Foto
Inhoud blog
 • SERPENT MET KOPVODDE
 • RECHTERLIJKE DWAZEN
 • BAAS OP EIGEN BORD
 • FRANSE PARASIETEN
 • VERGAANDE BETUTTELING
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Welkom op mijn blog Fijn is Anders!
  Over mijzelf
  Ik ben Joep Cactus
  Ik ben een man en woon in (Nederland) en mijn beroep is .
  Ik ben geboren op 12/11/1955 en ben nu dus 61 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: Het schrijven van columns / politiek / voetbal.
  Ik ben begonnen met het schrijven van columns vanuit mijn hobby. Mijn grote voorbeeld was Theo van Gogh. De volksverlakkers onder de Haagse kaasstolp, het graaiers kapitalisme en de grachtengordel elite liggen bij mij onder een vergrootglas.
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Fijn is Anders
  De mening van Joep Cactus
  20-07-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SERPENT MET KOPVODDE
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Een naaste medewerkster van burgemeester Eberhard van der Laan is op non actief gesteld als gevolg van een onderzoek van haar financiële handel en wandel. Dit kopvodde dragende serpent, Saadia Alt-Taleb was belast met het in kaart brengen van radicalisering van moslims in Amsterdam. Ze gaf hiervoor vele moslim vriendjes goed betaalde opdrachten zoals van een moslim met nepotisme in de genen kan worden ver-wacht. Ook wordt ze verdacht van fraude want bonnetjes van uitgaven werden niet geboekt. Ze lijkt met haar gedrag veel op het kwakende hoofddoekje Fatima Alatik dat als stadsdeelvoorzitter veel geld liet verdwijnen in de zakken van vrienden. Weg bij het stadsdeel heeft ze een uiterst lucratief baantje gekregen als adviseur van de hoogste politie baas. Een baantje met een lucratief salaris van 12.000 euro. Uiteraard zijn beide fraude trollen lid van het politbureau van de PvdA. Telkens als er een allochtoon een mooie functie krijgt komt het oer instinkt weer in hen boven wat hen drijft tot het stelen / oplichten van ongelovigen om het vervolgens raar te vinden dat werkgevers niet in de rij staan voor het aannemen van (moslim) allochtonen. Dit alles is mede terug te voeren tot besturen van de stad welke werden gevormd door PvdA en GL. Dit laatste heeft er ook toe geleid dat krakers al twintig jaar ongestraft een bedrijfsterrein in noord in bezit konden nemen zonder dat ze worden verwijderd. De rechter heeft nu uitgesproken dat het terrein moet worden ontruimd en teruggegeven moet worden aan de eigenaren. De gemeente gaat in beroep tegen deze uitspraak want de krakers moeten daar gratis op kunnen verblijven. Kraken zit diep geworteld in de PvdA want in de top is het al niet veel beter daar Jette Klijnsma en haar man in het bezit zijn gekomen van een monumen-taal pand in Den haag door het eerst te kraken, uit te wo-nen om het vervolgens voor zacht prijsje te kunnen kopen. Ook Jet Bussemaker heeft een krakersverleden in Amster-dam. Kraken wordt daarom door de PvdA gedoogd.

  20-07-2017 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  19-07-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RECHTERLIJKE DWAZEN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Deze week was er weer een staaltje van rechterlijke stom-heid. Een groep Hells Angels aangehouden voor een aantal ernstige zaken mocht thuis de behandeling van de zaak af-wachten met een enkelband om. Dat deze controle methode niets voorstelt is in het verleden reeds gebleken. Een van hen mocht zelfs zonder enkelband op vakantie naar Griekenland. Zonder enige controle in het buitenland op vakantie. De bikers hebben zich het lazerus gelachen over zoveel naïve-teit van het befgajes. De bezem moet door de gehele rech-terlijke macht en rechters dienen niet langer voor het leven benoemd worden. Periodiek dient hun functioneren te wor-den beoordeeld door een door de Kamer in te stellen onaf-hankelijke platvorm. Geen benoemingen en beoordelingen meer binnen de eigen incest bende. Het parlement deinst hiervoor terug om drogredenen. EU paljas Timmerfrans bedreigt Polen waar het parlement wel zeggenschap over aanstellingen en beoordelingen van het rechterlijk gajes. De bezem dient door de rechterlijke macht te worden gehaald om de burger weer het vertrouwen terug te geven in de rechtspraak. Vertrouwen dat steeds verder verloren gaat door falende rechters en louche advocaten.  

  19-07-2017 om 21:08 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BAAS OP EIGEN BORD
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De bewoners van de serviceflat Vondel te Groningen hebben hun zin gekregen. Ze mogen nu zelf de leverancier kiezen van hun maaltijden. De flat führer heeft bakzeil gehaald betreft zijn eis dat bewoners alleen bij zijn leverancier mochten bestellen. Voer wat niet te vreten was en slechts geschikt als zijnde varkensvoer. Het is maar goed dat de bewoners zich niet door de flat führer in de luiers hebben laten leg-gen. Oud maar strijdbaar!

  19-07-2017 om 19:55 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  18-07-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FRANSE PARASIETEN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Parasieten is een passende benaming voor Air France de partner van onze nationale trots KLM.Toen de fusie tussen KLM en Air France bekend werd was al duidelijk dat KLM diende als prooi wiens lot is om leeggezo-gen te worden om de gaten te dichten bij Air France. De mentaliteit tussen Fransen en Nederlanders is totaal ver-schillend. Wij zijn er ons van bewust dat we klein landje zijn terwijl de slakkenvreters zich nog steeds verbeelden dat ze een wereld macht zijn. Dat was eens lang, heel lang geleden. KLM dient zich aan maar aan te passen aan de wijn slurpers ondanks dat KLM zowat een dubbele winst maakt als Air France. Winst gerealiseerd door offers van het KLM personeel iets van de Fransen verdommen. De samenwerking is voor KLM een constante struckle for life om niet ten onder te gaan door toedoen van Air France. Air France waar de piloten en de bonden de dienst uitmaken en grote verliezen worden geleden door stakingen.Om deze verliezen te compenseren wilde men een greep in de KLM kas doen door die onder beheer van Air France te brengen wat kon worden voorkomen. Ook poogt men constant intercontinentale vluchten over te hevelen van Schiphol naar Parijs om hun piloten maar tevreden te houden want die eisen meer werk. Dat dit werk ten kosten gaat van KLM piloten zal hen worst wezen, als hun knoflook haan maar koning kan kraaien. De beste oplossing is een scheiding van Air France en met ondersteuning van de overheid een andere partner zoeken. Laat de Fransen het maar uitzoe-ken! De Franse vliegtuigindustrie die met hulp van hun regering Fokker ten onder heeft doen gaan. Dit had al een waarschuwing moeten zijn om niet met Air France in zee te gaan. Fransen die ook de grootste subsidie slurpers zijn binnen de EU. Kortom een kut volk!

  18-07-2017 om 21:29 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  17-07-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERGAANDE BETUTTELING
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Burgers krijgen te maken met een steeds vergaande betutte-ling door de overheid in hun strijd tegen wat voor velen een genot is. Big Brother weet wat goed voor u is en wat u wel of niet mag consumeren hierbij aangestuurd door de anti tabak en alcoholmaffia. Tabak mag behoudens tabakswinkels niet meer uitgestald en zichtbaar zijn in winkels. Sigaretten automaten worden ook verboden waar met name de horeca de dupe van wordt omdat daarbij een totaal verbod van tabaksverkoop van kracht wordt. De horeca die toch al een forse klap heeft gekregen door een rookverbod behoudens in een aparte rookruimte als daar ruimte voor is. De bruine cafés leggen steeds meer het loodje daar hun gasten naar buiten moeten om te roken. Ook roken in de buitenlucht wenst de overheid steeds verder te beperken. Waar gaat dat eindigen, dat je in je eigen huis ook niet meer mag roken. Met alcohol raakt de overheid steeds verder van padje. De controle op de ver-koop wordt steeds bezopener. Een ouder die een kind bij zich heeft wordt verkoop geweigerd. Zie je het voor je een moeder met een kind die bij het boodschappen doen in een supermarkt een fles wijn wil kopen krijgt ze de fles niet mee. Ons land begint een open inrichting te worden. En dat terwijl de overheid flink de schatkist vult door accijnsen en BTW hierover. Als de overheid hiermee door gaat krijgen crimine-len weer een goudmijn toegeworpen middels smokkel en illegaal stoken. Moonshining!   

  17-07-2017 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STRUISVOGEL PROTOCOL
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Migranten, protegés van de linkse kerk, blijven maar voor overlast zorgen door hun crimi-nele gedrag. Naast diefstal, beroving zijn blanke vrouwen slachtoffer van deze testosteron bommen die denken dat ze de profeet dienen door hen te bespringen en aanranden en/of verkrachten. Dit weekend was het weer raak in Oirschot waar er kermis was. Bij een Brabantse koffietafel konden een aantal asiel eisende profeet pijpers hun vlerken niet thuis houden en betasten blanke vrouwen. Dat dit niet werd gepikt en op een handgemeen uitliep mag geen wonder heten. De plaatselijke politie maakte gebruik van het struis-vogel protocol wat inhoud dat er geen informatie wordt gegeven over de etniciteit van de daders. Maar ze hadden buiten het plaatselijke sufferdje gerekend die hierover wel openheid verstrekte. Het is nu al zover dat er diverse Aso AZC's worden geopend waar ze asieltuig in rondpompen in plaats van ze het land uit te schoppen.    

  17-07-2017 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  16-07-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DISCRIMINATIE
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het is weer zover met Mark Rutte ten opzichte van ons eigen volk. Nederlanders die in Engeland leven en werken als onderdeel van de Europese regelgeving wordt door deze pal-jas het mes op de keel gezet. Nederlanders die voor hun ver-blijf en/of werk gebaat zijn bij een Engels paspoort worden door hem voor de zware keuze gesteld, keuze tussen behoud van de Nederlandse pas of het aanvragen van een Engelse. Dit alles in het kader van het terug-dringen van een dubbele nationaliteit. Hier wringt wel de schoen wat hij vele honderdduizenden woestijnrovers en hun families wel toestaat, een dubbele nationaliteit, weigert hij ons eigen volk. Dit is pure discriminatie van ons eigen volk. Hierbij gebruikt hij de drogreden dat bukslaven hun nationaliteit niet kunnen opgeven en daarom verstrekt hij maar simpelweg ook een Nederlands paspoort waardoor migranten wel een dubbel paspoort krijgen. Dit is verraad van het eigen volk daar hij het mogelijk maakt dat migran-ten zelfs in het parlement kunnen worden verkozen met een dubbel paspoort. Rutte is wat dit betreft een inconse-quente rat! Of dubbele paspoorten toestaan of niet waarbij er geen onder-scheid wordt gemaakt tussen onze eigen burgers en mi-granten. Rutte kennende lacht hij dit weg zoals hij dit met alles doet wat hem niet aanstaat.                    

  16-07-2017 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  15-07-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWE HAATMADRASSA
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Baardmannen willen een mid-delbare haat madrassa oprich-ten in Amsterdam. Voor augus-tus dienen ze genoeg leerlingen te hebben om van start te kun-nen gaan. Zowel het rijk als de gemeente zitten niet op zo'n haat madrassa te wachten. Om leerlingen te ronselen geven ze laptops en elektrische fietsen weg. Het ronselen wordt gedaan middels stencils in haathutten te verspreiden. Stencils die vol taalfouten zitten wat de vraag opwerpt of daar wel goed onderwijs gegeven zal worden. Er wordt ook twee uur gratis koran les per week gegeven. Lessen uit het boek van de vrede bestaande uit de soera 8:12  [Ik zal terreur zaaien in het hart van de ongelovigen. Slaat hen het hoofd af en ver-mink hen in alle ledematen]. Deze madrassa dient alleen om haat te zaaien tegen onze maatschappij en om een parallelle islamitische samenleving te bevorderen. Onze maatschappij dient voor hen slechts om van te kunnen pro-fiteren. Wel rechten maar geen plichten! De wet verbiedt dat er lok cadeaus worden weggeven betaald uit de onder-wijsbijdrage van de overheid. De baardmannen; dan maar geen geld van de overheid maar de school komt er. Dat dit dan gedaan wordt met geld uit het Midden-Oosten mogen duidelijk zijn. Geld om leerlingen te vergiftigen met het salafisme. De komst van deze haat madrassa dient hoe dan ook voorkomen te worden!  

  15-07-2017 om 21:55 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ANNE FLEUR DEKKER
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Anne Fleur Dekker deed weer van zich spreken over haar erva-ringen tijdens de G20 in Ham-burg. Dekker, een linkse activis-te, nauwelijks droog achter haar oren is de Wilhelmina Kutje van Joop.nl de linkse haatsite van de VARA onder leiding van Francisco van Jole. Van Jole beter bekend als Van Zolem. Op deze site worden mensen die niet in het linkse potje pissen genadeloos afgemaakt waarbij pure karaktermoord gemeengoed is. Dit door lieden die zichzelf zien als uber menschen in dienst van de linkse kerk. Kutje kraaide vol plezier dat zij en haar mede mongolen hun standpunt luidt kenbaar hebben gemaakt en diverse lobby bijeenkomsten hebben voorkomen. Dat hun standpunt volkomen ten onder is gegaan aan het extreme geweld met plunderingen en het stichten van branden maakt haar geen donder uit. Dit ge-weld is volgens haar legitiem want het doel heiligt de mid-delen. Geweld tegen leiders van kapitalistische landen mag volgens dit ééncellig weekdier. Geweld om tot een revolutie te komen volgens haar en de groep leeghoofdige anti glo-balisten waarmee zij verwant is en hun gedachtegoed onderschrijft. Als dit zooitje aan de macht zou komen is het leed niet te overzien want dan geldt het recht van de sterkste en die van hen met de grootste bek. Wat kutje Dekker betreft als haar activistische gelul alleen uit haar mond of van haar toetsenbord komt is het alleen maar om je aan te ergeren. Anders wordt het als ze haar woorden met het plegen van geweld gaat verduidelijken dan wordt ze staatsgevaarlijk. Dit gevaar ligt op de loer daar zij een nieuwe Ulrike Meinhof in de dop is. Het beste wat kutje dekker kan doen is voorgoed terug kruipen onder haar steen en daar blijven!      

  15-07-2017 om 19:13 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  14-07-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SYRIË GANGERS
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Nu het kalifaat op instorten staat willen de terroristen weer terugkeren naar ons land om weer gepamperd te worden al luierend bank met een bijstand-uitkering. Een stel dolgeleren-den hotemetoten roept de overheid op om ze naar ons land terug te laten keren. Volgens deze deugmensen moet de overheid een programma maken om deze terroristen weer te laten integreren. Deze terroristen moet de toegang tot ons land ontzegt worden daar ze een gevaar vormen voor de veiligheid. Toch terugkeren, oppakken de bajes in en de sleutels weggooien. Beter is het voorbeeld volgen van de Amerikanen en de Fransen die special force's in Syrië en Irak hebben die jagen op de terroristen uit hun land welke zonder pardon worden doodgeschoten ter voorkoming dat ze naar hun land terugkeren. Dit is de goedkoopste oplos-sing onder het motto een dode terrorist keer nooit meer terug. Dit zou ons land ook moeten doen maar de rechter-lijke macht wenst hen toch nog rechten toe te kennen. Rechten op weer een bestaan in ons land. Rechten van burgers in het kalifaat die door hen middels geweld in bloed werden gesmoord. Dat kan alleen in ons land.   

  14-07-2017 om 22:19 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per jaar
 • 2017
 • 2016
 • 2015

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Je kunt niet van een openbare school eisen dat die zijn agenda aanpast aan jouw levensbeschouwelijke eigenaardigheden!
  Foto

  Zoeken in blog


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!