Foto
Inhoud blog
 • WEEKEND MADRASSA'S
 • HET GROENE GEVAAR
 • AMSTREDAM NOORD
 • PULS VISSERS DE KLOS
 • ZWARTE STRONDSPUITSTER
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Foto
  Welkom op mijn blog Fijn is Anders!
  Over mijzelf
  Ik ben Joep Cactus
  Ik ben een man en woon in (Nederland) en mijn beroep is .
  Ik ben geboren op 12/11/1955 en ben nu dus 63 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: Het schrijven van columns / politiek / voetbal.
  Ik ben begonnen met het schrijven van columns vanuit mijn hobby. Mijn grote voorbeeld was Theo van Gogh. De volksverlakkers onder de Haagse kaasstolp, het graaiers kapitalisme en de grachtengordel elite liggen bij mij onder een vergrootglas.
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Fijn is Anders
  De mening van Joep Cactus
  17-02-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEEKEND MADRASSA'S
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De Turkse fuhrer Erdogan is van plan om in ons land een aantal staats madrassa's te openen waarin Turkse kinderen in het week-end gehersenspoeld worden. Het Turks nationalisme en de wil van fuhrer Erdogan dient erin gestamd te wurden. Hij wil het her-stel van het Ottomaanse rijk inclusief Europa waardoor ook dit continent onder zijn invloed komt. Hij droomt van een immens kalifaat met hem als kalief. Het paard van Troje heeft reeds bin-nen middels de miljoenen Turken die al in Europa leven en er een parallelle gemeenschap vormen die niet wenst te assimileren of te integreren maar onze westerse maatschappij bezig is leeg te zuigen tot Erdogan ze opdraagt de zaak over te nemen en onder zijn gezag te brengen. En wat doet onze regering hiertegen? Niets, helemaal niets! Alleen loze woorden over wetgeving waar ze al 10 jaar over lullen zonder tot daden over te gaan. Wouter Rioolmees prevelt dat hij hier niets aan kan doen. Ons fijne land wordt ondermijnt door Dyanet moskeeën, imams, internaten en nu weer door weekend scholen allemaal betaald door Turkije. Door ongewenste islamitische scholen worden de moslims al reeds bedient in ons land welke de segagratie bevorderen. Daarnaast wordt de Turkse gemeenschap tegen elkaar en de Koerden opgezet wat voor veel onrust zorgt. Turken worden met Turkse vlaggen de staat opgestuurd om zich te verzetten tegen het uitzetten van een minister die wist dat ze niet welkom was maar toch in een colon-ne vanuit Duitsland ons land binnen kwam. Turkije wat ons volk en zijn leiders uitmaakt voor racisten, fascisten en overblijfselen van nazi's dient keihard tot de orde geroepen te worden. Dit alles is een ongewenste inmenging en staatsgevaarlijk en dient door aanscherping van regels voor het in gevaar brengen van de staatsveiligheid aangepakt en bestraft te worden. Deze regels dienen ook een verbod op financiering van moslim doelen in ons land door lan-den uit het Midden-Oosten. Stop de islamisering van ons land!

  17-02-2019 om 23:46 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  15-02-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HET GROENE GEVAAR
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het groene gevaar in ons land wordt gevormd door Yasser Klaver en zijn Groene Khmer tuig aanhangers van Pol Pot. Klaver streeft ernaar een groene dictatuur te maken van ons land met maar een ideologie het klimaat. Een land waar alleen milieu religie mag wor-den beleden van de groene allatolah Yasser Klaver. Omdat te bereiken zijn er buiten parlementaire acties nodig. Tot voorkort maakte Klaver alleen gebruik van de knokploegen van de linkse kerk schorem verenigd in Antifa welke roepen te strijden tegen het fascisme en verder weinig ophebben met het milieu. Daarom ver-scheen de jeugd op de radar welke makkelijk is te beinvloeden en met holle klimaat teksten de straat op te krijgen om zo jou waan-denkbeelden te verkondigen. We spreken hier over de Jeugd voor het Klimaat. Een jongerenbeweging welke trouw is aan de grote leider Yasser Klaver. Een nieuwe Hitlerjugend voor het milieu en het gevaar hiervan weten we nog uit het verleden. Blind fanatisme voor de grote leider met alle gevolgen van dien. Ook zullen er goelags komen voor burgers die wars zijn van de klimaat doctrine en graag een lekker stuk vlees lusten al dan niet van de barbeque. De keuze voor de jongeren leidt ertoe dat ouderen vogelvrij worden verklaard. Jonkvrouwe Corinne Kwellemeet wil medische zorg voor  ouderen vanaf 70 jaar afhankelijk maken van het oordeel van een gireator. Deze medici worden door haar nu omgedoopt tot de Joseph Mengelen's van het groene politbureau. De ballotage comissie van de dood. Zij beslissen over wie wel een medische behandeling krijgen en wie niet. Zij besluiten over wie nog mag leven en wie niet. De Kwellemeet Endlösung voor ouderen die niet langer van nut zijn voor het groene kalifaat en slechts een kostenpost en een belasting van het klimaat zijn. Het ware duivelse gezicht van de Groene Khmer wordt hier-door nog veel beter zichtbaar. Een totale demasqué! Heil Klaver! Zieg Beil Yasser!

  15-02-2019 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  14-02-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AMSTREDAM NOORD
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Door toedoen van burgemeester Femke Halalsema wordt Amster-dam Noord weer het afvalputje van de stad. Overkant van het IJ heet dit gebied in de volksmond waar de vuilverbranding was en de chemise fabriek Ketjen waar zwavelzuur wordt geproduceerd. Ook maatschappelijk onaangepast volk, asocialen, werden naar Noord verbannen. De wijk Blauwe Zand was een bolwerk van de CPN en de PvdA en was een achtergebleven gebied door toedoen van de volksverlakkers van de Centrale Stad. Het laatste decennium begon Noord zich meer en meer te ontwikkelen tot een stadsdeel waar het goed wonen en werken is. Burgemeester Halalsema wil de klok weer terug zetten door onaangepast volk daar heen te verbannen. De krakers van het ADM terrein kregen in Noord een vervangend terrein aangeboden en nu wil de groene heks Halalsema zo'n 60 stadsnomaden deporteren naar een ander terrein in Noord. Stadsnomaden verslaafd aan alcohol en drugs zorgen overal waar ze neer strijken voor grote overlast in de omgeving. Daarom worden ze niet geplaatst binnen de grachtengordel want de daar wonende elite moet gevrijwaard worden van de aanblik van de zelfkant van de maatschappij. Dat de buurt hiertegen protesteert is logisch maar ze zullen toch gedwongen worden te buigen voor de groene heks en haar vazallen.

  14-02-2019 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PULS VISSERS DE KLOS
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Onze pulsvissers zijn hopeloos in de steek gelaten door de regen-ten in hun strijd tegen het Europese geboefte in Brussel. Verkocht en verraden zijn ze door de smerige landverraders. Met name in het vissersdorp Urk is men de sigaar met name door minister Carola Schouten. Ja, van je fijne geloofsgenoten moet je het maar hebben. Puls-vissen is een efficiënte manier van vissen waarbij de helft minder brantdstof wordt verbruikt en er minder schade aan de zeebodem ontstaat. Een geniale vinding van onze vissers waar de andere vissers niet kunnen tippen welke willen blijven vissen zoals in de kruikentijd. Het Franse schoren is debet aan het ver-bod op het pulsvissen Ze willen zo hun eigen kut vissers op de prehistorische wijze kunnen blijven vissen. De wil van Frankrijk is wet in Brussel en onze landverraders aldaar en regering hebben een hele bedrijfstak laten vallen als een baksteen. Waar was pemier Rutte om de vissers te verdedigen? Rutte zwijgt als het graf om zijn kans op een heel lucratief baantje niet te verspelen. En waar was Timmerfrans toen onze vissers hem nodig hadden? Hij is bezig zichzelf te promoten om roverhoofdman te kunnen worden in Brussel. De Kamer steunt slechts met de mond de vissers. Heek veel woorden maar geen daden is de inzet van de Kamer. Slecht de PVV en FD nemen het op voor de vissers. Nederland is een van de grootste netto betalers aan Brussel maar de regenten maar weigert om op de tafel te slaan door te stellen dat wij een verbod op pulsvissen niet accepteren en de vissers laten vissen. Eventuele boetes zullen in mindering worden op de betalingen aan Brussel. Op zich zijn deze betalingen aan Brussel belachelijk! Een keihard stop en niet verder moet het antwoord in Brussel zijn. Het Franse schorem dat nu ook bezig is om  te pogen onze nationale trots KLM leeg te roven. Een boycot van Franse goederen zou een goed middel zijn. Ook dient de regering hen niet de bouw van nieuwe onderzeeërs te gunnen..   

  14-02-2019 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  13-02-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZWARTE STRONDSPUITSTER
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De zwarte drama Queen Sylvana Simons (SS) spoot ook weer eens strond in de gemeenteraad. Normaal komen er alleen maar anti witte mannen nonsens uit haar zwarte muil maar nu was ordi-naire strond. De giertank ging volledig open wat een grote stank-overlast gaf. SS is een aandachtsgeille non valleur die werkelijk helemaal niets bijdraagt aan het stadsbestuur dan alleen maar de slachtofferrol van de arme negertjes prediken. De oorzaak van haar strondspuiten was het feit dat de politie in een hevig vuurgevecht een niet witte man heeft doodgeschoten die met een vuurwapen op hen afkwam met als doel doodgeschoten te worden. De agenten bevreesd voor hun eigen leven schoten net zolang tot hij neerviel. Dat het hierom een nep wapen ging was niet te zien door de agenten. SS was ervan overtuigd dat de politie teveel kogels heeft afgevuurd op de man. Ja kutje noga kan het weten, maar niet heus! De slavin van de publiciteit eist een debat hierover in de raad. Wie er al niet eist. Het blijkt dat de man geestelijke problemen had welke hij nu niet meer heeft. Een bij de schietpartij aan-wezige politieagent verklaarde dat als er al kritiek is in de gemeenteraad deze beter kan richten op tekortschietende GGZ want de man zou geestelijke problemen hebben. Uit dit alles blijkt dat het IQ van deze zwarte Drama Queen niet hoger is dan haar schoenmaat. Holle vaten klinken het luidst of in dit geval Afrikaanse trommels. 

  13-02-2019 om 13:41 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  12-02-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BRAVO EBRU UMAR
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Onlangs zag ik op de stadszender AT5 een groots intervieuw met Ebru Umar over de publieke omroep of beter de staatsomroep. Ze sloeg de spijker op de kop over de linkse indoctrinatie dat tot ons komt via de staatszenders. In praatprogramma's zitten altijd weer dezelfde personen uit de linkse kerk, politici, journalisten, elite van de grachtengordel, asielmaffia, NGO's en leeghoofdige artiesten. Zij stelde dat iedereen mee betaald aan staatsomroep maar dat alleen het linkse deel wordt bediend en dat het andere deel zich maar moet behelpen met internet en de sociale media. Het recht op hun mening te uiten wordt hen onthouden ten forfeure van de regenten. Deze geven honderden miljoenen aan de staatsomroep als dank voor het indoctrineren van de gewone burgers en hun vertegenwoordigers geen podium geven en hun mening te verkon-digen. linkse terreur wordt altijd afgezwakt in de journaals en ac-tualiteiten programma's terwijl men alle registers opentrekt als ze Geert Wilders of Therry Boudet in een kwaad daglicht kunnen zetten. Bij criminele activiteiten zal men pogen om de etniciteit van de daders te verhullen door ze Nederlanders noemen. Het programma Opsporing Verzocht verzocht de politie het aantal gezochte allochtonen te ver-minderen welke ver in de meerderheid zijn en meer blanke criminele aan te leveren. Zo moet de burger onwetend gehouden worden en verkomt stigmatisering van de kansparels. Ebru heeft een scherpe pen waarvan Erdogan in woede kan ontsteken en zet middels schrijven de strijd voor het vrije woord van haar leermeester Theo van Gogh de grootste columnist voort. 

  12-02-2019 om 02:14 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  11-02-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZUM KOTSEN!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Jeanine Hennis-Plasschaert de oud minister van defensie die moest aftreden daar zij politiek verantwoordelijk was voor oude onbetrouwbare munitie waarbij het gebruik hiervan slachtoffers zijn gevallen heeft nu weer een baantje bij de VN. Het domme blondje heeft nu een mistige functie in Irak namens de VN waar moslimlanden de dienst uitmaken en dat toont zij in haar gedrag wat volkomen ondergeschikt is aan de islam. Als zij daar praat met volkomen verknipten haatbaarden dan draagt zij kop-vodden als teken dat zij akkoord is met de onderdrukking van de vrouwen binnen de islam. Hennis zag eruit als een lelijk spook geheel in het zwart als slavin op een oosterse markt klaar om verkocht te worden door woestijnrovers. Als prominente vrouw uit ons land weet zij toch als geen ander welke strijd vrouwen hebben gevoerd voor gelijke rechten als de man. Vrouwen in Iran die verdwijnen in de gevangenis omdat ze weigeren kopvodde te dragen en deze domme blonde trol bevestigd haatbaarden in hun visie over on-derdrukking van vrouwen. Als gezant van de VN dat ook nog een chapter mensenrechten heeft waarin ook de vrouwenrechten ver-ankerd zijn. Door de poliekcorrecte deuggemeente wordt dit alles uitgelegd als respect en aanpassing aan het land waar je bent terwijl dat tuig zich nooit en te nimmer aanpast aan landen welke ze betreden. Het simpelweg een hand geven aan een vrouw in ons land wordt geweigerd en dat wil respect en aanpassing voor hun vrouwen on-derdrukking. Aanpassing aan moslim barbaren is zum kotsen!

  11-02-2019 om 13:37 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  09-02-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HUILENDE GRIJZE WOLF
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Deze week was er een debat over uitkeringsfraude door Turken in ons land. Ons land dat net als veel andere Europese landen fraude met uitkeringen door Turken wil aanpakken. Dit tot grote woede van DENK de vijfde colonne van kalif Erdogan. Voor het verkrijgen van een bijstandsuitkering dien men bezittingen en vermogen in binnen en buitenland op te geven. Hier wringt de schoen bij de Ne-der Turken in ons land daar bezittingen en vermogen in Turkije wil-lens en wetens wordt verzwegen. Voor de grijze wolven voerde de leider van de roedel Ozturk het woord waarbij hij het niet naliet Kamerleden te provoceren, intimideren en beledigen. En maar zui-gen en het bloed onder de nagels vandaan halen om vervolgens weer in zijn slachtofferrol te kruipen. Al snel kreeg hij het aan de stok met PVV lid Machiel de Graaf die door deze smerige geiten-neuker tot het uiterste werd getergd. Na eerst diens partijgenoot Dion Grauw een pooier te hebben genoemd verweet hij hem de gehele Turkse gemeenschap in ons land weg te zetten als fraudeurs terwijl hij zelf van fraude wordt verdacht. De Graaf ontstak in woede en eiste per direct bewijzen of anders moest hij er het zwijgen toedoen. Doet hij dat niet dan zou hij hem opjagen. Wat volgde was een hoop gehuil van de grijze wolf dat hij bedreigd werd en dat hij hiervan aangifte ging doen tegen De Graaf. Ook maakte hij veel misbaar omdat hij geen steun kreeg van andere Kamerleden. Die hadden blijkbaar geen zin om op te komen voor deze bukslaaf van Allah die niets anders dan haat tegen niet moslims zaait. Dat dit moslim tuig in de Kamer zit is allemaal te danken aan de PvdA de partij voor allochtonen en deugmensen. Hier werd weer eens bevestigd dat over-al waar moslims zijn heerst er onvrede, haat en geweld!

  09-02-2019 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  08-02-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.THIEME TERUG IN DE KAMER
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De krolse dierenpoes Marianne Thieme is na 4 maanden verlof weer terug in de Kamer. De reden voor haar absentie is erg duister want ze wil hier geen openheid van zaken over geven. Frappant is dat in de periode van afwezigheid in de Kamer ze haar klimaatfilm heeft afgemaakt alsmede haar boek. Dit roept de nodige vragen op. Thieme en haar club zijn de politieke tak van de dieren activis-ten zoals de Shein Faine van de IRA. Activistisch tuig dat boeren bedreigd, inbreekt in hun stallen en dieren filmt om zo de boeren zwart te kunnen maken. Films die men ook nog eens bewerkt om zo de boer te kunnen framen. En dat wordt allemaal goedgepraat door de activisten maffia van Marianne Thieme en haar lawaai pa-pagaai Esther Ouwehand. In haar activistische film roept zij dat het consumeren van vlees wereldwijd verboden moet worden om de aarde te redden. Iedereen moet veganist worden volgens haar. Ook de luchtvaart moet aan banden gelegd worden volgens haar terwijl zijzelf vrolijk de wereld rond vliegt om globaal activisten te werven. Dit alles wordt geuit in haar film waar de honden geen brood van lusten een Leni Riefensthal in poedervorm. Deze dierenpoes uit de Bible Belt is een staatsgevaar-lijke terrorist gehuld in een knappe verschijning. De Partij voor de Dieren is een partij voor de Volkert van der Graaf's in ons land en zou daarom verboden moeten worden. Daarbij dienen Thieme en Ouwehand opgesloten te worden in een varkensstal zodat in mijn balletje gehakt en karbonade ongestraft kan blijven eten. Schijt aan het milieu want ons land heeft nog voor geen promiel invloed op het milieu hoewel klimaatprofeten u willen doen geloven dat ons land een substantiële bijdrage levert aan de opwarming van de aarde. Want ook hier regeert de leugen! 

  08-02-2019 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  07-02-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE WERELD OP ZIJN KOP
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  In de wereld van de rechtspraak stond de wereld wederom weer eens op zijn kop. Een hard werkende Surinaamse moeder moest voorkomen wegens geweldpleging waarvoor de aanklager maar liefst 240 uur taakstraf eiste waarvan de helft voorwaardelijk. Ook eiste hij een schadevergoeding van 500 materiele en 2000 pleuries inmateriele schade. Deze idioot is vast en zeker van de pot gepleurd. Deze moeder had een ijssalon in Hilversum waar het werken haar nagenoeg onmogelijk werd gemaakt door terreur van een stel hangjongeren. Intimidatie, vernielingen en bedreiging-en waren aan de orde van de dag. Op een gegeven moment werd zij voor haar zaak aangevallen waarop ze een stok van binnen pakte en de klootzak welke haar aanviel een paar flinke klappen gaf. Pure zelfverdediging zou je denken maar niet bij de idioten van Justitie. De dader kon vervolgens direct aangifte doen aangemoedigd door de politie terwijl het slachtoffer dat pas 3 dagen later kon middels haar advocaat. De dader wordt alleen vervolgd voor belediging terwijl hij haar aanviel onder het uiten van allerlei discriminerende kreten. Dit is van de zotte! Justitie beweerde dat hen niets bekend is van overlast doordat hangtuig. Uit WOB verzoeken bleek dat het wel bij hun bekend was. Zelfs de burgemeester wist ervan maar ze verdomden het om op te treden tegen dit tuig waarvan de namen bij de politie bekend zijn. Waarom er niet werd opgetreden blijft in het duister wat niet verwonderlijk is met de slappe PvdA burgemeester Pieter Broertjes. Deze smerige proleet was hiervoor hoofdredacteur van de Azaanbode (VK). Hij is met hetzelfde sop overgoten als zijn partijgenoot Cohen theedrinken en fijn zalvend praten en daarbij van slachtoffers daders maken. Hier kreeg het slachtoffer het mes op de keel gezet om te kiezen tussen mideation of te worden vervolgd. Het laatste is nu het geval. Vergeten wordt dat alleen al de financiële gevolgen voor desastreus zijn daar ze haar zaak heeft moeten sluiten en ze haar broodwinning kwijt is door toedoen van een zooitje tuig waar de wet niet tegen op-treed. Nee, de dader volgt zelfs de opleiding tot marechaussee hetgeen volstrekt belachelijk is. Je zal als burger met zo'n rat in uniform te maken krijgen. Wordt vervolgd!! 

  07-02-2019 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per jaar
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Zij die willen dat wij van het gas af gaan kunnen wat mij betreft zelf aan het gas!
  Foto

  De Grijze Wolven van DENK willen de vrije pers muilkorven zoals in Turkije. Deze ratten moeten zelf gemuilkorfd worden! De islam maakt meer kapot dan je lief is!
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!