Foto
Inhoud blog
 • KROMSPRAAK
 • NEDERLAND BANANEN REPUBLIEK
 • BLOKKADE ZEUR NEGERS
 • SYLVANA SIMONS
 • VOLKSWOEDE
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Foto
  Welkom op mijn blog Fijn is Anders!
  Over mijzelf
  Ik ben Joep Cactus
  Ik ben een man en woon in (Nederland) en mijn beroep is .
  Ik ben geboren op 12/11/1955 en ben nu dus 63 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: Het schrijven van columns / politiek / voetbal.
  Ik ben begonnen met het schrijven van columns vanuit mijn hobby. Mijn grote voorbeeld was Theo van Gogh. De volksverlakkers onder de Haagse kaasstolp, het graaiers kapitalisme en de grachtengordel elite liggen bij mij onder een vergrootglas.
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Fijn is Anders
  De mening van Joep Cactus
  14-11-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KROMSPRAAK
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Drie badmeesters uit Rhenen zijn in hoger beroep veroordeeld tot taakstraffen voor het niet goed uitvoeren van hun taak. Tijdens het schoolzwemmen is er een kind verdronken. Een meisje uit SyriĆ« wat extra aandacht van de badmeesters had moeten hebben. Ja migranten dienen alles extra te moeten krijgen en gratis! Dat de badmeesters normaal hun werk deden was niet goed genoeg voor de ratten in toga want het betrof hier een allochtoon en die had recht op extra aandacht. Volgens de deug elite moeten allochtonen in alles extra hebben. Eigen volk eerst is hun een gruwel. Dat het geen eerlijk proces zou worden stond al bij voorbaat vast. Ze moesten hoe dan ook worden veroordeeld. Barbertje moest hangen! De woestijn religie van haar familie eist simpelweg een veroorde- ling. Ja dat volk eist en de bef slepers leveren! De kromspraak die volgt is gebasseerd op het zij vragen en wij draaien.  

  14-11-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  13-11-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NEDERLAND BANANEN REPUBLIEK
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Ondanks de ontkenning van de regenten is ons land verworden tot een bananen republiek. De hoodrol hierbij is weggelegd voor de VVD ware meesters in konkelen in achterkamertjes. Zo is bekend geworden dat Ivo Opstelten ten tijde dat minister van justitie was het Openbaar Ministerie opdracht heeft gegeven Geert Wilders te vervolgen voor zijn minder, minder, minder uitspraken. Hiermee is bevestigd dat dit hele proces een politiek proces is. Een politiek proces om een politieke tegenstander kalt te stellen. In dit geval Geert Wilders. Dit is een politieke doodzonde van Opstelten maar daar komen VVD regenten middels list en bedrog in de regel mee weg. Dit moet tot op de bodem worden uitgezocht door de Kamer daar dit gedrag de bijl is aan de wortel van onze parlementaire democratie. Het pogen om de leider van de tweede partij in ons land kalt te stellen is gemeen goed in bananen republieken en het is vreselijk om te moeten constateren dat ook ons land is verworden tot een bananen republiek.

  13-11-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  12-11-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BLOKKADE ZEUR NEGERS
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Vanmorgen heeft een bende anti Zwarte Piet activisten op het station te Hilversum de voetgangerstunnel naar het Media park geblokkeerd. Een bende zeur negers tezamen met een stel witte NSB'ers wilde zo de NTR duidelijk maken dat het verdwijnen van Zwarte Piet van het scherm niet snel genoeg gaat. Zij eisen dat dit per direct gebeurd. Wat denkt dat stelletje uitkeringtrekkers wel wie ze zijn? Deze beroeps activisten hebben nog nooit een enkele bijdrage geleverd aan ons land middels betaalde arbeid. Alleen terreur, overlast en ergernis bezorgen zij ons. Wat ze vandaag slechts bereikt hebben dat een aantal mensen te laat op hun werk kwamen. Werk waaraan deze aardsluie hersenloze idioten een afkeer hebben. Na een tijd voor paal te hebben gestaan en voor een hoop ergernis gezorgd te hebben greep de sterke arm in en maakte een einde aan de blokkade. Daarna droop het schuim der natie af terug naar hun neger hutten in de Bijlmer en kraakpanden. Aldaar kunnen ze blowend, snuivend en zuipend liggend op hun nest andere acties die uit hun zieke brein voortkomende plannen. Wat wel opvalt is dat er niemand is aangehouden voor de blokkade en daardoor niet zullen worden vervolgd. Hoe anders is dit met de Blokkeer Friezen die wel zijn vervolgd. Zolang de Sinterklaas periode er is zullen zij nog voor veel overlast en ergenis zorgen en een gevaar vormen voor onze kinderen die dit feest willen vieren. Niet Zwarte Piet moet het land uit geschopt worden maar de zeur negers die ons hun wil op willen leggen. Terug naar het land van hun voorouders Afrika.

  12-11-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  11-11-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SYLVANA SIMONS
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Sylvana Simons was weer eens negatief in het nieuws. De laatste keer omdat ze niet in Amsterdam woont wat ze verplicht is als raadslid. Nu wil deze helleveeg Amsterdam dekoloniseren door de in haar ogen straten met foute namen van een bijschrift te voor- zien. Waar een raadslid zich al niet druk om kan maken. Deze teef wel als ze maar haat kan zaaien en de blanke Mokummers tegen zich in het harnas kan jagen gedreven door haar blinde haat tegen blanken. Haar partij Bij1 is een politiek vehikel in haar jihad tegen de blanken. Een hekel aan blanken maar rijke blanke heren waren wel gewenst om haar te onderhouden en om relatie aan te gaan voor een luxe leventje. Vandaag kwam er plotseling reuring door toedoen van Gerard Cox een toneelspeler van Zuid. Uit Rotterdam komt normaliter niets goed maar uitzonderingen in dit geval van Cox bevestigen de regel. Naast een waardeloze muts vindt hij Sylvana een goudzoeker die nog al een aantal flits huwelijken met heel rijke oude witte mannen heeft gehad. Zo'n teef is toch niet meer serieus te nemen. Ex vriend Roland Kahn is het met Cox eens en voegt toe dat ze gedreven wordt door haat tegen blanken. Anderen zijn van mening dat ze een karikatuur van een negerin is die integratie in de weg zit. Zelf denkt ze dat ze een voorbeeld is voor de zwarten is in ons land een Malcom X maar dan wel in poedervorm. Deze heks dient daarom van de staat gehaald, en te worden opgesloten in een inrichting wat een kostbare zaak is. Heksen horen op de brandstapel wat goedkoper en effectiever is. Maar dit mag weer niet van het deugvolk dat tegen beter weten in blijft geloven in de genezing van krankzinnigen. Zoals Sylvana Simons. 

  11-11-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VOLKSWOEDE
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Er is een ware volkswoede ontstaan na het vonnis uitgesproken door de Bloedraad te Ljouwerd tegen de Blokkeer Friezen die hebben voorkomen dat relnegers de intocht van Sinterklaas te Dokkum zouden verstoren. De woede van de employables, een geuzennaam voor de kanslozen, uitte zich in crowdfunding voor de te maken kosten van het hoger beroep voor Blokkeer Friezen. Binnen een etmaal werd er reeds een bedrag van 135,000 euro gedoneerd door brave mensen die volledig achter Jenny Douwes en haar makkers staan. De elite zal zich wel weer uitgedaagd voelen door het volk dat ze verachten en willen knechten. Maar dit volk laat zich deze keer niet knechten door de lakeien van het establishment. Het strijdt voor zijn culturele erfgoed het Sinterklaas feest met zwarte pieten. Deze dappere Friezen hebben het voortouw genomen een voorbeeld voor andere in ons land. Jenny Douwes verdient een lintje en een standbeeld. Daarom Fryslan Boppe! Nog nooit zijn de belangen van zovelen door zo weinigen verdedigd! De donatie teller staat op 187.000,00.

  11-11-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  10-11-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZORG GRAAIERS
  Klik op de afbeelding om de link te volgen
  De grote zorg graaiers slaan wederom toe komend jaar. De gemiddelde premie gaat gemiddeld met 8 euro omhoog terwijl ze nog miljarden aan premies op de plank hebben liggen. Alle jaren weer hetzelfde liedje, meer vraag naar zorg, salarissen  zorg-medewerkers stijgen terwijl de ware reden is dat zorg graaiers meer winst willen maken. Daarnaast importeerd de overheid honderdduizenden migranten die van gratis zorg voorzien worden waarvoor onze eigen burgers op moeten draaien qua kosten. De overheid die zorg graaiers ziekenhuizen failliet laat verklaren als de aandeelhouders dit beter uitkomt. Voor het Slotervaart ziekenhuis gloort hoop op een overname door CCN Cardiologie Centra Nederland in een afgeslankte vorm. Voorwaarde bij de overname is dat de vorige eigenaar Loek Winter buiten de deur gehouden wordt. Winter verantwoordelijk voor het faillissement van het Slotervaart. De gemeente Amsterdam en een deel van de Kamer willen dit ook want het heeft geen pas dat Winter de boel failliet laat gaan en het daarna voor een zacht prijsje zonder schulden en personeel weer koopt. Deze zakkenvuller moet geen zorg meer mogen leveren en zorgcentra  bezitten. Winter is een paria die uit de zorg geweerd moet worden!

  10-11-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  09-11-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.POLITIEK PROCES
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De regenten beweren bij hoog en laag dat wij een rechtstaat zijn maar het tegendeel is vandaag bewezen. Door een uitspraak in een rechtzaak welke in een bananen republiek niet zou misstaan. Een uitspraak tegen de Friezen die hebben voorkomen dat een stelletje relnegers en hun blanke meelopers een kinderfeest te Dokkum konden verzieken waar kinderen de intocht vierden van Sinterklaas. Dappere Friezen nazaten van Grutte Pier hebben dit door een weg blokkade voorkomen, hiervoor hulde! De gore D'66 rechters behorend tot de elite in het establishment wilden hoe dan ook een statement maken tegen de tokkies, de employabables, de kanslozen in ons land die zich dienen te onderwerpen aan hen die boven hen gesteld zijn en die bepalen wat ze wel en niet mogen. Opstand tegen het gezag dat zij vertegenwoordigen is een doodzonde die niet hard genoeg bestraft kan worden. Het voornaamste mikpunt was Jenny Douwes die als leider der kanslozen werd gezien werd veroordeeld tot de aller zwaarste straf van 240 uur dwangarbeid  en ook nog eens 1 maand voorwaardelijk. Belachelijk! Dit ondanks dat ze van een aantal zaken werd vrijgesproken was de straf nagenoeg gelijk aan de eis. Slechts 3 maanden werden teruggebracht naar 1 maand. Jenny d 'Arc het gezicht van de employables gaat dan ook in hoger beroep tegen haar belachelijke straf. Belacheljk als het zoontje van Dries Roelvink een ware nietsnut, een recidivist, 40 uur schoffelen krijgt na een achtervolging op de snelweg waarbij snelheden van ruim 180 km werden gereden waarbij Roelvinkje nog flink gezopen had ook. Zonder te blikken of blozen verklaarde de ratten in toga dat  de rechten van uitkeringtrekkende relnikkers waren gezonden. Hoezo rechten? Rechten dienen ze pas te krijgen als zij zich houden aan de plichten zoals die in ons land van kracht zijn. Aanpassen of opdonderen! Opzouten naar hutje in Afrika. Relnegers die er slechts op uitzijn de blanke bevolking net zo lang  te frustreren tot ze met geld afgekocht worden als compensatie voor het slavernijverleden ondanks dat ze zelf nooit katoen hebben moeten plukken  maar uitvreters zijn die leven op kosten van de blanke gemeensjchap middels een uitkering en gratis van onze goede voorzieningen zonder hieraan ooit maar een cent mee te betalen. Te lui om te werken maar wel lopen klagen en zeiken over een land dat hun in leven houdt. Naast dit alles heeft een stel blanke terroristen van de grauwe eeuw een kortgeding aangespannen om de intocht in Zaandam te verbieden omdat dit een rascistisch feest is volgens deze ratten. Twee van hen hebben reeds een strafblad. De een voor een bedreiging tegen Sinterklaas  die hij wou vermoorden en de ander die de jaarlijkse dodenherdenking op de Dam wilde verstoren. Dat dit tuig nog steeds vrij rondloopt is mij een raadsel. Dit soort gajes dient van de straat te worden gehaald en voorgoed achter tralies te worden gezet. Dit zou een schone opruiming zijn in ons land. Dit politieke proces dient een waarschuwing te zijn om niet meer in opstand te komen tegen de machthebbers en het protesteren over te laten aan de beroeps activisten van de linkse kerk die erop uit zijn het blanke eigen volk te laten overheersen door gekleurde kolonisten. 

  09-11-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (3)
  08-11-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BESTRIJDING MISDAAD
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Van de regenten zou je toch op zijn minst mogen verwachten dat werk ze zouden maken van de bescherming van de burgers door ferm de misdaad te bestrijden. Maar aan deze gerechtvaardigde verwachting van het volk wordt niet ter harte genomen door deze pluche klevers. Een moordenaar en verkrachter, een recidivist, mag op proef verlof van de zieleknijpers van een TBS kliniek. Deze crimineel is direct na zijn vrijlating uit gevangenis meteen weer in de fout gegaan middels moord en verkrachting waarvoor hij is veroordeeld tot  een jaren lange gevangenis met TBS. Deze zeer gevaarlijke gek mag binnenkort op verlof en wordt losgelaten op de bevolking. Zo'n door en door verotte geest hoort voor de rest van zijn mieserig leven door te brengen achter de tralies. Ook is het te gek voor woorden dat meer dan de helft van de gelukzoekers al vele male met justitie in aanraking zijn geweest. Gelukzoekers waarvan het over grote deel afkomstig uit Noord Afrika dat geen enkele kans maakt op een verblijfsvergunning. Woestijnrovers die zich hier in onze steden en dorpen te buiten gaan met geweld, diefstal, aanranding en verkrachting. Dit tuig dient te worden opgesloten in gesloten kampen totdat ze het land uitgeschopt worden. Zolang dit tuig ongestraft los kan lopen zijn onze burgers vogelvrij!

  08-11-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  05-11-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HAATKOEPEL
  Klik op de afbeelding om de link te volgen
  De overkoepelende raad van haat palijsen en haat hutten dreigt Facebook met een gang naar de rechter als ze het account van Geert Wilders weigeren te blokkeren. Wilders moet de mond gesnoerd worden eisen de booslims met een aangeboren kort lontje en veel te lange  tenen. Deze bloedraad valt onder gezag van Erdogan die in ons land een Kamerlid de mond wil snoeren. Hierop dient een passend antwoord te komen van onze regering dat hij moslim fuhrer zich niet moet mengen in onze binnenlandse aangelegenheden zoals Kamerleden de mond willen snoeren daar ze een mening uiten die dictator Erdogan niet aanstaat. Een antwoord dat luidt dat hij zich naar de duivel kan scheren. Het draait allemaal om het feit dat Wilders de zwarte zijde van het achterlijke woestijn geloof toont. Een geloof vol haat tegen Joden, christenen, niet gelovigen, vrouwen en homo's. Een ieder die geen moslim is heeft geen recht om op deze aarde te leven. Dit alles staat beschreven in de moslim Mein Kampf de Koran. Op het beledigen van een verzonnen profeet staat de doodstraf. In Pakistan wil een stelletje gevaarlijke moslim idioten een vrouw ophangen voor belediging van de profeet.  Zelfs onze ambassadeur in Pakistan wordt met de dood bedreigd omdat Wilders de profeet zou hebben beledigd. Hoe kan je iemand beledigen die niet eens bestaat? Hetzelfde geldt overigens voor smadelijk godslastering volgens ons wetboek. Wat Facebook betreft is deze eis een gotspe daar er allerlei haatbaarden ongekende haat zaaien en oproepen tot terreur tegen niet moslims via dit medium. Dit alles laat nog weer eens zien dat de islam een dodelijke tumor is in ons land en de westerse wereld. Een tumor die steeds verder uitzaait en infiltreert in onze maatschappij en onze vrijheid bedreigd. Vroeg of laat zal deze tumor openbarsten met een burgeroorlog tot gevolg waarin wij gedwongen zijn te vechten voor onze vrijheid en ons land te zuiveren van de middeleeuwse muzelmannen. Vechten tegen barbarij en uitroeing van ons volk door Erdogan. Ook de collaborateurs met de moslims zullen moeten boeten voor het verraad van het eigen volk.   

  05-11-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  04-11-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EMO PORNO
  Klik op de afbeelding om de link te volgen
  We zijn weer eens getuige geweest van een stukje walgelijke emo porno op de kwelbuis van de VARA presentator Tim Hofman. Hofman een deugmens behorend tot de uiterst linker vleugel hiervan. Een ordinaire leedlooier! De linkse propagandamachine welke de VARA is draait op volle toeren om zoveel mogelijk zielige negers en moslims ons land binnen te halen. Een propaganda- machine waar Joseph Goebbels jaloers op zou zijn geweest! Wat een walgelijke vertoning van Hofman! Deze pisvlek voert actie  voor een nieuw kinderpardon om nog kinderen die reeds lang hadden moeten vertrekken naar waar ze vandaan komen of waar hun roots liggen. Dit in het kader van kijk eens hoe deugzaam ik ben. Hofman had een kind dat ons land moet verlaten binnen gesmokkeld in het Kamergebouw om hem Klaas Dijkhoff te laten vertellen dat hij dood gaat als hij wordt uitgezet. Dit is iemand die volkomen onvoorbereid hierop is voor het blok te zetten en om af te zijken. Dijkhoff reageerde hier nauwelijks op want elke reactie van hem wordt door de VARA verdraait en verdacht gemaakt. Later zat Hofman met zijn sprekende pop bij de De Wereld Draait Door van VARA zakkenvuller Mathijs van Nieuwkerk te bedelen om een nieuw kinderpardon met allemaal ja knikkers om zich heen. Daarna volgt er een azijn stukje op Joop de afzijk pagina van de VARA over de onmenselijke Dijkhoff. Joop waar karaktermoord de mores is. 

  04-11-2018 om 16:49 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per jaar
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Zij die willen dat wij van het gas af gaan kunnen wat mij betreft zelf aan het gas!
  Foto

  De Grijze Wolven van DENK willen de vrije pers muilkorven zoals in Turkije. Deze ratten moeten zelf gemuilkorfd worden! De islam maakt meer kapot dan je lief is!
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!