Foto
Inhoud blog
 • HERENBOER
 • EIGENRICHTING DE OPLOSSING?
 • GEPEUPEL AAN DE MACHT
 • LINKSE STRAATTERREUR
 • DRONKENMANSPRAAT
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Foto
  Welkom op mijn blog Fijn is Anders!
  Over mijzelf
  Ik ben Joep Cactus
  Ik ben een man en woon in (Nederland) en mijn beroep is .
  Ik ben geboren op 12/11/1955 en ben nu dus 62 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: Het schrijven van columns / politiek / voetbal.
  Ik ben begonnen met het schrijven van columns vanuit mijn hobby. Mijn grote voorbeeld was Theo van Gogh. De volksverlakkers onder de Haagse kaasstolp, het graaiers kapitalisme en de grachtengordel elite liggen bij mij onder een vergrootglas.
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Fijn is Anders
  De mening van Joep Cactus
  19-09-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HERENBOER
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Hans de Boer een reincarnatie van een herenboer moest onlangs ook weer zijn zegje doen op de kwel-buis over welke zege de afschaf-fing van de dividend-belasting voor ons land is. Ook de FNV kreeg ervan langs over hun looneis van 5 procent. Als ik De Boer op de buis zie roep ik terstond geef me gouw een teiltje want er moet een maaltijd naar buiten. Woh! Werk-nemers zijn voor de voorman van de patroons een onnodig kwaad. Lui van de laagste kaste welk je na hartenlust mag uitbuiten want het zijn toch maar loonslaven cq dagloners. Ze dienen maar genoegen te nemen met wat de patroons hun toewerpen. Deze smerige herenboer wil ons nog steeds doen geloven dat de economie in elkaar stort als de dividendbelas-ting niet verdwijnt. Grote ondernemingen zullen volgens hem vertrekken uit ons land nadat ze eerder al hun hoofdkantoren weggehaald hebben uit ons land. Hij kan ons niet vertellen hoeveel extra banen een hoofdkantoor oplevert. Wel wat het ons kost om de zakken te vullen van de aandeelhouders. Ruim twee miljard!      

  19-09-2018 om 21:59 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  18-09-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EIGENRICHTING DE OPLOSSING?
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Vandaag verscheen een bericht over een vonnis van een wereld-vreemde rat in toga. Deze NSB'66 rechter veroordeelde een Afghaan-se uitvreter voor verkrachting van een ver-standelijk beperkt meisje tot de belachelijk lage straf van 20 maanden. Een delict waar mini-maal twee jaar voor staat. De rat in toga liet meewegen dat als hij zwaarder zou straffen de verblijfs-vergunning van deze bukslaaf van de profeet zou worden ingetrokken. Dit zou zijn toekomst in ons land schaden daar zijn vriendin zwanger is wat hem er overigens niet van weerhield om nog even met geweld vreemd te gaan. Het kan niet zo zijn dat de hoogte van de straf afhankelijk is van het wel of niet behouden van een verblijfstatus. Deze uit-vreter had kunnen weten voordat hij vergreep aan dit meisje dat een veroordeling hiervoor tot uitzetting leidt. Los hiervan dient dit stuk schorem onmiddellijk ons land uitgeschopt te worden terug naar de zandbak waar hij vandaan komt. Opzouten! Deze rechter dient per direct het ambt uitgeschopt te worden wegens het bevoordelen van deze misdadiger. Pure klasse justitie! Dit schandalige optreden van de rechterlijke macht versterkt de roep om het recht in eigen hand te nemen.       

  18-09-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  15-09-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GEPEUPEL AAN DE MACHT
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het gepeupel in Rotterdamse raad Nida, PvdA en Groen Links heeft een fatwa uitgesproken over onze Zwarte Piet. Deze mag zich niet vertonen binnen de gemeentegren-zen omdat deze kwetsend is voor de tere zieltjes van de zwarte Rotterdammers. Dobber en ook zweefnegers die vrijwillig naar ons land zijn gekomen willen de autochtone Rotterdammers hun wil opleggen. Het moet toch niet gekker worden dat uitheemdiers onderdelen van onze cul-tuur gaan verbieden. Hoe lang tolereren wij autochtone Neder-landers dit nog van Sambo's en hun matties? Als Zwarte Piet je niet bevalt staat het je vrij om op te zouten naar daar waar je roets liggen. Terug naar Afrika!   

  15-09-2018 om 20:06 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LINKSE STRAATTERREUR
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het vreemdelingenbeleid in Duits-land wordt op straat verdedigd door de linkse terreur van Antifa die geweld tegen andersdenkenden niet schuwt. Antifa is de nieuwe Waffen SS welke zich links en anti fascistisch noemt hoewel ze dit laatste tot op het bot zijn. Rapaille dat tracht het volk te doen geloven dat rechts jacht op buitenlanders maakt en er pogroms tegen Joden zijn. Een nieuwe kris-talnacht in aantocht is door toedoen van rechts. Mensen die een andere niet linkse mening willen uiten in de openbare ruimte wordt dit middels geweld en intimidatie bemoeilijkt. Het volk behorend tot de sociale onderklasse (armen) die betere levensomstandigheden willen wordt verweten dat ze nazi's zijn en daarom moeten worden kalt gesteld. Ook de Duitse PVV de AFD moet het ontgelden bij het linkse tuig. Duitsland is gezien hun verleden zo bang voor rechts dat ze voor het werkelijke fascistische gevaar dat van links komt de ogen sluiten. Dit vormt door de open grens met Duitsland ook een gevaar voor ons land. De Waffen SS die eerder dit jaar in Hamburg gehuld in het zwart verscholen onder bivakmutsen ware veldslagen met de politie heeft geleverd en voor vele miljoenen schade heeft aangericht. In ons land blijft het nog beperkt tot Antifa rapaille dat veelvuldig als knokploegjes voor linkse kerk optreed. De SA welke het bruin ingewisseld heeft voor zwart.       

  15-09-2018 om 19:06 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  12-09-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DRONKENMANSPRAAT
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  In Straatsburg heeft EU voorzitter Claude Juncker zijn laatste toe-spraak gehouden. De staat van de unie of in zijn geval een dronken-mans toespraak van deze over-betaalde zuipschuit. Juncker de Had-je-me-maar van de EU, een regelrechte aanfluiting! Had-je-me-maar was in het begin van de vorige eeuw Amsterdams meest bekende drankorgel die met zijn Rapaille partij in de gemeenteraad gekozen werd maar door toedoen van de elite uit de raad geweerd werd door opname in een inrichting. Dit laatste zou ook goed zijn voor Juncker die laatst een pleefiguur sloeg doordat hij stomdronken door regeringsleiders van een podium geholpen moest worden omdat hij nauwelijks nog op zijn poten kon staan. Hij lalde nog wat over de euro die de plaats over moet nemen van de dollar als de belangrijkste munt in de wereld. Lieden zoals Juncker bevestigen het beeld dat de burgers van de EU hebben, een Sodom en Gomorra. Ander nieuws uit de EU was dat Judith Sargentini een succesje heeft geboekt in haar kruistocht tegen landen die niet mee wensen te werken aan de opvang van migranten zoals door de EU opgelegd. De tsunami aan migranten veroorzaakt door Merkel welke een ramp is voor Europa en waarvan de gewone burgers de dupe zijn. Hongarije is de zondebok geworden van de kruistocht van deze groene teef die twee termijnen lang met haar reet op het pluche heeft gezeten. 

  12-09-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  11-09-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE ASIEL MAFFIA ROERT ZICH
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Wat te verwachten was is werkelijk-heid geworden na de verblijfsstatus van de Armeense kinderen verstrekt na veel maatschappelijke onrust. De asiel maffia slaat weer flink op de trom om nog 400 kinderen hier te laten blijven en hun familie naar ons land te halen. Puur misbruik maken van een uitzondering die geen regel dient te worden. De asiel maffia is een rupsje nooit genoeg die niet rust tot ons land is overstroomt met gelukzoekers en door hen wordt overheerst en de omvolking is voltooid. De ultieme natte droom van de linkse deugmensen is dan een feit. Belangrijk is te weten dat de asiel maffia zichzelf rijkelijk beloond van onze centen. De leiding bestaat uit graaiers welke zich uit zoge-naamde naastenliefde zichzelf buitensporige salarissen toe-kennen. Deze maffia bende dient dan ook te worden verboden wegens staatsondermijnende activiteiten zoals het in gevaar brengen van ons volk. Het tot slaven maken van de achter-lijkheid!

  11-09-2018 om 22:42 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TRUMP KORT DE VN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  The big Donald heeft eindelijk iets verstandig gedaan, het korten op bijdragen van Amerika aan de VN en hun organisaties. De VN welke steeds meer een speelbal wordt van niet westerse landen en wordt overheerst door moslim landen welke het niet laten om Amerika en andere westerse landen te verketteren maar wel geld van hen willen ontvangen. Zo heeft Amerika 500 miljoen dollar niet overgemaakt aan de VN organisatie voor hulp aan de Palestijnen. En terecht het geld verdwijnt toch maar in zakken van corrupte leiders en aan wapens waarmee terreur wordt bedreven tegen Israel. Familie van Palestijnse terroristen krijgen riante uitkeringen als ze vastzitten of naar de hel zijn gegaan. Ook wordt hiervan een heel leger ambtenaren betaald die geen flikker uitvoeren en slechts met hun kralenketting spelen. Er gaan hier al wensen op omdat bedrag maar te betalen door Europa uitgesproken door de PvdA kut Lilianne Ploumen en de Palestijnse wipkip Sigrid Kaag van NSB'66 omdat die zielige Palestijnen niet zonder hulp van de VN kunnen. Bullshit!! Gaan ze maar eens wat nuttigs doen in plaats van op hun luie reet zitten en terreur plegen tegen Israel. Sinds de oprichting van de staat Israel in 1948 hangen zij al aan het subsidie infuus van de VN welke van generatie op generatie overgaat.

        

  11-09-2018 om 22:04 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  09-09-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.COMPASSIE VOOR WET
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Rechtvaardigheid heeft ter elfde uren plaatsgevonden daar de Armeense kinderen alsnog in ons land mochten blijven omdat de VVD kliek bakzeil haalde. Twee onschuldige kinderen waren de prooi voor een aantal bloedhonden van het Binnenhof om te laten zijn dat zij wel degelijk ernst maken met het uitzetten van afgewezen asielzoekers. Zoals het een echte lafaard betaamd waren de zwakste, kinderen, het doelwit. Ik pleit niet zoals de linkse kerk voor open grenzen en een kinderpardon maar voor een korte asielprocedure en een actief uitzettingsbeleid om deze ellende in de toekomst te voorkomen. Rechtvaardiging vind ik in het feit dat de leider van een bende illegalen criminele krakers, vernielers en geweldplegers wel een status kreeg terwijl ze twee onschuldige kinderen wilde uitzetten. De rest van de criminele bende zich noemend we are here gaat rustig door met het overtreden van de wet zonder dat ze worden aangehouden door de regenten van de stad. Deze groene junta wil ook nog dagopvang voor dit tuig naast de bed, bad en brood regeling. Een regeling die een trein, boot en vliegtuig regeling zou moeten zijn naar de zandbakken van herkomst.   

  09-09-2018 om 20:21 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JODEN HATENDE ARTIESTEN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Een stel zich artiesten noemende mafketels roepen op om het eerst volgende songfestival in Israel te boycotten uit solidariteit met de Palestijnen. Palestijnen die als enig doel hebben de staat Israel te vernietigen. Blijkbaar hebben deze artiesten te veel coke gesnoven en teveel sterke drank gezopen. Ze hebben een brief ondertekend in een Engels boulevardblad. Met name in Engeland is dit een got-spe daar Labourleider Jeremy Corbyn een grove Jodenhater is en zijn partij vergeven is van antisemitisme. Engeland waar ze de ogen sluiten voor antisemitisme en de uitwassen van de islam en naast normale rechtbanken ook sharia rechtbanken hebben. Als we eraan gaan beginnen landen voor het song-festival te boycotten komen hiervoor nog meerdere landen in aanmerking zoals Turkije wat de Koeren poogt uit te roeien en Rusland wat de Krim heeft geannexeerd.   

  09-09-2018 om 19:31 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  05-09-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE GROTE DEUGSHOW
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Vandaag werd in de Kamer de grote deugshow opgevoerd met als lijdend voorwerp Stef Blok. Blok heeft de waarheid durven verkondi-gen die de gehele deugwereld in een kramp deed schieten. De pleuris brak uit toen Blok onze multi culti samenleving als mislukt weg zette. Het hele deugkamp eiste vandaag zijn scalp om zijn uitspraken. Uitspraken waar het gewone volk het volkomen mee eens is behalve de deugelite in de Kamer. Zij willen volk nog steeds doen geloven dat de door hen veroorzaakte multi culti samenleving een zegen is voor ons land. Zij geloven nog in dit sprookje en willen dat het volk dit ook doet maar die zijn wel wijzer. De Grijze Wolven van DENK diende een motie van wantrouwen in tegen Blok en de linkse landverraders waren er als de kippen bij om deze te steunen. Een motie die het overi-gens niet haalde. De grote deugshow was dan ook een enor-me flop en een afgang voor de linkse kerk!

  05-09-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
  >> Reageer (1)


  Archief per jaar
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Zij die willen dat wij van het gas af gaan kunnen wat mij betreft zelf aan het gas!
  Foto

  De Grijze Wolven van DENK willen de vrije pers muilkorven zoals in Turkije. Deze ratten moeten zelf gemuilkorfd worden! De islam maakt meer kapot dan je lief is!
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!