zak geld meebrengt voor de Surinamers waarvan er vele te lui zijn om uit hun ogen te kijken. Ons land wordt door Esajas en zijn matties gezien als luilekkerland waarin ze ongeremd kunnen parasiteren van onze sociale voorzieningen waaraan zij nog nooit een rooie cent hebben bijgedragen. Hij blijft maar hameren op herstel-betalingen. Bij de onafhankelijkheid van Suriname kregen de Surinamers 10.000 gulden per persoon wat weggegooid geld was in deze poel van corruptie en nepotisme. Kort voor de onafhankelijkheid kwamen ernog vele vliegtuigen vol Surinamers naar ons land om hier aan het uitkeringsinfuus te worden gekoppeld. Het zou de koning en de regering sieren deze parasiet zijn lintje af te nemen. Het enigste wat hij verdient is een kerf op zijn kerfstok!   

    13-05-2023 om 21:16 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-05-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIJ VAN WC EEND ADVISEREN WC EEND
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag werd de informatie van het IPPC ter discussie gesteld bij Ongehoord Nieuws door een internationale groep wetenschap-pers verenigd in de de stichting Clintel. IPPC is een klimaat club van Verenigde Naties die rapporten uitbrengt die kritiekloos wor-den aangenomen door regeringen waaronder ook de onze. De stichting Clintel wordt zwart gemaakt door de staatsomroep bij momde van Pointer gemaakt door de KRO/NCRV en andere kli-maat maffiosen. Er werd door Pointer beweert dat de Clintel wordt gesubsidieerd met oliegeld zonder enig bewijs. De rechter is dit ook van mening en stelde Clintel in het gelijk. De klimaatmaffia wordt gesubsidieerd door de staat en de Postcodeloterij. Het IPPC heeft een leger wetenschappers die al bevooroordeeld zijn over de staat van het klimaat en welke draconische maatrgelen er genomen dienen te worden. Wetenschappers die mede door landen worden geselecteerd. Klimaat kritische wetenschap-pers worden geweerd zoals bekende Amerikaanse wetenschappers welke geen klimaat-ontkenners zijn maar wel kritisch zijn. Dit leidt tot een tunnelvisie van de IPPC ingeven door wetenschappers met oogkleppen op. Dit alles leidt ertoe dat ons land ook slot gaat, de boeren onmogelijk gemaakt wordt te boeren, vissers onmogelijk gemaakt te vissen en ons land vol geplemd wordt met zonnepanelen en windmolens. Dit alles door klimaatdrammers!   

    09-05-2023 om 23:55 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-05-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE KOGEL KWAM VAN LINKS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het is vandaag de 21ste sterfdag van Pim Fortuyn die op het Mediapark werd doodgeschoten door dierenactivist Volkert van der Graaf. Fortuyn die bij de gemeenteraadsverkiezingen in Rotter-dam al een eclatante overwinning had geboekt dreigde nu ook de landelijke verkiezingen te gaan winnen en aanspraak te gaan ma-ken op het premierschap. Een homo als premier kon niet voor de gevestigde partijen en daarom moest hij kaltgesteld worden. Een enorme demonisering campagne ging van start. De aftrap werd gedaan door Marcel van Dam die hem een bijzonder minderwaardig mens noemde. Hierna volgden Ad Melkert, Paul Ro-senmöler en Thom de Graaff. Deze bende van vier veroorzaakte een dermate vijandig klimaat waarin moord op Fortuyn niet uit kon blijven. Een moord uit de periferie van de Groene Khmer dat blijkt uit het feit dat de locoburgemeester van deze groene bende in Wageningen met de kompanen van De Graaf informeerde over zijn arrestatie zodat deze allerlei belastend mate-riaal konden laten verdwijnen. Juist vandaag meende links tuig een haat tegen Fortuyn nog eens te moeten botvieren door zijn standbeeld te bekladden. De dag waarop hij jaarlijks her-dacht wordt. En Volkert van der Graaf leidt weer fijn leven op kosten van de staat. 

    06-05-2023 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-05-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OM PALADIJ N VAN DE REGENTEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Onlangs is Richard de Mos van de plaatselijke partij Hart voor Den Haag van alle aanklachten vrijgesproken en de rechter gaf het Openbaar ministerie een enorme oorwassing waar zelfs de hon-den geen brood van lusten. Dat het OM dit als een vernedering er-voer behoeft geen twijfel. De Mos moest hoe dan ook een kopje kleiner gemaakt worden, kaltgesteld worden! Dit alles onder regie van NSB'66 welke de katalysator was en nog is van de ongekende heksenjacht op De Mos. Het OM heeft twee weken de tijd na de uitspraak om in hoger beroep  te gaan. Daar ze er hoegenaamd nog niet uit zijn hebben ze voorlopig hoger beroep aangetekend zonder een termijn aan te geven waarin zij besluiten het wel of niet te doen. Dit is een vuil vies smerig duivels spel van het OM om de beslissing boven de markt te laten hangen en jaren te rekken en het zwaard van Damocles blijft zo boven het hoofd van De Mos hangen. Dit zal verzwarend werken op De Mos en zijn partij. Dit ondermijnt de democratie doordat het OM zich leent voor de wil van de regenten. Ze ondersteunen de gevestigde partijen die in elke nieuwkomer welke populair is bij het volk een bedreiging zien voor hun macht. Zo houdt het OM de lokale politiek in Den Haag in gijzeling! Pyongyang aan de Noord-zee!   

    04-05-2023 om 17:23 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-05-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DIT KAN ALLEMAAL MAAR IN ONS LAND
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Wederom worden we geconfronteerd met ontevreden uitvreters. Ditmaal een Afghaans gezin man vrouw en acht kinderen welke weigeren vanuit een hotel naar een woning te verhuizen. Ze zitten sinds september in een 4 sterren hotel in Almelo. Een luxe hotel met onder andere een sportruimte, zwembad, jeu de boulesbaan voor de deur en gratis wifi. Ze kregen een ruim huis aangeboden in het Zeeuwse Sint Annaland op Tholen. De reden die hiervoor op-gaven dat ze vonden dat de afstand tussen Tholen en Rotterdam te groot was daar één van hun kinderen periodiek behandeld moet worden aan een hazenlip. Dat is een drogreden daar de afstand tussen Tholen en Rotterdam zo'n 80 kilometer is en tussen Almelo en Rotterdam zo'n 180 kilometer. Nee die analfabeten uitvreters vinden het prettiger in een luxe hotel waar ze van alle gemakken worden voorzien. Alles wordt voor ze gedaan en hoeven slechts te eten slapen en zich te vermaken. Zulk gajes zou meteen het land uit moeten schop-pen terug naar waar ze vandaan komen. Het COA wil ze via de rechter uit het hotel hebben. Mijn benieuwen naar het oordeel van een NSB'66 rechter. Voorts klagen de huilstruiken van de zieligheidsindustrie over de opvang van kinderen die het zo slecht zouden hebben in de opvangcentra. De regering moet terstond maatregelen nemen ter verbetering volgens hen. Dat is dweilen met de kraan open! Ook van het stikstoffront is er nepniews. Nepniews door Natuurmonumenten die een gefotoshopte opname publiceerde van een poel in Gelderland die zwaar vergiftigd zou zijn. Dit alles onder de noemer de natuur in Gelderland is ziek. Niets is minder waar daar de natuur in deze poel goed is. Een pure leugen dus. Nepniews! Ze doen er werkelijk alles aan om subsidies binnen te harken om zo vermeend onheil over het milieu te kunnen prediken. Zij zullen vast wel niet de enigste binnen de milieumaffia zijn. We dienen het geklaag over de gesteldheid van het milieu met een hele grote korrel zout te nemen! 

    03-05-2023 om 23:13 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-04-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EIGEN VOLK GAAT WEER WORDEN AFGEKNEPEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vijand van het eigen volk nummer één secreet Kaag is weer op het oorlogspad tegen het klootjesvolk door drastisch te willen bezuini-gen want ze komt geld tekort. Ze heeft vele miljarden nodig voor haar bezopen klimaatbeleid 24 miljard te betalen. Tot en met 2026 wordt er 9 miljard extra uitgetrokken voor de opvang van uitvre-ters. Een tsunami waar maar geen einde aankomt. Vervolgens moeten de allerarmsten die nu gratis steun via de WMO ontvan-gen een bijdrage gaan betalen na inkomen. Uitvreters in de watten en allerarmsten (eigen volk) in de kou. Aan de tsunami aan uitvreters zal vooralsnog geen einde komen daar staatssecretaris Van der Burg schijnheilig zijn schouders hierover ophaald nadat de Raad van State het terugsturen van uitvreters naar Italië heeft verboden. De opvang zou daar slecht geregeld zijn. Je kan er gif op innemen dat ook gaat gelden voor Griekenland en nog meer zuidelijke landen gaat gelden. Van der Burg zegt dat we ze maar moeten opvangen en dat er een Europese oplossing moet komen wat een utopie is. Duidelijk moge zijn dat die 9 miljard niet toereikend is en dit nog veel meer gaat kosten. Tel uit je verlies! De wachtlijsten voor onze eigen burgers voor een sociale huurwoning zullen nog veel langer worden. Een schreiend voorbeeld is appartementen complex in Roden voor hoogbejaarden waar ze in lege appartementen kriskras door het complex statushouders willen plaatsen. Inspraak was er niet slechts een mededeling. De appartementen voor de uitvreters worden opgeknapt maar aan die van de bejaarden wordt niets gedaan want die worden op termijn toch gesloopt. Gaan die uitvreters zich aan de huisregels houden zoals na 21.00 moet het rustig zijn? Dat dacht ik niet want zij gaan de dienst uitmaken! De duivelse gedachte hierachter is de oudjes uit te roken zodat zij opzouten zodat zij het gehele pand kunnen overnemen. Dit alles veroorzaakt door de dievenbende van Rutte. Verder is ernog nieuws van het boerenfront. Nadat de vissers en de veehouders het leven zuur wordt gemaakt zijn nu ook de landbouwers aan de beurt. Via de paladijn van Kaag de klimaat homo Rob Jetten en lanbouwmister Piet Adema (CU) wordt het leven van aardappel telers moeilijk gemaakt doordat ze de aardappelen niet meer in oktober mogen rooien waardoor de aardappelen niet voldoende groot kunnen groeien wat van belang is voor patat friet industrie. Deze zullen we dan uit het buitenland moeten im-porteren. De zotheid ten top!  

    30-04-2023 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-04-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LINTJES GEDEVALUEERD
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag was er weer de jaarlijkse lintjesregen voorafgaand aan koningsdag. Zo'n 3000 mensen die lange tijd een bijdrage aan onze maatschappij hebben geleverd kregen er een. De  waarde van het lintje is volledig gedevalueerd daar de linkse activist Mit-chell Esajas er ook een kreeg welke van zijn haat tegen onze cul-tuur een verdienmodel heeft gemaakt. Zijn Zwarte Pieten haat heeft tot polarisatie in onze maatschappij geleid door een zeurne-ger die ongevraagd naar ons land is gekomen en zijn haat tegen onze cultuur wil botvieren. Dit alles betaald middels subsidies waar onze maatschappij voor op moet draaien. Deze acti-vist heeft diverse stichtingen waarmee hij vele subsidies binnenharkt en gebruikt om zijn kleurtje en die van zijn matties te vermarkten. Hij kreeg zijn lintje uit gereikt door de stralende groene heks Femke Halalsema. Femke zelf geen lintje maar wel een nat kruisje.

    26-04-2023 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-04-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VAN DE POT GEPLEURD
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De klimaat homo Rob Jetten van NSB'66 is volledig de weg kwijt en dient opgenomen te in een psychiatrische inrichting want hij is een groot gevaar voor het ons land. Deze rat presenteerde zijn plannen voor redding van het klimaat welke slechts de burgers met een klein inkomen raken. De prijs van benzine en diesel moet met zo'n 10 cent omhoog. Alle auto's van zakelijke rijders moeten electrisch worden waardoor er files ontstaan bij oplaadpunten met een oponthoud van drie kwartier. Auto's met verbrandingsmotoren mogen binnen afzienbare tijd niet meer verkocht worden. Dit komt erop neer dat dat het klootjesvolk geen auto meer kan rijden wat een luxe wordt voor de elites welke zich een elektrische sjees kunnen veroorloven gesub-sidieerd door de belastingbetaler dus ook door Jan met de pet voor wie autorijden onmogelijk wordt gemaakt als de plannen van deze klimaat homo werkelijkheid worden. Ook wil hij de BPM (aanschafbelasting) te verdubbelen. Voorts wenst deze rat met stropdas ook nog eens de vliegtax te verhogen waardoor de kleine man die eens per jaar met zonvakantie wil naar Zuid-Europa wordt verdubbeld. Ook rekeningrijden wordt weer van stal gehaald. Deze rat met stropdas dient met een dwangbuis afgevoerd te worden naar een gesloten inrichting en daar dwangverpleging te krijgen. Aanpakken deze gek! 

    19-04-2023 om 22:58 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    18-04-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LEXIE EN MAXI ORANJE BOVEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Steeds weer gaan er stemmen op uit voornamelijk links liberale (NSB'66) kant om de monarchie af te schaffen daar dit niet bij onze moderne tijd zou passen. Een elitaire elite die koketeert met het republiekein zijn. Misplaatste argumenten die ze hiervoor aan-voeren zijn een koning/ koningin zijn niet democratisch verkozen en de monarchie is te duur. Een president wordt verkozen uit de politieke elite waar dit mooie baantje wordt verdeeld in de krochten van het Zottenkot. Sjaakie of Truus buiten de Haagse bubbel maken geen enkele kans om tot president te worden verkozen. Dit is voorbehouden aan uitgerangeerde partijprominenten die aan een mooi baantje geholpen moeten worden. Dit is nu al gebruikelijk bij de benoeming van burgemees-ters. Deze zijn ook niet verkozen. Hoe democratisch is dit? Daar hoor de elites niet over hoewel dit de burgers van een gemeente direct raakt! Een president kost ook veel geld welke na zijn ambstermijn een riante financiële regeling heeft. De monarchie kost ons dit jaar 50 miljoen een bedrag wat de BV Nederland ruimschoots terugkrijgt ten bate van de economie. Veel landen waar ons land handel mee drijft zijn nog al conservatief en heeft een vorst nog veel aanzien veel meer dan een uitgerangeerde partijprominent. Een vorst heeft een sleutel waardoor deuren opengaan voor het bedrijfsleven. Een staatsbezoek waar er veel onderne-mers meegaan die met miljarden aan orders terugkomen goed voor onze economie. Daarom stop met dit links liberale geneuzel over een republiek. Het je beroepen op het republikein zijn is alleen maar van kijk mij eens democratisch en woke zijn. Ik ben geen oranje fan die met een hoedje, vlaggetje en toeter langs de route op Prinsjesdag en Koningsdag staat maar van mij mogen Lexie en Maxi blijven blijven als onderdeel van de monarchie. Een republiek is ab-saluut  geen verbetering! 

    18-04-2023 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per jaar
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Zij die willen dat wij van het gas af gaan kunnen wat mij betreft zelf aan het gas!
    Foto

    DE BESCHAVING VAN EEN LAND WORDT BEPAALD DOOR HOE HET MET ZIJN OUDEREN OM GAAT!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Alarm! Nog ruim 2000 Afghaanse eitjesbakkers naar ons land. Er worden weer kalifaat hoeren teruggehaald.
    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!