Foto
Inhoud blog
 • RAMADAN GEDRAM
 • HET SCHUIM VLOEIT
 • LINKS LULLEN
 • EIGEN NEST BEVUILER
 • TOENEMEND ANTISEMITISME
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Welkom op mijn blog Fijn is Anders!
  Over mijzelf
  Ik ben Joep Cactus
  Ik ben een man en woon in (Nederland) en mijn beroep is .
  Ik ben geboren op 12/11/1955 en ben nu dus 62 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: Het schrijven van columns / politiek / voetbal.
  Ik ben begonnen met het schrijven van columns vanuit mijn hobby. Mijn grote voorbeeld was Theo van Gogh. De volksverlakkers onder de Haagse kaasstolp, het graaiers kapitalisme en de grachtengordel elite liggen bij mij onder een vergrootglas.
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Fijn is Anders
  De mening van Joep Cactus
  21-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RAMADAN GEDRAM
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De politiek correcte elite probeert ons wijs te maken dat de islami-tische vastenmaand een verrijking is voor ons land. Men probeert krampachtig onze geesten rijp te maken voor een uitwas van een achterlijke religie. Verering van de halve maan dient die van het heilige kruis te vervangen in het kader van de omvolking van ons land. Ramadan is een uitwas waarbij de deelnemers overdag vasten en zich s'nachts te barsten vreten. Overdag houden Riffijnen zich in roedels bezig met het bezorgen van overlast. Daarbij hebben de booslims naar mate de ramadan vordert extreem lange tenen en een ultra kort lontje. Overdag zijn het gelijk zombies te beroerd om uit hun ogen te kijken en het ziekteverzuim onder hen die nog wel werken wordt gestaag hoger. Autoriteiten schieten in een kramp bij incidenten met booslims en doen alles wat mogelijk is omdat te verzwijgen of af te doen als zijnde verwarde men-sen. Autoriteiten die er van alles aan doen om ongelovigen bij de ramadan te betrekken door iftar maaltijdenns te promoten. Met name de politie is hierbij betrokken waarbij de vraagt reist of ze de tijd die ze hieraan besteden niet beter kunnen gebruiken voor het opnemen van aangiften. De lakeien van de linkse kerk proberen om ons zo de islam door te strot te drukken. De staatsomroep maakt het helemaal bont door dagelijks ramadan journaals uit te zenden gepresenteerd door twee kopvodde trollen. Pure beeldverontreiniging!                                                                                                                                                                                                      

  21-05-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  20-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HET SCHUIM VLOEIT
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Dit weekend was het weer raak want dan vloeit het schuim der natie weer door de straten van Amsterdam als zijnde een pro Palestijnse demonstratie tot genoegen van burgemeester Van Aartsen en Harry de Winter. Voor de laatste zijn ultieme natte droom! Deelnemers, vaak niet meer dan een paar honderd, zijn het geteisem dat behoort tot het gilde der beroeps demonstranten welke elke gelegenheid aangrijpen om de orde te verstoren. Fascisten welke zichzelf antifascisten noemen en anti Zionisten een eufemisme voor antisemitisme. Tuig lopend met Palestijnse(terroristen)vlaggen, zwarte jihad-vlaggen onder het krijsen van anti Joodse leuzen en nazi symbolen waar de politie naar staat te kijken zonder in te grijpen. Gajes waarvan Van Aartsen nu de beschermheilige is en De Winter slippendrager. Dit alles onder een aura van misselijkmakende politieke correctheid.

  20-05-2018 om 22:48 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  18-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LINKS LULLEN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Links lullen en rechts je zakken vullen is een aloude gevleugelde uitdrukking die van toepassing is op hen die zich erop voorstaan links te zijn. Zodra krijgen ze de kans  om hun slag te slaan dan graaien ze er lustig op los. Er zijn genoeg voorbeelden van voormalige linkse politici die na hartenlust hun zakken aan het vullen zijn ten koste van de gemeenschap. Onlangs was het prominente Groene Khmer lid Paul Zakken-vŲller in het nieuws door te stellen dat een medewerkster van de AFM een marktcomform salaris moet verdienen dat veel hoger is dan toegestaan in de publieke sector. Paulus de Prevelaar die zelf veel goed betaalde bijbanen heeft poogt naar buiten toe de schone schijn op te houden dat hij strijdt tegen het kapitalisme en het daarbij behorende graaiers gedrag. Paulus die zelf geen besef heeft van armoede doordat hij getrouwd is met een telg uit de steenrijke C&A familie Brenninkmeijer. Hij verdedigde de gewenste salarisverhoging met de dooddoener dat goede mensen anders naar het buitenland vertrekken. Een gotspe! Paulus heeft ook nog veel invloed op het rampzalige beleid van de Khmer. Het zogenaamde milieubeleid wat de planeet moet redden. Alleen al in Amsterdam is dit beleid gericht om het bakfietsvolk hun zakken te laten vullen. De binnenstad moet autovrij zodat ernaast voor (bak)fietsers meer ruimte is voor toeristen met rolkoffers die gebruikmaken van Airbnb welke wordt aangeboden door linkse elite die hun huis hiervoor verhuren. Bakfietsvolk dat hun dure panden met hoge hypotheekaftrek voor verblijf voor toeristen die de leefbaarheid in de stad verpesten door hun massaliteit. Bakfietsvolk voor wie Paulus de messias is heeft slechts ťťn principe, graaien wat je graaien kan als je de kans krijgt. Dit is de Groene Khmer ten voeten uit!      

  18-05-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  17-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EIGEN NEST BEVUILER
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Harry de Winter is zo'n bevuiler van het eigen Joodse nest. Een verrader die zich tegen zijn eigen volk in de staat IsraŽl keert waarvan de bewoners gedwongen zijn te strijden voor hun voortbestaan. Als lid van de linkse kerk kiest hij voor de Palestijnen opgehitst door hun terroristische leiders vergeven van Jodenhaat. Samen met zijn clubje Een Ander Joods Geluid is deze NSB'er een politiek correct onderdeel van de grachtengordel elite. Wederom was er een zware provocatie van Hamas bij het zeventig jarig bestaan van de staat IsraŽl. Middels rellen bij de grens wilden zij de viering hiervan versjteren wat een keiharde reactie van IsraŽl tot gevolg had. Hierbij kwam een baby van acht maanden om het leven die als een martelaar werd rondgedragen. Aan de dood zijn slechts de ouders schuldig daar zij hun kind bloot hebben gesteld aan het te verwachten geweld. Voor Hamas is iedere dode burger een zege want dan kunnen zij zich weer in hun slachtofferrol wentelen. De ouders van de dode baby zullen wel een fors bedrag krijgen uit het terreurfonds in navolging van strijders die zijn omgekomen bij terreuracties tegen IsraŽl. Dat was voor Harry weer een reden om zich tegen zijn eigen volk te keren zoals het een goede NSB'er betaamd. Hij toonde zich ook een waardig lid van het deugvolk door zich tegen IsraŽl te verklaren. De Winter toont wederom zijn ware ponem een verrader van zijn eigen volk. Vele Europese landen waren er als de kippen bij om IsraŽl te veroordelen voor het gebruik van buitensporig geweld, een gotspe! Alleen Amerika toonde zich een vriend! 

  17-05-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  12-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TOENEMEND ANTISEMITISME
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  In Mokum neemt als gevolg van het groeiend aantal moslims het antisemitisme in rap tempo toe. Joden wordt afgeraden om op straat een keppeltje te dragen en Joodse vrouwen het dragen van Joodse sieraden zoals een davidster. Joodse scholen en synagogen worden permanent bewaakt. Het Mokums, een mengsel van Bargoens en Jiddisch, wordt steeds meer overstemd door luide en ongewenste Arabische en Afrikaanse keelgeluiden. Een Joodse boekhandelaar betrokken bij de openstelling van Joodse huizen van verzet in de stad werd door de politie aangeraden hiermee te stoppen ter voorkoming van reacties door moslims wat hij heeft geweigerd. Zo erg is het al geworden in Amsterdam dat we op moeten passen dat wij booslims niet op hun lange tenen trappen. Ondertussen zijn er tekenen zichtbaar van een progrom tegen Joodse winkels en bedrijven waarvan de ramen in worden gegooid en muren beklad. Dit wordt door de autoriteiten zoveel mogelijk verzwegen om moslims niet te stigmatiseren. Ondanks het zwijgen berichten de Telegraaf en Geen Stijl over dit criminele gedrag van booslims. De aanslag op het Joodse restaurant Hacarmel is topic geworden. De dader, een Palestijn, was reeds bekend bij de autoriteiten wegens radicalisering maar deze deden niets! Ze poogde dit verborgen te houden. Burge-meester Van Aartsen weigerde om in gesprek te gaan met de eigenaar over de beveiliging van zijn zaak. Deze toonde zich net als toen hij opperhoofd was in Den Hagistan een ruggen-graadloos weekdier dat collaboreert met het moslim tuig. Resultaat is dat de eigenaar sluiting overweegt van zijn zaak. Dit zou een aanmoediging zijn voor moslims om Joden en hun bedrijven te verdrijven uit de stad mogelijk gemaakt door Van Aartsen. Daarom stop de islamisering van ons landje. Moslims terug naar hun zandbakken van herkomst! Opzouten!  

  12-05-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  10-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SCHOP ZE ERUIT
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Dit geldt voor het schorem dat hier vanuit Verweggistan onuitgenodigd ons land is binnen gekomen op zoek naar een leven in Luilekker-land  en geen verblijfsstatus heeft gekregen. Een leven op kosten van ons eigen volk bestaande uit woon-ruimte, uitkering en onze sociale voorzieningen. Profiteren van onze verzorgingsstaat die door onze ouders en grootouders met hard werken is opgebouwd voor ons en niet voor het gajes dat ook nog onze cultuur ondermijnd doordat zij een eigen achterlijke gewoonten en gebruiken aan ons op willen dringen. De islam en de sharia dienen leidend te zijn en wij dienen ons hieraan te onderwerpen. Schorem dat zich bezighoud met criminaliteit en zich onderdak verschaft middels het kraken van panden waarbij forse schade wordt veroorzaakt. Men weigert botweg te vertrekken uit ons land en eist hier te mogen blijven. Ondertussen zitten wij opgescheept met illegaal tuig dat ons rond de klok overlast bezorgd door hun criminaliteit. De asielmaffia blijft maar kansloze en criminele gelukzoekers huisvesten in AZC's. Diep droevig is dat dit illegale tuig wordt bijgestaan door klaplopers van de linkse kerk. NSB'ers die ons land willen omvolken van wit naar zwart en van christendom naar islam.  

  10-05-2018 om 17:50 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  08-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SERPENTEN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Er worden door de gemeenten steeds vaker Bijzondere Opsporing Ambtenaren (BOA's) op de bevol-king losgelaten. Ongeschikt voor een baan als volwaardig politie-agent kunnen ze toch veel alloch-tonen aan een baantje met gezag helpen. Geef een dombo een mooi pakkie met de nodige strepen en hij voelt zich belangrijk. Voor moslima's hebben een halal outfit (foto) zodat zij ook de straten af kunnen schuimen. BOA's doen mij den-ken aan wurgslangen kortom echte serpenten die glibberend over straat gaan om brave witte burgers dwars te zitten en te bekeuren. Bekend is een winkelier die op een stoel voor zijn winkel zat wat volgens het BOA geteisem niet mocht en onlangs in Leiden waar ze uit een platenzaak kratten bier van zolder haalden zonder huiszoekingsbevel. Ze zijn nu weer in het nieuws omdat ze wapens willen dragen omdat zij zich vaak bedreigd voelen. Zo willen ze volwaardige landwachters worden gelijk hun voorgangers tijdens de Tweede Wereld-oorlog die konden beschikken over jachtgeweren wat hun de naam Jan Hagel bezorgde. Dit alles onder leiding van een wit kader waarvan hun competenties er niet toedoen maar wel het feit of hun grootouders en/of ouders fout zijn geweest. Dat is een pre!    

  08-05-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  03-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SCHANDALIG!!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Schandalig is het dat een crimi-nele Somalische asielzoeker nog steeds niet het land uit geschopt is. Het betreft hier een beest dat een vrouw in Hoogwoud bruut ver-krachte. De zaak kreeg landelijke bekendheid doordat het slachtoffer pas na 14 dagen aangifte kon doen, zelf haar verkrachter heeft moeten opsporen en op een pre-senteerblaadje heeft aangeboden aan de politie. Deze waren er niet blij mee daar het nog lang duurde eer hij werd opgepakt waarna hij maar een jaar heeft vastgezeten. Zijn verblijfsvergunning werd wel ingetrokken maar niet het land uitgeschopt. Het beest loopt nu nog steeds vrij rond in ons land en vormt een groot gevaar voor onze vrouwen! Deze graftak dient vastgezet te worden in een uitzettingskamp tot dat hij wordt uitgezet. Daar-in dienen ook alle uitgeprocedeerde en dus illegale gelukzoe-kers te worden opgesloten tot dan hun uitzetting daar is. Wat het zwaarst is moet het zwaarst wegen, veiligheid voor ons eigen volk eerst!

  03-05-2018 om 01:09 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  29-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZWAAR GESCHUT
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het OM brengt zwaar geschut in stelling tegen de A7 blokkeerders en hun sympathisanten. Ze worden voor meerdere delicten vervolgt want het doel van het OM ligt er duimen dik bovenop. De Friese helden moeten hangen en al voor-beeld dienen voor een ieder die het nog in zijn hoofd haalt zich te verzetten tegen het politiek correcte gedachtegoed wat inhoud dat wij onze cultuur moeten aanpassen aan de eisen van allochtonen. Dus als een aangespoelde dobberneger be-zwaar maakt tegen Zwarte Piet dienen we afscheid te nemen van deze kindervriend. Zo gek zal het nog worden! Een betere optie is het droppen in donker Afrika van deze zeurnegers. Opgeruimd staat netjes! Ondertussen krijgen de Friese helden rechtsbijstand van de advocaten broeders Anker. Hopelijk trekken Jenny Douwes, haar wordt opruiing ten laste gelegd, en de andere aan het langste eind. Frysl‚n Boppe!! 

  29-04-2018 om 21:49 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  27-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AFA SCHOREM
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het AFA schorem kon weer eens ongehinderd door de politie geweld plegen tegen andersdenkenden. Een aantal leden van het Identitair Verzet hadden een woning gekraakt als protest tegen het kraken door uitgeprocedeerde gelukzoekers wat door de autori-teiten wordt gedoogd. Identitair Verzet is het rechtse antwoord op het linkse AFA schorem. Het is al zover gekomen in Amster-dam dat het AFA tuig gehuld in het zwart met bivakmutsen straffeloos geweld mogen gebruiken tegen groeperingen die gebruik willen maken van hun demonstratierecht en hun mening uiten welke het AFA tuig niet zint. Dat er niet tegen het AFA tuig wordt opgetreden is omdat zij de knokploegen vormen voor de linkse kerk in de Raad. Daar waar de nazi's knokploegen (SA) bruine hemden hadden heeft links ze hier met zwarte jassen met capuchons en bivakmutsen. De krakers van het Identitair Verzet  werden met geweld uit hun gekraakte pand verdreven waarbij de politie stond toe te kijken. De politie verklaarde later aan hen dat het beter was om weg te blijven uit het pand daar ze s'nachts niet konden in staan voor hun veiligheid. Onmiddellijk na hun vertrek werd het pand dichtgespijkerd door de eigenaar. Dit alles stinkt na een gecoŲrdineerde actie van gemeente, politie en eigenaars gebruikmakend van de linkse knokploeg AFA.   

  27-04-2018 om 15:37 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per jaar
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  D'66 rechters; Turken mogen frauderen met bijstands uitkeringen. Straffen hiervan is volgens hen discriminatie! Dit terwijl het eigen volk de maat wordt genomen. Dit is discriminatie van het eigen volk wel te verstaan!
  Foto

  Amsterdam dreigt af te glijden tot een salafistisch bolwerk daar de waarnemend burgemeester Jozias van Aartsen vindt dat wij het salafisme moeten omarmen en als gelijkwaardig aan onze levenswijze moeten beschouwen.
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!