Foto
Inhoud blog
 • WEEKEND MADRASSA'S
 • HET GROENE GEVAAR
 • AMSTREDAM NOORD
 • PULS VISSERS DE KLOS
 • ZWARTE STRONDSPUITSTER
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Foto
  Welkom op mijn blog Fijn is Anders!
  Over mijzelf
  Ik ben Joep Cactus
  Ik ben een man en woon in (Nederland) en mijn beroep is .
  Ik ben geboren op 12/11/1955 en ben nu dus 63 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: Het schrijven van columns / politiek / voetbal.
  Ik ben begonnen met het schrijven van columns vanuit mijn hobby. Mijn grote voorbeeld was Theo van Gogh. De volksverlakkers onder de Haagse kaasstolp, het graaiers kapitalisme en de grachtengordel elite liggen bij mij onder een vergrootglas.
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Fijn is Anders
  De mening van Joep Cactus
  01-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LINKS & SLINKS
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Dit geldt voor Femke Halalsema die had beloofd bij haar afscheid niet meer terug te keren in de politiek. Een loze belofte want ze is in de duistere krochten van de Stopera voorgedragen als burge-meester van Amsterdam. Onbe-grijpelijk dat deze gifgroene heks tot burgemeester wordt! Dit maakt de coup van de Groene Khmer compleet waarmee de aanhangers van Pol Pot de macht overge-nomen hebben in onze stad. Ik zal burgemeester van iedere Amsterdammer kraste de heks vals. Burgemeester van de grachtengordel elite, Hipsters, moslims en ander uitheemse uitvreters. Het MKB en het arme klootjesvolk zal het nog zwaarder krijgen dan nu al het geval is. Jan met de pet zal met zijn auto in de binnenstad plaats moeten voor Yuppen en ander alternatief tuig met hun bakfietsen waarmee ze hun krengen van kinderen vervoeren. Over het paard getild kroost dat vanuit hun bakfietsen neerkijkt op gewone Amster-dammers.  De benoeming van Halalsema roept om een revolte der klein luyden die de Sjaak worden van de dure linkse hobby's en nog meer islam in hun achterstandswijken. Terug naar het verleden van heksen op de brandstapel??? 

  01-07-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  24-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MULTINATIONALS REGEREN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Multinationals zoals Shell, Unilever en Akzo dicteren het beleid in ons land middels de regenten van Mark Teflon. Ze ontduiken met medewer-king van Mark voor vele miljarden aan belasting door dividend uit te betalen via een belastingparadijs. Dit is al vele jaren aan de gang en de slippendragers van het kapitalisme faciliteren dit. Voor de gewone burgers worden de belastingen al maar hoger. Voedselbanken moeten steeds meer mensen helpen. Leven van de bedeling door toedoen van paljassen die liever het kapitalisme dienen dan het volk. Helemaal pijnlijk was het gebeuren in de Kamer waar Rutte eerst niet wenste te verschijnen om vragen te beantwoorden van de oppositie over een schimmige deal van 7 miljard euro met Shell dat zelf door de CEO van Schell is toegegeven. Deze deal kon hij niet in de openbaarheid brengen. Deze is in de achterkamertjes bekon-keld en moet daarom geheim blijven. Dit zijn regelrechte DDR praktijken waaraan onmiddellijk een einde gemaakt dient te worden!

  24-06-2018 om 20:22 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KALE GRAFTAK
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De milieuterrorist Diederik Sam-som die deel uitmaakt van een bende die ons van het aardgas wil hebben. Deze graftak wil de burgers straffen voor hun gebruik van aardgas. Hij wil de gasprijs verdubbelen om zo de aanschaf van warmtepompen aantrekkelijker te maken. Als tegemoetkoming wil hij de prijs van elektriciteit wat verlagen. Energie verlagingen die zo weer teruggedraaid worden als onze onbetrouwbare overheid dit zo uitkomt. Met name de zwakste zijn de klos doordat de energiekosten met honderden euro's per jaar stijgen en zij niet de middelen om warmtepompen aan te schaffen.Een stel gestoorden die zichzelf wijsmaken de aarde te redden door ons land voorop te laten lopen in de reductie van CO2 uitstoot. Ons dat slechts verantwoordelijk is voor 0.3 procent van de CO2 uitstoot in de wereld. Daarom zijn de kosten verbonden aan deze transitie belachelijk hoog en staat in geen verhouding tot het mogelijke resultaat. Dit is weer een staaltje van een peperdure linkse hobby!   

  24-06-2018 om 19:53 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  23-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.REGENTESK
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Christen Unie staatssecretaris Paul Blokhuis is bezig met een kruistocht tegen genotsmiddelen. Ditmaal geen seks buiten het huwelijk en pornografie maar tegen tabak, alcohol, suiker en vet wat des duivels is en wordt verketterd door deze paljas van Jezus. Hel en verdoemenis wordt er verkondigd vanuit de Bible Belt. Het vagevuur dreigt voor zondaars. Dit zijn Noord Koreaanse praktijken, machthebbers die bepalen hoe je leeft, eet, denkt en gedraagt. In Eindhoven zijn de regenten volkomen van de pot gepleurd bij het toewijzen van nieuwe straatnamen. De naam van de Nederlandse zeeheld Witte de With sneuvelde en werd vervangen door Barbados. Barbados een Ottomaanse piraat en slavenhandelaar in het kader van de diversiteit van de wijk. Dat mag van de linkse kerk daar het geen witte man is die de meest gruwelijke misdaden heeft begaan maar een getintiër die bloed aan zijn handen heeft. Zijn slavenhandel doet niet ter zake voor de linkse kerk zolang het maar geen witte man is. Hoe hypocriet kun je zijn? Ook feministen roeren zich want er moeten veel meer vrouwelijke straatnamen komen. Hier paar suggesties: Voorbipslaan, Clitorishofje, Jetserweg, Veeg-steeg, Jankstraat, Hoofdpijnplein en Decolleté Allee. Daarom pak aan dit van de pot gepleurde linkse tuig!    

  23-06-2018 om 16:55 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  19-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.INDOCTRINATIE
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Linkse schoolbesturen en activistische leraren gaan als onderdeel van de maatschappelijke bewustwording op bezoek naar een moskee. Onder dwang moeten leerlingen mee naar een haathut om daar met hun hol omhoog gericht naar het westen op hun knieën een woestijnrover aanbidden aangezet door een haatprediker. Leerlingen worden hiertoe verplicht en hiervoor niet wegblijven op straffe van sancties van school. Ouders moeten dan maar tijdig kenbaar maken aan de school dat zij niet wensen dat hun kind zich begeeft in een haathok en in aanraking komt met het gif van de maatschappij. Islam is puur gif dat een gevaar vormt voor onze democratie! Moslims zullen zich nooit aanpassen daar ze ons willen overheersen. Stop daarom de islamisering van ons land voor het te laat is! Strijdt voor onze westerse beschaving! Voorkom dat afglijden naar de barbarij van de middeleeuwen!

  19-06-2018 om 19:38 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  16-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STOP KLOOTOOG
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Heksje Klootoog Liesbeth Zegveld spant weer een zaak aan tegen onze jongens die hebben gestre-den in Afghanistan. Onze jongens die op een gegeven moment overlopen dreigde te worden door de Taliban. Ze hebben zich te vuur en  te zwaard hun leven verdedigd met gebruikmaking Apache helikopters en houwitsers. Daarbij vielen er ook burgerslachtoffers in een dorp waar vanuit onze jongens werden beschoten. Burgers die gewaarschuwd werden om de pleiterik te maken maar weigerden hieraan gevolg te geven. De gore graftak heksje Klootoog ziet daarom weer kans om te pogen defensie een schadevergoeding te doen betalen aan de nabestaanden van de burgers die zijn omgekomen. Het beschadigen middels schadevergoedingen van onze jongens en meiden strijdend in den vreemde is een verdienmodel is geworden voor deze smerige activistische heks. Klootoog dient daarom aangepakt te worden daar zij een volksvijand is geworden die van het tablot geschrapt moet worden. Onze voorouders wisten wel hoe ze met een heks af moesten rekenen. Verbranden op de brandstapel! Brandend een enkele reis naar de hel!  

  16-06-2018 om 23:17 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KIELHALEN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Kielhalen dat dient te gebeuren met het NGO gajes dat schepen bemand om migranten die voor de kust van Libië dobberen over te varen naar Europa. Wars van de stijgende afkeer van de Europese bevolking tegen de tsunami van Afrikanen die alleen maar tot last zijn doordat ze onze levenswijze afwijzen en alleen maar willen profileren van ons en hun haan koning willen laten kraaien. Zo ook ruim 600 van deze gelukzoekers komend vanuit Libië die door een NGO veerdienst naar Italië zouden worden gebracht. Dit land weigerde terecht deze veerboot toe te laten en liet ze op zee dobberen. Reactie een boze Timmerfrans die riep dat deze profiteurs opgevangen diende te worden. Alleen Spanje bezweek voor Timmerfrans geblaf. Ook de Belgische volks-menner Guy Verhofstadt liet zich luidkeels horen in het Europees Parlement. Deze demagoog hield een toespraak waarbij Joseph Goebbels zijn meerdere in zou moeten erkennen. Het zal niet blijven bij de opvang van deze 600 want spoedig zal ook hun familie volgen. De import van kansloze dient gestopt te worden willen wij niet in armoede ten ondergaan in dictatuur geleid vanuit een haattempel met de sharia als wet. Daarom de veerponten van de NGO's aan de ketting leggen en de bemanning de bak in!

  16-06-2018 om 19:15 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  10-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KRAKEND TUIG
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het betreft hier een stelletje gajus dat al jaren krakend door Amster-dam trekt en daarbij voor miljoenen schade heeft aanricht aan de gekraakte panden. Dit tuig neemt geen genoegen met 24 uurs opvang welke is aangeboden door het linkse college. Onge-wenste opvang, kosten 6 miljoen! Men eist een permanente verblijfstatus om zo goed te kunnen leven op kosten van de maatschappij waaraan ze nooit iets zullen bijdragen. Het gaat van kwaad tot erger met dit tuig. Nadat ze een aantal gekraakte woningen op last van de rechter hebben verlaten deden ze een poging om meet geweld een bewoond pand te kraken. De bewoners probeerde ze met geweld te verjagen maar deze verzette zich hier krachtig tegen.Braak, kraak en geweld het wordt steeds gekker en niemand wordt opgepakt! Oerwoud gedrag wat zich uit in middels een grote bek en geweld eisen waar ze geen recht op hebben. Dit tuig dient vastgezet te worden in kampen tot het moment dat ze ons land uit gepleurd kunnen worden.

  10-06-2018 om 21:15 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  09-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KOOPT NEDERLANDSE WAAR
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Een oude slogan luidt "Koopt Nederlandse waar, dan helpen wij elkaar"! Een slogan die nog steeds geldt zeker nu er nieuwe onderzee-ërs gekocht gaan worden. In ons kikkerlandje hebben wij de kennis en capaciteit om deze boten te bouwen. Franse aasgieren cirkelen al boven het ministerie van Defensie. Die knoflookvreters zijn wel de laatste die deze opdracht moeten krijgen. Dit land is bezig onze nationale trots KLM leeg te zuigen en daarom alleen al moeten deze wijn slurpers geen opdrachten krijgen betaald met onze belastingpoet. Deze pleuries dienen in onze eigen economie besteed te worden mede voor de werkgele-genheid.   

  09-06-2018 om 18:51 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DESPOTEN'66
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Onder leiding van hun standar-tenführer Pechtold heeft de partij een negatieve hoofdrol gespeeld bij de vorming van diverse colleges in steden. Een cordon sanitair tegen grote partijen die forse winst heb-ben behaald tijdens de verkie-zingen. Partijen die de grootste zijn geworden zoals Leefbaar Rotterdam werden door het gekonkel van Pechtold buiten het stadsbestuur gehouden. Veel kiezers zijn hierdoor voor lul gezet daar hun stem niet mee weegt in het besturen van hun stad. Het vertrouwen in de politiek zal nog veel verder dalen. Landelijk heeft Pechtold de PVV en FvD in de ban gedaan wegens zijn grote hekel aan Wilders en Baudet. Hier worden er ruim een miljoen kiezers zonder enig overleg aan de kant gezet. Adolf Pechtold is een ware despoot geworden die de rang van standarten-führer met verve vervuld. Wie A zegt dient ook dolf te zeggen!

  09-06-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PEGIDA KARBONAADJE
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Pegida haalde ook weer eens vreedzaam in de publiciteit. Men was voornemens een BBQ te houden bij de haathutten in diverse steden  als teken tegen islamise-ring van ons land welke uitmond in omvorming van ons land waarin ons eigen volk tweederangs burgers worden. Op Rotterdam na werden deze BBQ 's verboden nadat deze haatketen gedreigd hadden met geweld. Dat dreigen met geweld werd geho-noreerd en haatpreken niet bestraft. In Rotterdam was de SA der linkse kerk nadrukkelijk aanwezig waardoor Pegida de BBQ afblies omdat de politie aangaf niet voor hun veiligheid in te kunnen staan. De islam wordt steeds meer overheersend en moet gestopt worden willen wij onze vrijheid behouden.

  09-06-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  04-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE GODDELIJKE KALE
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Keer op keer wordt bewezen dat rechterlijke macht onbetrouwbaar is. De moordenaar van Pim Fortuyn krijgt alles voor elkaar bij de ratten in toga. Middels diverse rechtszaken kwam hij van alle voorwaarden af die deel uit maakte van zijn vervroegde vrijlating. Volkert van de Graaf steekt weer een dikke middelvinger op naar de maatschappij. Dit sterkt de verdenking dat de toenmalige regenten de hand hebben gehad in de moord op Pim Fortuyn welke een gevaar was voor hun posities. De dader was al gauw gevonden in een linkse acti-vist reeds eerder verdacht van de moord op een medewerker van Staatsbosbeheer. En dan het vrij laten rondlopen van criminelen reeds eerder veroordeeld in afwachting van hun hoger beroep welke zijn gevlogen als de tijd daar is. Een Turkse vrouwenhandelaar feestvierend in Turkije, een Marok-kaan die twee minderjarige meisjes heeft verkracht gevlucht naar Marokko en een recidivist die geen TBS kreeg maar op verlof een vrouw verkracht en daarna vermoord. Dit alles door deze criminelen niet vast te zetten want het welzijn van de daders gaat boven het leed van de nabestaanden. Daarom snel de bezem door de rechterlijke macht!   

  04-06-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  03-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DOEMDENKEN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De regenten proberen ingegeven door de milieumaffia ons te doen geloven dat wij af moeten van het gebruik van fossiele brandstoffen willen we kunnen overleven. Hel en verdoemenis wordt gepredikt door de groene maffia en hun politieke handlangers. De staatsmedia raakt predikt dat het volk diep in de buidel moet tasten om de milieutransitie te betalen. Het volk wordt gehersenspoeld om zo te voorkomen dat de aarde vergaat. Steeds weer wordt er een andere bedreiging opgevoerd om het volk te belazeren. Eerst zure regen, toen de ozonlaag en nu CO'2. Overgang van gas op elektra is voor bewoners van oudere huizen onbetaalbaar. Ze moeten dit zien als een investering die zich op termijn terugverdiend door lagere energiekosten kraait de milieumaffia. Kosten die bepaald worden door een onbetrouwbare overheid. Een overheid die vindt dat wij ook minder moeten gaan vliegen maar zelf veelvuldig gebruik maakt van het vliegtuig. Exponent hiervan is de activistische dieren teef Marianne Thieme die veelvuldig de wereld rond vliegt op kosten van de gemeenschap om zogenaamd de aarde te redden. Dit maakt ze de dieren in het grote dierenbos maar wijs. De groene maffia moeten we niet serieus nemen want toen er nog geen fossiele brand-stoffen werden verstookt warmde ook de aarde op en verdween de ijstijd.     

  03-06-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  02-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OPEN INRICHTING AMSTERDAM
  Klik op de afbeelding om de link te volgen
  Mijn eens zo'n mooie stad heeft een nieuw college bestaande uit Stalinisten, Marxisten, Pol Pot aanhangers. Hel en verdoemenis staat met name de armste bur-gers te wachten. Hun toekomst-perspectief is nog een veel grotere armoede door stijging van de gemeentelijke belastingen waarmee het college zijn lucht-fietserij wil betalen. Ook lopen zij een gerede kans de stad uit gepest te worden omdat zij er wonen niet meer kunnen betalen. Dit in tegenstelling tot hen is er wel plaats voor illegalen die worden gepamperd en 24 uurs opvang krijgen kosten zo'n 1500 euro pp per maand. Vertrek van de armste autochtonen zou voor hen een oplossing zijn voor de voedselbanken welke voor het linkse gajes een smet is op hun blazoen. Auto's worden geweerd uit de binnenstad mede door het parkeren met 50 procent te verhogen en zo'n 10.000 plaatsen op te heffen. Hiervoor is de vette trol Sharon Dijksma vanuit Enschede naar Amsterdam gehaald voor wie er ongetwijfeld wel een woning beschikbaar is ondanks de lange wachtlijsten voor de eigen geboren en getogen Mokumers. Ondernemers wordt het vuur aan de schenen gelegd ondanks dat ze geen zaak hebben gericht op het toerisme. Het linkse zooitje heeft al een visrestaurant in het centrum de wacht aangezegd omdat dit gericht zou zijn op het toerisme. Ondernemers die toch al vogelvrij verklaard zijn door het gezag. Als een mafkees een hand-granaat achterlaat voor je deur terwijl je gesloten bent wordt je zaak door de burgemeester voor langere tijd gesloten en mag je failliet gaan ook al heb je niets op je kerfstok. Multiculturele overheersing zal worden bevorderd in het kader van de omvorming van ons volk en krijgt prioriteit mede door subsidies zoals voor het Keti Koti festival ter nagedach-tenis van de afschaffing van de slavernij waarbij zwarten zich weer eens heerlijk in hun slachtofferrol kunnen wentelen. Hierbij wordt vergeten dat door de slavernij ze hier een prettig leven lijden. Moge de toorn van Bacchus het college treffen en deze linkse bende in de hel doen belanden!  

  02-06-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  27-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LINKSE KUTTENKOP
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het betreft hier Sanne Wallis de Vries die zo nodig een eigen show moest bij de omroep van de oproer kraaiende rode haan van de VARA. Een show welke een complete flop is waarin zij meent met andere schijtlollig te moeten zijn. Schijt-lolligheid omtrent antisemitisme verhuld in satire wat de VARA eigen is. Joden die op een vileine wijze werden neergezet in een zogenaamde persiflage van het winnende lied van Israël op het songfestival. Een festival waar al diverse landen dreigen te boycotten omdat dit komend jaar in Israël wordt gehouden. Joden die in deze persiflage werden neergezet als raket-afschietende moordende geldwolven feestvierend in de leegstaande El Aqsamoskee. Een persiflage waarbij Joseph Goebbels zijn smerige nazi tengels zou aflikken. Dit alles omdat de VARA zo zijn solidariteit met de Palestijnen wil tonen. Solidariteit met terroristen met slechts één doel uitroeiing van de Joden te beginnen met de vernietiging van de staat Israël. Kijkcijfers tweede show gehalveerd tot 400.000. Terecht!    

  27-05-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  26-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SA DER LINKSE KERK
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het is de overheid opgevallen dat zichzelf noemende antifascisten zelden worden opgepakt en ver-volgd voor hun gewelddadige acties waarmee ze andersdenkenden het zwijgen opleggen. Zij claimen het alleenrecht op demonstraties waarvan andere middels geweld dienen te van worden weerhouden. Weerhouden van gebruikmaking van hun recht om te demonstreren. Waar Adolf Hitler in de jaren dertig de bruinhemden van de SA gebruikte als knokploegen tegen andersdenkenden die een gevaar vormde voor zijn politiek doet de linkse kerk dit via schimmige antifascisten. Klaplopers die ook bedrijven die ruimtes verhuren aan politieke partijen bedreigen, bekladden en de ruiten ingooien zoals onlangs bij De Rode Hoed waar het FvD bijeenkwam. Klaplopers die leven van een uitkering en paria's zijn van de maatschappij. Verdelgen dit tuig, dit ongedierte! 

  26-05-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  21-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RAMADAN GEDRAM
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De politiek correcte elite probeert ons wijs te maken dat de islami-tische vastenmaand een verrijking is voor ons land. Men probeert krampachtig onze geesten rijp te maken voor een uitwas van een achterlijke religie. Verering van de halve maan dient die van het heilige kruis te vervangen in het kader van de omvolking van ons land. Ramadan is een uitwas waarbij de deelnemers overdag vasten en zich s'nachts te barsten vreten. Overdag houden Riffijnen zich in roedels bezig met het bezorgen van overlast. Daarbij hebben de booslims naar mate de ramadan vordert extreem lange tenen en een ultra kort lontje. Overdag zijn het gelijk zombies te beroerd om uit hun ogen te kijken en het ziekteverzuim onder hen die nog wel werken wordt gestaag hoger. Autoriteiten schieten in een kramp bij incidenten met booslims en doen alles wat mogelijk is omdat te verzwijgen of af te doen als zijnde verwarde men-sen. Autoriteiten die er van alles aan doen om ongelovigen bij de ramadan te betrekken door iftar maaltijdenns te promoten. Met name de politie is hierbij betrokken waarbij de vraagt reist of ze de tijd die ze hieraan besteden niet beter kunnen gebruiken voor het opnemen van aangiften. De lakeien van de linkse kerk proberen om ons zo de islam door te strot te drukken. De staatsomroep maakt het helemaal bont door dagelijks ramadan journaals uit te zenden gepresenteerd door twee kopvodde trollen. Pure beeldverontreiniging!                                                                                                                                                                                                      

  21-05-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  20-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HET SCHUIM VLOEIT
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Dit weekend was het weer raak want dan vloeit het schuim der natie weer door de straten van Amsterdam als zijnde een pro Palestijnse demonstratie tot genoegen van burgemeester Van Aartsen en Harry de Winter. Voor de laatste zijn ultieme natte droom! Deelnemers, vaak niet meer dan een paar honderd, zijn het geteisem dat behoort tot het gilde der beroeps demonstranten welke elke gelegenheid aangrijpen om de orde te verstoren. Fascisten welke zichzelf antifascisten noemen en anti Zionisten een eufemisme voor antisemitisme. Tuig lopend met Palestijnse(terroristen)vlaggen, zwarte jihad-vlaggen onder het krijsen van anti Joodse leuzen en nazi symbolen waar de politie naar staat te kijken zonder in te grijpen. Gajes waarvan Van Aartsen nu de beschermheilige is en De Winter slippendrager. Dit alles onder een aura van misselijkmakende politieke correctheid.

  20-05-2018 om 22:48 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  18-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LINKS LULLEN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Links lullen en rechts je zakken vullen is een aloude gevleugelde uitdrukking die van toepassing is op hen die zich erop voorstaan links te zijn. Zodra krijgen ze de kans  om hun slag te slaan dan graaien ze er lustig op los. Er zijn genoeg voorbeelden van voormalige linkse politici die na hartenlust hun zakken aan het vullen zijn ten koste van de gemeenschap. Onlangs was het prominente Groene Khmer lid Paul Zakken-völler in het nieuws door te stellen dat een medewerkster van de AFM een marktcomform salaris moet verdienen dat veel hoger is dan toegestaan in de publieke sector. Paulus de Prevelaar die zelf veel goed betaalde bijbanen heeft poogt naar buiten toe de schone schijn op te houden dat hij strijdt tegen het kapitalisme en het daarbij behorende graaiers gedrag. Paulus die zelf geen besef heeft van armoede doordat hij getrouwd is met een telg uit de steenrijke C&A familie Brenninkmeijer. Hij verdedigde de gewenste salarisverhoging met de dooddoener dat goede mensen anders naar het buitenland vertrekken. Een gotspe! Paulus heeft ook nog veel invloed op het rampzalige beleid van de Khmer. Het zogenaamde milieubeleid wat de planeet moet redden. Alleen al in Amsterdam is dit beleid gericht om het bakfietsvolk hun zakken te laten vullen. De binnenstad moet autovrij zodat ernaast voor (bak)fietsers meer ruimte is voor toeristen met rolkoffers die gebruikmaken van Airbnb welke wordt aangeboden door linkse elite die hun huis hiervoor verhuren. Bakfietsvolk dat hun dure panden met hoge hypotheekaftrek voor verblijf voor toeristen die de leefbaarheid in de stad verpesten door hun massaliteit. Bakfietsvolk voor wie Paulus de messias is heeft slechts één principe, graaien wat je graaien kan als je de kans krijgt. Dit is de Groene Khmer ten voeten uit!      

  18-05-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  17-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EIGEN NEST BEVUILER
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Harry de Winter is zo'n bevuiler van het eigen Joodse nest. Een verrader die zich tegen zijn eigen volk in de staat Israël keert waarvan de bewoners gedwongen zijn te strijden voor hun voortbestaan. Als lid van de linkse kerk kiest hij voor de Palestijnen opgehitst door hun terroristische leiders vergeven van Jodenhaat. Samen met zijn clubje Een Ander Joods Geluid is deze NSB'er een politiek correct onderdeel van de grachtengordel elite. Wederom was er een zware provocatie van Hamas bij het zeventig jarig bestaan van de staat Israël. Middels rellen bij de grens wilden zij de viering hiervan versjteren wat een keiharde reactie van Israël tot gevolg had. Hierbij kwam een baby van acht maanden om het leven die als een martelaar werd rondgedragen. Aan de dood zijn slechts de ouders schuldig daar zij hun kind bloot hebben gesteld aan het te verwachten geweld. Voor Hamas is iedere dode burger een zege want dan kunnen zij zich weer in hun slachtofferrol wentelen. De ouders van de dode baby zullen wel een fors bedrag krijgen uit het terreurfonds in navolging van strijders die zijn omgekomen bij terreuracties tegen Israël. Dat was voor Harry weer een reden om zich tegen zijn eigen volk te keren zoals het een goede NSB'er betaamd. Hij toonde zich ook een waardig lid van het deugvolk door zich tegen Israël te verklaren. De Winter toont wederom zijn ware ponem een verrader van zijn eigen volk. Vele Europese landen waren er als de kippen bij om Israël te veroordelen voor het gebruik van buitensporig geweld, een gotspe! Alleen Amerika toonde zich een vriend! 

  17-05-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per jaar
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Zij die willen dat wij van het gas af gaan kunnen wat mij betreft zelf aan het gas!
  Foto

  De Grijze Wolven van DENK willen de vrije pers muilkorven zoals in Turkije. Deze ratten moeten zelf gemuilkorfd worden! De islam maakt meer kapot dan je lief is!
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!