Foto
Inhoud blog
 • WEEKEND MADRASSA'S
 • HET GROENE GEVAAR
 • AMSTREDAM NOORD
 • PULS VISSERS DE KLOS
 • ZWARTE STRONDSPUITSTER
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Foto
  Welkom op mijn blog Fijn is Anders!
  Over mijzelf
  Ik ben Joep Cactus
  Ik ben een man en woon in (Nederland) en mijn beroep is .
  Ik ben geboren op 12/11/1955 en ben nu dus 63 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: Het schrijven van columns / politiek / voetbal.
  Ik ben begonnen met het schrijven van columns vanuit mijn hobby. Mijn grote voorbeeld was Theo van Gogh. De volksverlakkers onder de Haagse kaasstolp, het graaiers kapitalisme en de grachtengordel elite liggen bij mij onder een vergrootglas.
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Fijn is Anders
  De mening van Joep Cactus
  25-12-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AANDACHTSHOER
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Ik had gehoopt op een kerstmis zonder nieuws over Sylvana Simons maar nee hoor aan de vooravond van kerstmis kwam onze nationale aandachtshoer met de mededeling dat ze vertrekt bij de grijze wolven van DENK. Ze werd daar niet voldoende op haar waarde geschat. Welke waarde liet zij zoals gewoonlijk in het midden. Dat de combinatie van Simons en DENK niet lang stand kon houden was op voorhand reeds duidelijk. Twee grijze wolven en een Marokkaanse woestijnrover zitten niet de wachten op een thema als slavernij daar de Ottomanen de grootste slavenhouders ter wereld waren. Ook rechten van vrouwen vinden deze middeleeuwers maar niks daar vrouwen voor hen ondergeschikte waggelende baarmoeders zijn die zij naar believen af kunnen ranselen. Dit in de naam van Allah! Om toch maar in de belangstelling te blijven komt ze nu met een eigen partij met een onbekend partijprogramma. Het enige doel voor haar is een zetel in de Kamer zodat ze voor vier jaar is verzekert van publiciteit en daarna een volle termijn wachtgeld. Zo komt deze golddigger door de winters.        

  25-12-2016 om 19:37 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  18-12-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEDEROM BELAZERD
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Premier Rutte belazerd wederom het volk met zijn weigering om tegen het EU verdrag met Oekraïne te stemmen. Dit tegen de wil van het volk. Het volk heeft zich in een referendum tegen dit verdrag uitgesproken wat Rutte niet goed uitkomt en voor zijn vriendjes in Brussel. Rutte toont zich wederom een een onbetrouwbare hond die schijt heeft aan de wil van het volk. De wil van de politieke elite gaat boven alles! Hij wil de NEE stemmers met een waardeloos niet rechtsgeldig inlegvel te gemoed komen zodat het verdrag toch getekend kan worden. Hij heeft hier wel een heel aparte opvatting van NEE is NEE! Bovendien heeft hij het volk 250 dagen aan het lijntje gehouden. Deze onbetrouwbare hond en aards leugenaar dient hiervoor bij de komende verkiezingen ongenadig afgestraft te worden. Vuile huichelaar!  

  18-12-2016 om 20:53 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  17-12-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AHMED MARCOUCH
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Deze woestijnrover (PvdA) vindt dat mensen die PVV aanhanger zijn niets te zoeken hebben bij de politie. Aanhangers van een democratisch gekozen partij in de Staten Generaal zouden een beroepsverbod moeten hebben volgens deze mafkees. Meer als een miljoen mensen zou zit betreffen. Dit is te zot  voor woorden. Hij zou juist een verbod moeten krijgen om nog langer volksverlakker in parlement te zijn. Hij krijst moord en brand over discriminatie maar doet dit zelf bij PVV aanhangers. Zijn Nederlandse paspoort innemen en vervolgens enkele reis naar Marokko. 

  17-12-2016 om 19:45 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TURKSE SPIONAGE
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Deze week is bekent geworden dat de Turkse staatsorganisatie voor religie Diyanet imams die overigens door Turkije worden betaald laat spioneren in de Turkse gemeenschap. De leiding van Diyanet werkt vanuit het Turks consulaat waaruit lijsten van vermeende Gülen aanhangers doorgegeven worden aan Ankara. Dit is onaanvaardbaar! Lamlul Koenders heeft wel de Turkse ambassadeur op het matje geroepen maar doet verder niets. De leiding van Diyanet dient per omgaande het land uitgewezen te worden. Diyanet als organisatie dient verboden te worden en de imams die op de loonlijst van Ankara staan dienen ook te worden uitgewezen. Alle moskeeën die met buitenlands kapitaal worden gefinancierd moeten worden gesloten. Zo dient de bemoeizucht van Turkije en overige islamitische landen te worden gestopt. Dit als onderdeel van het terugdringen van de invloed van deze achterlijke religie in ons land. Wij dienen een land te blijven waar de Joods Christelijke normen en waarden leidend zijn en blijven! 

  17-12-2016 om 18:56 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  14-12-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.POLITIEK PROCES IV
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Wat reeds van tevoren vaststond is werkelijkheid geworden. Geert Wilders is veroordeeld op basis van een gekunsteld oordeel zoals de politieke elite dit wenste. Dit vonnis is zonder meer een beperking van de vrijheid van meningsuiting. Bij binnenkomst van de ratten in toga kon je het vonnis van hun smoelen aflezen. Met een grote glimlach traden ze zaal binnen uitstralend van we gaan Wilders schuldig bevinden. Barbertje moest hangen! Ook waren de ratten in toga gepikeerd over het feit dat ze nep rechters werden genoemd door Wilders, rechters waar het volk totaal geen vertrouwen meer heeft. Rechters wie hun onafhankelijkheid misbruiken door op de stoel van de wetgever te gaan zitten zoals in de Urgenda zaak. Dit is een zeer kwalijke zaak die ook navolging vindt in België waar een gesjeesde rechter een minister verplicht om een asieleiser in Syrië een verblijfsvergunning te geven op straffen van een dwangsom dit op grond van de ministeriële mogelijkheid om los van een procedure een verblijfsvergunning te geven. Dit is volkomen belachelijk!! Daarom dienen rechters niet langer voor het leven benoemd te worden maar periodiek beoordeeld te worden op hun functioneren. 

  14-12-2016 om 23:08 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  11-12-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ONDERZOEK INDIË
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Na aanleiding van publicaties over de strijd van ons land in Indië na de Tweede wereldoorlog komt er nu een nieuw onderzoek naar het optreden van onze jongens die voor hun nummer daar heen gestuurd werden. Premier Rutte heeft hiertoe opdracht gegeven. Bepaalde elementen in ons land roepen hier allang om zodat ze het blazoen van de Indië veteranen weer eens kunnen bezoedelen. Een van hen is heksje Klootoog, Liesbeth Zegveld, die hoopt middels de uitkomst van dit onderzoek weer schadevergoedingen te kunnen aftroggelen voor vermeende slachtoffers. Onze jongens waren geen lieverdjes en hebben zich zeker excessen voorgedaan maar de tegenstanders waren geen haar beter en onze jongens die de pech hadden krijgsgevangen genomen te worden werden afgemaakt. Daar hoor je Klootoog niet over net als over de Bersiap periode volgend op de Japanse capitulatie en voor de aanwezigheid van Nederlandse soldaten. Deze periode werden er door inlandse bendes van Soekarno en Hatta genocide gepleegd op blanken. Middels een radio werd er opgeroepen alles wat blank is af te maken. Het resultaat was dat er zo'n 30.000 mensen werden afgemaakt. Het beste is dit droevige hoofdstuk uit onze geschiedenis te laten voor wat het is.

  11-12-2016 om 20:54 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CRIMINELE ASIELEISERS
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Ons land wordt geteisterd door criminele Noord-Afrikanen die kansloos zijn voor een verblijfsvergunning en ons land onveilig maken. Ze gedragen zich volgens hun cultuur als zijnde woestijnrovers. Daarbij vergrijpen ze zich aan onze vrouwen. Hier wordt niet tegen opgetreden door de overheid welke dit het liefste onder de pet houdt. Nu het uit de spuigaten begint te lopen gaan er burgemeesters piepen naar staatssecretaris Dijkhof verantwoordelijk voor het asielbeleid. Deze weigert echter om nu eens daadwerkelijk op te treden door dit tuig vast te zetten in afwachting van hun uitzetting. De burgers dienen beschermt te worden tegen dit tuig. Het bontst maakt burgemeester Van der Laan het door te tolereren dat een bende uitgeprocedeerde asieleisers al krakend in de stad verblijft. Optreden door de door hen gekraakte panden direct te ontruimen in plaats van het te gedogen. Wat dat betreft lijkt hij op zijn voorganger Cohen. Pamperen, zalven en wegkijken.  

  11-12-2016 om 15:39 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  10-12-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ONDEMOCRATISCH
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Jaap de Hoop Scheffer (CDA) heeft het tijdens zijn politieke loopbaan weinig op gehad met democratie hoewel hij die wel predikte. De wil van het volk kon hem aan zijn reet roesten. Zo ook nu weer vanuit zijn fopbaantje bij de Adviesraad Internationale Vraagstukken (AIV) die de regenten mag adviseren. Hij adviseert nu Rutte het Oekraïne verdrag te tekenen in weerwil van het NEE uitgesproken door de kiezers in een referendum. Een nee zou een geschenk zijn aan Poetin gekoppeld aan het landsbelang van Rutte. De wil van het volk dient volgens deze rat ondergeschikt te zijn en te blijven aan heersende elite. Tijdens de komende verkiezingen dienen we daarom af te rekenen met de liegende en bedriegende elite! 

  10-12-2016 om 21:53 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AMNESTY INTERNATIONAL
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Deze geitenwollen sokken organisatie heeft het gepresteerd om het blad Libelle op te roepen om hun columniste Ebru Umar te ontslaan om het gebruik van het woord dobberneger door haar. Ze wordt verweten dit woord te hebben bedacht wat niet waar is want Annebel Nanninga van de Post on Line heeft deze term bedacht. Het is toch te zot voor woorden dat deze organisatie Ebru van haar baan wil beroven omdat ze binnen de wet gebruik maakt van haar vrijheid van meningsuiting. Ook wordt de Post on Line een rechts blaadje genoemd omdat het niet in het potje piest van Amnesty International. Amnesty is een organisatie die drijft op subsidie en donaties van goedmensen en waarvan de directeuren een topsalaris naar zich toe harken. Zo ook in ons land waar de directeur zich met ons asielbeleid bemoeid en constant zeikt om toch maar veel migranten uit Griekenland op te nemen hierbij voorbijgaand aan het feit dat hiervoor het draagvlak ontbreekt bij de bevolking. Daarom wordt de hoogste tijd dat Amnesty hun symbool, een brandende kaars omwikkeld met prikkeldraad, daar steekt waar het licht niet brandt! In hun reet! 

  10-12-2016 om 20:48 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TOTALE WAANZIN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Een stelletje dwazen aangespoord door een halvegare zichzelf noemende kunstenares Tinkebell willen met particuliere auto's 4000 gelukzoekers opgaan halen in Griekenland. Ze willen met hun dwaze voornemen de regering chanteren toch zelf maar deze 4000 uitvreters op te halen. Dit stelletje dwazen is niet van plan om deze kansarmen zelf in huis te nemen en in hun levensonderhoud te voorzien. Nee, dat willen op de stoep van de overheid deponeren die voor hun opvang dient te betalen. De gemeenten draaien vervolgens op voor de bijstand en woonruimte waardoor de eigen burgers nog veel langer op een wachtlijst komen. Dit lijkt verdacht veel op een combine tussen publiciteitsgeile BN'ers en de zieligheidsindustrie om toch maar vooral te komen tot een constante instroom van kansarme profiteurs. Hier dient de overheid een stokje voor te steken. Grenzen dicht voor nieuwe migranten en kanslozen die hier al zijn snel het land uitzetten!   

  10-12-2016 om 19:04 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  26-11-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DRAMA QUEEN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Drama Queen Silvana Simons heeft weer het nieuws gehaald in een poging het laatste woord van Geert Wilders in de rechtszaak tegen hem te overtreffen. Deze ordinaire aandachtshoer heeft het voor elkaar, een hoofdrol, persoonsbeveiliging betaald door de belastingbetaler. Publiciteit is waar SS voor leeft en persoonsbeveiliging is het ultieme orgasme voor haar. Ze kan zich nu weer vol overgave wentelen in haar zelf verzonnen leed zoals een varken in de modder. SS moet echter wel oppassen dat ze niet verzuipt in haar eigen verzonnen leed. Niet dat er veel mensen het zullen betreuren al ze naar het hiernamaals verkast. Wij hedendaagse blanke generaties zijn het spuugzat om constant door deze helleveeg verantwoordelijk te worden gesteld voor het slavernijverleden. Waar lult ze over, nooit geen slaaf geweest maar dit wel wil doen voorkomen. Daarbij heeft deze miss nobody zich aangesloten bij twee grijze wolven in schaapskleren van Denk. Denk, NSB 2.0, dienaren van Erdogan. Dit heeft deze blackbox bewust gedaan om ons blanken te schofferen door zich aan te sluiten bij een stel landverraders. Zolang miss nobody SS ons blanken blijft schofferen moet ze het niet vreemd vinden dat veel bagger over haar heen krijgt en dient haar persoonsbeveiliging te worden opgeheven. Oh SS pak jij je koffers maar!

  26-11-2016 om 19:46 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SCHANDALIG!!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Werkelijk schandalig dat het Openbaar Ministerie (OM) de Zaanse tuigflogger Ismail Ilgun weigert te vervolgen voor het bedreigen van de Zaanse politica Juliëtte Rot. Rot ,klein maar dapper, durfde de terreur van de soldaten van Erdogan aan de orde te stellen in de gemeenteraad. Voor haar huisdeur werd zij bedreigd door de (Turkse) tuigflogger Ismael die heel intimiderend kwam aan scheuren met een stelletje vrienden in een dikke Audi op het moment dat Rot een verslaggever te woord stond. Deze walgelijk bedreiging werd op beeld vastgelegd en levert het onomstotelijke bewijs. En toch weigert het OM deze rat te vervolgen. Een uiterst bedenkelijke zaak dat allochtoon tuig dit ongestraft mag doen terwijl het OM wel Geert Wilder vervolgt om zijn vraag of we minder (criminele) Marokkanen willen. Is het raar dat steeds meer mensen hun vertrouwen in de rechtstaat verliezen?  

  26-11-2016 om 18:29 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  20-11-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BRAVO HENKIE
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Henk Krol lijsttrekker van 50+ zorgde voor een briljant TV moment door Jeroen Pauw in diens eigen programma af te fakkelen. Pauw had Krol uitgenodigd om over de opkomst van zijn partij te praten. Pauw begon meteen over een rechtszaak uit het verleden welke Krol gewonnen heeft en ook de FIOD heeft niets belastbaar gevonden maar de zuiger Pauw moest hier toch weer over beginnen. Krol gaf Pauw te verstaan dat mannetjes zoals hij hem in een kwaad daglicht willen zetten en een politiek proces willen bewerkstelligen. Dit vond Pauw in het geheel niet leuk daar hij dit doet voor politiek gewin voor zijn partij de PvdA. Leden van partijen die middels de peilingen groter worden dan de PvdA moeten worden beschadigd door de roeptoeter van de salonsocialisten Jeroen Pauw. Indien nodig gaat dit nog verder op de debatsite van de Vara Joop beheerd door Francisco van Zolem. Na dit gezien te hebben heb ik er een lekkere neut opgenomen. Proost Henkie!

  20-11-2016 om 21:52 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TIMMERFRANS
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Eurocommissaris en oorlogshitser Frans Timmermans heeft weer eens flink buiten de pot gepiest. Deze flapdrol heeft uitingen gedaan welke hij niet staaft met bewijzen. Zo zei hij dat hij steeds meer aanwijzingen krijgt dat de geestelijke Gulen betrokken was bij de poging tot een staatsgreep in Turkije. Welke deze aanwijzingen zijn maakt hij niet bekend. Hij komt hiermee in een goed blaadje te staan bij de islam-fascistische dictator Erdogan welke Gulen beschuldigd van de coup poging terwijl hij verdomd goed weet dat hij er zelf achter zat. Dit om de absolute heerschappij te krijgen. Het gevolg hiervan is dat aanhangers van Gulen in ons land totaal vogelvrij verklaard worden zonder een flinter bewijs van hun schuld. Dit geeft aanleiding tot nog meer onrust in de Turkse gemeenschap in ons land. Dit alles door ongenuanceerde uitspraken van een Limburgse dorpsidioot die hier een patent op heeft.     

  20-11-2016 om 21:26 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  19-11-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DOMME DOOS
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Daags voor de intocht van de Sint in Maassluis kreeg Georgina Verbaan een podium van Jeroen Pauw om al haar intense domheid te etaleren mede opgetekend in een boek. Ook voor de Zwarte Piet discussie had deze publiciteitsgeile BN er een oplossing, Zwarte Piet afschaffen. Dat de overgrote meerderheid voor het behoud van Zwarte Piet is daaraan gaat deze achterlijke trol voorbij. Dom, Dom, Dom! Maar wat kan je anders verwachten van een doos wier IQ gelijk is aan haar schoenmaat. Gelijktijdig met de intocht van de Sint in Maassluis gingen een aantal bussen met anti Zwarte Piet tuig naar Rotterdam om aldaar het kinderfeest te verzieken. De autoriteiten hadden daar lucht van gekregen en een noodverordering ingesteld waardoor er niet gedemonstreerd mocht worden als de demonstratie niet van tevoren aangemeld is. Dit was een streep door de rekening van het tuig van de richel met schermutselingen tot gevolg en werden er 200 raddraaiers opgepakt. Bravo politie! In de week daarna werden erin Amsterdam  de winkelruiten van twee banketbakkers beklad omdat de een een taart met de afbeelding van Zwarte Piet in de etalage had en de ander Zwarte Pietjes van marsepein. Riool journaliste van de paapse deugkrant Trouw, Seada Nourhussen, praatte dit gedrag goed. Het wordt den ook de hoogste tijd dat dit kleine groepje anti Zwarte Piet (beroeps) terroristen keihard wordt aangepakt. Buigen voor dit tuig is geen optie! 

  19-11-2016 om 19:51 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  09-11-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MAFKLAPPER
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Lodewijk Asscher heeft zich getoond als een mafklapper. Deze zalvende prediker van het salonsocialisme is van mening dat de overgrote meerderheid zijn oren moet laten hangen naar een klein groepje bosjes mannen en hun takkenwijfen dat ons van Zwarte Piet wil beroven onder het mom van racisme en slavernij. Hij juicht het namelijk toe dat RTL Zwarte Piet in de ban heeft gedaan, de mafklapper. Hij roept de staatsomroep op hetzelfde te doen. Deze druiloor gaat met Samson de strijd aan om het leiderschap van de PvdA, twee obers die hetzelfde serveren. De een architect van het rampzalige beleid en da ander uitvoerder hiervan. Lood om oud ijzer! Dat geeft de mentaliteit van de PvdA weer, als de meerheid in hun voordeel  is prima, zo niet dan geldt de wil van de minderheid in dit geval die van een stelletje zeurnegers. De wil van ons blanken is bij de PvdA ondergeschikt aan die van moslims, dobbernegers en al het andere schorriemorrie wat op de kusten van Europa aanspoelt en door ons gepamperd en onderhouden moet worden. Uitvreters die geen enkele bijdrage zullen gaan leveren aan onze maatschappij en slechts wensen te profiteren van onze sociale verworvenheden. Door dit alles zullen deze worden uitgehold en kunnen wij weldra op een houtje kunnen bijten.      

  09-11-2016 om 20:54 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  06-11-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HEKSJE KLOOTOOG
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het is weer zover advocaat Liesbeth Zegveld van het activistische kantoor Prakken / d'Oliveira spuwt weer haar haat tegen de overheid. Nu niet voor Indonesiërs of lieden uit Srebrenica maar nu voor de nabestaanden van twee Molukse terroristen welke betrokken waren bij de treinkaping bij de Punt in 1977 welke drie weken duurde. Bij bestorming van de trein door mariniers werd een deel van de terroristen afgeknald. Heksje Klootoog eist nu een schadevergoeding voor nabestaanden van twee gedode terroristen, de wereld op z'n kop! Dit kan alleen maar in ons land en is een klap in het gezicht van de gegijzelden, de ware slachtoffers. Zij die drie weken van hun vrijheid werden beroofd en bedreigt. Haar eis mag dan ook als niet ontvankelijk worden verklaard. Het wordt dan ook de hoogste tijd dat Heksje Klootoog van het tableau wordt geschrapt!

  06-11-2016 om 21:55 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PLASTERK
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Ronald Plasterk, minister voor spek en bonen, dreigt een aantal gemeentes met boetes als ze niet snel voor huisvesting zorgen van asieleisers met een status. Deze uitvreters zitten nu nog in een AZC wat door de staat betaald wordt. Terecht omdat de staat ze toegelaten heeft. De vervuiler dient te betalen! Deze sociale huurwoningen gaan dan weer af van de schaarse voorraad waardoor de wachtlijst voor de eigen burgers nog veel langer wordt.Bovendien worden de gemeentes opgezadeld met de inrichting van deze woningen want een Miele moet er wezen. Daarbij opgeteld de bijstandsuitkeringen en subsidies want dat ze ooit aan het werk komen is een utopie. Ook inburgering kunnen vergeten en worden de gemeentes opgezadeld met een kansloze onderklasse. Dit alles zal ertoe leiden dat de gemeentelijke lasten omhoog gaan, lasten waarvan zij worden vrijgesteld! Plasterk verlaat de politiek en wil nog een keer met zijn spierballen rollen. Het is te hopen dat zij partij (PvdA) gedecimeerd wordt of beter helemaal uit de Kamer verdwijnt.

  06-11-2016 om 20:53 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  05-11-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.POLITIEK PROCES III
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het politieke proces tegen Geert Wilders is deze week van start gegaan. Een proces waarvan de uitkomst reeds vaststaat, een veroordeling van Wilders volgens wens van de politiek correcte elite uitgevoerd door hun dienaren in toga. Getuige deskundige voor de verdediging Paul Cliteur werd stevig aangepakt door rechter Elianne van Rens welke hem een opmerking van de Hoge Raad verkeerd uitlegde. Van Rens die al eerder, nog voor het proces, haar afkeer van de PVV heeft uitgesproken op TV. Deze afkeer liet zij ook weer blijken tijdens het proces wat aanleiding was voor de verdediging om haar te willen wraken. Maar ja zoals het gaat in politieke processen waar de gedaagde veroordeeld MOET worden werd het wrakingsverzoek binnen 24 uur afgewezen en kan de veroordeling van Wilders doorgaan. Aan een eerlijk proces heeft de politieke elite geen behoefte als hun gevreesde tegenstander maar veroordeel wordt. En dit land durft zich nog een rechtstaat te noemen ook. Ons land begint meer en meer op een bananenrepubliek te lijken!  

  05-11-2016 om 19:53 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  29-10-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZELFBESCHIKKINGSRECHT
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Deze week was het weer zover, het recht op zelfbeschikking over uw leven, werd ontkend door de christenmaffia gevormd door de christelijke partijen. De keuze om uw leven te beëindigen wanneer u dit voltooid acht wil de christenmaffia verbieden. De Bijbelse donders gingen vol op het orgel waar het uw recht op zelfbeschikking betreft. De boodschap was dat alleen God kan beslissen over leven en dood. Hun God wel te verstaan waarbij dient te worden aangetekend dat het aantal gelovigen (christenen) ver in de minderheid is! Hun God waarvan het bewijs van zijn bestaan nog steeds niet onomstotelijk bewezen is! Beroepend op zijn woord omschreven in een stoffig boek genaamd de Bijbel wordt door hen gebruikt om u het recht om zelfbeschikking over uw leven te betwisten. Als ik naar het uitgestreken porum kijk van Kees van der Staaij (SGP) predikend over de Bijbelse normen en waarden wordt ik kotsmisselijk! Geef me gauw even een teiltje want er moet een maaltijd naar buiten. Zijn zalvende gepreek over aandacht en verzorging van ouderen staat volkomen buiten de werkelijkheid. De werkelijkheid is heel anders. Zijn werkelijke boodschap is: geloof in de Heer en draag uw lijden op aarde om in de hemel gelukkig te worden. Daarom dient religie uit de politiek geweerd te worden! Sprookjes bieden geen oplossing!       

  29-10-2016 om 18:09 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  27-10-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ONZE CULTUUR ONDER VUUR
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Nog geen 5 december en de Zwarte Pieten discussie is in volle gang. Zelfs de politiek mengt zich in deze discussie. Een klein groepje zwarte beroeps beledigden slaat hierbij weer de trom met zwarte mutsjes op denkend dat ze Malcom X zijn en ons hun wil op kunnen leggen. Een stelletje zwarten uit de krochten van Amsterdam gesteund door een aantal deugmensen probeert een kinderfeest te verzieken. Zwarten die veelal geland zijn op Schiphol of zijn aangespoeld op de stranden van Zuid- Europa welke geheel vrijwillig naar ons land zijn gekomen dat als dank voor hun opvang hier onze cultuur wenst te verzieken en delen van onze geschiedenis die hun niet bevalt te herschrijven. Het doel hiervan is om een schadevergoeding af te dwingen voor hun slavernijverleden. Slavernijverleden?? Laat mij duidelijk zijn, zij hebben geen katoen geplukt onder dwang dus zijn ze geen slachtoffer van slavernij. Voorts hebben ik, mijn ouders of mijn grootouders nooit slaven gehouden dus kop houden of oprotten uit ONS land! Wij blanke wensen dan ook niet voor racist of slavenhouders uitgemaakt te worden door een stel parasieten die alleen op gratis geld uit zijn middels hun streven om een schadevergoeding. In het kielzog hiervan is er nog een stelletje werkschuwe activisten bezig uitingen van onze cultuur te beschadigen zoals het standbeeld van Jan Pieterzoon Coen gekoppeld aan de eis tot het verwijderen van straatnamen van grootheden uit de geschiedenis met als doel ons te doen veroordelen als slavenhouders en racisten. Met dit soort hedendaagse beeldenstormers dient keihard te worden afgerekend.Opsporen, oppakken en opsluiten in een werkkamp. Op grote landgenoten uit het verleden zoals Jan Pieterzoon Coen, Michiel de Ruyter en Piet Hein mogen we ook heden ten dagen nog trots zijn in weerwil van de uitvreters die ongewenst ons land zijn binnengekomen en ons hun wil op pogen te leggen. Ontevreden, opzouten!!!     

  27-10-2016 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  16-10-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KARAKTERMOORD
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De azaanbode (VK) is bezig pure karaktermoord te plegen op wetenschapper Machteld Zee. Zee is gepromoveerd op een onderzoek van de sharia rechtbanken en concludeert hieruit dat Europa aan het islamiseren is. Dit wisten wij al lang maar nu heeft Zee het wetenschappelijk aangetoond. Dit is uiteraard tegen het verkeerde been van de deugmensen welke middels de azaanbode een kruistocht tegen Zee zijn begonnen. De waarheid is hard maar dient gezegd te mogen worden maar niet volgens de politiek correcte dwazen. In het boek van Zee werd ook aandacht besteed aan de genitale verminking van vrouwen. Dit was voor het weekblad (VN) van linkse fatsoen rakkers om hier afwijzend op te reageren middels een column van een trol. De strekking hiervan was dat genitale verminking er nu eenmaal is en dat dit beter gecontroleerd in een ziekenhuis kan dan op de keukentafel. Hoe gestoord kun je zijn door dit te beweren? Ook de PvdA neemt deel aan de kruistocht tegen Zee. Paul Tang vind dat ze polariseert en groepen tegen elkaar opzet. Oud PSP en GL politica Andrée van Es deed ook een duit in het zakje door het boek van Zee fictie te noemen zonder het gelezen te hebben. Dit alles kreeg nog een politiek correct sausje door de hysterische overblijfmoeder met een krakersverleden Jet Bussemaker die van mening is dat er ruimte moet zijn om van de hier geldende regels af te wijken door moslims op basis van hun geloof. Zo zout heb ik het nog nooit gevreten! Ook op lokaal niveau is het allochtonen uit de wind houden schering en inslag. De burgemeester van Heerlen vond het niet nodig bekend te maken dat de dader van een verkrachting van vrouw van 51 jaar een asieleiser was van 19 jaar. De burgemeester van Ede hield een verkrachting van een meisje door een stelletje asieltuig 3 weken onder de pet. Ditzelfde was het geval in Almere. De directeur van het Waterland college in Amsterdam Noord vond het stigmatiserend dat zijn school een zwarte school wordt genoemd ondanks dat de enige blanke leerling is weggepest door het gekleurde schorriemorrie. De strijd voor het behoud van onze normen en waarden dient daarom keihard gevoerd te worden! Zwichten voor de koran zal het licht doen doven!

  16-10-2016 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  15-10-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AZAAN GEKRIJS
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Van de SGP de sekte van mannenbroeders gehuld in een zwart lakens pak kun je weinig goeds verwachten maar uitzonderingen bevestigen de regel. Terecht wil men het door merg en been gaande gekrijs vanaf de minaretten verbieden. Baardmannen die vanuit hun haathutten meerdere malen per dag allahoe akbar krijsen waarmee ze niet moslims willen provoceren. Allahoe akbar is in het westen een kreet des doods geworden welke moslim terroristen uitschreeuwen net voor het vermoorden onschuldige mensen. Deze kreet staat gelijk aan het Banzai waarmee de Japanners hun misdaden begingen of het sieg heil waarmee massamoordenaar Hitler werd gegroet. Dit moet je toch niet willen en verbieden! Direct reageerden deugmensen en tranenpissers aangespoord door de Azaanbode (VK) als door een adder gebeten en wenst dat ook het luiden van kerkklokken verboden wordt. Kerkklokken maken al zo'n 1000 jaar onderdeel uit van onze beschaving. Klokken die niet alleen werden geluid voor de kerk maar ook bij rampen en ander onheil. Dit laatste is nu overgenomen door sirenes maar geven nu nog het aantal uren (klokslagen) aan. Ook spelen diverse carillons nog wijsjes. Dit dient zo te blijven daar dit een onderdeel van onze cultuur is!         

  15-10-2016 om 18:35 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  13-10-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ONS LAND EEN FLAPPENTAP
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Ons land is een flappentap geworden voor kansloze asieleisers. Lieden die al bij voorbaat weten dat ze uit veilige landen komen dus daarna toe terug moeten. Daar zij dit al weten zorgen zij voor veel overlast in de asielzoekerscentra. Naast Oost-blokkers zijn dit ook veel Algerijnen en Marokkanen. Zij willen pas met een oprotpremie weer naar het land van herkomst vertrekken. Marokkanen krijgen naast een gratis vliegreis nog 1950 euro mee waarvoor ze niets hoeven te doen. Een maandloon in Marokko is zo'n 350 euro dus kassa voor deze paria's! De verantwoordelijke regent vergoelijkt dit met dit vergemakkelijkt het vertrek van hen daar ze anders in de illegaliteit verdwijnen en Marokko ze niet terug wil nemen. Wat zullen we g.v.d nou krijgen!! Eruit schoppen dit gajes en al Marokko tegenwerkt alle uitkeringen naar dit land stopzetten. Daarnaast zijn zij via andere veilige landen in Europa naar ons land gekomen en kunnen ze ook daarna toe uitgezet worden. Het is belachelijk dat vreemdelingen hier maar even geld kunnen innen inruil voor hun retour naar eigen land. Dit toont maar weer eens aan dat ons land hard ziek is want daar waar ouderen in het weekend geen warme maaltijd meer krijgen in hun verzorgingshuis wegens bezuinigingen krijgt dit buitenlandse tuig gratis geld om weer op te rotten uit ons land. Dit dient per direct te stoppen want ons land dient geen flappentap te worden voor vreemdelingen die gevuld wordt met belastingpoet.  

  13-10-2016 om 22:04 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  12-10-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZALVENDE PREDIKER
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Vandaag werd het programma voor de komende Tweede Kamer verkiezingen van het CDA (Christenen Dienen Allah) bekend. De hervormde zalvende prediker Sybrand Buma benadrukte weer het belang van het gezin in onze samenleving alsmede bijbelse normen en waarden. De pastoor of de dominee op huisbezoek om te controleren of ze trouwe gelovigen zijn en er werk gemaakt wordt van voortplanting onder de noemer Gods water over Gods akker. Oude wijn in nieuwe zakken want dit werd ook al gepredikt door zijn voorganger Jan Peter Balkenende. Nieuw was een pleidooi voor een minister van gezin / familiezaken met als doel het faciliteren van het al oude mantra gaat heen en vermenigvuldig u van de paapse rakkers binnen het CDA. Buma's zalvende pleidooi is een broeiende deken van politieke correctheid over de volkomen ongewenste en mislukte multi culti maatschappij. Tegenstellingen dienen niet langer benoemd worden daar deze tot een verharding van de samenleving leiden. Het geloof in God zal alles oplossen volgens Buma en zijn bijbelse rakkers. Buma die weer smacht naar een positie in het centrum van de macht in navolging van zijn voorganger Balkenende met de bijbel als compas. Kortom van het CDA hoeven we geen positieve veranderingen te verwachten. De (politieke) elite dient hoe dan ook aan de macht te blijven. Sybrand Buma zal handhaven!

  12-10-2016 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  09-10-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BEGGERS ARMY
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Beggers army is de weinig vlijende naam die onze elite troepen, de kern van ons leger, gekregen heeft van onze bondgenoten bij buitenlandse missies. Onze elite troepen, ons parade paardje bestaande uit mannen van stavast en de gestampte pot, moeten bij bondgenoten wapens, munitie en verdere uitrusting lenen op hun taken uit te kunnen voeren. Een grote schande! Troepen die worden uitgezonden en hun leven in de waagschaal stellen moeten over de beste middelen te kunnen beschikken die voorhanden zijn! De missie in Mali wordt verlengd terwijl helikopters welke onmisbaar zijn niet meer beschikbaar zijn. Men hoopt dat andere landen deze ter beschikking stellen. Belachelijk! Soldaten in ons land moeten tijdens oefeningen maar pang pang roepen bij het gebrek aan munitie en hun outfit met andere delen wegens een chronisch gebrek hieraan. Onder leiding van het domme blondje Hennis is ons leger kapot bezuinigd door de verantwoordelijke elite welke blijk geven niets geleerd te van de meidagen in 1940 waar onze jongens nauwelijks bewapend de dood in werden gejaagd. De hiervoor verantwoordelijke elite zat toen al veilig met hun reet in Londen. Dit scenario dreigt weer als er nu weer stront aan de knikker komt. Daarom moet de begroting voor defensie fors omhoog!     

  09-10-2016 om 19:02 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZETELROVERS
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De DENK bende presenteerde vol trots de inlijving van een afvallig PvdA lid in Alkmaar. De manier waarop Guzu en Östurk zich manifesteren als een islamitische tumor in het Nederlandse politieke bestel. Zich afscheiden van de PvdA en nu vertegenwoordigers zijn van Erdogan. Dat dit kon gebeuren is volledig te wijten aan de PvdA en hun geilheid om de stemmen van moslims binnen te harken door Turken en Marokkanen op hun kieslijsten te plaatsen met alle gevolgen van dien. Onwenselijke islam opvattingen in de politiek gekoppeld aan landverraad. DENK profileert zich door ons blanke weg te zetten als racisten en fascisten welke discriminatie tot het hoogste goed hebben verheven. Om de blanke hiervoor te kunnen straffen moet er een anti discriminatie politie komen. Dit gekoppeld aan een gedachte politie die de vrijheid van meningsuiting omtrent moslims moet beperken wat ook moeten leiden tot zelfcensuur in de media. Ook wensen ze delen van onze geschiedenis welke hen niet bevalt uit te gummen. Hoe zot kun je zijn? Deze lieden dient het Nederlands paspoort afgepakt te worden en een enkele reis naar Ankara te krijgen. Opgeruimd staat netjes!   

  09-10-2016 om 17:24 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  08-10-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HERFTBLADEREN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het is weer herfst en de bladeren vallen weer van de bomen. Met het vallen van de bladeren worden wij overspoeld door een tsunami van politieke correctheid vooral bij de staatsomroep. Met name het smaldeel van de linkse kerk (VARA) binnen de staatsomroep maakt zich hieraan schuldig bij monde van de overbetaalde praatpoppen Jeroen Pauw en Mathijs van Nieuwkerk. Bij deze zakkenvullers krijgen allochtonen en blanke deugmensen een podium om negatief te reageren op ons blanke autochtonen en onze geschiedenis. Nu was het weer een rapport waarvan de uitkomst al vaststond en vele open deuren intrapt. Oude wijn in nieuwe zakken! Een duur rapport, betaald van belastingpoet, over etnisch profileren door de politie. Niet blanke kregen volop de gelegenheid zich te wentelen in hun zieligheid gelijk varkens in de modder. Allochtonen die weigeren eens in de spiegel van de maatschappij te kijken zoals Opsporing verzocht en wegmisbruikers. Tuig dat gezocht wordt is voor het overgrote deel gekleurd net zoals het feit dat zo'n 80 procent van wat achter de tralies zit ook gekleurd is. Allochtonen die worden aangehouden na een verkeersovertreding reageren bijzonder agressief en roepen direct dat ze gediscrimineerd worden. Het toppunt van zieligheid was wel het optreden bij Pauw van de beroeps Marokkaan Farid Azarkan van DENK die onze zeehelden, De Ruyter, Tromp en Hein uit onze geschiedenis schrappen omdat deze racistisch zouden zijn geweest. Wij blanke zijn volgens deze geitenneukker maar een discriminerend volkje wat gestraft dient te doen voor hun slavernij verleden hierin gesteund door een aantal deugmensen, NSB'ers 2.0. Lieden zoals Azarkan dienen per direct het land uitgeschopt te worden, terug naar hun zandbakken waar hun roots liggen!      

  08-10-2016 om 19:51 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  05-10-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZIELIGHEID VENTERS
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Middels de staatsomroep worden we deze week overspoeld met reportages over de zielige vluchtelingen in Griekenland. Ook worden er politici en allerlei deugmensen opgevoerd die allen in koor roepen dat ons land meer vluchtelingen uit Griekenland op moet nemen. Lieden die in hun dagelijks leven niet met deze potentiële uitvreters worden geconfronteerd. In ons land waar het te duur is om ouderen in het weekend van een warme maaltijd te voorzien. Geld speelt geen rol als het om migranten gaat maar wel als het onze eigen mensen betreft. Het is diep treurig dat ik met dit zieligheid venten wordt geconfronteerd mede betaald van mijn belastinggeld. Tragisch dieptepunt was wel Juffrouw Ooievaar, Mariëlle Tweebeeke, die het volledig af liet weten in haar interview met de Turk Ayhan Tonca.Tonca oud voorzitter van de Ibn Ghaldoen sjoemel school en oud CDA raadslid die rustig bij haar aan tafel kon verkondigen dat religie staat boven politiek zonder dat zij hierop reageerde. Een staaltje van politieke correctheid gekoppeld aan slechte journalistiek. Dit allemaal van ons belastinggeld! Als een toetje kregen we nog het nieuws dat oud Groene Khmer wethouder Johan Grijzen vindt dat Zwarte Piet erger is dan kinderbruidjes. Erger nog dan pedofielen die jonge kinderen misbruiken toegestaan door hun geloof. Pedofilie dat in ons land strafbaar is waarop geloof geen uitzondering is! Maar hier wordt weer politiek correct weggekeken. Stuitend is wel de moraal van de Groene Khmer die onze normen en waarden ondergeschikt wensen te maken aan een achterlijke woestijn religie. Duidelijk is wel waar de partij van snotneus Jesse Klaver voor staat, weg met ons leve het kalifaat en de sharia!        

  05-10-2016 om 22:18 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  02-10-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KINDEROMBUDSMUTS
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Kinderombudsmuts Margrite Kalverhoer wilde de aandacht op zich vestigen door stelling te nemen tegen Zwarte Piet welke zij in strijd acht met het kinderrecht van de VN. Waarom deze opstelling? Deze valt te verklaren uit het feit dat ze tot de linkse kerk behoord. Deze Groningse trol is na haar studie aan de universiteit van Groningen, waar ze ongetwijfeld lid was van het braakballen corps Vindicat, raakte betrokken bij de opvang van migranten. Ook heeft zij een rapport opgemaakt ten gunste van de afgewezen asielzoeker Mauro welke moest blijven. Dit wetende was het zonneklaar uit welke richting de stank kwam. Begin dit jaar werd zij benoemd tot kinderombudsmuts en vond ze het tijd om in het nieuws te komen. Dit was haar aanklacht tegen Zwarte Piet en onze cultuur terwijl er veel belangrijker kinderzaken zijn die aanpak vereisen. Zo komen er jaarlijks 250 kinderbruidjes ons land binnen, jonge kinderen uitgehuwelijkt aan vieze oude mannen. Dit is pure pedofilie die aangepakt dient te worden maar daar kijkt ze van weg. Deze pedofielen zijn moslims en die zijn bij de linkse kerk heilig. Om zich te profileren laat ze haar oren hangen naar een stel zeiknegers gesteund door een stel deugmensen die vinden dat Zwarte Piet verboden moet worden. Zeiknegers die vrijwillig naar ons land zijn gekomen veelal aangespoeld op de stranden van Zuid Europa en als dank voor de opvang in ons land onze maatschappij / cultuur willen verzieken. Dat ze door haar opstelling omtrent Zwarte Piet bakken stront over zich heen gestort krijgt verbaast haar en gaat ze aangifte doen. De linkse kerk dient eens te gaan beseffen dat de overgrote meerderheid van de autochtone bevolking het meer dan zat is om te moeten buigen voor de eisen van ongewenste nieuwkomers. Bevalt het je niet in ons land staat het je vrij om op te pleuren naar je land van herkomst!          

  02-10-2016 om 18:08 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  01-10-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE SNOTNEUS
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De partijleider van de Groene Khmer, snotneus Jesse Klaver, wenst dat ons land nog maar eens 5000 migranten met vliegtuigen ophaalt uit Griekenland. Dit moet de eerste stap zijn in de oplossing van het vluchtelingenprobleem in de EU. Ons land kan dit best aan gezien er nog voldoende ruimte is in de opvangcentra van het COA. De druiloor vergeet hierbij dat er gemiddeld per migrant nog eens drie bij komen in het kader van de gezinshereniging. Dat worden er dan al 20.000 die gehuisvest moeten worden waarbij ze voorrang krijgen, belachelijk maar waar, op een sociale huurwoningen wat ten koste gaat van onze eigen woningzoekers die nog veel langer moet wachten op een woning. Wachtlijsten van gemiddeld tien jaar die nog veel langer gaan worden. Je moet toch wel een klap van een windmolen gehad hebben om deze extra opvang te willen. Klaver, een mocro, verdenk ik er tevens van een dubbele agenda te hanteren welke moet leiden tot een verdere islamisering van ons land in de opmaak naar een kalifaat waarin wij de slaven worden van de moslims en de tijd wordt teruggedraaid tot de middeleeuwen. 

  01-10-2016 om 18:58 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  25-09-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MARS DER ZOTTEN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Amsterdam had weer de eer van de mars der zotten van de Bijlmer naar het Museumplein. Een mars die tot doel had verdraagzaamheid onder de vele culturen in ons land te preken. Hiermee wordt bedoeld dat wij blanken tolerant en verdraagzaam dienen te zijn tegen vreemde culturen in ons land. Naast de burgemeesters van Amsterdam en Rotterdam en minister Bussemaker liepen er nog veel publiciteitsgeile BN'ers mee. Een mars die doet denken aan de flowerpower tijd van de vorige eeuw. Het geeft te denken zoveel naïviteit te zien welke onze samenleving ondermijnt. Hoezo moeten wij verdraagzaam en tolerant zijn tegen hen die zelf onverdraagzaam en intolerant (islam) tegen ons blanken zijn? Zij wensen slechts onze rechten en uitkeringen. Bevalt het je niet in ons land staat je vrij om weer te vertrekken!  

  25-09-2016 om 19:29 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TAXI RONSELAARS
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Op Schiphol heerst er een ware taxi chaos waarvan toeristen het slachtoffer worden en de goede naam van Schiphol te grabbel gooit. Ronselaars houden passagiers weg van de reguliere standplaatsen en leiden ze met veel dwang naar een parkeer garage waar de beunhazen staan. Tuig dat nauwelijks Nederlands spreekt en zich schuldig maakt aan oplichting en afpersing van toeristen welke voor een ritje van 40 euro een veelvoud moeten betalen. Tuig dat voor oosterse praktijken en oplichting zorgt en het belachelijk is dat ze een taxi vergunning hebben gekregen. Schiphol had een goed systeem van aparte vergunningen om zo de kwaliteit te waarborgen maar wat om zeep is geholpen door de (linkse) overheid daar met vond dat de arme allochtoontjes taxi moesten kunnen rijden. De huidige chaos is het gevolg hiervan en is het aan het hangbuik zwijntje Sharon Dijksma met vervoer in  haar portefeuille om dit probleem op te lossen want dit kan zo niet doorgaan.      

  25-09-2016 om 18:21 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZORGTOESLAG
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Ruben Wenselaar de baas van zorgverzekeraar Menzis wil de zorgtoeslag afschaffen als reactie op de roep om afschaffing van het eigen risico wat voor steeds meer mensen onbetaalbaar wordt. Deze graaiende hufter roeptoetert dat de meeste mensen die toeslag toch niet voor de zorg gebruiken. Hij wil de armen zo'n duizend euro per jaar door de neus boren, mensen die nauwelijks hun zorgpremie op kunnen hoesten en de groep die het helemaal niet kan bestalen steeds groter wordt. Hij is volledig door de ratten besnuffeld! Ook wil deze graaiende hufter de restitutiepolis afschaffen en vervangen door een naturapolis. Nog meer macht bij de zorgboeren door u het recht van vrije artsenkeuze te ontnemen. Bij de naturapolis mag u alleen naar artsen / ziekenhuizen die zij u aanwijzen. Toch zelf een arts kiezen betekent fors zelf bij betalen. Zo'n vent verdient het middels een ferme schop onder zijn reet afgeserveerd te worden. 

  25-09-2016 om 16:20 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  24-09-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LEVEND LIJK
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Bij het levende lijk Neelie Kroes is er weer een lijk uit de kast gedonderd. Neelie Criminelie die andere (bedrijven) de maat neemt is zelf niet zuiver op de graat. Sterker ze rot al bij haar oude kop. Ze heeft vergeten een bestuurlijke baan bij Mint Holding op de Bahama's te melden tijdens haar baan als Eurocommissaris. Een holding samen met een duistere Arabier.Tijdens haar loopbaan heeft ze menige scheve schaats gereden. Miljoenen subsidie aan TCR ondanks dat er een strafrechterlijk onderzoek gaande was naar de directie van TCR wat later leidde tot milieu criminaliteit en gevangenisstraf voor deze directie. En Neelie Criminelie? Die kwam hiermee weg! Het volgende geval was de onrechtmatige bevoordeling middels een vergunning aan Granaria om met eigen duwbakken de binnenwateren te bevaren. Pure broodroof van de binnenvaart schippers. Het doen mislukken van een een miljardendeal met de VAB, olie in ruil voor marineschepen, omdat ze een zakenvriendje bij deze deal naar voren schoof omdat deze ook zijn zakken wilde vullen. Haar zakenrelatie met de veroordeelde witte boorden crimineel Paarlberg, een rat die te ziek zou zijn om in de cel te zitten maar wel een jetset leven kan leiden. Ook heeft ze zitting in de adviesraad van Uber een bedrijf dat in de taxi wereld het snorren legaal wil maken. Kortom deze oude heks is door en door verrot! Ik raad aan om eens te google naar "geweigerde column van Pim Fortuyn Neelie Criminelie"!!      

  24-09-2016 om 19:10 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NPO ZENDING
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De NPO wil middels de kwelbuis zending bedrijven achter uw voordeur. Voorgangster bij de NPO is Shula Rijxman die kort na haar aantreden nog maar even 50 miljoen aan belastingpoet wil ontvangen. Waar ze dat voor nodig heeft blijkt alras. Ze wil onze blanke Nederlanders verlossen van hun islamofobie, door filmpjes te vertonen over het blije midden-oosten waar een cultuur van vrede heerst. Brave hoofddoekjes achter het aanrecht in een huis vol krijsende koters. Vlijtige haatbaarden die bomgordels vervaardigen, afvalligen die worden gestenigd en vrouwen die genitaal worden verminkt. De Sharia en het martelaarschap wordt verheerlijkt. Op deze misselijke propaganda zitten wij als blanke kijkers in het geheel niet te wachten maar op goede programma's voor onze belastingpoet. Deze propaganda stinkt een uur in de wind en heeft slechts tot doel om ons blanken te doen onderduiken onder de permovorst van de politieke correctheid. Rijxman je dient hiervoor aan de schandpaal te worden gezet op het Mediapark! 

  24-09-2016 om 18:59 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  19-09-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZORG BOEREN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De Tweede Kamer heeft een wet aangenomen die het mogelijk maakt dat de zorgverzekeraars in de medische dossiers mogen kijken van patiënten. Dit onder de noemer fraude bestrijding, een eufemisme voor wie willen we nog wel verzekeren en wie niet. Dit zijn gewoonweg Stasi methoden welke een flagrante schending zijn van de privacy van de patiënten. Wel zijn de zorgboeren verplicht binnen drie maanden nadat ze in uw dossier hebben gegluurd u hiervan in kennis te stellen. Dit is mosterd na de maaltijd daar u vooraf geen bezwaar kunt maken tegen inzage op basis van de wet van de privacy. Hieruit blijkt maar weer eens dat we door het gespuis in de Tweede Kamer met huid en haar worden uitgeleverd aan de zorgboeren die over de ruggen van de premiebetalers hun winsten willen laten stijgen. Graaien wat je graaien kan is hun parool waarin ze worden gesteund in hun paladijnen in het parlement.  

  19-09-2016 om 20:17 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  18-09-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ONDER DE PET HOUDEN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het onder de pet houden van misdaden begaan door asieleisers is de hedendaagse mores van de plaatselijke regenten. Zo ook door burgemeester Cees van der Knaap (CDA) van Ede. Deze paapse rat heeft het gepresteerd om een groepsverkrachting door drie moslim apen van een achttien jarig meisje drie weken onder de pet te houden. Dit om de asieleisers niet te stigmatiseren. Dat het slachtoffer volkomen getraumatiseerd is zal paapse Cees worst wezen zolang als het asiel tuig maar niet wordt aangepakt. Schande! Tot nu toe heeft de politie, ondanks aangifte, nog niets ondernomen om de daders op te sporen en te arresteren. Van der Knaap heeft al geen positieve reputatie, mislukt als staatssecretaris van defensie en niet bij machte rellende Marokkanen aan te pakken die een woonwijk terroriseerden. Hij stond erbij en keek ernaar en teneinde raad maar de hulp ingeroepen van de Marokkaanse consul. Wat een flapdrol deze gezagdrager. Dit maakt weer eens duidelijk dat burgemeesters niet meer benoemd dienen te worden maar te worden gekozen door de burgers.      

  18-09-2016 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  17-09-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TRIAS POLITICA
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Ons land gaat prat op onze Trias Politica bestaande uit een wetgevende, uitvoerende en een rechterlijke macht. Door de laatste macht dient, de rechterlijke, dient eens flink de bezem te worden gehaald. Over deze falende macht is op dit blog al veel aandacht besteed. We blijven maar geconfronteerd worden met uitspraken die onbegrijpelijk worden gevonden door de burgers. Ratten in toga zich noemende rechters weigeren zeden delinquenten waaronder ook kindermisbruikers zwaar te straffen. Het draait vaak uit op een taakstrafje ook al hebben ze zich vergrepen aan kinderen. Onbegrijpelijk! Ook onbegrijpelijk is de zaak Paarlberg een tot jaren gevangenis veroordeelde witte boorden crimineel. Rechters accepteerde "gekochte" medische verklaringen dat hij te ziek zou zijn om opgesloten te worden. Te gek om waar te zijn, niet de cel in kunnen om je gezondheid maar wel vrolijk deelnemen aan het jetset leven vol van drank, feesten en vrouwen breed uitgemeten in de pers. Dit gaf veel verontwaardiging in ons land en de roep om het ter verantwoording roepen van de ratten in toga.

  17-09-2016 om 21:48 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ANTI ROOK FASCISTEN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Deze week hebben de anti rook fascisten verenigt in Clean Air Nederland de deksel op hun neus gekregen van de rechter. Deze onvrede zaaiende bende had de staat gedagvaard om sluiting van de rookruimtes in de horeca af te dwingen. Bezoekers die in een aparte ruimte een peuk willen roken moet dit onmogelijk gemaakt volgens deze bende farizeeërs. Noord Koreaanse praktijken. Horeca ondernemers die in een eerder stadium door wetswijziging moesten investeren in aparte rookruimtes om hun rokende klanten, een groot deel is roker, te behouden. Deze volslagen krankzinnige bende farizeeërs wil ook nog een rookverbod voor u eigen tuin en/of balkon. Te zot voor woorden mede doordat het gebruik van tabak volkomen legaal is en de staat flink de schatkist vult door de hoge accijns op tabak. Het ergste is nog dat deze fascisten ook nog een ANBI status hebben.wat inhoud dat over giften geen belasting hoeft te worden betaald en de schenkers hun gift af kunnen trekken van de belasting. Zo betalen rokers mee aan hun beknotting van hun rechten. Gekker moet het niet worden! Psychopaten als die bij CAN dienen voorgoed te worden opgeborgen in een gesloten inrichting. PS ikzelf ben een ex roker die een roker zijn sigaretje gunt!       

  17-09-2016 om 20:04 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  14-09-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KLEIN MAAR DAPPER
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Klein maar dapper is van toepassing op het Zaanse raadslid Juliette Rot. Rot is het gezicht van het verzet tegen het Turkse tuig dat de Zaanse wijk Poelenburg onveilig maakt. Rot die alleen staat in haar strijd daar de rest van de gemeenteraad haar niet steunt en zelfs verwijt dat zij stemming maakt en de wijk in een slecht daglicht zet. De raad hierin gesteund door de theemuts Geke Faber wegkijkend burgemeester van Zaanstad. Faber er zorgvuldig voor wakend dat ze het Turkse stemvee van haar partij (PvdA) niet tegen zich in het harnas jaagt. Nadat Rot voor haar huis weer werd bedreigt door het Turkse tuig wat voor kwam rijden in een dure patser bak nam Faber contact met haar op. Haar eerste woorden waren zo nu ben je joch beroemd geworden, een opmerking die slaat als een tang op een varken. Voor de vorm en gedwongen door de publiciteit heeft ze aantal raddraaiers opgepakt waaronder een Turks Nederlandse journalist. Deze journalist welke later voor de Turkse TV zou verklaren dat de jongens opgepakt worden omdat ze hun liefde voor Erdogan uiten. Nederland heeft volgens hem dan ook geen vrijheid van meningsuiting en is een dictatuur. Zo'n geitenneuker jou je toch meteen het land uit moeten schoppen terug naar Turkije. Maar ondanks dit alles gaat Rot door in haar strijd tegen dit Turkse tuig waarvoor ze een lintje zou moeten krijgen.    

  14-09-2016 om 21:30 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (23)
  10-09-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SCHUIM DER NATIE
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Deze week werden we weer eens geconfronteerd met het schuim der natie dat wijken terroriseert. Schuim der natie dat wordt gevormd door jonge allochtonen welke wars zijn van school en werk. Criminaliteit is makkelijker en levert meer op. Het begon deze week in de Haagse Schilderswijk een hoegenaamde prachtwijk waar een NOS team de wijk uit wordt gejaagd onder kretologie wij willen geen Joden in onze wijk. Joden moet je doden. Walgelijk! Vervolgens volgde Zaanse prachtwijk Poelenburg waar de kansparels de buurt terroriseren omdat ze geen buurthuis krijgen wat ze kunnen gebruiken als rovershol waaruit ze hun criminele activiteiten kunnen plegen. Hier werd er ook een ploeg van SBS de wijk uitgejaagd. De politie wordt straffeloos vernederd wat vervolgens op internet wordt gezet. De Zaanse burgemeester Geke Faber (foto) verantwoordelijk voor orde en veiligheid geeft niet thuis. Ze is met hetzelfde sop overgoten als haar partijgenoot en oud collega Job Cohen. Wegkijken, zalven en theedrinken! Haar Haagse collega Van Aartsen heeft zichzelf allang een brevet van onvermogen gegeven. De verantwoordelijke ouders geven niet thuis want die zitten in het theehuis of thuis te koekeloeren middels een schotel naar nieuws uit de landen van herkomst. De oplossing is dit schuim op te pakken en te plaatsen in werkkampen waar ze tucht en discipline wordt bijgebracht. Het wettelijk gezag in deze wijken dient te worden hersteld om te voorkomen dat dit banlieues worden. 

  10-09-2016 om 19:12 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  06-09-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZWARTE DRIES
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Dries van Agt de seniele oude dwaas, oud premier van ons land, is weer onder zijn steen vandaan gekropen om weer wat antisemitisme te spuien. Van Agt een ranzige Jesuït is een rabiate Jodenhater wat hij niet nalaat om keer op keer te benadrukken en waarvoor de media hem een podium geven. Het antisemitisme wat de Paapse kerk niet vreemd is daar door de eeuwen heen de Jodenhaat van de kansel wordt gepreekt. Dit is net zo ingebakken als pedofilie door de dienaren van de Paapse kerk. Oorzaak van dit alles is het bezoek van de premier van Israël Bibi Netanyahu aan ons land. Israël onze enige vriend en democratie in het midden oosten. Zwarte Dries is van mening dat Netanyahu opgepakt dient te worden en naar het Strafhof gebracht dient te worden wegens oorlogsmisdaden. Oorlogsmisdaden die slechts in zijn verweekte brein en die van zijn volgelingen bestaan. Netanyahu is premier van een klein land omringt door moslims die maar één doel voor ogen hebben de totale vernietiging van Israël en zijn inwoners en zich daar met hand en tand tegen verzet. Van Agt en oorlogsmisdadigers. Van Agt die een warm pleitbezorger was voor de gratie en vrijlating van de drie van Breda. De drie van Breda waren nazi's die een belangrijke rol speelde bij de Jodenvervolging in ons land. Maar wat kon deze Paapse kerkrat het schelen? Het waren toch maar Joden waar ze jacht op maakten. Zijn Paapse wensen, vernietiging van de Joden, werden door de drie van Breda uitgevoerd.      

  06-09-2016 om 20:41 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  04-09-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZIELIGHEID PREDIKERS
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De zieligheid predikers blijven zich roeren in de tsunami van migranten die Europa bedreigd. Met name Noord-West Europa waar de uitkeringen het hoogst zijn en waar je het best kunt parasiteren. Met de regelmaat van een Zwitsers uurwerk is weer een onheilsprofeet van een NGO die overstroomd van zieligheid en wenst dat Europa de grenzen openzet voor gelukzoekers die hier hun heil willen zoeken. Gedreven door een achterlijke woestijn religie willen ze Europa koloniseren en de boel overnemen en de sharia invoeren. NGO's die leven van subsidies en donaties van goedmensen die blijven geloven dat een multi culti samenleving een zege voor Europa is. Hoe dom kun je zijn? Deze week was het de pias van Amnesty International Nederland die zijn beklag deed over al het leed van de migranten. Hun opperpriester Eduard Nazinski vindt dat de vluchtelingen in Turkije niet veilig zijn en dat Europa ook hen allen op moet nemen tezamen met hen die vastzitten in Griekenland. Voeg daarbij die op de Italiaanse stranden landen en we hebben het recept voor uitroeiing van de westerse beschaving. Een nieuw Ottomaans rijk genaamd Eurabië zal het gevolg zijn. Lieden die dit bepleiten dienen opgesloten te worden in kerkers waarvan de sleutels weggegooid dienen te worden.  

  04-09-2016 om 21:09 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  03-09-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE LACHENDE LEUGENAAR LIEGT WEER
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Premier Rutte, beter bekend als de lachende leugenaar, is wederom betrapt op liegen. Hij ontkende glashard dat hij kennis had van activiteiten door de Turkse staat in ons land. Leugenaar! De Volkskrant onthulde vandaag wie de aanstichtster is van de onrust op de scholen in Amsterdam en Zaandam. Onrust georkestreerd in Ankara. Dit is de hierboven afgebeelde Turks-Nederlandse juriste Sùkran Ince een lobbyiste voor Erdogan. Ince is bovendien lid van de Europese tak van de AK partij en was bij de laatste verkiezingen kandidaat voor deze partij en is actief als klikturk in ons land. En dan ook nog eens het feit dat zij 3.5 jaar bij de politie werkzaam is geweest. Deze kopvodden trol dient terstond haar Nederlandse nationaliteit afgenomen te worden wegens aanzetten tot haat en staatsondermijnende activiteiten en te worden uitgezet naar Turkije. Opzouten! Van Rutte weten we dat hij een leugenaar is maar vice premier Asscher is geen haar beter daar hij het onderzoek naar Turkse organisaties gelinkt aan de Turkse overheid welke de integratie tegenwerken bewust saboteert omdat de uitslag hiervan hem niet welgevallig is.   

  03-09-2016 om 19:23 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BERGING VLIEGTUIGEN WOII
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De overheid is begonnen met de berging van een Britse bommenwerper uit de Tweede Wereldoorlog die was neergestort in het IJsselmeer. Een berging die slechts wordt uitgevoerd omdat dit wrak in de weg ligt voor activiteiten in dat deel van het meer. Als dit niet zo zou zijn laat men het rustig liggen vanwege de kosten van de berging. Een schande! De landelijke overheid is moreel verplicht om deze wrakken te bergen en de personalia van de bemanning over te dragen aan hun nabestaanden. Deze mannen hebben namelijk de ultieme prijs betaald voor onze vrijheid. Onze vrijheid betaald met hun leven!

  03-09-2016 om 17:50 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  31-08-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OTTOMAANSE DICTATOR
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het houdt maar niet op de bemoeienis van de Ottomaanse dictator Erdogan met onze binnenlandse aangelegenheden. Fans van Erdogan in ons land worden opgeroepen tot het aanpakken van Turken die niet de kont wensen te likken van Erdogan en die door hem als terroristen worden bejegent. De lange arm van de opper geitenneuker Erdogan wordt dan ook steeds duidelijker zichtbaar in ons land. Zo was er een brief van de consul aan de burgemeesters om hoe om te gaan met anti Erdogan demonstraties. Deze demonstranten zou het recht om te demonstreren moeten worden ontzegt volgens deze middeleeuwer. Ook publiceerde het persorgaan van de AK partij een lijst van mensen in ons land die niet deugen omdat ze Gölen aanhangers zouden die door Erdogan steevast terroristen worden genoemd. En wat doet onze regering tegen deze inmenging van deze dictator? Weinig!! Onze nationale flapdrol Bert Koenders laat het bij een voorzichtig foei en dit mogen jullie niet doen. Van de lachende leugenaar Rutte is de reactie niet veel beter. Echte leiders, leiders met kloten zouden de consul uit hebben gewezen en de ambassadeur op het matje hebben geroepen en onze eigen ambassadeur voor overleg terug hebben geroepen. Uitwijzing van predikers in de haathutten die op ,de loonlijst staan van de Turkse regering, en het verbieden van alle Turkse organisaties in ons land. Een keiharde reactie tegen Erdogan is hier op zijn plaats in plaats van het roepen van foei door onze regenten.            

  31-08-2016 om 20:55 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  30-08-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HET STAKINGSRECHT
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Wederom is een grondrecht van werknemers verkracht door voor het leven benoemde sujetten die samen een incestueuze kliek vormen welke geen enkele verantwoording voor hun handelen hoeft af te leggen. Het recht om te staken is werknemers opnieuw verboden. Werknemers die middels een staking een goede CAO willen afdwingen bij de KLM. De eerste keer vanwege een terroristische dreiging en nu weer omdat het vakantietijd was en de KLM en reizigers er last van zouden hebben. KLM die slechts een inlever CAO wil afsluiten met de bonden waar alleen de FNV niet aan mee wenst te werken. De KLM directie gooide nog eens extra olie op het vuur door te stellen dat er ondanks de winst geen geld is voor een loonsverhoging. Wel hebben zijzelf nog een vette bonus opgestreken. Dit alles mogelijk gemaakt door een stel ratten gehuld in toga's die de klok aangaande rechten van arbeiders een eeuw terug draaien. Arbeiders wordt het door hen onmogelijk gemaakt hun verworven rechten te verdedigen. Het kapitaal heeft niet alleen de politiek in zijn macht maar ook de rechterlijke macht.     

  30-08-2016 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  21-08-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LADENLICHTERS
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De fiscus laat zich weer van zijn donkerste kant zien. Als aasgieren storten ze zich op de sporters die in Rio een medaille hebben gewonnen om ze eens flink te plukken. Over de bonus op de plakken wil men nog een flinke belasting heffen. Sporters die lang en zwaar hebben moeten afzien om een plak te kunnen pakken en ware ambassadeurs voor land zijn. Een grote schande! En dat terwijl de fiscus voor multinationals een waar belastingparadijs heeft geschapen. Ook is TV kijker getuige geweest van een lach en een traan bij de sporters. De vreugde bij Sanne Wevers na het behalen van goud en de bittere tranen van de hockeydames die naast het goud grepen en zilver wonnen. Ditzelfde overkwam Dafne Schippers die ook net naast het goud greep (zilver) en van woede haar schoenen wegwierp. Dit was weer koren op de molen van de fatsoensrakkers die dit een slecht voorbeeld vonden. Januskoppen zijn het die zelf een dubbele moraal hebben. Die van schijnheil enerzijds en knijpers van katjes in het donker anderzijds. Gruppenführer Maupie Hendriks vond dat er te weinig medailles waren gewonnen. Een kwakbol die de sporters heeft opgehokt in een kamp waarvan hij het regime bepaald wat niet tot een ideaal prestatie klimaat leidde. Zeker niet door zijn gebruik van Stasi methodes. Onze sporters hebben ondanks Maupie goede resultaten behaald.       

  21-08-2016 om 21:46 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  18-08-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DIKKE MIDDELVINGER
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  In Frankrijk worden op verscheidene plaatsen een boerkiniverbod ingevoerd. De boerkini is een uiting van islamitische achterlijkheid. De gezagsdragers daar vinden deze uitwas van islamitische achterlijkheid in strijd is met de normen en waarden van de republiek en ongewenst in de strijd tegen de moslimterreur. Dit zijn in wezen uniformen van de jihad tegen ons christenen. Ook in ons land gaan er stemmen op om het hele lichaam bedekkende vodden te verbieden. Maar nee, predikers van de linkse kerk schreeuwen al weer moord en brand daar dit een onderdeel is van de vrijheid van religie. Dit onderdeel is echter wel in strijd met het gelijkheid beginsel dat zegt dat mannen en vrouwen gelijke rechten hebben. De volledig bedekkende vodden zijn een teken van ondergeschiktheid aan de man waar zij op afstand achteraan moet lopen. Vrouwen zijn in de ogen van geitenneukers niet meer als kinderbarende seksslaven die na believen afgeranseld mogen worden voortkomend uit een verwrongen seksuele moraal. Een moraal waar het normaal is dat ze onze vrouwen voor hoer uitmaken en als ze daartoe de kans krijgen bespringen en verkrachten. Groepsverkrachtingen ( taharrush gamea) zijn daarbij geliefd. De baardmannen hebben een hekel aan homo's maar lopen zelf wel in een jurk genaamd djellaba. Deze voddendracht is één grote provocatie en een dikke middelvinger naar ons christenen. De voddendracht in de openbare ruimte zou dan ook verboden moeten worden. Wil je toch vodden dragen dan doe je dit maar in de zandbak waar je roots liggen.        

  18-08-2016 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  17-08-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SALONSOCIALISTEN VERHUIZEN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het PvdA politbureau is verhuist van de grachtengordel naar de rand van 020 Gaza. Op de grachtengordel hebben zij hun positie verloren aan D'66 en GL en trekken zich terug naar het gebied waar hun stemvee huist. Het is tevens dicht bij de opname ruimte van De Wereld Draait Door, een programma gepresenteerd door een schandelijk overbetaalde VARA praatpop. Dit programma geeft een podium aan lieden die zich achtergesteld voelen door de blanke mens. Een parade van allochtone klagers die hierbij worden gesteund door predikanten van de links kerk. De linkse kerk die roept dat we tolerant moeten zijn en openstaan voor anderen. Anderen die zelf helemaal niet tolerant zijn en openstaan en dit ook niet willen. Overal waar de islam zich manifesteert ontstaat er onvrede onder de autochtone bevolking welke mede veroorzaakt doordat moslims zich verheven voelen boven de ongelovigen zoals wij worden bestempeld. Ze laten niet na zich in het slachtofferschap te wentelen waaruit ze om respect krijsen. Slachtoffer van de blanken Nederlanders wel te verstaan. Om hen te pamperen heeft de PvdA een complete gesubsidieerde welzijnsindustrie mede mogelijk gemaakt. Door dit alles zijn we opgezadeld met een islamitische gemeenschap die niet wenst te integreren en een bedreiging vormt voor ons land. Wat deze groep bindt is religieuze hysterie, een verwrongen seksuele moraal en een soort Rifgebergte-gerelateerde agressie. Er is hier maar één oplossing voor, de islamitische gemeenschap integreert of ze verliezen hun verblijfsvergunning. Kortom aanpassen of oprotten!!     

  17-08-2016 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  13-08-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.THE LORD OF THE RINGS SWINGS
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Turner Yuri van Gelder is door de bobo´s weggestuurd uit Rio omdat hij een een avond was gaan stappen in de zuipkeet genaamd het Holland Heineken Huis. Dit na plaatsing voor de finale waaraan hij een week later moest deelnemen. Dit was een doodzonde voor de fatsoensrakkers die als despoten over het Team NL heersen. Het zuipen, vreten, hoeren en snoeren is namelijk het privilege van de bobo´s waaraan sporters zich niet mogen bezondigen. Hij zou het Team NL hebben benadeeld met zijn gedrag. Dit is werkelijk een gotspe!! Het zijn de bobo´s die door hun gedrag het imago van de Spelen besmeuren. Het IOC is één grote corrupte bende, wie het meeste onder tafel doorschuift krijgt de Spelen. Zelf weigeren ze Rusland te schorsen voor de Spelen wegens het hebben van een staats dopingprogramma maar laten dit over aan de sportbonden wetende dat die daar de ballen niet voor hebben met als resultaat dat er een groot aantal dopingpakkers toch mogen meedoen. Een klap in het gezicht van de schone sporters. Het NOC-NSF gooit ook hoge ogen met slecht gedrag. Ze hebben een overeenkomst met Heineken om hun drankgelag te sponsoren. Hun lid en IOC lid Camiel Eurlings heeft zich ontpopt als een vrouwenmepper wat een geweldige reclame is voor de sport. De vorige voorzitter, Erica Terpsta, heeft onder haar bewind de status gekregen van een wandelend buffet. Haar vaste kreet was jullie zijn kanjers om vervolgens weer een toastje kaviaar weg te spoelen met vele glaasjes bubbels. Haar grootste moment was toen zijn stomdronken was bij een radio interview. Beelden daarvan gingen de hele wereld over. Een prima reclame! En dan de voorzitter en Chef de Mission Maurits Hendriks. Deze gruppenfúhrer bediend zich van Stasi praktijken daar hij de sporters verplicht een app liet downloaden met een gps systeem erin waardoor hij op elk moment weet waar zij zich bevinden. Sporters die een wurgcontract moeten te tekenen wat mogelijk is door de monopolie positie van het NOC- NSF. Niet tekenen, geen spelen! Dit is werkelijk ziekelijk!  

  13-08-2016 om 19:30 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  08-08-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KAPITALISTISCHE TEEF
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Vandaag las ik de krant voor maffend Nederland de column van de kapitalistische teef Annemarie van Gaal waarin ze zich uitsprak voor een wereld zonder vakbonden. Van Gaal ondernemer en BN'er (TV).Deze graaiende teef ergerde zich aan stakingen daar deze bedrijven last en schade toebrengen. Werknemers moeten niet klagen want als ze het niet bevalt gaan ze maar naar een andere werkgever. Erg kortzichtig deze opmerking daar de banen niet voor het oprapen liggen. Over de situatie bij KLM blaat zij dat die maar een reserve pool moet maken van werkloze werknemers die ingezet kunnen worden bij stakingen, een roep om ordinaire stakingsbrekers. Ook was ze van mening dat de bonden teveel macht in overlegorganen hebben daar er maar een minderheid van de werknemers lid van een bond is. Dat er een minderheid lid van een bond is komt door onze volksaard! Waarom zou je voor iets betalen (contributie) als je het ook gratis kan krijgen. We hebben in ons land namelijk een systeem dat alle werknemers profiteren van een CAO of ze nu wel of niet lid zijn van een bond. Leden die door hun contributie het mogelijk maken dat er bonden zijn die arbeidsvoorwaarden voor het regelen. Dit kan niet gezegd worden van de freeloaders die dit niet doen en parasiteren. Ook vindt deze teef dat staken niet meer van deze tijd is terwijl dit het enigste wapen van de werknemers is tegen de macht van de werkgevers. Zonder bonden zijn de werknemers aan de heidenen (kapitalisten) overgeleverd en vormen dan een kaste van loonslaven die maar tevreden dienen te zijn met wat hun patroons hun toewerpen. Zo'n door en door verrotte kapitalistische maatschappij is het ultieme orgasme voor dit secreet!   

  08-08-2016 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  07-08-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUW MANTRA POLITIEK
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De Europese politiek heeft een nieuw mantra omtrent de daders van aanslagen. Ze worden geen jihadisten meer genoemd maar mensen die geestelijk in de war zijn. Je moet maar durven daar de bevolking dit naar het rijk der fabelen verwijst. Ze zitten ermee dat de daders veelal asielzoekers zijn of moslims die al langer in Europa getolereerd worden. Met steeds weer nieuwe aanslagen wordt de onvrede onder het volk steeds groter en richt zich op de leiders die het verdommen nu eens afdoende maatregelen te nemen om hun volk te beschermen. Daar zij willens en wetens willen blijven wegkijken proberen ze het volk zand in de ogen te strooien door de jihadisten te bestempelen als geestelijk in de war wat hun daden zou verklaren. Geen normaal mens die dit geloofd! Alleen een regent! Bij de laatste paar aanslagen in Duitsland wist de overheid niet hoe snel ze daders geestelijk in de war moesten noemen. Hun geest is slechts besmet met een kwaadaardig gif genaamd islam. Dit gif dient met alle mogelijke middelen bestreden te worden.  

  07-08-2016 om 22:29 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OLYMPISCHE SPELEN RIO
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De Olympische Spelen in Rio zijn van start gegaan. De Spelen welke een miljarden kostend feestje voor de politieke elite en de sport Bobo's zijn gehouden in een land waar het grootste deel bewoners onder het bestaansminimum leeft en armoe troef is voor hen. De Spelen welke een parade zijn van allerhande B sporten welke niet om aan te gluren zijn. Zoals zinloze vechtsporten, schietsporten welke bij de lokale schutterij thuishoren, een balspel in een zandbak bekend als beache vollybal en BMX waar volwassenen op kinderfietsje een parcours af moeten leggen. Werkelijk niet om aan te gluren. Daarnaast praatprogramma's vol van oeverloos geouwehoer over de Spelen die de kwelbuis nog eens extra vervuilen. Maar aan de andere kant scheelt het wel een zeelt herhalingen van programma's door de staatsomroep. En dan te bedenken dat er nog hersenloze idioten zijn die de Spelen naar ons land willen halen. Een feest van de corruptie ter ere van de elite en de sport Bobo's. Olympische Spelen houden best, maar niet in ons land en op onze kosten.            

  07-08-2016 om 19:16 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GELDSMIJTERIJ
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Er zijn weer miljoenen aan subsidies uitgedeeld aan allerlei mislukte theater "kunstenaars" die hun eigen broek niet op kunnen houden. Lieden die menen dat ze op een podium thuishoren om daar hun kunstje te doen hoewel daar geen hond op zit te wachten. Tot deze groep paria;s behoren theater gezelschappen, orkesten en een popgroep. Deze popgroep, De Staat, krijgt maar liefst vier jaar lang een kwart miljoen per jaar om ook in het buitenland door te breken. Dit is werkelijk bezopen! Rond deze subsidie bedelaars is er een kring van zweverige lieden die een verhaaltje op papier zetten waarom deze lieden een noodzakelijke verrijking zijn voor het volk dat zo wordt verheven in de cultuur. Zaken die echt nodig zijn voor de mensen zijn al of worden nog wegbezuinigd terwijl er hier miljoenen door de plee gespoeld wordt. Dit alles is om te kotsen! Geef me gouw even een teiltje want er moet een Chinees naar buiten.   

  07-08-2016 om 00:49 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  04-08-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RECHTERS ZIJN DIENAREN VAN HET KAPITAAL
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De rechters tonen overduidelijk dat ze dienaren van het kapitaal zijn. Conflicten tussen arbeiders en hun bazen, multinationals, worden steevast in het voordeel van de bazen beslist. Dit werd deze week weer eens duidelijk doordat een rat in toga een staking verbood. Een staking van grondpersoneel van de KLM om kracht bij te zetten aan hun CAO eisen. Arbeiders die al vier jaar lang op de nullijn zitten en waaraan hun verworvenheden wordt getornd door de KLM directie welke overigens wel goed voor zichzelf zorgt. En wat eisen ze dan? Een loonsverhoging van minimaal 75 euro per maand, het behoud van hun huidige aantal verlofdagen en dat er meer uitzendkrachten welke al jaren voor de KLM werken in vaste dienst genomen worden. Maar de KLM weigert dit daar ze over de ruggen van hun werknemers willen concurreren. Concurreren op arbeidsvoorwaarden dat leidt tot een race naar het afvoerputje. Het enigste wapen van arbeiders, het stakingswapen, is hen door een rat in toga afgenomen. En dat in een land wat een enclave van arbeidsrust is en er relatief weinig gestaakt wordt. De KLM kan rustig achterover leunen en de wensen van de FNV negeren hierin gesteund door een aantal keuter(bazen)bondjes. Deze bondjes werken schaamteloos mee aan het creëren van een kaste van laagbetaalde loonslaven die steeds verder uitgebuit worden. 

  04-08-2016 om 21:55 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  30-07-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JODEN SCHOFFERING
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De omroep voor de hoogopgeleide grachtengordel elite, VPRO, komt met een avondvullend programma om het Joodse deel van onze bevolking eens danig te schofferen. Het programma Zomergasten biedt Dyab Abu Jahjah een podium waarop hij een aantal uren zijn onverholen Jodenhaat kan prediken. Deze Belgische Libanees was de voorman van de aan Hamas gelieerde Arabisch Europese Liga die de kans krijgt om zijn verwrongen antisemitische denkbeelden over het voetlicht te brengen. De presentator vindt dat Abu een belangrijke factor is in de Arabisch Europese verhoudingen. Een Arabist. Hij vindt het goed om te horen wat deze Jodenhater te verkondigen heeft. Hij kijkt blijkbaar uit naar een tsunami van antisemitisme dat door deze pooier van de profeet als antizionisme wordt gebracht. Abu is een Joseph Goebbels 2.0, een ware volksmenner! De literaire elite heeft hem inmiddels ook salonfähig gemaakt als auteur waardoor hij zijn boeken uit mag geven bij uitgeverij de Bezige Bij. Hé! De Bezige Bij de grootste ondergrondse uitgeverij tijdens de Tweede Wereldoorlog welke ook fondsen genereerden voor het laten onderduiken van Joodse kinderen geeft nu de wrange pennenvruchten van deze antisemitische rat uit. Dit is werkelijk onbegrijpelijk!! De directie moet wel volledig van het padje zijn. Als gevolg hiervan laat een aantal auteurs hun boeken uitgeven door een andere uitgeverij. Ik hoop dat deze uitzending tot een fors ledenverlies leidt voor de VPRO! 

  30-07-2016 om 20:36 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AANGIFTE TEGEN EBRU UMAR
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Een groep Neder-Turken, aanhangers van dictator Erdogan, hebben aangifte gedaan tegen Ebru Umar omdat zij zich beledigd voelen door haar uitspraken. In het blad Metro noemde ze de Erdoclan geitenneukers, verweet zij hun NSB praktijken en feliciteerde zij hun met hun mislukte Nederlanderschap. Op zich uitspraken waar geen speld tussen te krijgen is. De beroeps gekwetsten voelen zich op hun lange tenen getrapt en willen vervolging van Ebru wegens groepsbelediging. Als je na een oproep van despoot Erdogan met Turkse vlaggen de straat op gaat en marcherend over de Erasmusbrug roepend allahu akbar, Turkije is ons vaderland en Erdogan is onze president mag je gefeliciteerd worden met een mislukt Nederlanderschap. En het braaf opvolgen van de oproep van de ambassade om middels een kliklijn Turken aan te geven aan de Turkse overheid welke kritiek uiten op Erdogan maken zich schuldig aan wat wij hier noemen NSB praktijken. Als hun religie hen toestaat om geiten te neuken moet je het niet raar vinden dat je een geitenneuker wordt genoemd. Geitenneuker is overigens afkomstig uit de vocabulaire van Theo van Gogh. Dit gedrag is de uitkomst van het weigeren te integreren in het land waar je woont. Als je Erdogan top vindt, Turkije je vaderland is, je hier rotzooi schopt dien je al dan niet te vrijwillig uit ons land te vertrekken! Opzouten!! Ebru is een dappere vrouw zie zich niet de mond laat snoeren en wars is van zelfcensuur en hierdoor gedwongen haar huis moest verlaten en verhuizen naar een geheim adres wegens bedreigingen. Vrouwen als Ebru Umar en Annabel Nanninga moeten worden gekoesterd daar zij de weinige pareltjes van het vrije woord zijn waarin zij uiting geven van ons grondrecht op de vrijheid van meningsuiting!       

  30-07-2016 om 17:03 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  27-07-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HEL EN VERDOEMENIS
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De milieulobby wenst ons land economisch op slot te doen. Al vele decennia prediken ze hel en verdoemenis voor onze aarde als we niet willen toegeven aan hun eisen omtrent het klimaat. Nadat de zure regen als sneeuw voor de zoon was verdwenen vond men al ras een nieuwe plaag genaamd CO2 uitstoot om weer hel en verdoemenis te kunnen prediken. De hoeveelheid CO2 die ons land minder uitstoot wordt weer extra uitgestoten door andere Europese landen. Dus lood om oud ijzer maar wel ten koste van onze economie. Een clubje genaamd Urgenda onder leiding van het weekdier Marjon Minnesma (foto) heeft een activistische rechter zover gekregen dat hij zich uitsprak voor een vermindering van de uitstoot van CO2 dat ons land economisch op slot gaat als we ons conformeren aan deze uitspraak. Een rechter die op de stoel van de regenten gaat zitten, iets wat ongehoord is in een democratie. Het wordt tijd dat er hier ook een klein Erdogannetje opstaat die de bezem eens flink door de rechterlijke macht haalt. Regenten in wisselende samenstelling van kabinetten roepen nu ook om het hardst dat we een schoner milieu dienen achter te laten voor onze kinderen en kleinkinderen. We dienen daarom veel meer gebruik te maken van windenergie opgewekt door windmolens die overigens wel tussen het klootjesvolk worden geplaatst en niet in de rijke enclaves. Maar voor het echte gevaar voor onze kinderen en kleinkinderen sluiten de regenten de ogen. Dit gevaar is de islam welke als een kwaadaardige tumor voortwoekert in ons land mogelijk gemaakt door de ongebreidelde toestroom van moslims welkom geheten door de linkse kerk. De pest en de cholera worden hartelijk welkom geheten! Moslims, nieuwkomers of zij die hier al lang zijn, zijn een groot gevaar daar ze zich hier niet thuis voelen, zich afzetten tegen onze maatschappij waarin ze alleen wensen te profiteren van onze sociale voorzieningen. Ze blijven trouw aan het land van herkomst. Ons land is alleen goed voor uitkeringen maar voor de rest veracht men ons land en zijn autochtonen inwoners. Niet de klimaatverandering maar de islam is het grootste gevaar voor onze kinderen en kleinkinderen daar deze middeleeuwers weigeren te integreren en eisen dat wij ons aanpassen aan hun barbaarse woestijnreligie, aanpassing die desnoods met terreur dient te worden afgedwongen. Daarom moet het stoppen van de islamisering van ons land de hoogste prioriteit krijgen!          

  27-07-2016 om 23:46 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  23-07-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LINKSE ZAKKENVULLER
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  PvdA lid Gilbert Isabella krijgt een pretfunctie aangeboden op de Antillen. Hij wordt daar rijksvertegenwoordiger. Een pretfunctie die niets anders inhoud dan feesten, cocktails zuipen, wegkijken van de corruptie, vragen om geld voor de Antillen en klagen over de bemoeienis van Den Haag. Hiervoor ontvangt hij 10.000 euro per maand en veel vlieguren. Hij is voor deze pretfunctie voorgedragen door partijgenoot Plasterk als beloning voor zijn wethouderschap in Utrecht waar hij de bijnaam had van Gilbert de Gluiperd daar hij een hem onwelgevallig rapport achter heeft gehouden over de bouwplannen van een theater in Leidse Rijn. Dit rapport rade de bouw hiervan af maar Isabella vond dat het er toch moest komen. Isabella was ook de rechterhand van de omstreden burgemeester Aleid Wolfsen welke homoparen ongestraft hun huizen uit liet pesten door Marokkaans tuig. Zelf hield Isabella schaamteloos de criminele Roma familie Nicolic de hand boven het hoofd. Toen de kiezers in Utrecht hadden afgerekend met de salonsocialisten moest er voor Isabella geheel volgens de PvdA traditie een mooi baantje geregeld worden. Schaamteloos gedrag van een partij die door steeds mensen uitgekotst wordt. Een pre was dat er op de Antillen niet op een achtergehouden rapport meer of minder gekeken wordt daar de boel daar van corruptie en vriendjespolitiek aan elkaar hangt!!  

  23-07-2016 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  21-07-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LEUGENAAR
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Ahmed Marcouch (PvdA) is zo'n moslim leider met een dubbele agenda. Zo'n rat die met zijn smerige moslim toges op het Haagse pluche zit vastgekleefd. Iemand die met woorden zegt te willen optreden tegen moslim terreur maar als puntje bij het paaltje komt volgen er geen daden. Een leugenaar puur sang. Nu wil hij weer dat  erop getreden wordt tegen burgers die gezamenlijk een burgerwacht vormen om het hoofd te bieden aan de criminaliteit veroorzaakt door asieleisers. Een burgerwacht die meteen door de elite wordt weggezet als nazituig. Asieleisers die in elke vrouw loslopend wild zien waarop ze ongestraft kunnen jagen en zich aan kunnen vergrijpen. Zaken die door het COA in samenwerking met de linkse kerk zoveel mogelijk uit de publiciteit worden gehouden. De burgers zouden zich wel eens tegen de asieleisers kunnen keren. Een burgeroorlog, tussen autochtonen en allochtonen komt steeds meer naderbij want de autochtone burgers pikken het onaangepaste gedrag van de nieuwkomers niet langer. De tsunami aan bedoeïnen, woestijnrovers, halsafsnijders en koppensnellers die onbelemmerd ons land binnenkomen vormen een ware plaag voor de burgers waardoor de overheid niet tegen opgetreden wordt. Alleen maar zalvend gedrag ten opzichte van de asieleisers waardoor de ergernis en de haat tegen asieleisers allengs toeneemt en de burgers wel gedwongen zijn om burgerwachten samen te stellen om hun lijf en leden, huis en haard veilig te stellen.

  21-07-2016 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  19-07-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZONNESTEEK
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het nog maar een dag stralend weer of minister Edith Schippers heeft al een zonnesteek opgelopen. Ze wil dat ons land zich kandidaat stelt voor de Olympische Spelen van 2028. Dit zou dan een eeuw (1928) zijn na de vorige spelen in Amsterdam. Hoe dom kun je zijn om een belastingpoet verslindend elite feestje te willen houden in Amsterdam? Dit alles voor de elite en de sport bobo's overgoten met een sportief sausje. Wethouder Eric van der Burg (VVD) wrijft al in zijn handen want hij ziet het helemaal zitten. Volgens hem kan dit kosten dekkend georganiseerd worden. Waar heb ik dit meer gehoord? De laatste paar spelen hebben een miljarden verlies opgeleverd waarvoor de bevolking kon bloeden. Alleen de faciliteiten bouwers hebben hun zakken goed gevuld. Dit is wat de VVD beoogt, grote bouwbedrijven flink spekken. Wat Amsterdam betreft hoe kan Van der Burg nou beweren dat dit allemaal kostendekkend kan? De burgers weten wel beter want zij hebben al aan den lijfe ondervonden dat er nog geen fietsenstalling zonder kostenoverschrijding kan worden gebouwd. Andere megalomane werken zoals de bouw van de Stopera en de Noord-Zuid lijn hadden en hebben met enorme kostenoverschrijdingen te maken. Voeg daar nog bij de verbouwing van zowel het Rijks- en het Stedelijk museum. Het is te hopen dat tegen de tijd dat de kandidaatstelling aan de orde is er een nieuwe Saartje Boerlage op staat die het verzet tegen de spelen in ons land zal leiden. Voor wie het vergeten mocht zijn, Saartje was de leider van het succesvolle protest tegen de spelen in 1992 Amsterdam. De ramp van de spelen is Amsterdamse burgers bespaard gebleven. Als luchtfietsen een onderdeel van de komende spelen in Rio was geweest had Schippers beslist goud gehaald!          

  19-07-2016 om 22:32 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  17-07-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DICTATOR
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Nu de kruitdampen zijn opgetrokken wordt het zichtbaar waar dictator Erdogan naar toe wil. Hij heeft zelf een poging tot een coup georkestreerd met als doel zijn politieke tegenstanders uit te schakelen. Ook de vrije pers en de rechterlijke macht moet er aan geloven. Ook de doodstraf moet weer worden ingevoerd zodat hij zijn tegenstanders definitief het zwijgen op kan leggen. Dit heeft hij van zijn idool Adolf Hitler overgenomen die ook door het zaaien van onrust de totale macht overnam. Amerika heeft hij om uitlevering gevraagd van zijn grootste tegenstander Gülen welke hij zonder enig bewijs ervan beschuldigd achter de coup poging te zitten. Ook wil hij dat de Europese landen Gülen aanhangers aan hem uitleveren. Deze zullen hopelijk wel wijzer wezen. Wat echter wel gevaarlijk is dat hij zijn aanhangers in Europa welke als een vijfde colonne fungeren kan aanzetten tot onrust en terreur tegen Gülen aanhangers. Dit net zo als tegen de Koerden en Armeniërs in Europa. Korte tijd na zijn oproep tot verzet liepen erin Rotterdam al duizenden dwaze Turken met rode vlaggen door de stad roepend allahu akbar. Voor het klik consulaat werden nog opgehitst door het DENK tuig. Maar een paar politici spraken zich hiertegen uit terwijl de rest er het zwijgen toedeed. Het beste is de Erdogan aanhangers terug naar Turkije te sturen waar ze dan kunnen leven onder hun geliefde tiran.      

  17-07-2016 om 21:33 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.POKÉMON RAGE
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Er een rage aan de gang waarbij jong en oud met hun smart fhone virtuele poppetje probeert te vangen. Een stel malloten dat als zombies alleen slechts kijkend op hun beeldscherm probeert een Pokémon te vangen. Op meest rare maar ook gevaarlijke plaatsen gaan ze op jacht. Er zijn er al van het spoor en de snelweg afgehaald waarbij het een wonder is dat er geen doden of gewonden zijn gevallen. Ook tuinen en zelfs woningen van mensen zijn niet veilig voor de jagers op een Pokémon. Er is niets te dol om er maar een te bemachtigen. Deze gasten zijn echt rijp voor de psychiater daar ze dringend geestelijke hulp nodig hebben. De mensheid wordt hoe langer hoe gekker!   

  17-07-2016 om 20:42 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  16-07-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEER AANSLAG IN FRANKRIJK
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Weer was er deze week een walgelijke aanslag in Frankrijk. In Nice reed een moslim met een vrachtwagen in op een menigte die naar het vuurwerk stond te kijken. Resultaat ruim 80 doden en tientallen gewonden. De islam is een tikkende tijdbom in ons vrije westen en dient te verdwijnen uit Europa. Zo'n aanslag kan zomaar ook gebeuren in ons land daar de regenten blijven wegkijken voor dit gevaar en roepen gaat u maar rustig slapen. Daarnaast weigert men de toestroom van volgelingen van Allah naar ons land te stoppen. Er komen geen terroristen mee met de asieleisers durfde men tot voor kort te beweren. De grootste ontkenner is Europarlementariër van de Groene Khmer Judith Sargentini (foto) die dit blijft beweren ondanks dat onlangs bekend werd dat er wel degelijk terroristen tussen de asieleisers zitten. Daags na de aanslag was er een coupe poging in Turkije om de relifascistische dictator Erdogan af te zetten. Meteen waren erin Rotterdam duizenden Turken op de been om hun steun aan Erdogan te betuigen en ook nog even een cameraploeg van de NOS te molesteren. De vijfde colonne vertoonde zich op straat hun loyaliteit tonend aan Turkije. Ook kwamen de relifascisten onder hun stenen vandaan gekropen om te roepen wie er achter de coupe poging zaten. Het Haagse raadslid Arnoud van Doorn, een tot de islam bekeerde mafkees, beweert dat dit westerse zionisten waren. Ach ja, de Joden zullen weer eens niet de schuld krijgen. Dilan Yesilgöz VVD raadslid in Amsterdam heeft een betere theorie namelijk dat Erdogan dit zelf in gang heeft gezet om zo nog steviger in zadel te komen. Het waren ook de nazi's die het Rijksdag gebouw in brand staken om zo Hitler de absolute macht te geven. Erdogan is net zo'n tiran als Hitler. De tijd zal het leren.      

  16-07-2016 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  14-07-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LIST & BEDROG
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het liegen, bedriegen en bangmaken door EU maffia bende in Brussel van de EU de burgers is weer in volle gang. De bangmakerij bestaat deze maal uit dat er een nieuwe euro crisis aankomt als de banken in Italië niet worden gered. Gered worden met geld van de Noord Europese burgers. Geld dat ze nooit meer terug zien! Italiaanse banken die miljarden aan oninbare leningen uit hebben staan mede veroorzaakt door de maffia. Banken die afschrijvingen van deze leningen steeds voor zich uit hebben geschoven met steun van een regering die het verdomd om hervormingen door te voeren. De sliertenkauwens denken simpelweg dat Noord Europese landen hun bodemloze schuldenputten wel zullen dempen. Dit dempen dient te worden voorkomen want na hun komen dan ook de Fransen die ook weigeren te hervormen mogelijk gevolgd door Portugal. Sliertenkauwers, knoflook vreters en port zuipers die willen graaien in onze kas. Dat noemt men meer Europa wat door de Eurofielen wordt gepredikt. Geen cent meer van ons naar de rest van Europa dat op pof wil blijven leven,

  14-07-2016 om 20:46 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  13-07-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KLASSE JUSTITIE
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Eindelijk was het zover Limburgs meest bekende maffioos, Jos van Rey, godfather van Roermond, hoorde de uitspraak van de rechter. Deze veroordeelde hem slechts tot een taakstrafje van 240 uur. Deze uitspraak is pure klasse justitie! Joske die vele stempassen (volmachten) in zijn bezit had, dikke vriendjes is met projectontwikkelaar Piet van Pol welke vele opdrachten kreeg van de gemeente (Van Rey) in ruil voor vele buitenlandse tripjes en zijn geheimhoudingsplicht schond die hij had als wethouder van Roermond. Ook heeft Joske een smerig dealtje gemaakt met de DENK Turk Özturk over de bestemming van diens onroerend goed. Dat Joske zijn handelen als normaal bestempelde vergroot alleen maar het wantrouwen in de politiek door de burger. De dwaze rechter meende dat Joske al flink publiekelijk gestraft is in de media. Hoezo genoeg gestraft? Hoge bomen vangen nu eenmaal veel wind. Als je kiest voor de politiek waardoor je plaatselijke en of landelijke bekendheid krijgt moet je niet zeuren dat het in den landen bekent wordt als je buiten de pot gepiest hebt. Als een gewone burger dit alles had geflikt was deze veel zwaarder gestraft. Daarom is de uitspraak van de maffe rechter pure klasse justitie!    

  13-07-2016 om 23:33 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  12-07-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KARBONADES
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Een stel mafketels welke zich verenigd hebben in de stichting Varkens in Nood daagt supermarkt Dirk voor de rechter aangaande de verkoop van varkensvlees. Dit vlees is volgens hen niet van varkens met een beter leven keurmerk. Dat Dirk aangeeft dat dit vlees is gekeurd door de keuringsdienst van waren doet er niet toe volgens dit schuim der natie. Hun wil moet wet zijn ook al wordt dit vlees dan duurder. Dat er ook grote groepen mensen zijn met een smalle beurs die ook wel eens een karbonade op  hun bord willen zal hun worst wezen! Mensen die zijn aangewezen op het goedkopere vlees van Dirk of de kilo knaller. Als je geen vlees kan betalen wordt je maar vegetariër luidt hun domme redenatie. Achter dit alles zit vast nog een geheime agenda die het eten van varkensvlees wil stoppen mede omdat een bepaalde bevolkingsgroep die zelf geen varkensvlees eet en dit anderen die dit wel willen eten wil verbieden. Zij hoeven dan geen aanstoot meer te nemen aan varkensvlees in de koelingen van de supers daar deze dan gevuld kunnen worden met schapenvlees. Het beste is dit soort stichtingen gerund door door mafkezen geen aandacht en vooral geen subsidie te geven!   

  12-07-2016 om 22:09 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TEGENSTELLINGEN BLANK & ZWART
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De tegenstellingen tussen blank en zwart in ons land worden nog eens extra aangewakkerd door ene Anton Deul, een zwarte querulant verblijvend is ons land in plaats van het land waar zijn roots liggen. Deul, een Malcom X in poedervorm, die geloofd dat elke blanke in ons land een racist is zonder dat deze een puntmuts (KKK) draagt. Aanleiding is de strijd tussen de blanke politie en de zwarte bevolking in Amerika. Een strijd waarvan de politiek correcte media ons wil doen geloven dat zwarten vogelvrij zijn verklaard en waar de blanke politie vrij op mag schieten. Een fabel omdat blijkt dat de Amerikaanse politie twee maal zoveel blanken doodschiet als zwarten. Zwarten die wel veel hoger scoren op het gebied van de misdaad en veel meer achter de tralies zitten dan blanken. Deul verkondigd dat zwarte jongeren in ons land het niet langer pikken dat ze achtergesteld worden. Het hoegenaamde achtergesteld worden is een excuus voor het kruipen in de slachtoffer rol. Ook het uitroepen van "omdat ik zwart ben" krijg ik niet wat ik hebben wil wordt niet langer serieus genomen. In ons land krijgt een ieder, blank of zwart, de kans op onderwijs om zo een toekomst op te bouwen. Maar voortijdige schoolverlaters die snel geld willen verdienen in criminaliteit moeten niet zeuren dat ze onder aan de maatschappelijke ladder blijven staan. Zeuren doen ze echter wel door te stellen dat ze slachtoffer zijn van institutioneel racisme waardoor ze geen kansen krijgen. Door dit maar te blijven roepen gaan ze dat nog geloven ook en creëren zo een vijandsbeeld van de blanken. Blanken die in hun ogen slechts slavenhandelaren zijn. Zwarten die vrijwillig naar ons land zijn gekomen of die hier geboren zijn staat het vrij om ons land te verlaten als het ze hier niet bevalt. Als het je hier niet bevalt, tegen Zwarte Piet en of negerzoenen bent, lekker oprotten uit ons land! Aanpassen aan onze cultuur of anders opzouten!  

  12-07-2016 om 21:01 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  06-07-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ANTI RACISME DEBAT SLAAT DOOR
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het anti racisme debat slaat volkomen door, dit door toedoen van een groepje lieden die volledig de weg kwijt zijn. Lieden met een IQ van een schaamluis die overal menen racisme te zien en de blanke Nederlanders, op hun eigen blanke kliekje na, racisten vinden. Nu is weer zo'n clubje uitkering profiteurs dat zich heeft verenigd in de stichting Nederland Wordt Beter. Deze nietsnutten gaan daar rechter om te eisen dat het OM (ex) Hoofdpiet Erik van Muijswinkel, De Bijenkorf, Blokker en Albert Heijn gaat vervolgen voor groepsbelediging, aanzetten tot haat en discriminatie. Hoe zot kun je zijn! Dit door lieden wier vaders beter hun kwakkie tegen de kachel hadden kunnen spuiten want dan was het tenminste met een sisser afgelopen. Het OM heeft namelijk een wijs besluit genomen om de aangiftes van deze één cellige weekdieren te seponeren en geen vervolging in te stellen. Hopelijk deelt de rechter de mening van het OM en stuurt deze beroeps activisten met een negatieve uitspraak terug naar hun stinkende holen. 

  06-07-2016 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  05-07-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RACISTISCH GELEUTER
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het wordt hoe langer hoe gekker in ons land over mogelijk racisme. De ene actiegroep na de andere komt als onkruid de grond uit. Onkruid wat verdelgd moet worden. Nu is er weer een stel paria's onder de naam SOS boven de grond gekomen die dreigt met acties als het sprookjespark de Efteling twee attracties niet aanpast want deze ééncellige wezens vinden ze racistisch. Wie denken ze wel dat ze zijn? Een stel mafkezen die beter werk kunnen zoeken dan met een vergrootglas zoeken naar racisme op plekken waar dit niet is. Het is daarom onbegrijpelijk dat de Efteling in gesprek wil met dit smerige tuig. Ze geen podium bieden voor hun belachelijke beweringen. Hard aanpakken als ze overgaan tot acties. Dat zal ze leren! Aan het gezeik over racisme moet een halt toe worden geroepen!

  05-07-2016 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  04-07-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RAMP TREFT LANDBOUWSECTOR
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Onze land- en tuinbouwsector is de afgelopen maand door een enorme ramp getroffen. Door enorme wateroverlast door overvloedige regenbuien zijn hele oogsten verloren gegaan. De glastuinders werden getroffen door enorme hagelbuien middels hagelstenen zo groot als tennisballen waardoor honderden kassen werden vernield en de oogst verloren is gegaan. De getroffen boeren spreken van een nationale ramp en vragen de regering om steun. Maar staatssecretaris Van Dam geeft niet thuis want dan hadden de boeren zich maar moeten verzekeren kraaide dit hersenloze weekdier. Zo'n kreng zou je toch met alle soorten van genoegen in de gierput pleuren. Als in Afrika er een oogst mislukt is weet sufkut Ploumen niet hoe snel ze vele miljoenen belastingpoet moet schenken aan de arme negertjes. Maar onze eigen boeren kunnen dood vallen. Dat is eigen aan de regenten kliek. Alles voor het buitenland en de asielzoekers en niks voor het eigen volk.   

  04-07-2016 om 19:44 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  03-07-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KOPKNUPPELAAR GAAT VRIJUIT
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De SS'er die tijdens de rellen in Geldermalsen omtrent de mogelijke komst van een AZC een onschuldige vrouw met ernstig hersenletsel het ziekenhuis in knuppelde wordt niet vervolgt. Dit alles tot grote verontwaardiging van het slachtoffer Saskia van Kessel die nog steeds dagelijks de gevolgen ondervind van het letsel dat haar is toegebracht. Het OM heeft maanden lang het onderzoek gesaboteerd om vervolgens te besluiten om niet tot vervolging van deze SS'er over te gaan. Een onderzoek waar de slager zijn eigen vlees mocht keuren. Volgens het OM heeft de agent niet geslagen en is zijn gedrag proportioneel geweest. Niet geslagen? Er waren getuigen die gezien hebben dat hij wel geslagen heeft maar deze zijn niet gehoord. Het OM wenste geen kennis te nemen van hun getuigenissen want deze pasten niet in hun plan om de zaak in de doofpot te laten verdwijnen. Er rust het slachtoffer niets anders dan een artikel 12 procedure aan de spannen en de rechter te verzoeken het OM te bevelen om toch tot vervolging over te gaan. De onderste steen moet boven in deze zaak! Als dit niet lukt rest nog de gang naar het Europees Hof. Want hoe dan ook deze kopknuppelende SS'er is een schande voor het korps en dient veroordeeld te worden voor poging tot doodslag / zware mishandeling!

  03-07-2016 om 22:20 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FRONTEX
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het door de EU ingestelde Frontex om onze buitengrenzen te bewaken in het kader van de ongebreidelde toestroom van asielzoekers, met name uit Afrika, is een enorme flop! Zoals alles wat de EU bedenkt niet werkt! De marineschepen van Frontex fungeren als veerponten voor de dobbernegers die na ze opgepikt te hebben op zee in Europa aan land te zetten. Dit heeft tot gevolg dat mensensmokkelaars steeds meer gelukzoekers in wrakke boten de zee opsturen in de wetenschap dat Frontex het grootste deel wel oppikt. Zij die verzuipen hebben gewoon pech gehad volgens de mores van de mensensmokkelaars. Frontex spant het paard achter de wagen daar het de toestroom van gelukzoekers dient te beperken en niet aan te wakkeren. Ze dienen te voorkomen dat die boten vol gelukzoekers vertrekken uit Afrika en zij die ze hebben gered terug te brengen. En dan de EU dictators maar verbaasd zijn dat een steeds groter wordend deel van de Europese bevolking zich tegen de EU keert! Het uit de EU treden van het Verenigd Koninkrijk zou de dictators aan het denken moeten maar alles wijst erop dat er niets veranderd, dus moeten er nog meer landen uit de EU treden.   

  03-07-2016 om 21:07 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  22-06-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ISRAËL
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Wederom is er een anti Israël discussie gestart door NRC, een rioolblad wat pretendeert een kwaliteitskrant te zijn. Een discussie die werd opgepakt door de DENK Turken in de Kamer waarbij de Jodenhaat van hun smerige Turkse smoelen droop. Waar ging over? Joodse AOW gerechtigden die hoegenaamd in de bezetten gebieden wonen. Hoegenaamd bezette gebieden daar hier sprake is van betwiste gebieden waar Israël gesteund door de VN het bestuur over heeft. In deze gebieden geldt het verdrag omtrent uitkeringen met Israël volgens onze regenten niet waardoor de AOW gerechtigden een hogere uitkering krijgen. Het betreft hier een handvol overlevenden van de Holocaust. De geitenneukers van DENK eisten dat het teveel betaalde deel teruggevorderd moet worden iets wat regent Asscher weigert zich beroepend op de regel dat bestaande gevallen niet gekort worden. De Joodse bevolking heeft alleen tijdens de oorlog in bezet gebied geleefd waar ze uit hun huizen werden gehaald en in goederentreinen op transport werden gezet naar de concentratiekampen om te worden afgemaakt. Dit alles mede mogelijk gemaakt door collaborerende ambtenaren die hun adressen op een presenteerblaadje aan de moffen aanboden. De weinige die de verschrikkingen van de concentratiekampen hebben overleeft werden door de staat der Nederlanden bij hun terugkeer slecht behandeld. Zij moesten, al hoewel ze niets meer hadden, belastingen betalen over te periode dat ze in de kampen zaten. De staat der Nederlanden staat daardoor zwaar in het krijt bij hen en kan van enige terugvordering geen sprake meer zijn! Daarnaast heeft de staat rijkelijk geprofiteerd van de vermogens en overige bezittingen van de Joden die zijn omgekomen in de kampen. Bovendien valt dit beetje wat deze ouderen extra krijgen volledig in het niet bij de tientallen miljoenen die de Palestijnen van de regenten krijgen welke verdwijnen in de zakken van hun corrupte leiders. Dit naast de honderden miljoenen die de Palestijnen ontvangen van de VN. De weduwe van een oud roverhoofdman (Arafat) van de Palestijnen leidt nu een miljonairs leven in Frankrijk. Als godin in Frankrijk. Dat Joodse ouderen naar Israël emigreren is te danken aan de regenten die antisemitisme middels moslims blijven importeren. Dat overlevenden van de Holocaust heden ten dagen zelfs niet meer veilig zijn in hun eigen huis is wel gebleken door een echtpaar is beroofd door een stel Marokkanen waarbij de man dusdanig is mishandeld dat hij niet meer thuis kan wonen maar in een verpleeghuis. 

  22-06-2016 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  15-06-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DENK ONTMASKERD
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  DENK, een bedenkelijke moslim beweging opgericht door twee afvallige PvdA Turken waarbij zich een subsidie Marokkaan en een Zeurinaamse hebben aangesloten. Dat deze naar de pijpen danst van Erdogan en zij AK bende is middels een reclame spotje wel heel duidelijk geworden. Een spotje dat werd uitgebracht daags voordat bekend werd in de pers dat Öztürk een vastgoed boefje was toen hij PvdA fractievoorzitter was in Roermond en hij een dealtje heeft gesloten met kapo Jos van Rey de heerser van Roermond. Ook zou hij gesjoemeld hebben met subsidies. Dit spotje was dan ook een groot demasqué van deze moslim bende. Ze deden hun maskers af en gore tronies werden zichtbaar. Zoals te verwachten keerden zij zich geheel in de de lijn van kalief Erdogan tegen de vrije pers en andere media. Deze werden de vierde macht genoemd die aanklaagt en vonnist.Met name door de hen aanbeden kalief Erdogan en de moslims in ons land, de vijfde colonne. Dat ze het IQ van een vingerplant hebben blijkt wel uit het feit dat ze niet weten dat ambtenaren de vierde macht vormen. De media in ons land zijn pluriform daar we kranten en omroepen hebben van links tot rechts. De moslims worden rijkelijk bediend door de linkse goedkranten, de VARA en Joop.nl de debatsite van de VARA waar de problemen door de falende integratie stelselmatig onder het tapijt worden geveegd. De vrije pers dient zwart gemaakt te worden in de hoop ze op termijn te kunnen muilkorven gelijk hun kalief het doet in Turkije. Daarom mensen wordt wakker want DENK is een gevaar voor onze democratie daar het de NSB 2.0 is daar ze ook heulen met een buitenlandse dictator.    

  15-06-2016 om 22:45 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JE SUIS GELDERMALSEN III
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Er komt definitief geen AZC in Geldermalsen. Helaas was er gewelddadig verzet nodig op de lokale volksverlakkers te doen inzien dat de burgers dit niet wilden. Wel zijn ze wel erg voortvarend geweest om een aantal mensen die zich hebben verzet te laten veroordelen door de rechterlijke maffia. Maar de kopknuppelaar van de hermandad die een onschuldige vrouw voor haar woning met zwaar hersenletsel het ziekenhuis in sloeg mag zijn knuppel nog in alle vrijheid rondzwaaien. Wanneer wordt deze SS er vervolgd en gestraft voor zijn misdaad? Hij dient minimaal veroordeeld te worden voor poging tot doodslag! Maar hoogstwaarschijnlijk wordt deze misdaad geseponeerd en verdwijnt in de doofpot!

  15-06-2016 om 20:20 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  14-06-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RUTTE OVER REFERENDUM
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Opper volksverlakker Mark Rutte heeft ten overstaan van het Europese journaille zich minachtend uitgelaten over de uitslag van het referendum aangaande Oekraïne. De wil van de kiezers, NEE, noemde hij desastreus want een land kan volgens hem geen verdrag tegenhouden wat de rest van de EU wel wenst. Als een verdrag ook voor ons land gevolgen heeft, heeft ons volk wel degelijk recht om zich hierover uit te spreken middels een wettelijk middel ook al bevalt Rutte dit niet! Dit is overigens niet verwonderlijk want deze landverrader is gewent alles te tekenen wat de Europese maffia hem voorlegt.Tekenen bij het kruisje doet hij braaf. Ook kon hij het niet laten zijn eigen (VVD) standpunt te benadrukken dat hij tegen een referendum is. De referendumwet moet volgens hem te worden geëvalueerd en zo mogelijk worden aangepast dat er geen referenda gehouden kunnen worden over zaken die hele de EU aangaan. Dat zou hij wel willen, ons volk tot slaaf te maken van de multinationals. Hij toonde weer eens een misselijk makende regent te zijn met de instelling (ik) wij weten wel wat goed voor het volk is. Politiek is voor de elite en niet voor het klootjesvolk volgens deze vuile huichelaar. Moge er nog vele referenda volgen over zaken die de EU ons door de strot probeert te duwen.     

  14-06-2016 om 22:34 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  07-06-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KWAKZALVERS
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Minister Schippers samen met haar maat in het kwaad, het zwijn Van Rijn, zijn de slopers van ons zorgsysteem.Van Rijn de gesel van de zorgbehoevende ouderen en Schippers de hoeder van de kwakzalvers die zij rechten wil geven om zo de zorgkosten te drukken. Beunhazen hebben en krijgen de kans om in de gezondheid sector werkzaam te zijn met alle gevolgen van dien. Dit alles in het kader van de liberale natte droom genaamd marktwerking. Dit terwijl de zorg geen markt is! Schippers komt nu weer met een belachelijk voorstel om mondhygiënisten toestemming te geven om zich op het terrein van tandartsen te begeven om ook gebitsreparaties te doen zoals het vullen van kiezen. Mensen die hier niet voor zijn opgeleid worden losgelaten op gebitten van mensen in tegenstelling tot tandartsen. Daarom dient deze belachelijke beslissing te worden teruggedraaid en Schippers terug in haar hok te worden geschopt. 

  07-06-2016 om 21:43 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  05-06-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ETNISCH PROFILEREN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Heel politiek correct Nederland liep weer te hoop tegen het staande houden van de rapper Tyfoon door de politie. Rapper is een ander woord voor vuilnisbak welke na het optillen van de deksel vocale shit spuit. Daar Tyfoon een allochtoon is werd dit gezien als etnisch profileren door de politiek correcte goegemeente die hier schande van sprak. De politie zag een jonge allochtoon in een veel te dure auto rijden waarna deze aan de kant werd gezet. Dit past in het optreden tegen patser gedrag van jonge criminelen. Helaas voor hem was Tyfoon de sjaak. Patser gedrag komt relatief het meeste voor bij jonge Antillianen en Marokkanen welke naar verhouding oververtegenwoordigd zijn in de criminaliteit en de bajes. Ze hebben zelfs een eigen TV programma genaamd Opsporing Verzocht. De beste vrienden van de PvdA komen in beeld bij dit programma. Jonge allochtonen met een petje rijdend in een Golf GTI of een BMW hebben terecht de aandacht van de politie. Terecht omdat deze groep het meest bij de misdaad is betrokken en de politie hiertegen op dient te treden. Daarom is etnisch profileren een noodzaak en dient hiermee door gegaan te worden. Als het aan het politiek correcte schorem ligt mag de politie geen allochtoon meer aanhouden of deze moet zichzelf aangeven. En zo wordt ons land naar de kloten geholpen.     

  05-06-2016 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (521)
  01-06-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EIGEN VOLK EERST!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Eigen volk eerst is een beladen uitdrukking maar dient nu uitgeschreeuwd te worden als reactie op het handelen van de landelijke en plaatselijke regenten. Regenten die hun eigen bevolking achter stellen bij de ongewenste nieuwkomers. Nieuwkomers die voorrang krijgen op sociale huisvesting terwijl onze eigen burgers hiervoor zo'n tien jaar op een wachtlijst staan. Nieuwkomers die tussen de drie- en tienduizend euro krijgen van de gemeente om hun woning in te richten, dit afhankelijk van de gemeente waar zij gaan wonen. Onze eigen burgers dienen dit zelf te bekostigen. Gemeenten die de OZB belasting fors verhogen en de thuishulp voor onze ouderen fors beperken of zelfs helemaal afschaffen. Nieuwkomers (apothekers uit Aleppo) die stuk voor stuk in de bijstand verdwijnen en alle denkbare toeslagen krijgen. Nieuwkomers die gratis gezondheidszorg krijgen terwijl de zorgkosten voor onze eigen bevolking de pan uit reizen. Dit kan niet goed gaan! De onvrede onder de burgers wordt steeds groter en dit leidt tot oplopende spanningen want deze pikken het niet langer. En nog is het einde niet in zicht want de grenzen staan nog steeds wagenwijd open en de uitvreters blijven maar komen. Verbaast dat Geert Wilders nog steeds hoog in de peilingen staat??    

  01-06-2016 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  31-05-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PUBLICITEITSGEIL
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het zijn vooral de Bekende Nederlanders (BN'ers) die overlopen van publiciteitsgeilheid. Op elk podium tonen zij hun politieke correctheid, hun empathie met de negertjes in Afrika, vluchtelingen/gelukzoekers en behorend tot de linkse kerk. Zo'n honderd van dit bekende gajes sprak zich uit in de krant uit over het Sinterklaas journaal. Daarin zou Zwarte Piet uitgezwaaid moeten worden omdat er geen plaats meer is voor hem. Hij is volgens hen racistisch. Dit alles alleen om een handjevol zeurnegers te pleasen. Zeurnegers die in Zwarte Piet slavernij zien waaronder zij geleden zouden hebben. Hun voorouders ja, maar zij niet. Zij die vrijwillig naar ons land zijn gekomen, veilig per vliegtuig of met wrakke bootjes over de Middenlandse zee waar ze als dobbernegers aangespoeld op de kust van Griekenland of Italië en nu hier van een uitkering leven. Niets beters te doen hebben dan te zeuren en te zeiken, ons Sinterklaas feest te verzieken, onze blanke bevolking verwijten dat ze slavenhandelaren zijn en dat ze erkenning en compensatie voor hun slavernij verleden willen. Een enkele reis Afrika kunnen ze krijgen! Lekker oprotten! De grootste publiciteitsgeile BN, er is wel Sylvana Simons welke zichzelf een godin durft te noemen. Ze is geen godin maar een heks!  Dat mens blijft ons blanke maar schofferen door ons te verwijten dat we discrimineren. Nederland is een discriminerend land volgens deze heks. Het beste is SS en haar Turkse en Marokkaanse kompanen van DENK geen podium meer krijgen en worden dood gezwegen. Cordon sanitaire!!      

  31-05-2016 om 22:21 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CONTROLES DOOR MOSLIMS
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Er openbaart zich een nieuw ongewenst fenomeen namelijk winkelpatrouilles door intimidatie teams van supermarkten door kopvodden dragende zwartgerokte kalifaat pinguïns. Deze moslim trollen controleren of en welke Israëlische producten er verkocht worden. Op Israëlische producten moet vermeld worden of deze uit de hoegenaamd Palestijnse gebieden komen. Een puur staaltje van Jodenhaat maar weer eens getoond door moslims die overal waar ze zijn hun antisemitisch gedrag wensen uit te dragen. Wat ook onbegrijpelijk is dat de manager van een supermarkt deze voddenbalen niet meteen zijn zaak uitschopt. Door dit te tolereren gaat het van kwaad tot erger. Dit opent de deur voor de sharia politie die een totaal verkoopverbod van Israëlische producten eist alsmede een verbod op de verkoop van varkensvlees producten en alcohol. Moslims die zo hun wil aan ons willen opleggen dienen te vuur en te zwaard bestreden te worden. Terug naar hun zandbakken van herkomst!             

  31-05-2016 om 20:59 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KOPVODDEN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het Europees Hof van Justitie heeft eindelijk eens een goede uitspraak gedaan omtrent het mogen dragen van kopvodden op het werk. Het Hof heeft een bedrijf in het gelijk gesteld in een zaak van een moslima die een hoofddoek wil dragen terwijl haar werkgever dit niet wenst. Het Hof stelde dat in de bedrijfsreglementen dient te staan of opgenomen te worden dat zichtbare politieke, filosofische en religieuze tekenen niet zijn toegestaan. Dus weg met de kopvodden! Dus ondernemers de bedrijfsreglementen als de wiede weerga aanpassen! Een supermarkt, een ziekenhuis of een andere openbare ruimte binnenlopen zonder geconfronteerd te worden met de religie van een medewerkster is mijn Zwitserleven gevoel.

  31-05-2016 om 19:53 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  19-05-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SYLVANA SIMONS TREED TOE TOT DE NSB 2.0
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De VARA tafeltrol Sylvana Simons is toegetreden tot de NSB 2.0 (DENK). DENK is een obscuur clubje onderdeel van de AK partij van Erdogan. Zij wordt nu ook een buikspreekpop van dictator Erdogan. Deze klaagneger zwelgt in haar vermeende leed voortkomend uit haar hoegenaamde slavernijverleden. Ze voelt zich altijd gediscrimineerd en gebruikt elk podium dat haar geboden wordt om dit te uiten. Om van over je nek te gaan! Ze mag haar God op haar blote knieën danken dat haar voorouders uit Afrika zijn gehaald anders had ze nu nog met een ring door haar neus in een hutje gezeten met stel koters om haar heen. Mislukt in ons land, zo'n geval van twaalf ambachten dertien ongelukken, lonkt nu de Tweede Kamer met een riante vergoeding en recht op wachtgeld. Als ze verkozen zou worden is ze weer acht jaar onder de pannen. Dit alles onder het motto "de blanken hebben het horloge en wij negers hebben de tijd. Waar anders als bij De Wereld Draait Door maakte ze haar debuut als aspirant politica. Stuitend was het feit dat zij de arrestatie van Ebru Umar terecht vond! Over het feit dat haar voorman Kuzu beelden vastlegt van Turks Nederlandse Kamerleden die voor iets stemmen dat tegen de zin van Erdogan is en welke naar Turkije worden gezonden heeft madam geen mening. Hetzelfde geld voor de genocide op Armeniërs door de Turken. Haar voormannen Kuzu en Östurk schitterde van afwezigheid bij het Kamerdebat over Turkije. De paladijnen van Erdogan werd het blijkbaar te heet onder hun voeten. Als Simons wordt verkozen, dat de duivel dit moge verhoede, zal haar eerste motie zijn het verbod op Zwarte Piet. Zouden wij haar niet eens aan kunnen klagen voor belediging van Zwarte Piet? Ook zal ze pogen ons blanke Nederlanders veroordeeld te krijgen als slavenhandelaars met als straf een levenslange uitkering voor de negers in ons land zodat ze in hun hangmat kunnen blijven schommelen.   

  19-05-2016 om 02:30 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  18-05-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE LIST VAN BLOK
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Stef Blok is de man achter de afname van het aantal sociale huurwoningen in ons land waardoor er een schrijnend tekort aan deze categorie woningen ontstaat. Om mensen die in zijn ogen teveel verdienen (scheefwoners) tot verhuizen te dwingen wordt hun huur nog eens extra verhoogt bovenop de jaarlijkse inflatieverhoging. Deze mensen komen hierdoor in de knel omdat ze te weinig verdienen voor een koophuis of huren in de vrije sector. Om de stijgende weerstand van onze eigen burgers tegen voorrang bij toewijzing van een sociale huurwoning aan asieleisers te maskeren heeft hij wel een zeer doorzichtige list verzonnen. Daar waar hij in de Kamer heeft verklaard dat asieleisers geen voorrang meer hebben dwingt hij de gemeenten een asieleiser met een status binnen vier maanden een woning te verschaffen. De gemeenten worden zo verplicht om de asieleisers toch voorrang te verlenen waardoor de wachtlijsten voor de eigen bevolking, gemiddeld tien jaar, nog veel langer worden. De gemeenten krijgen in de ogen van hun eigen inwoners van dit walgelijke voorrangsbesluit de zwarte piet toegespeeld terwijl lullo Blok zijn onschuld wast. Het wordt tijd dat het eigen volk in opstand komt tegen de heersende regenten kliek die hun belangen verkwanseld. Een smerige kliek die het welzijn van ongewenste nieuwkomers boven die van het eigen volk plaatst. Regenten die hun eigen volk achterstellen dienen te worden afgezet!        

  18-05-2016 om 21:49 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  11-05-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BREVET VAN ONVERMOGEN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Ede, een christelijk oord in de Biblebelt is in de ban van rellend Marokkaans tuig wat al dagen voor onrust zorgt in een achterstandswijk waar een oud winkelcentrum gesloopt wordt voor nieuwbouw. Hierbij verdwijnt er ook een Marokkaans theehuis waar dit tuig rondhing. Burgemeester van dit oord is Cees van der Knaap (CDA) welke zichzelf een brevet van onvermogen heeft gegeven. Van der Knaap is oud staatssecretaris van defensie die het veld moest ruimen daar hij volkomen ongeschikt was voor deze post. Hij heeft een hele smerige rol gespeeld in de zaak rond klokkenluider Fred Spijkers welke hij volledig heeft afgebrand en kapot gemaakt omdat deze weigerde de weduwe van Rob Ovaa te vertellen dat haar man door zijn eigen schuld om het leven was gekomen. Een pure leugen! Rob Ovaa stierf door het afgaan van een inferieure mortiergranaat. Lees dit alles in het boek "EEN MAN TEGEN DE STAAT". Tijdens de rellen heeft Van der Knaap zich dagen lang niet vertoond in de wijk. De doorkomst van De Giro was veel belangrijker voor de kwakbol. Een filmploeg van PowNed werd in deze wijk door de relschoppende geitenneukers belaagd en werd met stenen bekogeld. Een van de leden belde met 112 waar ze denigrerend te woord werd gestaan. Een politieauto die even kwam kijken ging er terstond vandoor de filmploeg aan zijn lot overlatend. De LAFAARDS!! Dit werd later door Van der Knaap afgedaan als miscommunicatie. De kritiek op Van der Knaap zwol aan daar hij nog niet in de wijk was wezen kijken mede omdat het journaille dat daar rondliep hem niet aanstond. En dat noemt zich burgemeester. Wat een vuile hufter!! Na een paar dagen van niets doen werd de druk om in te grijpen steeds groter. De mocroterreur diende bestreden te worden. Hiervoor gaf hij niet de politie opdracht maar zocht hij zijn heil bij de consul van Marokko die zijn woestijnrovers hierover heeft aangesproken. Naast de lange arm van Erdogan wordt ook de lange arm van koning Mohammed VI van Marokko zichtbaar. Dit dient te stoppen! Burgemeester Van der Knaap dient per direct uit zijn functie uit zijn functie ontheven te worden. Dit zonder wachtgeld!      

  11-05-2016 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  01-05-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OUDEREN ZIJN WEER DE SJAAK
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De sloper van de zorg staatssecretaris Van Rijn gaat weer 250 miljoen bezuinigen op de ouderenzorg. Weer zijn de ouderen de klos! Onze oudjes die ons land hebben opgebouwd na de verwoestingen in de oorlog. De dank van het zwijn Van Rijn is korting op hun vaak kleine pensioentjes, een te lage AOW, verzorgingshuizen die worden gesloten daar de ouderen langer thuis dienen te blijven wonen en de daarvoor benodigde thuiszorg al maar minder wordt. Op de zorg in de huizen die open blijven wordt steeds verder bezuinigd door massaal personeel te ontslaan. De verlaten huizen komen veelal in handen van het COA voor de opvang van asieleisers. Het COA dat vele miljoenen over de balk smijt om bevriende aannemers opdrachten te gunnen welke veel duurder zijn. Ook bevriende vastgoed beheerders krijgen steevast de hoofdprijs voor verhuur aan het COA. Hoewel de opvang van asieleisers de staat al een miljard per jaar kost krijgen de gemeenten nog een douceurtje van 700 miljoen voor huisvesting, inrichting van de huizen (een Miele mag niet ontbreken) voor bijstand uitkeringen, voor taalles en verdere begeleiding. Een douceurtje bovenop die miljard. En wat krijgen onze oudjes? Niks, nakkes, nada! Alleen de stille wens van Van Rijn dat ze maar snel hun ogen mogen sluiten want dat scheelt in de kosten. Dit moet stoppen! Geen geld meer voor asieleisers maar hen terugsturen naar hun zandbakken van herkomst. Eigen oudjes (volk) eerst!  

  01-05-2016 om 22:09 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.D'66 WIL ISRAËL IN DE BAN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De partij van kereltje Pechtold wil het associatieverdrag met Israël opzeggen vanwege hun houding tegen de Palestijnen. Een staaltje van pure antisemitisme van een stel braakballen. Op hun congres der zotten namen de dolgeleerde dwazen een motie van die strekking aan. Israël de enige democratie en rechtstaat in het Midden Oosten wordt verweten zich met harde hand te verdedigen tegen Palestijns gajes wat het werk van Adolf Hitler wenst af te maken. Niet alleen de vernietiging van de staat Israël maar ook het uitroeien van alle Joden in dit gebied. De misselijke club van Pechtold die wel voorstander is van een associatieverdrag met Oekraïne een van de meest corrupte landen in de wereld. Over Marokko en Turkije waar we ook associatieverdragen mee hebben hoor je de braakballen niet. Marokko dat de westelijke Sahara illegaal bezet en leeg rooft (mineralen) en Turkije dat het noordelijke deel van Cyprus bezet houdt en etnisch heeft gezuiverd. Met deze landen kun je volgens D'66 rustig een verdrag hebben maar met Israël niet. Hier schuilt dan ook puur antisemitisme achter. Dit onder de noemer anti Zionisme is blijkbaar voor hen een pre op hun CV.    

  01-05-2016 om 21:38 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  27-04-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NEDERLAND WORDT WAKKER!!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Ruim zeventig jaar na de oorlog worden we helaas weer geconfronteerd met NSB'ers in het parlement in de personen van Kuzu en Östürk. Twee reli-fascisten welke zich afgescheiden hebben van de PvdA en nu de obscure club DENK vormen. Deze club staat onder controle van de AK partij van dictator Erdogan. Deze club bedient de volgelingen van Erdogan in ons land en praat de vervolging van journalisten in Turkije goed. Als je deze geitenneukers hoort spreken in de Kamer hoop je dat de overige Kamerleden spontaan gaan mekkeren als een geit. Deze smerige reli-fascisten zijn het eens met de arrestatie van de Nederlands Turkse columniste Ebru Umar in haar huis in Turkije. Dat de volgelingen in ons land van Erdogan, het overgrote deel van de Nederturken, het eens is met de arrestatie van Ebru Umar bewijst weer eens dat de integratie volkomen mislukt is. Daarom is samenleven in ons land met fundamentalistische moslims niet mogelijk. Dit geld overigens niet voor hen die wel willen integreren. Zij die dit niet willen moeten het land uitgeschopt worden. Ebru Umar is een vrouw van het vrije woord en strijder voor de vrijheid van meningsuiting. In haar columns zet ze zich mede door haar Turkse roots af tegen dictator Erdogan. Hiervoor moet ze nu in Turkije boeten, boeten voor een mening die ze in ons land heeft gegeven. Ebru was goed bevriend met de messias van het vrij woord Theo van Gogh welke is vermoord door een geitenneuker. Op zijn site, De Gezonde Roker, maakte zij haar debuut als columniste. Om een einde te maken aan de invloed van het buitenland in ons parlement mogen er nog slechts mensen gekozen worden met alleen de Nederlandse nationaliteit. Dus geen dubbele paspoort houders meer in een politieke functie! De ratten van DENK zij een gevaar in de Kamer daar ze het stemgedrag van leden van Turkse komaf registreren en met naam en toenam op beeld toesturen aan Erdogan. De gevolgen laten zich raden als zij tegen de wil van Erdogan stemmen.    

  27-04-2016 om 19:46 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  24-04-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HET MONSTER VAN DE BOSPORUS
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Deze titel is van toepassing op de relifacist Erdogan. Een monster met vele tentakels die zich uitspreiden in Europese landen met een grote Turkse gemeenschap. Erdogan die zich de sultan van het nieuwe Ottomaanse rijk waant. Een rijk waarin naast onderdrukking van niet moslims rijkelijk genoot van de knapenliefde. Dit in harems gevuld jonge meisjes en jongens. Het monster voelde zich beledigd door een Duitse cabaretier en eiste vervolging van hem door führerin Merkel. Zij stemde hierin toe mede doordat zij opgroeide in het Stasieland DDR. Ook in ons land meende het monster te moeten brullen dat de hier aanwezige Turkse gemeenschap beledigingen van hem door moeten geven aan het consulaat welke hierover een brief deed uitgaan aan de Turken in ons land. Dit leidde tot veel ophef gevolgd door een lauwe reactie van onze regering aan Turkije. Het consulaat reageerde dat de brief een vergissing was. Een geit die dit geloofd. Het monster heeft zich al vaker bemoeid met onze binnenlandse aangelegenheden zoals over een Turks jongetje dat werd ondergebracht bij een lesbisch stel. Het monster dat in eigen land een ieder die tegen hem is achter de tralies doet verdwijnen. Werd erin 1915 genocide gepleegd op Armeniërs en nu een eeuw later zijn de Koerden aan de beurt zowel binnen als buiten Turkije. Ondanks dit alles is het monster razend populair bij de meerderheid van de hier wonende Turken. Zij zien hem als hun president die zijn wensen te dienen. Zo is er in ons land een gevaarlijke vijfde colonne ontstaan die onze vrijheid en westerse normen en waarden bedreigd. Zij zullen zich tegen ons volk keren als het monster dit gelast. Dan zullen de hedendaagse "kruisvaarders" ons land dienen te zuiveren van de islam.      

  24-04-2016 om 21:55 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WE WORDEN WEER BELAZERD
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De regenten zijn weer bezig het volk te belazeren aangaande de uitslag van het referendum. Dit verbaast mij niet daar leugens, list en bedrog de mores is van Rutte en zijn bende. Zij dienen snel na de uitkomst, welke hun niet welgevallig is, kenbaar te maken wat ze met de uitslag gaan doen. Dit zijn ze niet van plan daar ze dit nog een aantal maanden voor zich uit willen schuiven om vervolgens in de Brusselse achterkamertjes te broeden om het NEE van de kiezers zo te manipuleren dat het voor de EU gelijk een ja is. Ook probeert men de geesten rijp te maken voor het feit dat het eigen risico in de zorg op zal lopen tot 500 euro zodat enerzijds de zorgverzekeraars hun zakken kunnen blijven vullen en zij de asieleisers gratis zorg kunnen blijven geven. Dat het volk hiervoor moet bloeden, met name aan de onderkant van de ladder, zal hen worst wezen.Er dient zich ook nog een flink begrotingstekort aan wat we voor onze kiezen zullen krijgen middels bezuinigingen. Meer opvang van asieleisers gekoppeld aan meer bezuinigingen. Hoe krom kan dit zijn? Kamervoorzitter Arib is ook weer in opspraak. Deze brabbelende Riftrol heeft vier leden van de stafdienst werkend voor het presidium verwijderd daar ze geen PvdA leden. Zij heeft zich volledig omringt met leden van haar eigen PvdA clan. Clanvorming dat haar eigen is gezien haar Marokkaanse genen. In de Brusselse achterkamertjes wordt er een complot gesmeed aangaande de handelsverdragen CETA en TTIP met Canada en Amerika. Men wil de verdragen al in werking stellen stellen en pas later de nationale parlementen te laten oordelen. Mochten de parlementen de akkoorden verwerpen dan kunnen ze pas na drie jaar worden gestopt. Dit is pure volksverlakking door de EU maffia. Gek hé dat de burgers steeds meer anti EU worden?   

  24-04-2016 om 21:15 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  17-04-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HOOFDDOEKJE VOOR DE KLAS
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De ouders van kinderen op een openbare school te Laren kregen een brief van het schoolbestuur dat de juffrouw, een moslima, voortaan een hoofddoekje gaat dragen. De juf gaf aan dat het dragen van een hoofddoekje haar dichter bij haar geloof brengt. Verder verandert er niets verklaarde zij. Wis en waarachtig verandert er wat. De kinderen worden enkele uren per dag ongewenst geconfronteerd met een uiting van de duivelse religie van de juf. Een openbare school heeft geen religieuze achtergrond en dat dient zo te blijven. Maar de islam is een virus dat zich ook binnen de muren van de openbare school tracht te verspreiden. Het bestuur van de school had hier stelling tegen moeten nemen en dit niet accepteren. Het doet dit niet en zet de deur zo ook open voor andere uitwassen van deze duivelse religie. Kopvodden dragen door docenten op een openbare school hoort niet! Vindt men het raar dat moslima´s moeilijk een baan vinden want de werkgever loopt altijd de kans dat hij met het dragen van kopvodden geconfronteerd wordt nadat een moslima eenmaal is aangenomen.      

  17-04-2016 om 21:59 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (2)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE SNOR HEEFT GELIJK
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Johan Derksen, bijgenaamd de snor, heeft uitspraken gedaan over de negatieve invloed van Marokkanen in ons voetbal. Uitspraken die Marokkanen niet zinnen zoals teveel Marokkanen in een club richtten deze ten gronde. Teveel Marokkanen in een club nemen deze over waardoor de autochtone voetballers vertrekken waarna het gedaan is met de club. Ook verklaarde hij dat als hij de leiding had van een club nooit Marokkaanse spelers zou kopen omdat deze voor weken met hun nationale team naar de Afrika cup vertrekken en tijdens de ramadan slecht presteren terwijl de club ze wel moet doorbetalen. Dat hij voor deze uitspraken voor racist zou worden uitgemaakt lag voor de hand maar dat kon hem geen reet schelen zei hij. Daags daarna was het al zover bij Jeroen Pauw waar enen Farid Azarkan excuses mocht eisen van Derksen en RTL 7. De snor ook uitgenodigd stelde Azarkan op zijn beurt terecht de vraag wie hij wel was om excuses te eisen. En wie is Azarkan? Azarkan is en beroeps Marokkaan met een grote bek, lange tenen en een ultra kort lontje vretend uit de staatsruif. Zijn bijdrage aan een discussie komt niet verder dan geblèr, gemekker en jij-bakken. Hij dreigde met een grote bek Derksen te zullen aanklagen  maar waar hij een dag later maar van afzag. De geitenneuker heeft het nu opeens druk met zijn politieke carrière als lid van Denk een obscure politieke club onderdeel van de Ak partij van Erdogan geleid door de ex PvdA leden Kuzu en öztürk. Het pluche en een riante wachtgeldregeling lonken aan de horizon. De snor kreeg bijval van een hoogleraar en oud KNVB bestuurder welke aangaf dat allochtonen relatief oververtegenwoordigd zijn bij excessen op de voetbalvelden. Zij zijn verantwoordelijk voor zeventig procent van de incidenten op de voetbalvelden. Het ergste incident waarbij een grensrechter de dood vond. Bij een derde van de stilgelegde wedstrijden zijn zij betrokken. Ook minister Schippers meende dat Derksen hier terecht een probleem aan de orde stelt. De KNVB herkende zich hierin niet, het gebruikelijke statement van wegkijkers! Dit werd gevolgd door vele beroeps ontkenners die de problemen met Marokkanen onder het tapijt veegden. Clubvoorzitters ontkennen terwijl hun leden Derksen gelijk geven. Het blijkt weer eens dat de waarheid hard is.    

  17-04-2016 om 18:46 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.POLITIEK PROCES II
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Reeds eerder heb ik aandacht besteed aan het politieke proces tegen Geert Wilders. Ondanks de ontkenning van de politieke elite is het nogmaals duidelijk geworden dat het wel degelijk een politiek proces is. Het Openbaar Ministerie heeft besloten om Spekman en Samsom niet te vervolgen voor hun uitspraken over Marokkanen welk erger zijn dan het minder, minder, minder van Wilders. Het OM meende dat de gene die aangifte hebben gedaan niet persoonlijk betrokken zijn dus gaat men niet tot vervolging over. Dus hier zijn aangiftes wel van belang terwijl deze in het proces tegen Wilders niet van belang zijn. PvdA leden worden niet vervolgt en de PVV voorman wel. Als dit niet stinkt naar een politiek proces wanneer dan wel? Ook rechter Eliane van Rens, een van de rechters in dit politieke proces, trekt zich, hoewel gevraagd, niet terug daar zij van mening is dat ze een eerlijk oordeel zal vellen over Wilders. Hoe durf je dit te stellen nadat je openlijk negatieve kritiek op de PVV hebt geuit. Hieruit blijkt eens te meer dat de rechterlijke macht volledig van het padje is. Alles is geoorloofd om Wilders het zwijgen op te leggen. 

  17-04-2016 om 17:51 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  09-04-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BANANENREPUBLIEK NEDERLAND
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Hoewel we hier geen bananen kweken zijn we toch een bananenrepubliek geworden. Dit bleek uit de gang van zake rondom het referendum over het Europese associatieverdrag met Oekraïne. De handelswijze van de politieke elite was ronduit stuitend! Van alles werd eruit de kast gehaald om dit referendum te doen mislukken door de opkomst beneden de 30 procent te laten zijn. Het aantal stemlokalen werd drastisch verminderd, propaganda voor het ja kamp werd door de gemeenten met de stempassen meegestuurd. Onduidelijke stembiljetten werden gemaakt met als doel om stemmen ongeldig te doen maken. Oldenzaal spande de kroon door maar 5 van de 17 stemlokalen open te stellen. Hierdoor ontstonden er lange rijen bij de overige stembureaus met wachttijden van een half uur of langer tot gevolg. Derde wereldtoestanden in een ontwikkeld land! De burgemeester van Oldenzaal, Theo Schouten, een misselijke ongekozen regent van PvdA huize die hier verantwoordelijk voor is, dient per direct op te stappen. Wegwezen met deze klootzak! Ondanks deze maffiapraktijken werd de opkomstdrempel  gehaald en stemde 61 procent tegen het verdrag. Een grote overwinning voor de democratie. Zuur waren de druiven voor de politieke elite die een duidelijk nee kregen van de kiezers. Fossielen van weleer lieten negatief van zich horen. Hans Wiegel riep Rutte hooghartig op de uitkomst naast zich neer te leggen. Wiegel eens gezeten achter een malse biefstuk en een goed glas wijn riep tegen de arbeiders; voor jullie is een bal gehakt goed genoeg. Partijgenoot Frits Bolkestein riep dat hij fel tegen het referendum was want alleen de gekozen volksvertegenwoordigers dienen besluiten te nemen. Laurens Jan Brinkhorst welke riep bij het vorige referendum over de Europese grondwet dat het licht uit zou gaan als we nee zouden stemmen, noemde nu het referendum een feest voor raddraaiers. De pa van nep prinses Laurentien die zich verbeeld dat ze koningin is. Miss Piggy heeft nog meer allure. De voorman van de mannenbroeders, Kees van der Staaij, blaatte dat de mening van de mensen die niet gestemd hebben ook mee moet wegen. Dit is inherent aan het feit dat wij geen opkomstplicht hebben. Bovendien wie niet gaat stemmen heeft ook geen recht van spreken.Kortom het volk heeft zich uitgesproken tegen de politieke elite welke vooral bezig is met hun eigen belang. Ook deed werkgeversvoorman Hans de Boer nog een duit in het zakje. Een losse flodder! Deze smerige braakbal maakte reeds eerder werklozen die zich de pleuris solliciteren maar door zijn achterban van de arbeidsmarkt worden geweerd uit voor labbekakken. Nu roept hij dat de uitslag een zwarte dag is voor ons land dat ons banen gaat kosten. Wat een demagoog! Stop de EU!         

  09-04-2016 om 18:29 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  03-04-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE FUHRER VAN BRABANT
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De provincie Brabant heeft een führer in de persoon van de Commissaris van de Koning Wim van den Donk (CDA). Deze despoot heeft bevolen dat de gemeentes in het Brabantse land verplicht ruim 7000 gelukzoekers, profiteurs, uitvreters zich noemende vluchtelingen op te vangen en te huisvesten. Hoe je ze ook noemt een verrijking voor ons land zijn ze zeker niet, eerder een veel geld kostende bedreiging. De gemeentes mogen nog wel zelf onderling bepalen hoe ze het aantal kansparels verdelen. De burgemeesters van de gemeentes protesteren hier niet tegen en buigen het hoofd voor dit bevel van de dictator. De burgers zijn weer de klos want zij worden in hun buurten opgezadeld met de opvang van ongewenste vreemdelingen. Dit zal de nodige spanningen opleveren bij burgers die hier niet van gediend zijn en zich hiertegen zullen verzetten. Terecht overigens want bevelen van dictators dienen te worden betwist als zijnde ondemocratisch. Een geluk is dat ervoor het verzet varkens genoeg zijn in Brabant, dus genoeg kadavers om op te hangen en varkenskoppen om te strooien.  

  03-04-2016 om 22:02 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  31-03-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FRANKFURTER DIEVEN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De EU heeft een nieuw monster geschapen genaamd de Europese Centrale Bank (ECB). Een bank waar de dienst uitgemaakt wordt door de zuidelijke landen onder aanvoering van een Italiaanse maffioos Mario Draghi. Deze pizzavreter is bezig de inflatie aan te jagen door massaal staatsobligaties op te kopen, de geldpers aan te zetten en de rente naar 0 procent te verlagen. Doel hiervan is dat de zuidelijke landen weer heel goedkoop geld kunnen lenen en hun corrupte economieën niet hoeven te hervormen. De noordelijke landen kunnen voor de kosten van dit alles opdraaien. De noordelijke landen die als een pinautomaat worden gezien door de zuidelijke landen waar je naar hartenlust gratis geld kunt pinnen. Dit gaat honderden miljarden kosten die in schimmige economieën verdwijnen geïnfiltreerd door de maffia. In ons land gaan wij hier de wrange vruchten van plukken daar we nagenoeg geen rente meer ontvangen op ons spaargeld en de pensioenfondsen welke ons uitgestelde loon beheren hun dekkingsgraad zien dalen. Resultaat is dat volgend jaar onze pensioenen gekort zullen worden door toedoen van de dieven in Frankfurt. En wat doen de regenten hieraan? Niets! Jeroen Dijsselbloem doet hier als een echte sociaaldemocraat niets aan anders dan lekker wegkijken en roepen dat de ECB binnen zijn mandaat blijft. Een mandaat waar hij en zijn EU bende verantwoordelijk voor zijn. Gepensioneerden in ons land zijn financieel de dupe van Draghi en zijn maffiabende. Gepensioneerden die een makkelijk slachtoffer zijn voor de regenten daar zij geen macht hebben zich hiertegen te verzetten. Ook in de Tweede Kamer blijft het angstvallig stil over deze kwestie. Duidelijk is dat de belangen van het volk niet tellen maar alleen die van de multinationals.    

  31-03-2016 om 21:24 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  >> Reageer (10)
  28-03-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FAILLIET MULTI CULTURELE MAATSCHAPPIJ
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Ondanks het feit dat het allang duidelijk is dat de multi culturele maatschappij volledig mislukt is blijft de linkse kerk het tegendeel beweren. Dit met een stelligheid die ernstig doet twijfelen aan hun verstandelijk vermogen. Men blijft geloven in de maakbaarheid van de maatschappij waarin de moslims zullen integreren. Dit door ze ruimschoots te knuffelen en te pamperen, met ze te blijven praten en thee te drinken. Moslims zullen nooit integreren omdat hun geloof dit niet toestaat alsmede de leiders van de landen van herkomst die hun onderdanen in een ijzeren greep houden. Met name Marokko en Turkije hebben een lange arm in ons land. Een burgemeester van de tweede stad van ons land, een Kamervoorzitter en twee Kamerleden die een eigen AK fractie vormen. Moslims zullen nooit integreren omdat ze onze seculiere samenleving met al zijn vrijheden verafschuwen en zij de sharia boven onze wetten stellen. De vraag is als ze onze maatschappij zo haten hier toch blijven. Simpel omdat ze willen profiteren van onze sociale verworvenheden zonder hier zelf een bijdrage aan te leveren. Dat vindt men normaal door een soera uit de koran welke moslims het recht geven een belasting te heffen, de Djizja, aan niet moslims waarmee zij leven in een land. Aan niet moslims waarboven zij zich verheven achten. Ze zullen niet integreren en net zolang blijven profiteren totdat ze qua aantal de macht over kunnen nemen om vervolgens ons land leeg te zuigen middel de Djizja. De islamitische dictatuur en sharia is dan een feit. Dus een groei van het aantal moslims is een groot gevaar voor het voortbestaan van onze vrije westerse maatschappij ook al beweerd de linkse kerk van niet!   

  28-03-2016 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  26-03-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MOSLIM TERREUR IN BRUSSEL
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Weer zijn we opgeschrikt door twee bloedige bomaanslagen in Brussel gepleegd door moslim tuig. Aanslagen die nogmaals duidelijk maken dat wij in het westen in oorlog zijn met moslims die ons willen onderwerpen aan hun achterlijke barbaarse levenswijze, die van woestijnrovers voor wie een mensenleven buiten hun eigen clan niets waard is. De moslim populatie die ook in ons land steeds groter wordt en een groot gevaar vormt voor ons land. Van onze leiders hoeven wij niets te verwachten op het gebied van veiligheid daar ze de grenzen wagenwijd openhouden voor de toestroom van tienduizenden moslims en hen die hier al reeds zijn knuffelen en pamperen. Zij staan wel weer vooraan met de EU leiders om hun medeleven met de slachtoffers uit te spreken maar creëren wel een situatie die tot een burgeroorlog gaat leiden tussen de autochtone Europese burgers en de moslims die onze normen en waarden alsmede onze vrijheden willen afnemen. Ongewenste moslim immigranten die ons een barbaarse islamitische dictatuur willen opleggen. Regenten die na de aanslagen in Parijs en Brussel het nog steeds verreken om de grenzen te sluiten en teruggekeerde Syrië gangers welke potentiële tijdbommen zijn op te sluiten. Maar nee men geeft ze een aai over hun bol, een huis en een baan. Koning Onbenul bezocht meteen sharia enclaves in Den Hagistan om de booslims aldaar te paaien. Werkelijk te zot voor woorden! Ook sluit men bewust de ogen voor de haat tegen het westen waarmee moslimkinderen zijn vergiftigd. Een haat die ze reeds uiten op de lagere school waar de docenten er geen raad mee weten en niet worden ondersteund door de schoolleiding en de politiek. Duivels moslimgebroed zat te lachen en te klappen in hun klassen toen het nieuws van de aanslagen in Brussel bekent werden onder het motto hoe meer slachtoffers hoe beter. Dit is geen incident meer maar regel daar ook tijden de aanslagen in New York op 11 september moslim tuig luidkeels stond te juichen. Dit geeft aan dat dit een diep gewortelde trend is in ons land. Minister Asscher bedekt dit alles met de mantel der liefde, slechts baldadigheid van pubers noemt hij het. We moeten met ze gaan praten onder het genot van een kop thee vind hij. Belachelijk, ze dienen tezamen met hun familie het land uitgeschopt te worden. Opzouten! PvdA burgemeester Paul Depla van Breda (foto) gaat nog een stap verder. Een leraar die zich in een tweet afvroeg of je deze kinderen nog wel les kon geven kreeg op gezag van Depla drie dappere dienders aan de deur met het dwingende verzoek zulke teksten niet meer te tweeten. Pure intimidatie en beknotting van de vrijheid van meningsuiting. Deze kettingsleper dient daarom per direct uit zijn functie ontheven te worden zonder wachtgeld te krijgen.    

  26-03-2016 om 18:58 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.POLITIEK PROCES
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  In ons land is wederom een politiek proces begonnen tegen Geert Wilders met als doel hem het zwijgen op te leggen. In de Tweede Kamer is men niet bij machte om hun strijdt tegen Wilders te winnen en probeert men het via de rechter. De politiek en hun dienaren op het Openbaar Ministerie ontkennen in alle toonaarden dat het het een politiek proces is maar de burger weet wel beter en laat zich geen zand in de ogen strooien. Het gaat hierbij om vervolging over zijn minder Marokkanen uitlating. De PvdA leden Oudkerk, Spekman en Samsom hebben ook boute uitspraken gedaan over Marokkanen maar zijn hiervoor niet vervolgt. Sterker nog de aangiften tegen hen zijn door het OM terzijde geschoven. Dit is meten met twee maten dat kenmerkend is voor een politiek proces. Ook politiek is dat burgemeesters als prins carnaval met zijn gevolg van raadsleden voorop liepen in een meute die vergezeld van een muziekkorps aangifte gingen doen middels voorgedrukte aangifte formulieren. Dit geldt ook voor (gedeputeerde) Statenleden uit het land die in groepen aangifte deden en PvdA raadsleden die als tolk fungeerden en mee hielpen aangifte te doen. In Delft was er samenwerking tussen VVD burgemeester Bas Verkerk die voorgedrukte aangifte formulieren en een aantal agenten had geregeld voor het politiebureau en PvdA raadslid Abdel Maanaou die zijn achterban uit de moskee had opgetrommeld. Maanaou die bewust analfabeten aangifte liet doen. Deze rifrat heeft aangiftes geronseld wat strafbaar is. Van de onderzochte aangiftes is gebleken dat de meeste vals zijn daar de ondertekenaars analfabeet zijn en niet wisten wat ze hebben ondertekend. Ook hebben moskeeën (haathutten) een dubieuze rol gespeeld door de aan hen verstrekte voorgedrukte aangifte formulieren te laten ondertekenen door hun gelovigen ook als ze analfabeet zijn. Als dit alles niet politiek is wat is het dan wel? Het stinkt gewoon naar politiek gezwendel. Dus vrijspraak voor Geert Wilders!! 

  26-03-2016 om 17:04 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  19-03-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ROKJES GATE IN 020 GAZA
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  In Amsterdam west, beter bekend als 020 Gaza, is er sprake van een heuse rokjes gate. Een stadsdeel dat wordt overheerst door moslims en waar de gevels van de huizen worden ontsierd door TV schotels voor ontvangst van haat uit het oosten tegen onze maatschappij. Wel leven in- en profiteren van onze maatschappij maar weigeren hierin te integreren. In 020 Gaza heeft een manager bij de afdeling burgerzaken baliemedewerkers verboden om nog langer met rokjes en jurkjes boven de knie te verschijnen. Dit geldt ook voor knielaarzen. Dames die zich hier niet aan houden worden naar huis gestuurd aldus een mail aan hen. Een mail afkomstig van een trol die zelf of te afzichtelijk is om überhaupt rokken te dragen of een door de islam vergiftigde moslima. Dit zorgde voor veel ophef daar de vrijheid van de baliemedewerksters in het geding is onder druk van de islam. Eerst was het dat de manager klachten heeft gehad, zekers van booslims van de sharia politie, en na alle ophef betrof het maar één medewerkster. Ja, ja je moet ze maar proeven zij de koopman. Een ding moge duidelijk zijn, namelijk dat deze manager op staande voet ontslagen dient te worden. Wat om te lachen was, was het optreden van de voorlichter der gemeente prachtig in beeld gebracht door PowNed. Deze voorlieger wist geen enkel zinnig woord uit te brengen. Duidelijk is wel geworden dat de actiegroep Dolle Mina nieuw leven ingeblazen dient te worden daar we in een periode aangeland zijn van Victoriaanse vertrutting door toedoen van religie. Wat mij tegenstaat is kopvodden draagsters achter een balie. Kopvodden welke wel getolereerd worden achter een balie maar korte rokjes niet. Belachelijk !!     

  19-03-2016 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  12-03-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KAMER BUIGT VOOR BARBAREN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De Tweede Kamer buigt weer eens voor de uitwassen van de islam welke schering en inslag zijn in de AZC's in ons land. Dit alleen om de booslims te pleasen en te pamperen. Booslims die vrouwen, christenen en homo's terroriseren. In plaats van het tuig dat zich hieraan bezondigd het land uit te flikkeren worden de slachtoffers apart opgevangen. Een volkomen verkeerd signaal waarin de barbaren bevestigd worden dat hun achterlijke daden in ons land gedoogd worden hoewel deze volgens onze wetten strafbaar zijn. Dit alles mogelijk gemaakt door de linkse kerk onder aanvoering van de kerkrat Pechtold. Daarnaast worden de oorlogsmisdadigers onder de asieleisers niet het land uit uitgeknikkerd maar mogen hier vrij rond blijven lopen. Terugsturen zou niet mogen volgens internationale verdragen. Schijt aan die verdragen! Eruit met dat tuig! Wij bepalen wie wel of niet in ons land mogen verblijven. Zijn kompaan Samsom maakte het nog veel bonter door voor te stellen om een maand lang 400 uitvreters per dag met een luchtbrug vanuit Turkije naar Europa te vliegen waarvan ons land ook een deel zou moeten opvangen. Hoe gestoord kun je zijn? Deze mafkees verdient TBS met dwangverpleging daar hij een gevaar vormt voor ons land. Dit geldt trouwens ook voor de regenten welke bezig zijn ons land de afgrond in te storten. En het blijft maar verder gaan daar ervoor het komende referendum de bemensing op de stembureaus in Amsterdam vrouwen beschikbaar dienen te zijn om kopvodden dragende vrouwen te controleren of zij wel zijn voor wie zij zich uitgeven. Dit om het stemmen volgens de sharia wetgeving mogelijk te maken. Volkomen krankjorum! Dit alles voor lieden die meerdere malen per dag hun gore toges naar het westen toekeren als minachting voor hen die de ruif vullen waar zij gelijk varkens uit vreten. Daarom weg met de islam uit ons land!    

  12-03-2016 om 20:12 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BAAS IN EIGEN BUIK
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Dit was een gevleugelde kreet van de actiegroep Dolle Mina in de jaren 70 welke streed voor de rechten van vrouwen. Vrouwen die ook zelf wilde beslissen over zwangerschap en abortus. Daaruit is een abortuswet ontstaan die nu weer onder vuur ligt door toedoen van de christelijke partijen welk terug willen naar de jaren 50 van de vorige eeuw. De tijd van illegale abortussen middels breinaalden met alle risico's voor de gezondheid. De tijd ook dat als erin een huwelijk geen of te weinig kinderen werden geboren de geestelijke op huisbezoek kwam om zelf een kindje te maken uit naam van de Heer. Dit kwam te berde bij hun ophef over de NIPT test welke het AMC en de VU willen aanbieden aan toekomstige ouders. De NIPT test is een test op ernstige erfelijke ziektes. Heel christelijk Nederland reageerde als door een wesp gestoken. Dit onderzoek zou minder kinderen en meer abortussen opleveren. Er zouden minder of geen kinderen met het Downsyndroom geboren meer worden. Deze kinderen hebben volgens de reli-fascisten van Biblebelt ook het recht om geboren te worden. De vraag is echter gerechtvaardigd welk weldenkend mens een mongooltje op de wereld wil zetten waar het geen schijn van kans heeft een enigszins normaal leven te leiden en ook maar iets van een toekomstperspectief heeft anders dan afhankelijk te zijn van anderen. Voorts wensen zij de periode waarin abortus mag plaatsvinden te verkorten. Ook dient de verstrekking van de abortuspil te worden verboden. Vrouwen dienen in hun ogen huissloof te zijn, de man seksueel te dienen en kinderen te baren waarbij hun enig recht het aanrecht is. Dit allemaal vanuit de onderbuik van bekrompen geesten uit naam van een verzonnen opperwezen dat zij plegen te aanbidden. Pure reli-terreur! Dus stop het reli-fascisme!     

  12-03-2016 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  28-02-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE FEBRUARISTAKING
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Op 25 februari is de staking van 1941 herdacht op het Jonas Daniël Meijerplein bij het monument van De Dokwerker. De staking was een woedende reactie van de Amsterdamse bevolking op het oppakken van 427 Joodse mannen door de moffen welke vervolgens werden getransporteerd naar het concentratiekamp Mauthausen. Deze staking was het enige massale openlijke protest tegen de Jodenvervolging in bezet Europa. De moffen braken na twee dagen de staking met grof geweld waarbij negen stakers de dood vonden. Ondanks dat dit reeds de 75ste  herdenking is, is het herdenken van de Jodenvervolging nog steeds hard nodig daar het antisemitisme, de Jodenhaat weer gestaag toeneemt in ons land. Exponenten hiervan zijn de overval in hun eigen woning van een bejaard Joods echtpaar waarbij beide zwaar zijn mishandeld waardoor de man blind is geworden en de vrouw in een rolstoel is beland. Een echtpaar dat de hel van Auschwitz heeft overleefd. Dit door een stel Marokkaanse rifratten onder het uitroepen van antisemitische bedreigingen. Een ander geval betreft het intrappen van de voordeur bij een Joods gezin onder het gekrijs van aufmachen, aufmachen om het gezin vervolgen te bedreigen. Ook dit werd gedaan door een stel Marokkaanse kansparels. Het ergste is de aanwezigheid van de elite die vooraan staat bij de herdenking en naar hun schoenen staan te staren en het antisemitisme gedogen door hiervoor weg te kijken. Vele bevorderen zelfs de groei van het antisemitisme door de import van nomaden en woestijnrovers uit het middenoosten en Afrika. Lieden die de Jodenhaat met de paplepel is ingegoten en ook hier uiting aan deze haat zullen geven aangespoord vanuit de hier aanwezigen haathutten. Laat duidelijk zijn; onze vrijheid stopt waar de islam begint! Een volk dat voor de koran zwicht zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht!   

  28-02-2016 om 22:01 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE BRITTEN BUIGEN WEDEROM
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Gezeten in de auto hoorde ik een berichtje op radio 1 waar ik niet vrolijk van werd. De Britten buigen wederom voor de islam. Een onderwijsinstelling heeft een eeuwenoud sprookje in de ban gedaan om de moslims te behagen. Een sprookje dat ik nog ken uit mijn kinderjaren over de drie biggetjes en de boze wolf. Knir, Knar en Knor worden niet opgevreten door de boze wolf maar geofferd aan de multi culti waanzin waarin de booslims centraal staan. Zo worden christenen steeds verder onderworpen aan de duivelse islam. Dit ondanks dat varkens veel humaner dan de volgelingen van de profeet.

  28-02-2016 om 21:20 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  21-02-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JE SUIS VARKENSMUTS
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het verzet tegen het openen van een AZC is op tal van plaatsen een succes geworden. Onlangs besloot ook de gemeente Heesch af te zien van de opvang van asieleisers. Het verzet dat helaas met geweld gepaard moet gaan daar de bestuurders niet naar hun burgers wensen te luisteren. Wie niet horen wil moet maar voelen! In Heesch hebben de dode varkens op de plek van de gewenste opvang hun werk gedaan. Het varken is daarmee het symbool geworden van het verzet tegen een AZC en de islamisering van ons land. Een symbool wat de hermandad niet zint want tijdens een demonstratie van Pegida in Ede werd hun voorman opgepakt wegens het dragen van een muts in de vorm van een varkenskop. De dappere dienders aldaar zijn volkomen van de leg want na een uur was hij al weer vrij daar hij niets strafbaars had gedaan. Het pamperen van moslims neemt gevaarlijke vormen aan. Gevaarlijk voor ons eigen volk! Daarom verzetten boze burgers zich tegen het beleid van premier Rutte die de grenzen weigert te sluiten en vertrouwd op een schimmige deal van de EU Turkije om de vluchtelingenstroom te stoppen. Rutte speelt liever de paljas tijdens een diner met het journaille. Erdogan op zijn beurt chanteert de EU door te dreigen de grens weer volledig open te zetten in een poging de EU nog meer geld af te persen. Erdogan die bezig is met een poging te komen tot een nieuwe Turkse genocide ditmaal op de Koerden zowel binnen als buiten zijn landsgrenzen. Alleen de Koerden zijn geen Armeniërs en strijden dapper terug. Al met al blijft het woestijn rapaille ons land maar binnenstromen en zorgen voor problemen. Mensen die zich hiertegen verzetten worden steevast weggezet door het establishment, de asielmaffia en overige gutmenschen voor fascisten en neo nazi's. Ook de aanhouding van een moslima voor ondervraging was weer aanleiding voor het hakbar volk om zich gediscrimineerd te voelen. Haar advocaat, ook weer zo'n moslim mattie, schreeuwde moord en brand en eiste op hoge toon opheldering en een onderzoek door de ombudsman. In de sharia wijk te Den Hagistan sneuvelden de nodige ruiten omdat een aantal kansparels meende te moeten rellen als antwoord op de aanhouding. Woestijnrovers en hun nazaten mag niets in de weg gelegd worden terwijl ons eigen volk vogelvrij verklaard is door de muzelmannen van de profeet.     

  21-02-2016 om 21:31 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  13-02-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PVDA MAAKT KLIMAAT RIJP VOOR MOORD
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het klimaat voor een politieke moord wordt rijp gemaakt door PvdA voorzitter Hans Spekman. Een moord gelijk aan die op Pim Fortuyn door Volkert van der Graaf. De weg voorbereiders voor de moord op Fortuyn waren Ad Melkert (PvdA), Marcel van Dam (PvdA) en Thom de Graaff (D'66) waarbij de laatste zijn rechtvaardiging ontleende aan het dagboek van Anne Frank waar hij driftig mee liep te zwaaien. Melkert vluchtte na de moord naar Amerika waar hij een mooi baantje kreeg middels de partijtop als dank voor bewezen diensten en het moeten beëindigen van zijn politieke loopbaan. De Graaff vertrok met stille trom via de achterdeur uit de Kamer nadat hij eerst het dagboek van Anne Frank naar de bibliotheek had teruggebracht. Het startschot voor de jacht op Geert Wilders werd door Spekman gelost in de fatsoensrakkers krant NRC. Spekman, een clochard wandelend in gore coltrui, die Wilders van het podium wil doen verdwijnen. Een kogel van links? Alsof dit nog niet genoeg stof deed opwaaien kwam vervolgens de partijvoorzitter van de PvdA in Katwijk Willem den Hertog met een walgelijke tweet dat hij Geert Wilders de dood door een hartaanval toewenst of door een kogel welke groot genoeg is om de tekst in te graveren als dank van het volk. Dit is werkelijk stuitend en geeft precies aan uit wat voor lieden de PvdA bestaat. Pure politieke maffia! Maffia die drukdoende is ons land te islamiseren in de veronderstelling hier zelf beter van te worden. Ons land naar de afgrond helpen en Wilders verwijten dat hij een gevaar voor ons land is. Je moet het maar durven! Rest nog de vraag of Den Hertog nog de plaatselijke koddebeiers aan de deur heeft gehad om hem te wijzen op zijn onwenselijke twitter gedrag.   

  13-02-2016 om 19:41 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  06-02-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DEMONSTRATIE VERSTOORD
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  In Amsterdam is er een demonstratie van Pegida verstoord door zogenaamde antifascisten van de AFA. AFA een linkse radicale bende beroeps actievoerders die klaarstaan om mensen te belagen die een mening uiten die hun niet welgevallig is. Ze laten zich veelal gebruiken door linkse partijen om de openbare orde te verstoren en zo demonstraties van andersdenkenden de mond te snoeren. Zij zijn de knokploegen van de PvdA, SP en GL die geen uitingen in de publieke ruimte dulden tegen de multi culti maatschappij. De AFA vormt de hedendaagse SA welke leven van een uitkering huizend in kraakpanden. De politiek is al zover gezonken dat met schaamteloos gebruik van knokploegen om de burgers te doen zwijgen. De burgemeester van Den Hagistan, de VVD'er Jozias van Aartsen, maakt gebruik van knokploegen van de profeet vanuit salafistische haathutten om de orde te handhaven in de sharia enclaves. De burgemeesters van Amsterdam, de PvdA'er Eberhard van der Laan, en die van Utrecht, de VVD'er Jan van Zanen, maken gebruik van knokploegen van de AFA. In Amsterdam liep de demonstratie van Pegida uit de hand mogelijk gemaakt door de burgemeester welke de fascisten van de AFA vlak bij de demonstratie van Pegida liet demonstreren en er weinig moeite voor deed om te voorkomen dat het AFA schorem deze aanvielen. Vervolgens moesten de demonstranten van Pegida vertrekken en kon het AFA tuig z'n overwinning vieren want de Pegida demonstratie was verstoord en voortijdig beëindigd. Dit is de democratie anno 2016.          

  06-02-2016 om 22:40 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NOTOIRE ZUIPSCHUIT
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Een notoire zuipschuit en drankorgel mag je de voorzitter van de Europese Commissie Jean Claude Juncker wel noemen. Juncker de Luxemburgse Hadjememaar van Brussel. Hadjememaar (Cornelis de Gelder) was het beroemdste drankorgel van Amsterdam welke in 1921 als voorman van de Rapaille Partij in de gemeenteraad van Amsterdam werd verkozen. Ook oud PvdA minister Jantje Pronk wist wel raad met een overmaat aan sterke drank. Dus politiek en drankmisbruik gaan hand in hand met elkaar. Juncker orakelde na eerst veel te diep in het glaasje te hebben gekeken dat de massale aanrandingen en verkrachtingen in Duitsland tijdens de jaarwisseling niets van doen hadden met asielzoekers. Asielzoekers die als een tsunami Europa overspoelen wat tot ontwrichting leidt van de landen waar ze als hongerige sprinkhanen neerstrijken. Dit is symptomatisch voor de Europese Commissie waarvan de leiders onder invloed van alcohol ziende blind en horende doof zijn voor de gevolgen van hun wanbeleid. Gevolgen welke desastreus zijn voor de burgers. Burgers waaraan het Europese leiders tuig in Brussel en Straatsburg in woord en gebaar volledig schijt heeft. Als hun haan maar koning kan kraaien, hun zakken kunnen vullen, zich kunnen bezatten en kunnen hoeren en snoeren op kosten van de Europese belastingbetalers.     

  06-02-2016 om 21:56 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  30-01-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KERELTJE PECHTOLD
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Alexander Pechtold is een smerige landverrader met een hete aardappel in zijn strot. Een aardappel die ik met het allergrootste genoegen wil pureren. Pechtold de führer van de meute plucheklevers die uit zijn op de scalp van Geert Wilders. Pechtold de katalysator van het cordon sanitair tegen de PVV. Pechtold een ex veilingmeester die met zijn vazallen in de Kamer de voedingsbodem vormt voor het succes van Wilders. Zij zijn het die Wilders groot maken door de mening alsmede de woede van het volk stelselmatig te negeren. Woede over de uitverkoop van ons land aan de EU. Woede omdat ons geld wordt weggegeven aan de Grieken, Afrikanen en de corrupte ondemocratische EU. Woede over het feit dat de armen mogen opdraaien voor de bezuinigingen maar als het weer beter gaat de rijken hun zakken mogen vullen. Woede over dat ouderen slechts als een kostenpost worden gezien. Woede om de zorg die onbetaalbaar wordt door de steeds hogere premies en verhoging van het eigen risico. Woede om het massa ontslag van thuiszorgmedewerkers waardoor ouderen en andere hulpbehoevenden veel minder hulp krijgen. Woede omdat de eigen bevolking achtergesteld wordt bij de ongewenste nieuwkomers. Woede om vele jaren op een wachtlijst te moeten staan voor een sociale huurwoning terwijl dit voor nieuwkomers binnen een jaar geregeld is. Woningen die voor hen volledig worden ingericht. Woede om de voorrang van hen bij het aanvragen en verkrijgen van toeslagen en een uitkering wat door het COA wordt geregeld. Onze landgenoten moeten het maar zelf uitzoeken. Woede om maar aan te moeten horen van de regenten dat we de nieuwkomers op moeten vangen of we dit nu willen of niet, ongeacht hun aantal. Hun wil is wet! Door dit alles wordt door Wilders steeds groter en door niets anders!    

  30-01-2016 om 17:55 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  24-01-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE STAAT GEBRUIKT STASI METHODEN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  In ons land gaat het steeds verder bergafwaarts met onze democratie. De doofpotten zijn voller dan ooit en er worden nu ook Stasi methoden toegepast tegen mensen die gebruik maken van hun vrijheid van meningsuiting via de sociale media. De lokale regenten zetten hun koddebeiers in tegen mensen die iets publiceren wat hen niet welgevallig is. Vooral degene die oproepen tot verzet tegen de komst van een AZC in hun gemeente kunnen steevast rekenen op een huisbezoek van een stel koddebeiers. Deze bezoeken zijn intimiderend met als doel ze te doen afzien van verdere publicaties. Pure intimidatie door lieden die geen tijd hebben voor aangiftes door de burgers maar wel voor deze bezoeken om hun regenten te pleasen. Het begon allemaal in Enschede bij tegenstanders van een AZC waarna Almere, Purmerend, Geldermalsen, Steenbergen, Kaatsheuvel, Dordrecht en Sliedrecht volgden. Het einde hiervan is nog niet in zicht daar er nog vele regenten hun gemeenschap op willen zadelen met een kampement (AZC) voor parasiterende woestijnrovers. Uitvreters terend op onze belastingpoet. Hitsige testosteron bommen welke tevens een groot gevaar vormen voor onze vrouwen en dochters. Bevreesd voor de door henzelf veroorzaakte volkswoede welke ook gepaard gaat met geweld schreeuwt het politiek correcte establishment moord en brand over de bedreigingen die zijn aan de lijfe ondervinden. Net goed zou ik zeggen, dan ondervinden ze ook eens wat het is om bedreigd te worden. Er is namelijk een parlementariër welke zij verguizen die al ruim een decennia bewaakt moet worden door mondiale dreigementen van de haatbaarden van het hakbar volk. Zij kunnen tenminste nog in hun eigen bed slapen iets wat Geert Wilders niet gegund is.     

  24-01-2016 om 17:11 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (2)
  16-01-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HET NEP PARLEMENT KIEST VOORZITTER
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het nep parlement heeft zijn voorzitter gekozen en dit geheel in lijn van deze sociëteit der volksverlakkers is dit een nep voorzitter geworden of beter gezegd een nep Nederlander. Die eer viel te beurt aan de PvdA knuffel allochtoon Khadija Arib, een Marokkaanse brabbelaarster welke mede dienaar is van de koning van Marokko. Waar haar loyaliteit ligt laat zich raden, en dat is niet bij Nederland! Op zich is het al een grote schande dat iemand met een dubbel paspoort een dergelijke functie mag vervullen. Dit geldt overigens ook voor de overige Kamerleden en andere bestuursorganen. De PvdA is hofleverancier van volksverlakkers met een dubbel paspoort. De verkiezing van deze brabbelende dubbele paspoort trol is het toppunt van zelfgenoegzaamheid voor het regententuig. Het Nederlandse paspoort geldt voor hen als als een voordelige (AH)bonuskaart waarmee men naar hartenlust kan shoppen in onze verworvenheden. Als het erop aankomt voelen ze niet verbonden met ons land maar met het land van herkomst. De meest geschikte kandidaat, Martin Bosma, werd niet gekozen door het cordon sanitair wat er wordt gevormd tegen de PVV. De verkiezingsprocedure was een farce in vier ronden terwijl het ook in twee ronden kon. Zo kon het een zeer langdurige gebeurtenis worden vol schorsingen en een hoop slap geouwehoer. De verkiezing van Arib belooft wat voor de toekomst als zijn het aan de stok krijgt met Wilders. Dat worden mooie spectaculaire momenten met een drankje en zoutjes bij de TV.   

  16-01-2016 om 21:20 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE DOOFPOT
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De doofpot wordt het symbool van de politiek zowel landelijk als plaatselijk. Dit ondanks het feit dat er niet meer gerookt mag worden in de vergaderruimtes. Ze hebben nu een andere bestemming dan voor het legen van asbakken. Zaken waarvan het volk niets mag weten worden hierin gekieperd. Zaken zoals criminaliteit gepleegd door migranten, nieuwkomers en die hier al langer zijn. De topic, het aanranden en verkrachten van vrouwen door de muzelmannen van de profeet dient vooral uit de media te blijven en te verdwijnen in de doofpot. In Almere speelt zo'n geval waar de politie ingegeven door hogerhand vrouwen ontmoedigd om aangifte te doen van aanranding door een stel asielzoekers. Het zal je vrouw of dochter maar wezen die is aangerand of erger nog verkracht is door een allochtone testosteron bom! Voorts gaan de lokale overheden door met het schofferen van hun inwoners. De gemeente Utrecht is hard op weg het tweede sharia bolwerk van ons land te worden na Den Hagistan daar men nog een AZC wil vestigen voor 500 migranten in de wijk Overvecht. Dit tegen de wil van de bewoners. Resultaat een hoop heisa. Ook in het Brabantse Heesh willen de regenten de burgers een AZC met 1200 gelukzoekers voor een periode van tien jaar door de strot duwen. Men heeft op de plek waar het AZC moet komen dode biggen achtergelaten en vervolgens een lading zand thuis bij de burgemeester op zijn inrit gestort. Humor! Ook hier is de strijd nog niet gestreden. De hooivorken staan klaar.     

  16-01-2016 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  10-01-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WOESTIJNROVERS
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Tijdens de jaarwisseling is gebeurd waar we al bang voor waren, massale seksuele aanrandingen en berovingen door asielzoekers uit Syrië en Noord Afrika. In Duitsland werden vrouwen verkracht, betast en beroofd in orgie van middeleeuws moslim geweld. In Keulen alleen al zijn er honderden vrouwen aangerand door zo'n duizend asiel eisende woestijnrovers bij het Centraal Station. Deze vrouwen hebben overigens massaal aangifte gedaan. Ook in andere Duitse steden zijn veel vrouwen aangerand, verkracht en berooft. Het is werkelijk schandalig dat westerse vrouwen tot wild zijn verklaard waarop gejaagd mag worden door moslims uit naam van de profeet. De politietop heeft in opdracht van de politiek correcte politici gepoogd deze zaak in de doofpot te stoppen. Dit is gelukkig niet gelukt en komt de waarheid naar buiten. Dit geweld blijft niet alleen in Duitsland maar ook in Zwitserland. De Finse politie heeft massaal geweld tegen vrouwen weten te voorkomen. Het aanranden en verkrachten van vrouwen door de muzelmannen van de profeet is niet van vandaag of gisteren. In Scandinavië is het een ware plaag vergelijkbaar met de pest en de cholera. Zweden is het land met de meeste verkrachtingen door moslim ratten gevolgd door Denemarken. Moslim ratten welke nog er zijn dan wilde beesten want die bespringen de wijfjes alleen in de bronstijd. Dit beloofd ook nog wat voor komende carnaval in Keulen waar een herhaling te verwachten is. Het is raadzaam dat de Duitse vrouwen gezamenlijk een vuist, of beter nog panzerfaust, tegen deze woestijnrovers maken welke een bedreiging vormen voor onze westerse samenleving en de vrouwen in het bijzonder. De treurigste reactie was die van de Keulse burgemeester Henriëtte Reker die vrouwen aanraden bronstige mannen op een armlengte afstand te houden. Blijkbaar heeft zij toen ze eerder werd lek geprikt door een hater van asielzoekers geen bloed maar haar verstand verloren. Wat een trol! Ook ons land krijgt hiermee te maken want onze vrouwen en dochters zijn ook reeds vogelvrij verklaard vanuit de haathutten in den lande. En Rutte, die lacht ons toe en roept gaat u maar rustig slapen.   

  10-01-2016 om 20:39 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (2)
  06-01-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KROKODILLEN TRANEN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Ditmaal worden deze geplengd door burgemeester Eberhard van der Laan over de aanslag op een joods gezin in de Rivierenbuurt in Amsterdam. Deze buurt heeft te maken met de gevolgen van een tumor welke steeds verder uitzaait. Een tumor met de naam Marokkaans tuig dat de buurt onveilig maakt. Tuig dat niet terug deinst voor brandstichting bij het politiebureau en het stadsdeelkantoor om zo hun eis kracht bij te zetten om in een een buurthuis de dienst uit te kunnen maken. Een buurt waar Anne Frank woonde alvorens ze moest onderduiken in het Achterhuis. Een buurt waar nog vrij veel orthodoxe joden wonen die herkenbaar zijn aan hun kleding. Mensen waar niemand last van heeft dit in tegenstelling tot het Marokkaanse tuig dat de buurt onveilig maakt. Met de jaarwisseling was het weer raak en werd een joods gezin in hun huis bedreigd nadat hun voordeur was ingetrapt onder het roepen van aufmachen en het slaken van andere antisemitische kreten. De daders konden dit straffeloos doen zonder te worden opgepakt. In plaats van de Rivierenbuurt te zuiveren van het Marokkaanse schorem tetterde Van der Laan in de media dat elke stad en dorp asielzoekers op moet vangen waarbij geld geen rol speelt. Elke gemeenschap moet ongewenst vergiftigd worden door volgelingen van de profeet.  

  06-01-2016 om 21:09 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (2)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ISLAMISERING
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Ook in 2016 zal de islamisering van ons land gestaag doorgaan mogelijk gemaakt door het politiek correcte establishment bestaande uit geraffineerde politici en goedgelovige gutmenschen die tegen beter in blijven geloven in de multi culturele samenleving en ziende blind en horende doof zijn voor de gevaren van de islam. De islam die zij zien als een religie van de vrede terwijl het tegendeel waar is. Gutmenschen die behept zijn met de weg met ons mentaliteit welke ons land naar de afgrond schuift. Als ze henzelf in de afgrond willen storten prima maar ons hele land hierin meesleuren, nee dit moet voorkomen worden. Van de regenten op het Binnenhof zou je mogen verwachten dat ze het gevaar van de islam zien maar, nee! Middels hun kieslijsten komen er steeds meer moslims met dubbele paspoorten in het parlement. Onder hen die nauwe banden hebben met Erdogan en diens AK partij en de koning van Marokko. Ook gaan ze door met ons verder uit te leveren aan de EU welke onze buitengrenzen wagenwijd open laat staan met het gevolg een tsunami aan gelukzoekers die voor ons land een forse ongewenste toename van de islam betekend en voor grote spanningen gaat zorgen. Naast Geert Wilders is het Frits Bolkestein die wederom waarschuwt dat de buitengrenzen gesloten moeten worden daar Europa de toestroom van migranten niet aan kan. De democratie zoals wij die kennen zal ten ondergaan in een duivelse islamitische dictatuur. Landen als Zweden en Denemarken welke gelden als gidslanden voor de linksmenschen in ons land staan op punt van imploderen daar hun hele economische en sociale stelsel op instorten staat daar er veel te veel hand ophouders uit den vreemde binnenkomen. Teveel uitvreters en profiteurs die geen enkele positieve bijdrage aan het land hebben geleverd of zullen leveren. Alleen maar parasiteren! Armoede met als gevolg sociale onrust zal hiervan het gevolg zijn. De inheemse bevolking zal alles wat ze met bloed, zweet en tranen heeft opgebouwd verliezen. De woestijnrovers zullen er het voor het zeggen krijgen. Dit is ook ons voorland maar de regenten sluiten hiervoor bewust de ogen.  

  06-01-2016 om 20:29 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per jaar
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Zij die willen dat wij van het gas af gaan kunnen wat mij betreft zelf aan het gas!
  Foto

  De Grijze Wolven van DENK willen de vrije pers muilkorven zoals in Turkije. Deze ratten moeten zelf gemuilkorfd worden! De islam maakt meer kapot dan je lief is!
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!