Foto
Inhoud blog
 • PROPAGANDA
 • CENSUUR HOGE SCHOOL
 • LINKS & SLINKS
 • MULTINATIONALS REGEREN
 • KALE GRAFTAK
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Foto
  Welkom op mijn blog Fijn is Anders!
  Over mijzelf
  Ik ben Joep Cactus
  Ik ben een man en woon in (Nederland) en mijn beroep is .
  Ik ben geboren op 12/11/1955 en ben nu dus 62 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: Het schrijven van columns / politiek / voetbal.
  Ik ben begonnen met het schrijven van columns vanuit mijn hobby. Mijn grote voorbeeld was Theo van Gogh. De volksverlakkers onder de Haagse kaasstolp, het graaiers kapitalisme en de grachtengordel elite liggen bij mij onder een vergrootglas.
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Fijn is Anders
  De mening van Joep Cactus
  14-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROPAGANDA
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De propagandamachine van de staatsomroep draaide tot kort voor het reces van de Kamer en de ge-meenteraden nog op volle toeren. Burgers dienen te verstaan gege-ven te worden voordat ze per vliegtuig op vakantie gaan milieu-terroristen zijn. Ook worden zij nog even bestookt om toch vooral voor een gas loos Nederland te zijn ook al draaien zij op voor de kosten. Rondom dit onderwerp is er een ware hype ontstaan die doet denken aan de tijd van de Hollanddites. Men wordt wijs gemaakt dat wij de wereld redden als wij geen CO2 (0,3%) meer produceren. De onheilsprofeten die ons land van het gas af willen hebben kunnen wat mij betreft zelf aan het gas! Deze zogenaamde wereldverbeteraars hebben zelf geen financiŽle krimp bij deze transitie. Dit maakt het voor hen wel heel gemakkelijk om voor de muziek uit te lopen. Over gemeentes gesproken, deze verlenen nog steeds voorrang aan migranten bij het toewijzen van sociale huurwoningen ondanks dat dit niet langer verplicht wordt door het rijk omdat dit woede oproept bij burgers die al jarenlang op een wachtlijst staan. Het wordt tijd dat deze volksverlakkers duidelijk gemaakt wordt dat het hemd nader is dan de rok, ofwel eigen volk eerst!!    

  14-07-2018 om 21:42 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  09-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CENSUUR HOGE SCHOOL
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De Twentse hoge school Saxion te Enschede heeft zich op een wer-kelijk schandalige wijze gemengd in de vrijheid van meningsuiting van een studente. De schooldirectie pleegde censuur op een project van een leerling over de Armeense genocide. Dit schoot de politiek correcte directie in het verkeerde keelgat uit vrees voor de Turkse omgeving en hun maffiaorganisatie DENK. Het is te gek voor woorden dat wij in ons eigen land moeten buigen voor de bukslaven van Erdogan. Het besluit van de directie is een klap in het gezicht van de studente waarvan een ouder Armeens is. De directie dient ook meteen te worden weggeschopt wegens aantasting van de burgerrechten van studenten. Er dient dan ook per direct paal en perk gesteld te worden aan de Turkse inmenging in ons land en dient de vrijheid van meningsuiting gewaarborgd te worden! 

  09-07-2018 om 21:33 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  01-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LINKS & SLINKS
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Dit geldt voor Femke Halalsema die had beloofd bij haar afscheid niet meer terug te keren in de politiek. Een loze belofte want ze is in de duistere krochten van de Stopera voorgedragen als burge-meester van Amsterdam. Onbe-grijpelijk dat deze gifgroene heks tot burgemeester wordt! Dit maakt de coup van de Groene Khmer compleet waarmee de aanhangers van Pol Pot de macht overge-nomen hebben in onze stad. Ik zal burgemeester van iedere Amsterdammer kraste de heks vals. Burgemeester van de grachtengordel elite, Hipsters, moslims en ander uitheemse uitvreters. Het MKB en het arme klootjesvolk zal het nog zwaarder krijgen dan nu al het geval is. Jan met de pet zal met zijn auto in de binnenstad plaats moeten voor Yuppen en ander alternatief tuig met hun bakfietsen waarmee ze hun krengen van kinderen vervoeren. Over het paard getild kroost dat vanuit hun bakfietsen neerkijkt op gewone Amster-dammers.  De benoeming van Halalsema roept om een revolte der klein luyden die de Sjaak worden van de dure linkse hobby's en nog meer islam in hun achterstandswijken. Terug naar het verleden van heksen op de brandstapel??? 

  01-07-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  24-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MULTINATIONALS REGEREN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Multinationals zoals Shell, Unilever en Akzo dicteren het beleid in ons land middels de regenten van Mark Teflon. Ze ontduiken met medewer-king van Mark voor vele miljarden aan belasting door dividend uit te betalen via een belastingparadijs. Dit is al vele jaren aan de gang en de slippendragers van het kapitalisme faciliteren dit. Voor de gewone burgers worden de belastingen al maar hoger. Voedselbanken moeten steeds meer mensen helpen. Leven van de bedeling door toedoen van paljassen die liever het kapitalisme dienen dan het volk. Helemaal pijnlijk was het gebeuren in de Kamer waar Rutte eerst niet wenste te verschijnen om vragen te beantwoorden van de oppositie over een schimmige deal van 7 miljard euro met Shell dat zelf door de CEO van Schell is toegegeven. Deze deal kon hij niet in de openbaarheid brengen. Deze is in de achterkamertjes bekon-keld en moet daarom geheim blijven. Dit zijn regelrechte DDR praktijken waaraan onmiddellijk een einde gemaakt dient te worden!

  24-06-2018 om 20:22 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KALE GRAFTAK
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De milieuterrorist Diederik Sam-som die deel uitmaakt van een bende die ons van het aardgas wil hebben. Deze graftak wil de burgers straffen voor hun gebruik van aardgas. Hij wil de gasprijs verdubbelen om zo de aanschaf van warmtepompen aantrekkelijker te maken. Als tegemoetkoming wil hij de prijs van elektriciteit wat verlagen. Energie verlagingen die zo weer teruggedraaid worden als onze onbetrouwbare overheid dit zo uitkomt. Met name de zwakste zijn de klos doordat de energiekosten met honderden euro's per jaar stijgen en zij niet de middelen om warmtepompen aan te schaffen.Een stel gestoorden die zichzelf wijsmaken de aarde te redden door ons land voorop te laten lopen in de reductie van CO2 uitstoot. Ons dat slechts verantwoordelijk is voor 0.3 procent van de CO2 uitstoot in de wereld. Daarom zijn de kosten verbonden aan deze transitie belachelijk hoog en staat in geen verhouding tot het mogelijke resultaat. Dit is weer een staaltje van een peperdure linkse hobby!   

  24-06-2018 om 19:53 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  23-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.REGENTESK
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Christen Unie staatssecretaris Paul Blokhuis is bezig met een kruistocht tegen genotsmiddelen. Ditmaal geen seks buiten het huwelijk en pornografie maar tegen tabak, alcohol, suiker en vet wat des duivels is en wordt verketterd door deze paljas van Jezus. Hel en verdoemenis wordt er verkondigd vanuit de Bible Belt. Het vagevuur dreigt voor zondaars. Dit zijn Noord Koreaanse praktijken, machthebbers die bepalen hoe je leeft, eet, denkt en gedraagt. In Eindhoven zijn de regenten volkomen van de pot gepleurd bij het toewijzen van nieuwe straatnamen. De naam van de Nederlandse zeeheld Witte de With sneuvelde en werd vervangen door Barbados. Barbados een Ottomaanse piraat en slavenhandelaar in het kader van de diversiteit van de wijk. Dat mag van de linkse kerk daar het geen witte man is die de meest gruwelijke misdaden heeft begaan maar een getintiŽr die bloed aan zijn handen heeft. Zijn slavenhandel doet niet ter zake voor de linkse kerk zolang het maar geen witte man is. Hoe hypocriet kun je zijn? Ook feministen roeren zich want er moeten veel meer vrouwelijke straatnamen komen. Hier paar suggesties: Voorbipslaan, Clitorishofje, Jetserweg, Veeg-steeg, Jankstraat, Hoofdpijnplein en Decolletť Allee. Daarom pak aan dit van de pot gepleurde linkse tuig!    

  23-06-2018 om 16:55 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  19-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.INDOCTRINATIE
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Linkse schoolbesturen en activistische leraren gaan als onderdeel van de maatschappelijke bewustwording op bezoek naar een moskee. Onder dwang moeten leerlingen mee naar een haathut om daar met hun hol omhoog gericht naar het westen op hun knieŽn een woestijnrover aanbidden aangezet door een haatprediker. Leerlingen worden hiertoe verplicht en hiervoor niet wegblijven op straffe van sancties van school. Ouders moeten dan maar tijdig kenbaar maken aan de school dat zij niet wensen dat hun kind zich begeeft in een haathok en in aanraking komt met het gif van de maatschappij. Islam is puur gif dat een gevaar vormt voor onze democratie! Moslims zullen zich nooit aanpassen daar ze ons willen overheersen. Stop daarom de islamisering van ons land voor het te laat is! Strijdt voor onze westerse beschaving! Voorkom dat afglijden naar de barbarij van de middeleeuwen!

  19-06-2018 om 19:38 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  16-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STOP KLOOTOOG
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Heksje Klootoog Liesbeth Zegveld spant weer een zaak aan tegen onze jongens die hebben gestre-den in Afghanistan. Onze jongens die op een gegeven moment overlopen dreigde te worden door de Taliban. Ze hebben zich te vuur en  te zwaard hun leven verdedigd met gebruikmaking Apache helikopters en houwitsers. Daarbij vielen er ook burgerslachtoffers in een dorp waar vanuit onze jongens werden beschoten. Burgers die gewaarschuwd werden om de pleiterik te maken maar weigerden hieraan gevolg te geven. De gore graftak heksje Klootoog ziet daarom weer kans om te pogen defensie een schadevergoeding te doen betalen aan de nabestaanden van de burgers die zijn omgekomen. Het beschadigen middels schadevergoedingen van onze jongens en meiden strijdend in den vreemde is een verdienmodel is geworden voor deze smerige activistische heks. Klootoog dient daarom aangepakt te worden daar zij een volksvijand is geworden die van het tablot geschrapt moet worden. Onze voorouders wisten wel hoe ze met een heks af moesten rekenen. Verbranden op de brandstapel! Brandend een enkele reis naar de hel!  

  16-06-2018 om 23:17 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KIELHALEN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Kielhalen dat dient te gebeuren met het NGO gajes dat schepen bemand om migranten die voor de kust van LibiŽ dobberen over te varen naar Europa. Wars van de stijgende afkeer van de Europese bevolking tegen de tsunami van Afrikanen die alleen maar tot last zijn doordat ze onze levenswijze afwijzen en alleen maar willen profileren van ons en hun haan koning willen laten kraaien. Zo ook ruim 600 van deze gelukzoekers komend vanuit LibiŽ die door een NGO veerdienst naar ItaliŽ zouden worden gebracht. Dit land weigerde terecht deze veerboot toe te laten en liet ze op zee dobberen. Reactie een boze Timmerfrans die riep dat deze profiteurs opgevangen diende te worden. Alleen Spanje bezweek voor Timmerfrans geblaf. Ook de Belgische volks-menner Guy Verhofstadt liet zich luidkeels horen in het Europees Parlement. Deze demagoog hield een toespraak waarbij Joseph Goebbels zijn meerdere in zou moeten erkennen. Het zal niet blijven bij de opvang van deze 600 want spoedig zal ook hun familie volgen. De import van kansloze dient gestopt te worden willen wij niet in armoede ten ondergaan in dictatuur geleid vanuit een haattempel met de sharia als wet. Daarom de veerponten van de NGO's aan de ketting leggen en de bemanning de bak in!

  16-06-2018 om 19:15 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  10-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KRAKEND TUIG
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het betreft hier een stelletje gajus dat al jaren krakend door Amster-dam trekt en daarbij voor miljoenen schade heeft aanricht aan de gekraakte panden. Dit tuig neemt geen genoegen met 24 uurs opvang welke is aangeboden door het linkse college. Onge-wenste opvang, kosten 6 miljoen! Men eist een permanente verblijfstatus om zo goed te kunnen leven op kosten van de maatschappij waaraan ze nooit iets zullen bijdragen. Het gaat van kwaad tot erger met dit tuig. Nadat ze een aantal gekraakte woningen op last van de rechter hebben verlaten deden ze een poging om meet geweld een bewoond pand te kraken. De bewoners probeerde ze met geweld te verjagen maar deze verzette zich hier krachtig tegen.Braak, kraak en geweld het wordt steeds gekker en niemand wordt opgepakt! Oerwoud gedrag wat zich uit in middels een grote bek en geweld eisen waar ze geen recht op hebben. Dit tuig dient vastgezet te worden in kampen tot het moment dat ze ons land uit gepleurd kunnen worden.

  10-06-2018 om 21:15 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per jaar
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Zij die willen dat wij van het gas af gaan kunnen wat mij betreft zelf aan het gas!
  Foto

  Amsterdam huilt waar het eens heeft gelachen. Een groene heks wordt benoemd als burgemeester als kroon op de overname van de stad door Pol Pot adepten.
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!