Foto
Inhoud blog
 • WAT DE POLITIEK NIET WIL HOREN
 • TOTALE WAANZIN
 • EEN GOTSPE
 • KLAGENDE ZWARTMENS
 • CHRISTELIJK POPULISME
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Welkom op mijn blog Fijn is Anders!
  Over mijzelf
  Ik ben Joep Cactus
  Ik ben een man en woon in (Nederland) en mijn beroep is .
  Ik ben geboren op 12/11/1955 en ben nu dus 61 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: Het schrijven van columns / politiek / voetbal.
  Ik ben begonnen met het schrijven van columns vanuit mijn hobby. Mijn grote voorbeeld was Theo van Gogh. De volksverlakkers onder de Haagse kaasstolp, het graaiers kapitalisme en de grachtengordel elite liggen bij mij onder een vergrootglas.
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Fijn is Anders
  De mening van Joep Cactus
  27-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WAT DE POLITIEK NIET WIL HOREN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Willen wij onze verzorgingsstaat betaalbaar houden dan dient de massa immigratie gestopt te worden volgens antropoloog Jan van Beek die hier onderzoek naar heeft gedaan. Zijn bevindingen wil de politiek niet horen net zo min als de overige elite en deugmensen. Dit heeft ook zijn vertrek bij de Universiteit van Amsterdam ten gevolgen gehad want daar vinden zij dat je migranten niet mag stigmatiseren. Deze universiteit is verworden tot een madrassa van politieke correctheid waarbij de islam heilig is.Politiek correcte deugmensen weigeren waar het gaat om migranten te aanvaarden dat een euro maar ťťn keer kan worden uitgegeven. Als het aan de linkse kerk ligt zijn alle migranten welkom waarbij D'66 en de Groene Khmer vooraan in het welkoms comitť staan. Het overgrote deel van de migranten levert geen enkele bijdrage aan ons land daar ze leven van een uitkering en kosten dan ook alleen maar veel geld. Een autochtoon kost de staat tijdens zijn leven slechts  45.000 euro. Een arbeidsmigrant een veelvoud 120.000 euro. De asielzoekers spannen de kroon met een kostenplaatje van 300.000 euro. De linkse kerk roept kom maar binnen tegen de migranten waardoor ons land wordt opgezadeld met een enorme onderklasse die tegenover de autochtone onderklasse komt te staan in de strijdt om het bestaan wat het recept is voor een burgeroorlog. Hier is de elite niet bang voor daar die hun onderkomen in een veilig buitenland al geregeld hebben. Jan van Beek heeft gelijk; STOP DE MASSA IMMIGRATIE!! 

  27-04-2017 om 20:16 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  26-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TOTALE WAANZIN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De rechterlijke macht in het Rotterdamse heeft weer eens geblunderd door een coca baron te laten ontsnappen. Een Turk wordt vervolgd voor de invoer 15.000 kilo cocaÔne met een straatwaarde van 550.000 euro. Deze coca baron mocht de behandeling van zijn rechtszaak thuis afwachten door een belachelijke beslissing van wereldvreemde(D'66)rechters met een enkelband. Toen de strafeis bekend werd nam hij de benen na eerst zijn enkelband te hebben verwijderd. Hierop werd niet adequaat gereageerd en de vogel kon naar Turkije vliegen. Dit is een klap voor het rechtvaardigheidsgevoel van de burger en een blunder van de rechtbank die niet zonder gevolgen kan blijven. De rechter(s) die dit op hun geweten hebben moeten per direct uit hun functie worden gezet daar zij blijken niet voor hun taak geschikt zijn. Mede hierdoor moeten benoemingen voor het leven van dit rechterlijke gajes worden gestopt! Aanpakken die ratten in toga!!  

  26-04-2017 om 20:28 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  25-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EEN GOTSPE
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De VN is verworden tot een geldverslindende moloch die wordt overheerst door moslim landen die ver in de meerderheid zijn wat zich vertaald in constante veroordelingen van IsraŽl. Negentig procent van de resoluties hebben een antisemitische achtergrond gericht tegen IsraŽl met als doel dit land te beschadigen. Alleen in de Veiligheidsraad vormen ze een minderheid. Dat deze samenstelling van de VN voor uitwassen zorgt is logisch. Een SaudiŽr is gekozen hoofd van de Mensenrechtenraad, bespottelijk want in S.A. worden de mensenrechten gigantisch geschonden. Deze verkiezing staat gelijk aan een pyromaan hoofd van de brandweer maken. Vervolgens wordt er een SaudiŽr gekozen in de Vrouwen(rechten)raad, een verkiezing die volkomen belachelijk is daar vrouwen in S.A. totaal geen rechten hebben en zwaar onderdrukt worden door de mannen uit naam van Allah. Kamelen worden nog beter en humaner behandeld dan vrouwen. Door een woestijnrover uit dat land in deze raad te verkiezen staat gelijk aan een pedofiel hoofd maken van een kindercrŤche. De stemmingen voor beide raden waren geheim zodat ook westerse landen braaf voor deze woestijn bandieten konden stemmen voor het verkrijgen van veel dollars en mooie opdrachten. Mensenrechten verkwanselen voor vette winsten. De VN had voor mij reeds afgedaan toen ze onze Zwarte Piet racistisch noemde en ze ontvankelijk zijn voor de roep van een aantal bananen republieken om schadevergoeding voor ons slavernijverleden. Wat dat laatste betreft kunnen ze van mij de pot op!      

  25-04-2017 om 22:57 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  23-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KLAGENDE ZWARTMENS
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Onze nationale huilbui Anousha Nzume was deze week ook weer in het nieuws over haar boek Witte Mensen wat grote aandacht kreeg in het NSB Handelsblad. De werkelijke naam van Nzume is Anna Steijn een naam die te Hollands is om een haar huidskleur te vermarkten in navolging van Sylvana Simons. Dit boek te schrijven was belangrijk voor haar als onderdrukte kleurling en vrouw. Ach, ach de zieligheid en een minderwaardigheid complex druipt eraf! Haar carriŤre na het doorlopen van de kleinkunst academie stelde niets voor en haar onkunde schuift ze af op de witte mensen. Ze begon de strijdt voor de hoegenaamd onderdrukte en gediscrimineerde zwarte mensen en genoegdoening voor het slavernijverleden hoewel ze zelf nooit slaaf is geweest. Deze klaag negerin werd de ultieme Zwarte Piet hater waarmee ze wist dat ze de witte mensen kon provoceren die dit terecht als een aanval op hun cultuur zien. Ze vind dat witte mensen zich meer moeten verdiepen in het onrecht wat de zwarten wordt aangedaan door hun toedoen. Belachelijk! Als je deze trol mag geloven is al het falen van zwarten de schuld van de witten. Honger, stammenoorlogen, overbevolking, corruptie en dictators zijn niet de schuld van de witten maar van de zwarten zelf. Wat dit betreft heeft ze veel gemeen met moslims die geven de Joden de schuld van alles dat fout gaat en zij de witten. Zolang Steijn een podium krijgt zal ze de witten blijven provoceren om zo haar huidskleur te kunnen blijven vermarkten.         

  23-04-2017 om 21:54 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  22-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CHRISTELIJK POPULISME
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het christelijk populisme wordt steeds duidelijker hoorbaar in ons land. Godsdienst waanzinnige Kees van der Staaij van de SGP wil medestanders uit het buitenland betrekken om onze euthanasie wetgeving om zeep te helpen. Hij wil hierover een filmpje maken voor het buitenland in de hoop dat deze de regering hierover ter verantwoording roepen. Een oproep aan het buitenland om zich te mengen in onze binnenlandse politieke aangelegenheden. Omdat te willen moet je toch wel helemaal van de ratten besnuffeld zijn. Van der Staaij, een farizeeŽr, is leider van een partij die de bekrompen zwarte kousen kerk als achterban heeft. Een kerk die staat voor verplichte zondagsrust, geen TV in huis, geen recht op zelfbeschikking, geen seks voor het huwelijk, geen echtscheiding, homofilie verkettert, abortus en euthanasie wil verbieden. God's woord opgeschreven in de bijbel dient als wet te gelden. Een christelijke versie van de islam gepredikt door imam Van der Staaij. De zwarte kousen kerk waar schijnheiligheid hoogtij viert en vol overgave de katjes in het donker worden geknepen. De leden van deze kerk die zondags braaf ter kerke gaan en daar zitten denken aan hoe ze de rest van de week stiekem kunnen zondigen. De SGP is een boegbeeld van christelijk salafisme wat net zo verwerpelijk is als het islam salafisme dat beide een gruwel is voor andersdenkenden.          

  22-04-2017 om 19:19 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AVONDKLOK
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Burgemeester van Kampen, Bort Koelewijn, wil een avondklok voor de asielzoekers in het AZC in het nabij gelegen Dronten. Dit na aanleiding van de brute verkrachting en poging tot moord door een getintiŽr woonachtig in dit AZC. Het slachtoffer was s'nachts op weg naar huis van haar fiets getrapt en vervolgens meerdere malen verkracht en of dat al niet erg genoeg was probeerde deze gelukzoeker haar in een sloot te verdrinken. De primitieve bosjesman had zin in seks en vergreep zich aan het meisje want alle blanke vrouwen zijn hoeren in zijn beleving. Door deze misdaad is dit meisje voor haar leven getekend en de dader denkt hij alsnog kans maakt op een verblijfsvergunning. Als het aan de linkse deugmensen ligt wel en krijgt hij na zijn straf (taakstrafje) een volledig ingerichte woning en een uitkering. Vervolgens weer fijn met vakantie naar het land van herkomst. Het COA verantwoordelijk voor de AZC's is hier mordicus op tegen daar asielzoekers dezelfde rechten hebben als wij Nederlanders. Waar zijn g.v.d de rechten van het slachtoffer die door deze inboorling met geweld zijn geschonden? Daar hoor je de deugmensen niet over maar wel medelijden blijven hebben met de gelukzoekers die naar ons land komen. Dit gajes bezorgt ons niet alleen overlast maar kost de maatschappij waanzinnig veel geld zoals het nieuwe AZC in Ter Apel van ruim 80 miljoen euro. Deze waanzin dient gestopt te worden!  

  22-04-2017 om 17:55 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  21-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BIG BOOM
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Wederom werden wij opgeschrikt door een big boom veroorzaakt door een gestoorde idioot. Ditmaal was het raak in Veendam waar een mafkees de gaskraan heeft opengezet en er een vuurtje bij heeft gehouden. Dat hij zelf naar de hel is gegaan is tot daaraan toe maar de gevolgen voor de buren, de ware slachtoffers, doen er niet toe. Zij zijn hun huis kwijt en hebben schade aan hun inboedel en de rest van hun bezittingen. Voor hen is nog maar de vraag of zij een vergelijkbare woning terugkrijgen voor dezelfde huur. Kun je rekenen, reken hier maar niet op! Dit gaat ze weer veel geld kosten wat ze niet vergoed krijgen. Dan zie je weer zo'n kut van de woningbouwcorporatie in beeld komen die het allemaal heel spijtig vind maar wel gevaarlijke gestoorden huisvest. Deze mensen moeten toch ook wonen luidt het domme antwoord. Wonen ja maar niet naast hunzelf. Ondanks veel overlast veroorzaakt door deze mafkees hebben ze hem niet uit te woning gezet. Resultaat een big boom waar veel mensen schade door lijden. Wat hierdoor als een paal boven staat dat gevaarlijke gekken niet gehuisvest dienen te worden tussen gewone burgers maar in centra waar ze geen gevaar vormen voor hun omgeving!   

  21-04-2017 om 20:40 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  20-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ISLAMA-BAD
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Sinds de opening in 2000 van het Haagse Zuiderbad, in de volksmond beter bekend als het islama-bad, zijn er een groeiend aantal problemen met Marokkaanse en Turkse jongeren, puur tuig van de richel. Zij beschouwen de autochtone vrouwen als los zwemend/lopend wild dat ze ongestraft naar hartenlust kunnen bespringen en kunnen vernielen in het bad zonder daarvoor gestraft te worden. Vrouwen wordt door het personeel aangeraden om bepaalde delen van het bad te mijden omdat die te gevaarlijk zijn. Er is een totaal gebrek aan respect voor het personeel dat geconfronteerd met geweld. Vrouwlijke personeelsleden worden voor hoer uitgescholden en bespuugd door deze moslim ratten. De directie en Dienst Onderwijs Cultuur en Welzijn steken geen poot uit om een einde te maken aan de overlast. Horen zien en zwijgen is hun parool. De betreffende wethouder, een licht getintiŽr, trekt de ernst van de gebeurtenissen in het bad in twijfel en spreekt van incidenten die nu eenmaal voorkomen. Hoe durf je als regent die alle Haagse burgers moet dienen. Ook het Amsterdamse De Mirandabad kampte met deze problemen en is overgestapt op een pasjessysteem. Je misdragen dan volgt blokkering pas en geen toegang meer. Onder aandrang van de gemeenteraad gaat de wethouder het pasjessysteem bestuderen. Dit kan dan ook gekoppeld worden aan de Ooievaars pas waarover het moslim tuig beschikt waarmee ze voor een gereduceerd bedrag toegang hebben. Deze pas is voor de armen en gezien hun dure merkkleding en auto's hebben ze daar geen recht op en deze moeten worden ingenomen. Daarnaast keihard aanpakken dit moslim tuig!   

  20-04-2017 om 20:44 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROEN GELUL
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  We hebben weer eens kennis kunnen nemen van een staaltje Groen Links gelul. Bij monde van de Groen Links jugend fŁhrer Noortje Blokhuis kunnen alleen blanken racistisch zijn. Dit na aanleiding van een moordpartij in de Amerika waar een zwarte drie willekeurige blanken heeft doodgeschoten omdat hij blanken haat. Dit komt volgens deze jugend fŁhrer door de gezagsverhoudingen die in het voordeel van de blanken zijn. Maar o wee als het andersom is en een blanke dood een aantal zwarten, dan is het land te klein en krijst Blokhuis moord en brand en eist maatregelen. Hieruit blijkt maar weer eens de leden van de Groene Khmer volledig geschift zijn en dienen van het toneel te verdwijnen daar ze een gevaar zijn voor onze maatschappij en daarom dient deelname aan een nieuwe regering te worden voorkomen. Met Yasser Klaver mede aan de knoppen worden blanken gedegradeerd tot untermenschen en slaven in eigen land van allochtonen die in grote getale blijven toestromen. Een toestroom waar zelfs de Deltawerken niet tegen bestand zijn. Groen Links maakt meer kapot dan je als blanke lief is!  

  20-04-2017 om 19:44 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  18-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GODSDIENST WAANZINNIGE
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Gisteravond naar de rode deugmensen omroep (VARA) gekeken naar het programma van zakkenvuller Jeroen Pauw. Zijn gehele programma was geweid aan het vijftigjarige bestaan van de zwarte kousen omroep EO. Aanwezig was ook de zeer omstreden scherpslijper Bert Doornbos voormalig voorzitter van de EO. Deze man is een christen jihadist van het ergste soort met een salafistische uitleg van de bijbel die allen die hier vanaf wijken het liefst op de brandstapel wil doen eindigen. Homofilie, abortus en euthanasie is des duivels. Vrouwen die een abortus hebben laten plegen hebben een moord gepleegd waar ze zich terdege van bewust zijn volgens deze idioot. Ook worden volgens hem meer homo's gemaakt dan er werkelijk zijn orakelde deze oude gek. Doornbos was ook de mafkees die plastic foetusjes rondstuurde om zo aan te tonen dat abortus moord is en verboden moet worden. Dat deze gek wat met brandstapels heeft is duidelijke geworden bij een verbranding van pornoboeken in de Biblebelt blind voor het feit dat de in het zwart geklede gereformeerde donders de grootste consumenten van pornolectuur en films zijn. Met de gordijnen dicht, hun broek op de knieŽn onaneren maar! Een kennis heeft een rijdende videotheek gehad waar hij in de Biblebelt slechts pornofilms kon verhuren en wel in grote getallen liefst in blanco hoes. Bij een dominee die naar zijn hemel was vertrokken vond men in de kelder een aantal pornobanden waar een videotheek jaloers op geweest zou zijn. Het vlees is zwak zo beweerd de bijbel. Dit geldt zeker voor de zwarte kousen kliek vooraan gezeten in de kerk. Hieruit blijkt maar weer eens dat religie meer kapot maakt dan je lief is!      

  18-04-2017 om 20:46 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  agenda

  Belangrijke data in mijn agenda


  Foto

  Zoeken in blog


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Nieuws Ned. AD
 • Kerber gaat direct onderuit in Stuttgart
 • LIVE: Wade zeker van punt tegen Lewis, cruciale avond Barney
 • Murray met moeite naar kwartfinales Barcelona
 • LIVE: Lewis en Wade gaan gelijk op, cruciale avond Barney
 • LIVE: Lewis en Wade openen, cruciale avond voor Barney
 • LIVE: Cruciale avond voor Barney, MvG tweemaal in actie
 • LIVE: Van Gerwen tweemaal in actie op Koningsdag
 • Frans onderzoek naar toewijzing WK in Rusland en Qatar
 • Piek en Muskens overtuigend naar kwartfinales EK
 • Klitsjko schiet rivaal Joshua te hulp tijdens persconferentie


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!