Foto
Inhoud blog
 • KROMSPRAAK
 • NEDERLAND BANANEN REPUBLIEK
 • BLOKKADE ZEUR NEGERS
 • SYLVANA SIMONS
 • VOLKSWOEDE
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Foto
  Welkom op mijn blog Fijn is Anders!
  Over mijzelf
  Ik ben Joep Cactus
  Ik ben een man en woon in (Nederland) en mijn beroep is .
  Ik ben geboren op 12/11/1955 en ben nu dus 63 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: Het schrijven van columns / politiek / voetbal.
  Ik ben begonnen met het schrijven van columns vanuit mijn hobby. Mijn grote voorbeeld was Theo van Gogh. De volksverlakkers onder de Haagse kaasstolp, het graaiers kapitalisme en de grachtengordel elite liggen bij mij onder een vergrootglas.
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Fijn is Anders
  De mening van Joep Cactus
  04-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SUIKER CRIMINEEL
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De geitenneuker die tijdens de ramadan op het Centraal Stations-plein een aantal IsraŽlische toeris-ten aanreed wordt definitief niet vervolgd. Justitie is van mening dat deze bukslaaf van de profeet onwel is geworden door een te lage suikerspiegel en niets kan worden verweten daar het een ongeluk betreft. Dit ondanks getuigen die anders beweren. Zo heeft justitie weer een mos-lim uit de wind gehouden om het tijdens de ramadan rustig te houden. Het uit de wind houden van moslims is gemeengoed in Amsterdam onder de noemer de boel bij elkaar houden wat bij de autochtone Mokumers beter bekend is als Cohennen. Dit tot tevredenheid van de linkse kerk en de elite. Het esta-blishment dronk hierop wat bubbels, deed een plas en alles bleef zoals het was! Knuffelen en pamperen van allochtonen ten koste van de blanke burgers.  

  04-02-2018 om 22:11 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  03-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE GESCHIEDENIS HERHAALD ZICH
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het fascistische schorem mar-cheert weer door de straten van onze steden en belaagd mensen die een mening durven te uiten die hen niet welgevallig is. Zij dienen met geweld tot zwijgen te worden gebracht uit naam van hun fascis-tische gedachtegoed. Daarbij hebben ze het ook op Joden gemunt en ontkennen de Holocaust. Ruim tachtig jaar na de oorlog weer fascistische hordes door de straten die anders-denkenden molesteren. Toen droegen ze bruine hemden met een hakenkruis  om hun arm en nu zwarte kleding en bivak-mutsen en noemen zich anti fascisten, internationale socia-listen, anti globalisten en autonomen. Zij vormen de kern van de kraakbeweging die een afkeer heeft van onze maatschappij maar wel wenst te profiteren van wat die hen biedt. Na Pim Fortuyn, Geert Wilders is Annabel Nanninga de kop van Jut voor het fascistische schorem wat haar met geweld wil weren uit de gemeenteraad van Amsterdam. Het chapter van de linkse kerk in Islamodam is bezig een klimaat van haat te kweken tegen haar. Een zelfde klimaat dat ertoe heeft geleid dat Pim Fortuyn werd afgeknald door de linkse activist Folkert van de Graaf. Het gezamenlijke linkse tuig wenst een mars van de haat te organiseren tegen Nanninga in het weekend voor de verkiezingen. Het is te hopen dat de kiezers zich hier niet door laten beÔnvloeden. Het wordt daarom de hoogste tijd dat de mariniers de straten dan weer eens komen schoon-vegen en zo te ontdoen van het linkse tuig. Het wachten is dan op deze mannen van stavast!  

  03-02-2018 om 21:24 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GRAAIENDE BURGEMEESTER
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Wederom is er een ambtsdrager ontmaskerd als een ordinaire graaier misbruik makend van zijn positie. Ex D'66 burgemeester van Wassenaar Jan Hoekema heeft 18.000 euro, een goedkoop huis en gemaakte advocaatkosten bij elkaar gegraaid. Doel van het graaien was om zijn wachtgeld en zijn pensioen aan te vullen. Zijn echtgenote Marleen Barth, fractievoorzitter van de PvdA in de Eerste Kamer, heeft te vergeefs gepoogd openbaarmaking door de pers via de rechter te voorkomen. Wel kregen ze hoe onterecht ook de gemaakte advocaatkosten vergoed. Proce-deren op kosten van de burgers! Een foute combinatie van D'66 en PvdA in de hel gesmeed door de duivel hemzelf!

  03-02-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  28-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DREIGENDE INFILTRATIE
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De gemeenteraad van Amsterdam dreigt na de verkiezingen in maart geÔnfiltreerd te worden door activis-ten verenigd in de Bij1 bende van Sylvana Simons welke is komen bovendrijven in de Bijlmer beerput. Een bende die op Trotskistische leest geschoeid is waarvan de leden hebben getracht in gevestigde partijen te infiltreren om zo hun radicale geluid hoorbaar te maken. Dit is ze niet gelukt en proberen ze het nu maar bij nieuwe partijen. Hun streven is om als club in een partij de macht over te nemen. Een tegenvaller voor ze is dat Simons een aantal media zoals De Telegraaf en Geen Stijl tot haar vijand heeft gemaakt. Deze zijn gaan roeren in de stront en ontdekte dat de stank veel erger was dan ze vooraf dachten. List en bedrog is de rode draad binnen de partij waar de leden mee besmet zijn. Het roeren leverde een aantal hoogst interessante zaken op zoals ene Cailin Kuit die zich uitgaf voor psychiater terwijl ze dit niet is waardoor ze moest vertrekken. Een Anna Maria Lima een travestiet die nog steeds als prostituee werkt al wordt dit door de partij ontkend. De met IS bevriende Anja Meulenbelt en betrokken is bij de omstreden jaarlijkse her-denking van de kristalnacht. Een leegloper betrokken bij We Are Here een groep uitgeprocedeerde illegalen die krakend en vernielend zich door de stad bewegen. Een relschopper zich noemend een internationale socialist. Verder bestaat de bende nog uit de bekende activisten Sunny Bergman, Anous-ha Nzume en Gloria Wekker. De bende van Simons heeft als doel weg met de witten, hun macht en privileges die ons toe-behoren afpakken. De rijkdom van de witten moet hen worden ontnomen omdat ze die verkregen hebben door kolonisatie en slavernij volgens hun onzinnige gebral. Deze onzin hoort in het land der fabelen! De rijkdom is destijds verkregen door handel waarvan maar tien procent buiten Europa werd gedreven. De hedendaagse "rijkdom" is verkregen doordat onze ouders en grootouders na de oorlog ons berooide en leeggeroofde land weer met bloed, zweet en tranen gesteund door Amerikaanse Marshallhulp hebben opgebouwd. Persoonlijk kregen ze een tientje van minister Lieftink om een eigen toekomst weer op te bouwen. Anders dan bij de migranten die onderdak en een bijstanduitkering krijgen en niets bijdragen aan ons land!

  28-01-2018 om 22:30 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  21-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NEXIT
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het Europees Parlement (EP) heeft onze vissers een enorme klap toegebracht welke deze sector veel geld gaat kosten. Honderden gezinnen worden hierdoor getroffen op voorspraak van de zuidelijke landen hiertoe opgehitst door Frankrijk. Onze vissers mogen niet meer pulsvis-sen van het Europese gajes. Dit eens te meer aan dat we niets goeds te verwachten hebben vanuit Europa. We mogen alleen brave nettobetalers zijn en als dank hiervoor worden we dwars gezeten door de zuidelijke knoflookvreters en wijn slurpers. Als dit besluit van het EP niet wordt teruggedraaid dient een vertrek uit de EU te worden overwogen. Daar waar onze boeren en vissers innovatief zijn, boeren en vissen de Fransen nog op een wijze zoals in de vorige eeuw. Onrendabel waardoor ze de grootste subsidie-slurpers uit de Europese landbouwpot welk ons land braaf grotendeels mag vullen. Het land van stakingen weigert cate-gorisch Europese afspraken na te komen en zijn economie te hervormen. Het kiest ervoor om liever fors te graaien uit de EU kas om zo het eigen volk koest te houden ten koste van landen welke zich wel aan de afspraken houden en nettobe-talers zijn. Dat de afkeer van de EU door de burgers steeds groter wordt moge duidelijk zijn. Door dit handelen van de Fransen is weer eens bevestigd dat het een onbetrouwbaar laf kut volk is! Een kut volk jazeker, daar we niet mogen ook vergeten dat het de Franse generaal Janvier was die onze jongens luchtsteun heeft onthouden in Srebrenica en ze de KLM voor de tekorten van Air France op willen laten draaien. Het wordt daarom tijd voor een boycot van Franse goederen. Laat die wijn slurpende knoflookvreters stikken in hun eigen-gereidheid en misplaatste chauvinisme.  

  21-01-2018 om 22:18 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BEELDENSTORM
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het moet toch niet gekker worden dat een klein clubje activisten onze geschiedenis wil uitgommen door standbeelden van grote Nederlan-ders uit onze vaderlandse geschie-denis te laten verwijderen onder applaus van de politiek correcte elite leeghoofdige BN'ers uit de grachtengordel. Het vooralsnog laatste beeld wat eraan moest geloven is Maurits de naamgever van het Mauritshuis. Aanleiding was het feit dat een geitenneuker van de Groene Khmer die hier aanstoot aannam. Ene Zihni ÷zdil vindt dat dit soort beelden niet meer kunnen. Laat dit brok Turkse inteelt zijn aandacht richten op de verschrikkingen in het toenmalige Ottomaanse rijk en de genocide op de ArmeniŽrs. Ook in Tilburg was er gedonder rond het standbeeld van priester Peerke Donders. Een stelletje non-valeurs verenigd in een Kete Koti chapter vindt het niet kunnen een blanke man staande tussen gebogen zwarten. Belachelijk daar Donders zijn leven wijde aan de missie in een leprakolonie. In Amster-dam wordt de J.P. Coenschool van naam veranderd op last van de directrice. Deze trol genaamd Sylvia van den Akker vindt deze naam niet meer passen met het koloniale verleden van ons land in en laffe poging onze geschiedenis uit te wis-sen. Deze kut dient om aan de schandpaal te worden gezet op de Dam om daar hoon en afkeer te ontvangen. Aan deze beeldenstorm die over is komen waaien vanuit Amerika dient een einde te komen door geen aandacht meer te besteden aan de eisen van een klein clubje nutteloze activisten die geen enkele bijdrage leveren aan de maatschappij maar deze wel uitvreten.  

  21-01-2018 om 21:18 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  20-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HOERA WE KRIJGEN EEN MIELE
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Een kreet die opgang doet bij linkse- en migranten partijen is dat wij migranten niet moeten dwingen om te integreren maar gewoon aanvaarden zoals ze zijn. Ook al staan hun normen en waarden haaks op die van ons, aanvaarden! Wij dienen ons zo nodig maar aan te passen aan lieden die ongevraagd ons land binnenkomen, geen enkele verrijking zijn voor ons en qua gedachtegoed nog zo uit de middeleeuwen komen. De onzin van het moeten aanvaarden kwam ook uit de koker van Silvana Simons tijdens een debat in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen en werd onderschreven door de PvdA en de grijze wolven van DENK. Een demasquť van hen die de omvolking van ons land wensen en onderwerping aan lieden die de islam, een achterlijk middeleeuws geloof, aanhangen. Woestijnrovers en leden van tribale Afrikaanse stammen welke al onze vrijheden willen ontnemen. Onze vrouwen worden gedegradeerd tot fokvee voor nieuwe jiha-disten met huisarrest en slachtoffers van veel geweld. 

  20-01-2018 om 21:39 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PALLESTIJNEN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Doet Donald Trump eindelijk eens iets goed gooit minister Sigrid Kaag van ontwikkelingssamen-werking roet in eten. De Donald vond het welletjes met de Pales-tijnen en hun onwil om daadwerke-lijk te onderhandelen over vrede op basis van een twee staten oplos-sing. Hij besloot de helft van het openstaande bedrag zo'n 200 miljoen dollar niet over te maken naar de UNRWA een organisatie voor Palestijnen onder VN vlag. In de afgelopen 22 jaar is er 33 mil-jard dollar via de UNRWA naar de Palestijnen overgemaakt wat voor het overgrote deel in de zakken van de clan van Abbas verdween. Ook worden er riante premies uitbetaald aan Palestijnse criminele in een IsraŽlische cel. Terroristen met bloed aan hun handen van vermoorde IsraŽlische burgers. Kaag vond het nodig om alvast 13 miljoen over te maken naar de UNRWA. Belachelijk het geven van geld aan terroristen maar laat zich verklaren door het feit dat de wipkip is van een Palestijnse echtgenoot. Zij dient de Palestijnen zowel politiek als thuis op haar rug in de echtelijke sponde. Geld naar de Palestijnen is gelijk aan paarlen voor de zwijnen gooien want ze willen geen vrede maar de vernietiging van IsraŽl en uitroei-ing van het Joodse volk. Daarom geen euro meer vanuit ons land naar de Palestijnen. Die euro's kunnen beter besteed worden in ons eigen land aan bestrijding van de van de armoe-de. Het is belachelijk omdat er honderdduizenden moeten eten middels een voedselbank. Dus direct stoppen met het gepamper van Palestijnen van onze belastingcenten.     

  20-01-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  14-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MEDIA POLITIE
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De mediapolitie deed weer van zich spreken door mensen die op sociale media een demonstratie tegen gaswinning in Groningen likte op de vingers te tikken. Deze mensen kregen huisbezoek van de politie die hen hen hierover kapit-telde. Een groot aantal agenten werden hiervoor ingezet waarbij de vraag rijst of deze niks beters te doen hadden zoals het opnemen van aangiftes door slachtof-fers van criminaliteit. Ook Jenny Douwes die ruchtbaarheid gaf op de sociale media aan en voorgenomen blokkade tegen anti Zwarte Piet activisten bij Joure kreeg een horde agenten aan de deur die haar te kennen gaven hier niet blij mee te zijn. Dit alles onder leiding van een her Flick werden de bewoners weggezet als een stel minkukels voor wie er blijkbaar geen vrijheid van meningsuiting meer geldt. Daar waar de media-politie de burgers bespioneerd censureren de landelijke overheid en de lagere overheden de media om voor hen onwelgevallige zaken voor het volk achter te houden. Lagere overheden werken al met een protocol waarbij ze landelijke media kunnen weren bij vergaderingen en bijeenkomsten waarbij alleen nog het plaatselijke sufferdje aanwezig mag zijn welke het hiervoor vaak aan de financiŽle middelen ontbreekt. Dat noemt men transparantie en openheid! De landelijke overheid spant hierbij de kroon door domweg relevante informatie achter te houden. WOB verzoeken door de media worden zoveel mogelijk gedwarsboomd. Ook bij nieuwe politieke partijen wordt de persvrijheid al in de ban gedaan zoals bij de bende van Silvana Simons (Bij1) waar beoogd raadslid Anja Meulenbelt de media op een bijtende toon te verstaan gaf dat zij achter deuren thuishoren die niet meer opengaan hierbij getuigend van haar HAMAS gedachtegoed. Lijsttrekker van deze bende SS is geen haar beter daar ze liegt alsof het gedrukt staat en de media vals beschuldigd van het brengen van nepnieuws.   

  14-01-2018 om 17:52 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AANSLAG
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het nieuwe jaar 2018 was paar vier uur oud toen de ramen van een Joods bedrijf aan de bekendste markt van Amsterdam, de Albert Cuyp, werden ingegooid. Dit was overigens niet de eerste keer dat dit gebeurde want het bedrijf was al eerder doelwit van een aanslag waarbij de ruiten het moesten ont-gelden. De dader is vooralsnog niet opgepakt maar dit zet toch geen zoden aan de dijk daar deze onmiddellijk door justitie verward wordt verklaard en vrij wordt gelaten  in afwachting een onder-zoek. In Amsterdam zijn Joden vogelvrij zonder dat justitie ook maar een poot uitsteekt. Dit zal onder salafisten knuffe-laar Jozias van Aartsen ook niet veranderen want in zijn vorige stad Den Haag stond hij hij toe dat erin de sharia enclave Schilderswijk moslim tuig zwaaiend met zwarte IS vlaggen en nazi symbolen anti Joodse leuzen scandeerden. In Amster-dam zal het ook niet anders zijn en zullen de eerste pogroms plaatsvinden onder zijn burgemeesterschap waarvoor hij de ogen sluit! Ditmaal zullen het niet de Duitsers zijn welke de Joden hier vervolgen maar de hier reeds aanwezige moslims opgezweept in hun haathutten door hun haatpredikers.  

  14-01-2018 om 16:12 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  13-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HAMAS AAN DE MAAS
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De Rotterdamse gemeenteraad is opgezadeld met een moslim bende genaamd NIDA. Deze bende is een kopie van Hamas welke zich schuldig maakt antisemitisme en Jodenhaat. Dit wordt weer eens overduidelijk als er busvervoer na een aanbestedingsproces is verkregen door EBS-bus onderdeel van de IsraŽlische vervoer maatschappij Egged. Het feit dat een IsraŽlisch bedrijf het vervoer in Rozenburg en het eiland Voorne gaat verzorgen schieten de Jodenhaters van het NIDA in een acute kramp-stuip. Zij roepen dan ook op tot een boycot van EBS-bus want moslims dienen zich niet te laten vervoeren door Joden. Het blijft niet alleen bij een oproep tot een boycot maar wil het vervoer onmogelijk maken door bij haltes te beletten. Dit is een openlijke oproep tot misselijkmakende Jodenhaat die keihard moet worden aangepakt. Uit het feit dat geitenneukers zich in de politiek kunnen manifesteren blijkt dat ons land hard ziek is. Een medicijn hiervoor is dat alleen mensen met alleen een Nederlands paspoort mogen kiezen en verkozen worden. Dit houdt moslims uit raden en Kamers en beperkt de invloed van vreemde mogendheden zoals Turkije en Marokko. Wat mij ook opvalt is dat de voorgedrukte aangifteformulieren niet klaarliggen. Deze smerige moslim bende NIDA dient dan ook vervolgt te worden voor antisemitisme en Jodenhaat! 

  13-01-2018 om 21:54 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RAPPEND TUIG
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  We worden steeds vaker gecon-fronteerd met rappend Noord Afrikaans schorem dat er behagen in schept om blanke vrouwen te vernederen en tot op het bot te beledigen. Ook blanke mannen blijven hier niet van gespaard. Onze vrouwen waarvoor ze totaal geen respect hebben terwijl ze zelf om respect krijsen waarbij ze constant de racismekaart trekken als men tegen-gas krijgt. Onze vrouwen die standaard voor hoer uitgeschol-den worden omdat ze in bars komen, alcohol drinken, korte rokjes dragen en zich niet onderdanig aan mannen opstellen en helemaal niet aan middeleeuwse baardmannen. En dat tuig dat zelf alles doet wat hun profeet verboden heeft zoals het gebruik van alcohol. Tuig dat zichzelf onaantastbaar waant en meent dat ze boven de wet staan. Over het wangedrag door dit schorem wenst de overheid een omerta en hijst hen liever op het schild als rolmodel voor hun soortgenoten. Woestijnrovers als rolmodel is een gotspe! Ze worden niet aangepakt en komen overal mee weg wat hun gevoel voor onaantastbaarheid bevestigd waardoor het van kwaad tot erger wordt met die rappende woestijnrovers die onze maatschappij afwijzen maar er wel van profiteren. Als een Kamerlid verkon-digd dat hij minder van deze woestijnrovers (Marokkanen) in ons land wil wordt deze voor de rechter gedaagd in tegenstel-ling tot de rappende ratten.   

  13-01-2018 om 21:14 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (2)
  06-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RAPAILLE PARTIJ 2.0
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Onze nationale aandachtshoer Sylvana Simons heeft de kandida-tenlijst van haar partij Bij1 bekend gemaakt voor de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen in Amsterdam. Kijkend naar de lijst vol activistisch plebs deed deze partij mij denken aan de rapaille partij die begin vorige eeuw aan de raadsverkiezingen in Amsterdam mee deed. Een partij met Cornelis de Gelder als lijsttrekker die ook nog twee zetels in de raad won. De Gelder was straatzanger met de bijnaam Hadjememaar maar beter bekend als het grootste drankorgel van de stad. Hij had een ludiek verkiezingsprogramma met een jajempie moet 5 cent kosten, brood 11 cent, vet 35 cent en vrij jagen en vissen in het Vondelpark. Hij kon echter zijn zetel in de raad niet innemen doordat de elite van de stad hem op liet sluiten in een inrichting voor alcoholisten. Een drankorgel in de raad vond men ongepast. Je zou wensen dat het mogelijk was Simons in en inrichting voor aandachtsverslaving op te sluiten. Het plebs waar Simons zich mee omringd is van het ergste soort radicalen en activisten die er bestaan! Dit gajes heeft tot doelstelling de blanke Mokumers de stad uit te jagen en de stad om te volken met allochtoon gajes van heinde en verre. Een stad zoals die in een  Bananenrepubliek waar de corruptie hoogtij viert en waar zij de scepter kunnen zwaaien. De bekendste leden van haar bende zijn Anja Meulenbelt een overtuigd antisemiet welke de vernietiging van de staat IsraŽl wenst; Anousha Nzume een ontevreden zeurnegerin geboren in Rusland die hier een kruistocht voert tegen de witte mens; Sunny Bergman een zeikwijf dat hier een zwarte burger-rechten beweging wil leiden en roept maar dat haar zoon gediscrimineerd wordt en Gloria Wekker een oude Suri-naamse trol die ons blanken wil vervolgen om het slavernij verleden van onze voorouders waarvan wij nu nog volop zouden profiteren. Hoe verzin je het? Voeg hierbij nog een nog een activistische kraker en een trut hola die zich na ťťn jaar studie psychiater noemt en het wordt duidelijk wat voor een zooitje de stad bedreigd. De pest (Bij1) en de cho-lera (GL) waart voor de poorten van de stad!

  06-01-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HET NIEUWE JAAR
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Wat zal het nieuwe jaar ons brengen en waarvoor dienen we waakzaam te zijn? Het wordt een jaar waarin de vrijheid van mening-suiting verder onder druk komt te staan middels censuur door de overheid. Dit naast de zelfcensuur die politiek correcte media al toe-passen. Inspraak op beleid wordt onmogelijk gemaakt door het afschaffen van het referendum. Waakzaam dienen we te zijn voor D'66 minister van propaganda Kasja Ollongren welke ook verantwoordelijk voor de op sharia leest geschoeide mediapolitie. Politieke correctheid zal steeds verder toenemen en het nieuws zal meer en meer gecensureerd worden om u zo onwetend te houden zoals de de gestaag toenemende criminaliteit veroorzaakt door migranten en allochtonen die hier reeds langer verblijven. De toestroom van migranten die gestaag door gaat waarover de overheid het zwijgen toe doet. Mocht het toch bekend worden dat het een allochtoon is die een misdaad heeft gepleegd weet de overheid niet hoe gouw ze deze persoon als verward moeten verklaren. We gaan onze oosterburen achterna welke Stasi methoden hanteren om censuur af te dwingen. Duitsland waar de criminaliteit met maar liefst 10 procent is gestegen waarvan 9 procent door toedoen van migranten. Duitsland waar hordes verkrachtende migranten, vooral Afrikanen, de straten voor vrouwen onveilig maken dit naast andere vormen van criminaliteit. Dit staat ons ook te wachten als we niet ingrijpen, zwaarder straffen en grenzen sluiten voor migranten. Stop de migratie van middel-eeuwers voor het te laat is!!

  06-01-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  31-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LANGE MESSEN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De nacht der lange messen is in aantocht bij de PvdA. De Tweede Kamerfractie en leden in het land vechten elkaar de tent uit over de positie van hun Kamerlid William Moorlag. De leden willen hem uit de Kamer hebben en de fractie is hierover verdeeld. Moorlag was voordat hij naar de Kamer ging directeur van een sociale werk-plaats welke een verboden methode middels een uitzend-bureau gebruikte waardoor de werknemers te weinig betaald krijgen. Een zaak die echter door zijn voorganger samen met de vakbonden is beklonken. Sociale werkplaatsen die in rap tempo werden gesloten ten gevolge van de participatiewet van Lodewijk Asscher en Jetta Klijnsma waarbij de werknemers op de gemeenten werden afgeschoven die ze op hun beurt maar bij bedrijven onder dak moeten zien te krijgen. Een schier onmogelijke opgave en dan ontstaan er schimmige constructies om deze mensen toch maar weer een bescherm-de werkplek te kunnen bieden. Wat er nu gebeurd bij de PvdA is laf, schijnheilig en hypocriet omdat de ware veroorzakers Asscher en Klijnsma buitenschot blijven en het nieuwbakken Kamerlid Moorlag als zondebok willen offeren om hun eigen posities veilig te stellen. Asscher mag de "grote" oppositie-leider spelen en Klijnsma is benoemd tot Commissaris van de Koning in Drenthe als rijkelijke beloning voor haar falen. Drenthe als fietsprovincie waar deze gekreukelde partijkrant veilig op haar tandem kan rondrijden voorzien van een vorste-lijk salaris. Het enigste dat de partij zou sieren is een grote zuivering van de partij met name onder de bestuurders in het land zowel als op het Binnenhof.  

  31-12-2017 om 17:24 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BERLIJN START MET SHARIA
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Tijdens de jaarwisseling richt de stad Berlijn veilige zones in voor vrouwen. Vrouwen die niet veilig zijn voor moslimtuig dat denkt dat het hen vrij staat om westerse vrouwen aan te randen en te verkrachten. Testosteronbommen welke hierin worden bevestigd door hun achterlijke geloof opgetekend in de Koran, de Mein Kampf der geitenneukers. Dit alles na voorgaande jaarwisselingen met grof geweld tegen vrouwen die deed terugdenken aan de bezetting van Berlijn door de Russen. Berlijn werkt nu mee aan de scheiding van mannen en vrouwen zoals dit volgens de sharia moet echter onder het mom van hun veiligheid. Dit is een gotspe want vrouwen dienen overal veilig te zijn voor het uitschot van de profeet. Bukslaven die niet van westers vrouwen afkunnen blijven dienen per direct gedeporteerd te worden naar de oorden waar ze vandaan komen. Terug naar de middeleeuwen waar hun roots liggen! Hierover wordt gezwegen door de pers die vreselijk politiek correct is en even slaafs is aan kanselier Merkel als destijds aan hun fŁhrer Adolf Hitler. Niets negatief over migranten en hun criminele daden wordt gemeld. Dan mogen wij ons gelukkig prijzen met media zoals De Telegraaf, Geen Stijl en Geert Wilders die ons berichten over de uitwas-sen van de toenemende islamisering door migratie en de omvolking welke daarvan het gevolg is. Waakzaamheid is hier geboden!                                                                                    

  31-12-2017 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  30-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE LAATSTE STRIJDER
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Vandaag werd bekend dat de laatste strijder voor de rechten van de arbeidersklasse is overleden. Arie Groenevelt was de laatste der Mohikanen, leider in het verzet van de arbeiders tegen hun uitbuiting door het vuige kapitalisme hierbij geholpen door de regenten en de rechtse elite. Arie Groenevelt was langer dan een decennia voorzitter van de Industriebond NVV later de Industriebond FNV de machtigste en rijkste bond van ons land. Arie Groenevelt had de beschikking over geharde kaderleden, de gestaalde kaders, die met hem binnen de bedrijven de strijd voerden voor betere arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstan-digheden. Hij was ook geen marionet van de PvdA zoals latere FNV prominenten. Ondanks zijn afkeer van het kapita-lisme was hij toch zo voor rede vatbaar om tijdens een grote economische crisis zijn strijd hiertegen op een laag pitje te zetten en vol in te zetten voor het behoud van banen die in grote aantallen verloren gingen. Het akkoord van Wassenaar was hiervan het gevolg. Met Arie Groenevelt en eerder al Herman Bode zijn ons twee grote strijders ontvallen voor de rechten van de arbeidersklasse. Arie rust zacht!   

  30-12-2017 om 19:10 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  28-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LUCHTBRUG
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De VN is in weerwil van de Euro-pese volkeren bezig met een luchtbrug met LibiŽ te faciliteren om migranten die eerder gezeten op wrakke bootjes teruggestuurd naar LibiŽ alsnog naar ItaliŽ te brengen. Wat er over gevlogen wordt zijn vrouwen, kinderen en zwakkeren alwaar we niet op zitten te wachten. Gewacht op migranten uit Afrika en het Midden-Oosten wordt erin het geheel niet. Dit brengt alleen maar ellende zoals een afbraak van onze verzorgingsstaat wat ten koste gaat van de al reeds achtergestelde burgers. Ze worden naar ItaliŽ gebracht maar daar zullen ze niet blijven daar de voorzieningen zoals uitkeringen in het noorden beter zijn. De burgers onderaan de ladder in deze landen zullen de negatieve gevolgen hiervan ondervinden. Ook ItaliŽ zal aandrin-gen op opvang elders in Europa daar ze nu al een overvloed aan gelukzoekers hebben. De toestroom naar ons land gaat gestaag door waaraan weinig ruchtbaarheid wordt gegeven met het oog op de komende gemeenteraadsverkiezingen. Op naar de bijstand! De levensstandaard van hen onderaan de ladder zal fors achteruit gaan terwijl zij die verantwoordelijk voor de toestroom en er financieel beter van worden. Daarom stop de toestroom!   

  28-12-2017 om 21:45 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  26-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZWARTE KOUSEN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het weekend voor kerstmis was voor de winkeliers het drukste van het jaar en een kans om van het aan-trekken van de economie te profi-teren en het jaar goed af te sluiten. In tal van gemeenten was er op ver-zoek van de winkeliers een koopzon-dag voor de kerst. Ook was deze wens erin Geldermalsen en Goes maar dit werd verboden door de plaatselijke SGP politiek. Toen deze wens bekend werd kwam er een lakei van de plaatselijke SGP verkondigen dat de zondag een rustdag is en blijft ter ere van de Heer waarop niet gewerkt mag worden. Zo'n engnek met zwarte kousen gestoken in een grijs pak die zelf met z'n uitgestreken vrome porum de katjes in het donker knijpt met de gordijnen dicht en zijn broek op de knieŽn.Zondags braaf vooraan in de kerk bedenkt hij hoe hij in de rest van de week de boel kan belazeren. Bang voor de duivel en voor zijn wijf. Winkeliers die door deze rigide opstel-ling moeten aanschouwen dat klanten naar winkels in de omliggende steden en dorpen gaan om hun inkopen te doen. Winkels die toch open gaan worden niet alleen met hel en verdoemenis gedreigd maar ook met torenhoge boetes. En dat alleen door een stel paljassen die u verbieden om op zondag te doen wat u wilt met een beroep op een kerkelijk gebod. Dit is hierop plaatselijk niveau maar ook landelijk worden onze vrijheden ingeperkt door predikers van de CU en SGP die maar niet wensen te aanvaarden dat staat en kerk gescheiden zijn en dienen te blijven. Religie maakt veel meer kapot dan je lief is!   

  26-12-2017 om 19:44 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  25-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VOETBAL INSIDE
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Dit spraakmakende programma voor mannen heeft de toorn van de zeurteven Sunny Bergman en Silvana Simons opgewekt. Een witte en een zwarte kakteef bij wie de moedermelk die ze als kind binnenkregen is gaan schiften en azijn geworden waardoor ze met een zure kijk op het leven de media volgen. Voetbal Inside geeft het beeld van een door-snee voetbalkantine in de derde helft waarin Rene van der Gijp en Johan Derksen hun ongezouten mening geven omlijst met harde en vaak ook foute grappen over van alles. Het was de afgelopen week weer raak over het voorgenomen homohu-welijk van Gordon en de jaarlijkse gay parade in Amsterdam. Gijp en Derksen waren volgens deze hersenloze zeurteven Bergman en Simons homofoob en fascistisch wat niet kan op de kwelbuis net zo min als kritiek op Marokkaanse voetbal-lers. Dus riepen ze de sponsors van dit programma op om te stoppen met de sponsoring hiervan en het publiek tot een consumenten boycot als ze dit niet doen. Gijp en Derksen laten zich niet gijzelen door de sharia mediapolitie en blijven hun ongezouten mening geven hierin gesteund door hun zen-derbaas. Het vrije woord en mening dient uitgesproken te mo-gen worden of het de zeurteven nu wel of niet bevalt! Voetbal Inside is een programma om met een pilsje en zoutjes op tafel te bekijken en lachen om Gijp en Snor. Pure informatie omgeven met een grap en een grol. Dit is aan beide domme zeikwijven niet besteed en vinden ze dat dit programma maar moet verdwijnen, iets wat zij nooit zullen kunnen bewerkstel-ligen.    

  25-12-2017 om 22:06 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per jaar
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Zij die willen dat wij van het gas af gaan kunnen wat mij betreft zelf aan het gas!
  Foto

  De Grijze Wolven van DENK willen de vrije pers muilkorven zoals in Turkije. Deze ratten moeten zelf gemuilkorfd worden! De islam maakt meer kapot dan je lief is!
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!