Foto
Inhoud blog
 • MEDIA POLITIE
 • AANSLAG
 • HAMAS AAN DE MAAS
 • RAPPEND TUIG
 • RAPAILLE PARTIJ 2.0
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Welkom op mijn blog Fijn is Anders!
  Over mijzelf
  Ik ben Joep Cactus
  Ik ben een man en woon in (Nederland) en mijn beroep is .
  Ik ben geboren op 12/11/1955 en ben nu dus 62 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: Het schrijven van columns / politiek / voetbal.
  Ik ben begonnen met het schrijven van columns vanuit mijn hobby. Mijn grote voorbeeld was Theo van Gogh. De volksverlakkers onder de Haagse kaasstolp, het graaiers kapitalisme en de grachtengordel elite liggen bij mij onder een vergrootglas.
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Fijn is Anders
  De mening van Joep Cactus
  14-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MEDIA POLITIE
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De mediapolitie deed weer van zich spreken door mensen die op sociale media een demonstratie tegen gaswinning in Groningen likte op de vingers te tikken. Deze mensen kregen huisbezoek van de politie die hen hen hierover kapit-telde. Een groot aantal agenten werden hiervoor ingezet waarbij de vraag rijst of deze niks beters te doen hadden zoals het opnemen van aangiftes door slachtof-fers van criminaliteit. Ook Jenny Douwes die ruchtbaarheid gaf op de sociale media aan en voorgenomen blokkade tegen anti Zwarte Piet activisten bij Joure kreeg een horde agenten aan de deur die haar te kennen gaven hier niet blij mee te zijn. Dit alles onder leiding van een her Flick werden de bewoners weggezet als een stel minkukels voor wie er blijkbaar geen vrijheid van meningsuiting meer geldt. Daar waar de media-politie de burgers bespioneerd censureren de landelijke overheid en de lagere overheden de media om voor hen onwelgevallige zaken voor het volk achter te houden. Lagere overheden werken al met een protocol waarbij ze landelijke media kunnen weren bij vergaderingen en bijeenkomsten waarbij alleen nog het plaatselijke sufferdje aanwezig mag zijn welke het hiervoor vaak aan de financiŽle middelen ontbreekt. Dat noemt men transparantie en openheid! De landelijke overheid spant hierbij de kroon door domweg relevante informatie achter te houden. WOB verzoeken door de media worden zoveel mogelijk gedwarsboomd. Ook bij nieuwe politieke partijen wordt de persvrijheid al in de ban gedaan zoals bij de bende van Silvana Simons (Bij1) waar beoogd raadslid Anja Meulenbelt de media op een bijtende toon te verstaan gaf dat zij achter deuren thuishoren die niet meer opengaan hierbij getuigend van haar HAMAS gedachtegoed. Lijsttrekker van deze bende SS is geen haar beter daar ze liegt alsof het gedrukt staat en de media vals beschuldigd van het brengen van nepnieuws.   

  14-01-2018 om 17:52 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AANSLAG
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het nieuwe jaar 2018 was paar vier uur oud toen de ramen van een Joods bedrijf aan de bekendste markt van Amsterdam, de Albert Cuyp, werden ingegooid. Dit was overigens niet de eerste keer dat dit gebeurde want het bedrijf was al eerder doelwit van een aanslag waarbij de ruiten het moesten ont-gelden. De dader is vooralsnog niet opgepakt maar dit zet toch geen zoden aan de dijk daar deze onmiddellijk door justitie verward wordt verklaard en vrij wordt gelaten  in afwachting een onder-zoek. In Amsterdam zijn Joden vogelvrij zonder dat justitie ook maar een poot uitsteekt. Dit zal onder salafisten knuffe-laar Jozias van Aartsen ook niet veranderen want in zijn vorige stad Den Haag stond hij hij toe dat erin de sharia enclave Schilderswijk moslim tuig zwaaiend met zwarte IS vlaggen en nazi symbolen anti Joodse leuzen scandeerden. In Amster-dam zal het ook niet anders zijn en zullen de eerste pogroms plaatsvinden onder zijn burgemeesterschap waarvoor hij de ogen sluit! Ditmaal zullen het niet de Duitsers zijn welke de Joden hier vervolgen maar de hier reeds aanwezige moslims opgezweept in hun haathutten door hun haatpredikers.  

  14-01-2018 om 16:12 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  13-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HAMAS AAN DE MAAS
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De Rotterdamse gemeenteraad is opgezadeld met een moslim bende genaamd NIDA. Deze bende is een kopie van Hamas welke zich schuldig maakt antisemitisme en Jodenhaat. Dit wordt weer eens overduidelijk als er busvervoer na een aanbestedingsproces is verkregen door EBS-bus onderdeel van de IsraŽlische vervoer maatschappij Egged. Het feit dat een IsraŽlisch bedrijf het vervoer in Rozenburg en het eiland Voorne gaat verzorgen schieten de Jodenhaters van het NIDA in een acute kramp-stuip. Zij roepen dan ook op tot een boycot van EBS-bus want moslims dienen zich niet te laten vervoeren door Joden. Het blijft niet alleen bij een oproep tot een boycot maar wil het vervoer onmogelijk maken door bij haltes te beletten. Dit is een openlijke oproep tot misselijkmakende Jodenhaat die keihard moet worden aangepakt. Uit het feit dat geitenneukers zich in de politiek kunnen manifesteren blijkt dat ons land hard ziek is. Een medicijn hiervoor is dat alleen mensen met alleen een Nederlands paspoort mogen kiezen en verkozen worden. Dit houdt moslims uit raden en Kamers en beperkt de invloed van vreemde mogendheden zoals Turkije en Marokko. Wat mij ook opvalt is dat de voorgedrukte aangifteformulieren niet klaarliggen. Deze smerige moslim bende NIDA dient dan ook vervolgt te worden voor antisemitisme en Jodenhaat! 

  13-01-2018 om 21:54 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RAPPEND TUIG
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  We worden steeds vaker gecon-fronteerd met rappend Noord Afrikaans schorem dat er behagen in schept om blanke vrouwen te vernederen en tot op het bot te beledigen. Ook blanke mannen blijven hier niet van gespaard. Onze vrouwen waarvoor ze totaal geen respect hebben terwijl ze zelf om respect krijsen waarbij ze constant de racismekaart trekken als men tegen-gas krijgt. Onze vrouwen die standaard voor hoer uitgeschol-den worden omdat ze in bars komen, alcohol drinken, korte rokjes dragen en zich niet onderdanig aan mannen opstellen en helemaal niet aan middeleeuwse baardmannen. En dat tuig dat zelf alles doet wat hun profeet verboden heeft zoals het gebruik van alcohol. Tuig dat zichzelf onaantastbaar waant en meent dat ze boven de wet staan. Over het wangedrag door dit schorem wenst de overheid een omerta en hijst hen liever op het schild als rolmodel voor hun soortgenoten. Woestijnrovers als rolmodel is een gotspe! Ze worden niet aangepakt en komen overal mee weg wat hun gevoel voor onaantastbaarheid bevestigd waardoor het van kwaad tot erger wordt met die rappende woestijnrovers die onze maatschappij afwijzen maar er wel van profiteren. Als een Kamerlid verkon-digd dat hij minder van deze woestijnrovers (Marokkanen) in ons land wil wordt deze voor de rechter gedaagd in tegenstel-ling tot de rappende ratten.   

  13-01-2018 om 21:14 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (2)
  06-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RAPAILLE PARTIJ 2.0
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Onze nationale aandachtshoer Sylvana Simons heeft de kandida-tenlijst van haar partij Bij1 bekend gemaakt voor de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen in Amsterdam. Kijkend naar de lijst vol activistisch plebs deed deze partij mij denken aan de rapaille partij die begin vorige eeuw aan de raadsverkiezingen in Amsterdam mee deed. Een partij met Cornelis de Gelder als lijsttrekker die ook nog twee zetels in de raad won. De Gelder was straatzanger met de bijnaam Hadjememaar maar beter bekend als het grootste drankorgel van de stad. Hij had een ludiek verkiezingsprogramma met een jajempie moet 5 cent kosten, brood 11 cent, vet 35 cent en vrij jagen en vissen in het Vondelpark. Hij kon echter zijn zetel in de raad niet innemen doordat de elite van de stad hem op liet sluiten in een inrichting voor alcoholisten. Een drankorgel in de raad vond men ongepast. Je zou wensen dat het mogelijk was Simons in en inrichting voor aandachtsverslaving op te sluiten. Het plebs waar Simons zich mee omringd is van het ergste soort radicalen en activisten die er bestaan! Dit gajes heeft tot doelstelling de blanke Mokumers de stad uit te jagen en de stad om te volken met allochtoon gajes van heinde en verre. Een stad zoals die in een  Bananenrepubliek waar de corruptie hoogtij viert en waar zij de scepter kunnen zwaaien. De bekendste leden van haar bende zijn Anja Meulenbelt een overtuigd antisemiet welke de vernietiging van de staat IsraŽl wenst; Anousha Nzume een ontevreden zeurnegerin geboren in Rusland die hier een kruistocht voert tegen de witte mens; Sunny Bergman een zeikwijf dat hier een zwarte burger-rechten beweging wil leiden en roept maar dat haar zoon gediscrimineerd wordt en Gloria Wekker een oude Suri-naamse trol die ons blanken wil vervolgen om het slavernij verleden van onze voorouders waarvan wij nu nog volop zouden profiteren. Hoe verzin je het? Voeg hierbij nog een nog een activistische kraker en een trut hola die zich na ťťn jaar studie psychiater noemt en het wordt duidelijk wat voor een zooitje de stad bedreigd. De pest (Bij1) en de cho-lera (GL) waart voor de poorten van de stad!

  06-01-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HET NIEUWE JAAR
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Wat zal het nieuwe jaar ons brengen en waarvoor dienen we waakzaam te zijn? Het wordt een jaar waarin de vrijheid van mening-suiting verder onder druk komt te staan middels censuur door de overheid. Dit naast de zelfcensuur die politiek correcte media al toe-passen. Inspraak op beleid wordt onmogelijk gemaakt door het afschaffen van het referendum. Waakzaam dienen we te zijn voor D'66 minister van propaganda Kasja Ollongren welke ook verantwoordelijk voor de op sharia leest geschoeide mediapolitie. Politieke correctheid zal steeds verder toenemen en het nieuws zal meer en meer gecensureerd worden om u zo onwetend te houden zoals de de gestaag toenemende criminaliteit veroorzaakt door migranten en allochtonen die hier reeds langer verblijven. De toestroom van migranten die gestaag door gaat waarover de overheid het zwijgen toe doet. Mocht het toch bekend worden dat het een allochtoon is die een misdaad heeft gepleegd weet de overheid niet hoe gouw ze deze persoon als verward moeten verklaren. We gaan onze oosterburen achterna welke Stasi methoden hanteren om censuur af te dwingen. Duitsland waar de criminaliteit met maar liefst 10 procent is gestegen waarvan 9 procent door toedoen van migranten. Duitsland waar hordes verkrachtende migranten, vooral Afrikanen, de straten voor vrouwen onveilig maken dit naast andere vormen van criminaliteit. Dit staat ons ook te wachten als we niet ingrijpen, zwaarder straffen en grenzen sluiten voor migranten. Stop de migratie van middel-eeuwers voor het te laat is!!

  06-01-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  31-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LANGE MESSEN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De nacht der lange messen is in aantocht bij de PvdA. De Tweede Kamerfractie en leden in het land vechten elkaar de tent uit over de positie van hun Kamerlid William Moorlag. De leden willen hem uit de Kamer hebben en de fractie is hierover verdeeld. Moorlag was voordat hij naar de Kamer ging directeur van een sociale werk-plaats welke een verboden methode middels een uitzend-bureau gebruikte waardoor de werknemers te weinig betaald krijgen. Een zaak die echter door zijn voorganger samen met de vakbonden is beklonken. Sociale werkplaatsen die in rap tempo werden gesloten ten gevolge van de participatiewet van Lodewijk Asscher en Jetta Klijnsma waarbij de werknemers op de gemeenten werden afgeschoven die ze op hun beurt maar bij bedrijven onder dak moeten zien te krijgen. Een schier onmogelijke opgave en dan ontstaan er schimmige constructies om deze mensen toch maar weer een bescherm-de werkplek te kunnen bieden. Wat er nu gebeurd bij de PvdA is laf, schijnheilig en hypocriet omdat de ware veroorzakers Asscher en Klijnsma buitenschot blijven en het nieuwbakken Kamerlid Moorlag als zondebok willen offeren om hun eigen posities veilig te stellen. Asscher mag de "grote" oppositie-leider spelen en Klijnsma is benoemd tot Commissaris van de Koning in Drenthe als rijkelijke beloning voor haar falen. Drenthe als fietsprovincie waar deze gekreukelde partijkrant veilig op haar tandem kan rondrijden voorzien van een vorste-lijk salaris. Het enigste dat de partij zou sieren is een grote zuivering van de partij met name onder de bestuurders in het land zowel als op het Binnenhof.  

  31-12-2017 om 17:24 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BERLIJN START MET SHARIA
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Tijdens de jaarwisseling richt de stad Berlijn veilige zones in voor vrouwen. Vrouwen die niet veilig zijn voor moslimtuig dat denkt dat het hen vrij staat om westerse vrouwen aan te randen en te verkrachten. Testosteronbommen welke hierin worden bevestigd door hun achterlijke geloof opgetekend in de Koran, de Mein Kampf der geitenneukers. Dit alles na voorgaande jaarwisselingen met grof geweld tegen vrouwen die deed terugdenken aan de bezetting van Berlijn door de Russen. Berlijn werkt nu mee aan de scheiding van mannen en vrouwen zoals dit volgens de sharia moet echter onder het mom van hun veiligheid. Dit is een gotspe want vrouwen dienen overal veilig te zijn voor het uitschot van de profeet. Bukslaven die niet van westers vrouwen afkunnen blijven dienen per direct gedeporteerd te worden naar de oorden waar ze vandaan komen. Terug naar de middeleeuwen waar hun roots liggen! Hierover wordt gezwegen door de pers die vreselijk politiek correct is en even slaafs is aan kanselier Merkel als destijds aan hun fŁhrer Adolf Hitler. Niets negatief over migranten en hun criminele daden wordt gemeld. Dan mogen wij ons gelukkig prijzen met media zoals De Telegraaf, Geen Stijl en Geert Wilders die ons berichten over de uitwas-sen van de toenemende islamisering door migratie en de omvolking welke daarvan het gevolg is. Waakzaamheid is hier geboden!                                                                                    

  31-12-2017 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  30-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE LAATSTE STRIJDER
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Vandaag werd bekend dat de laatste strijder voor de rechten van de arbeidersklasse is overleden. Arie Groenevelt was de laatste der Mohikanen, leider in het verzet van de arbeiders tegen hun uitbuiting door het vuige kapitalisme hierbij geholpen door de regenten en de rechtse elite. Arie Groenevelt was langer dan een decennia voorzitter van de Industriebond NVV later de Industriebond FNV de machtigste en rijkste bond van ons land. Arie Groenevelt had de beschikking over geharde kaderleden, de gestaalde kaders, die met hem binnen de bedrijven de strijd voerden voor betere arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstan-digheden. Hij was ook geen marionet van de PvdA zoals latere FNV prominenten. Ondanks zijn afkeer van het kapita-lisme was hij toch zo voor rede vatbaar om tijdens een grote economische crisis zijn strijd hiertegen op een laag pitje te zetten en vol in te zetten voor het behoud van banen die in grote aantallen verloren gingen. Het akkoord van Wassenaar was hiervan het gevolg. Met Arie Groenevelt en eerder al Herman Bode zijn ons twee grote strijders ontvallen voor de rechten van de arbeidersklasse. Arie rust zacht!   

  30-12-2017 om 19:10 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  28-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LUCHTBRUG
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De VN is in weerwil van de Euro-pese volkeren bezig met een luchtbrug met LibiŽ te faciliteren om migranten die eerder gezeten op wrakke bootjes teruggestuurd naar LibiŽ alsnog naar ItaliŽ te brengen. Wat er over gevlogen wordt zijn vrouwen, kinderen en zwakkeren alwaar we niet op zitten te wachten. Gewacht op migranten uit Afrika en het Midden-Oosten wordt erin het geheel niet. Dit brengt alleen maar ellende zoals een afbraak van onze verzorgingsstaat wat ten koste gaat van de al reeds achtergestelde burgers. Ze worden naar ItaliŽ gebracht maar daar zullen ze niet blijven daar de voorzieningen zoals uitkeringen in het noorden beter zijn. De burgers onderaan de ladder in deze landen zullen de negatieve gevolgen hiervan ondervinden. Ook ItaliŽ zal aandrin-gen op opvang elders in Europa daar ze nu al een overvloed aan gelukzoekers hebben. De toestroom naar ons land gaat gestaag door waaraan weinig ruchtbaarheid wordt gegeven met het oog op de komende gemeenteraadsverkiezingen. Op naar de bijstand! De levensstandaard van hen onderaan de ladder zal fors achteruit gaan terwijl zij die verantwoordelijk voor de toestroom en er financieel beter van worden. Daarom stop de toestroom!   

  28-12-2017 om 21:45 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per jaar
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Oude viezerik, volgeling van de profeet, niet vervolgd voor het verkrachten van zijn stiefdochter van 10 jaar. Hij is te dement om terecht te staan maar niet om een kind te misbruiken. Zo de profeet, zo zijn volgelingen!
  Foto

  Wist U dat het Zwarte Piet protest in Dokkum de staat 0.5 miljoen heeft gekost? Weggegooid geld voor een klein clubje zeurpieten. Paarlen voor de zwijnen gooien!
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!