Foto
Inhoud blog
 • GEVAARLIJKE GEK
 • DEJA VU
 • VOLKOMEN DOORGESLAGEN
 • SUIKER CRIMINEEL
 • DE GESCHIEDENIS HERHAALD ZICH
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Welkom op mijn blog Fijn is Anders!
  Over mijzelf
  Ik ben Joep Cactus
  Ik ben een man en woon in (Nederland) en mijn beroep is .
  Ik ben geboren op 12/11/1955 en ben nu dus 62 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: Het schrijven van columns / politiek / voetbal.
  Ik ben begonnen met het schrijven van columns vanuit mijn hobby. Mijn grote voorbeeld was Theo van Gogh. De volksverlakkers onder de Haagse kaasstolp, het graaiers kapitalisme en de grachtengordel elite liggen bij mij onder een vergrootglas.
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Fijn is Anders
  De mening van Joep Cactus
  17-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GEVAARLIJKE GEK
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het gevaarlijke actiegroepje De Grauwe Eeuw wordt geleid door de levensgevaarlijke gek Michael van Zeijl. De Grauwe Eeuw is een cocktail van de pest en de cholera. Van Zeijl is een psychopaat die via de sociale media opriep Sinterklaas te vermoorden bij zijn intocht in Dokkum. Een moord waarbij de hersenen en de botsplinters op de hoofden van de kinderen terecht kwam. Daar waar de linkse kerk moord en brand krijste over de blok-kadeactie op de A7 van het anti Zwarte Pieten schorem op weg naar Dokkum bleef het nu uit die hoek verdacht stil over de oproep tot moord op Sinterklaas. Selectieve verontwaar-diging noemt men dit! Dit is de mores binnen de linkse kerk. De Grauwe Eeuw probeert een Beeldenstorm te bewerkstel-ligen tegen standbeelden en straatnamen van bekende Neder-landers welke een belangrijke rol in de geschiedenis van ons land hebben gespeeld. Standbeelden werden door deze terror-isten beklad en ze willen dat straatnamen worden veranderd, dit tot groot genoegen van de linkse kerk. Het is te triest voor woorden en volkomen onbegrijpelijk dat dit tuig nog subsidie krijgt. Van Zeijl was te gast bij het discussie programma De Volle Maan waar hij aan de tand gevoeld werd ik al snel werd bevestigd in het feit dat dit brok ellende een levensgevaarlijke psychopaat is welke voorgoed moet worden opgesloten op in een TBS kliniek. Want naast Sinterklaas heeft hij ook de directeur van Rijkswaterstaat bedreigt als zij de naam van de Coentunnel niet zou veranderen. Toen hij in het nauw gedre-ven werd noemde hij deze bedreigingen maar een grapje. Als je naar zijn ogen keek leek het wel of hij volledig onder de pillen zat. Dit soort lieden dient voorgoed van de straat gehaald te worden. Ook de rol van de raadsleden van Utrecht die met deze terroristen aan tafel gaan zitten om te bespre-ken wat men aan hun grieven kan doen verdiend afkeuring. Verwonderlijk is het nu ook weer niet daar in Utrecht de adepten van Pol Pot aan de macht zijn en de Groene Khmer een waar schrikbewind voert tegen de mobiliteit in de stad middels motorvoertuigen. Terug naar de fiets, de handkar en de bakfiets! Dit in het kader van milieuterreur dat tot beleid is verheven.      

  17-02-2018 om 19:56 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  14-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DEJA VU
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Een dťjŗ vu was het lijsttrekkersdebat in de Balie te Amsterdam waarbij Thierry Baudet de kop van Jut was. Baudet die in de racis-tische hoek moest worden geschopt. Inqui-siteur en beul te gelijk was de misselijkma-kende oud veilingmeester Alexander Pent-house Pechtold welke met volle overtuiging een gevaarlijk klimaat creŽerde van demonisatie van Baudet. Waar demonisatie toe kan leiden is ons pijnlijk duidelijk geworden met de moord op Pim Fortuyn die ook een gevaar vormde voor de gevestigde politieke orde. Toen waren de hoofdrolspelers Thom de Graaff en Ad Melkert. De Graaff die passages uit het dagboek van Anne Frank citeerde. Zijn leider Pechtold hanteert dezelfe technieken ten opzichte van Geert Wilders en nu Thierry Baudet in de hoop dat een linkse acti-vist hun op een onbewaakt ogenblik afknalt waarna Pechtold victorie kan kraaien. Lodewijk Asscher meende Baudet ook de maat te moeten nemen door hem van discriminatie te beschuldigen. Voorts zij hij dat zijn partij zich in gaat zetten voor meer betaalbare woningen wat bij Baudet de constatering ontlokte dat de PvdA 60 jaar aan de macht is geweest in Amsterdam en nog is er nog een enorm woning tekort met als gevolg lange wachtlijsten van meer dan 10 jaar. Asscher reageerde hierop als door een wesp gestoken daar hier niets tegenin te brengen viel. Al met al had deze bijeenkomst niets wat op een debat leek maar een ordinaire aanval op Thierry Baudet. Ikzelf zal nooit op Baudet stemmen maar dit laat onverlet dat hij het recht heeft om zijn mening te verkondigen zonder dat hij hiervoor door een stel linkse hyena's wordt aangevallen omdat hij een bedreiging voor hun macht vormt.      

  14-02-2018 om 23:07 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  11-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VOLKOMEN DOORGESLAGEN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  We zijn in dit land volkomen door-geslagen als het aankomt op de vrijheid van meningsuiting en voor al het kenbaar maken van je me-ning. Dit betreft de inperking van het vrije woord en mening. Ook het maken van grappen en persiflages ligt onder vuur van puriteinse calvinisten van de Kultuurkamer die marginale clubjes vormen en de makers hiervan de mond willen snoeren in woord en geschrift. Clubjes veelal liggend aan het subsidie infuus die veel kabaal maken en overdreven veel aandacht krijgen in de media. Linkse clubjes van beroeps gekwetsten die veel steun krijgen van de linkse partijen en de staatsomroep. Wederom richten de clubjes beroeps gekwet-sten hun pijlen op het programma voetbal Inside wat reeds eerder hun doelwit was. Een programma waar Rene van de Gijp en Johan Derksen over voetbal praten en ook hun onge-zouten mening geven over andere zaken in het land. Gijp had onlangs in het laatste gedeelte van het programma een jurk aangetrokken en een blonde pruik opgezet waarna hij aankon-digde verder als Renate door het leven te gaan. Dit tot grote hilariteit van de aanwezigen op de persiflage van een Belgi-sche verslaggever die als vrouw verder door het leven gaat. Derksen zei dat hij als vrouw verkleed de hond uit zou laten in zijn woonplaats Grollo zijn vrouw al in de trein zou zitten weg van hem. Dit leverde een misplaatste verontwaardiging op bij de gehele linkse kliek die zijn weerga niet kende. Kamervra-gen en oproepen aan RTL om dit programma van de buis te halen en aan sponsoren dit programma te boycotten. Reac-ties om van te kotsen! En wat de linkse omroepen betreft die hebben zelf decennia lang tegen heilige huisjes geschopt middels programma's als Zo is het toevallig ook nog eens een keer, de producten van Wim T Schippers en schijtlollige caba-retiers. Het is dus ongepast dat zij zich afwijzend opstellen als mensen van de andere kant van het spectrum hun mening geven gebruikmakend van hun vrijheid van meningsuiting. Gelukkig trekken Gijp en Derksen zich geen reet aan van deze beroeps gekwetsten en hun puriteinse opvattingen. Dit alles maakt wel duidelijk wat het politiek correcte establish-ment met ons voor heeft, het instellen van een Kultuurkamer waarin de meningen van burgers worden gecensureerd door een meningen politie met het doel de mondige burger terug in zijn hok te jagen en zo het zwijgen op te leggen.

  11-02-2018 om 22:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  04-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SUIKER CRIMINEEL
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De geitenneuker die tijdens de ramadan op het Centraal Stations-plein een aantal IsraŽlische toeris-ten aanreed wordt definitief niet vervolgd. Justitie is van mening dat deze bukslaaf van de profeet onwel is geworden door een te lage suikerspiegel en niets kan worden verweten daar het een ongeluk betreft. Dit ondanks getuigen die anders beweren. Zo heeft justitie weer een mos-lim uit de wind gehouden om het tijdens de ramadan rustig te houden. Het uit de wind houden van moslims is gemeengoed in Amsterdam onder de noemer de boel bij elkaar houden wat bij de autochtone Mokumers beter bekend is als Cohennen. Dit tot tevredenheid van de linkse kerk en de elite. Het esta-blishment dronk hierop wat bubbels, deed een plas en alles bleef zoals het was! Knuffelen en pamperen van allochtonen ten koste van de blanke burgers.  

  04-02-2018 om 22:11 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  03-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE GESCHIEDENIS HERHAALD ZICH
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het fascistische schorem mar-cheert weer door de straten van onze steden en belaagd mensen die een mening durven te uiten die hen niet welgevallig is. Zij dienen met geweld tot zwijgen te worden gebracht uit naam van hun fascis-tische gedachtegoed. Daarbij hebben ze het ook op Joden gemunt en ontkennen de Holocaust. Ruim tachtig jaar na de oorlog weer fascistische hordes door de straten die anders-denkenden molesteren. Toen droegen ze bruine hemden met een hakenkruis  om hun arm en nu zwarte kleding en bivak-mutsen en noemen zich anti fascisten, internationale socia-listen, anti globalisten en autonomen. Zij vormen de kern van de kraakbeweging die een afkeer heeft van onze maatschappij maar wel wenst te profiteren van wat die hen biedt. Na Pim Fortuyn, Geert Wilders is Annabel Nanninga de kop van Jut voor het fascistische schorem wat haar met geweld wil weren uit de gemeenteraad van Amsterdam. Het chapter van de linkse kerk in Islamodam is bezig een klimaat van haat te kweken tegen haar. Een zelfde klimaat dat ertoe heeft geleid dat Pim Fortuyn werd afgeknald door de linkse activist Folkert van de Graaf. Het gezamenlijke linkse tuig wenst een mars van de haat te organiseren tegen Nanninga in het weekend voor de verkiezingen. Het is te hopen dat de kiezers zich hier niet door laten beÔnvloeden. Het wordt daarom de hoogste tijd dat de mariniers de straten dan weer eens komen schoon-vegen en zo te ontdoen van het linkse tuig. Het wachten is dan op deze mannen van stavast!  

  03-02-2018 om 21:24 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GRAAIENDE BURGEMEESTER
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Wederom is er een ambtsdrager ontmaskerd als een ordinaire graaier misbruik makend van zijn positie. Ex D'66 burgemeester van Wassenaar Jan Hoekema heeft 18.000 euro, een goedkoop huis en gemaakte advocaatkosten bij elkaar gegraaid. Doel van het graaien was om zijn wachtgeld en zijn pensioen aan te vullen. Zijn echtgenote Marleen Barth, fractievoorzitter van de PvdA in de Eerste Kamer, heeft te vergeefs gepoogd openbaarmaking door de pers via de rechter te voorkomen. Wel kregen ze hoe onterecht ook de gemaakte advocaatkosten vergoed. Proce-deren op kosten van de burgers! Een foute combinatie van D'66 en PvdA in de hel gesmeed door de duivel hemzelf!

  03-02-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  28-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DREIGENDE INFILTRATIE
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De gemeenteraad van Amsterdam dreigt na de verkiezingen in maart geÔnfiltreerd te worden door activis-ten verenigd in de Bij1 bende van Sylvana Simons welke is komen bovendrijven in de Bijlmer beerput. Een bende die op Trotskistische leest geschoeid is waarvan de leden hebben getracht in gevestigde partijen te infiltreren om zo hun radicale geluid hoorbaar te maken. Dit is ze niet gelukt en proberen ze het nu maar bij nieuwe partijen. Hun streven is om als club in een partij de macht over te nemen. Een tegenvaller voor ze is dat Simons een aantal media zoals De Telegraaf en Geen Stijl tot haar vijand heeft gemaakt. Deze zijn gaan roeren in de stront en ontdekte dat de stank veel erger was dan ze vooraf dachten. List en bedrog is de rode draad binnen de partij waar de leden mee besmet zijn. Het roeren leverde een aantal hoogst interessante zaken op zoals ene Cailin Kuit die zich uitgaf voor psychiater terwijl ze dit niet is waardoor ze moest vertrekken. Een Anna Maria Lima een travestiet die nog steeds als prostituee werkt al wordt dit door de partij ontkend. De met IS bevriende Anja Meulenbelt en betrokken is bij de omstreden jaarlijkse her-denking van de kristalnacht. Een leegloper betrokken bij We Are Here een groep uitgeprocedeerde illegalen die krakend en vernielend zich door de stad bewegen. Een relschopper zich noemend een internationale socialist. Verder bestaat de bende nog uit de bekende activisten Sunny Bergman, Anous-ha Nzume en Gloria Wekker. De bende van Simons heeft als doel weg met de witten, hun macht en privileges die ons toe-behoren afpakken. De rijkdom van de witten moet hen worden ontnomen omdat ze die verkregen hebben door kolonisatie en slavernij volgens hun onzinnige gebral. Deze onzin hoort in het land der fabelen! De rijkdom is destijds verkregen door handel waarvan maar tien procent buiten Europa werd gedreven. De hedendaagse "rijkdom" is verkregen doordat onze ouders en grootouders na de oorlog ons berooide en leeggeroofde land weer met bloed, zweet en tranen gesteund door Amerikaanse Marshallhulp hebben opgebouwd. Persoonlijk kregen ze een tientje van minister Lieftink om een eigen toekomst weer op te bouwen. Anders dan bij de migranten die onderdak en een bijstanduitkering krijgen en niets bijdragen aan ons land!

  28-01-2018 om 22:30 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  21-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NEXIT
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het Europees Parlement (EP) heeft onze vissers een enorme klap toegebracht welke deze sector veel geld gaat kosten. Honderden gezinnen worden hierdoor getroffen op voorspraak van de zuidelijke landen hiertoe opgehitst door Frankrijk. Onze vissers mogen niet meer pulsvis-sen van het Europese gajes. Dit eens te meer aan dat we niets goeds te verwachten hebben vanuit Europa. We mogen alleen brave nettobetalers zijn en als dank hiervoor worden we dwars gezeten door de zuidelijke knoflookvreters en wijn slurpers. Als dit besluit van het EP niet wordt teruggedraaid dient een vertrek uit de EU te worden overwogen. Daar waar onze boeren en vissers innovatief zijn, boeren en vissen de Fransen nog op een wijze zoals in de vorige eeuw. Onrendabel waardoor ze de grootste subsidie-slurpers uit de Europese landbouwpot welk ons land braaf grotendeels mag vullen. Het land van stakingen weigert cate-gorisch Europese afspraken na te komen en zijn economie te hervormen. Het kiest ervoor om liever fors te graaien uit de EU kas om zo het eigen volk koest te houden ten koste van landen welke zich wel aan de afspraken houden en nettobe-talers zijn. Dat de afkeer van de EU door de burgers steeds groter wordt moge duidelijk zijn. Door dit handelen van de Fransen is weer eens bevestigd dat het een onbetrouwbaar laf kut volk is! Een kut volk jazeker, daar we niet mogen ook vergeten dat het de Franse generaal Janvier was die onze jongens luchtsteun heeft onthouden in Srebrenica en ze de KLM voor de tekorten van Air France op willen laten draaien. Het wordt daarom tijd voor een boycot van Franse goederen. Laat die wijn slurpende knoflookvreters stikken in hun eigen-gereidheid en misplaatste chauvinisme.  

  21-01-2018 om 22:18 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BEELDENSTORM
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het moet toch niet gekker worden dat een klein clubje activisten onze geschiedenis wil uitgommen door standbeelden van grote Nederlan-ders uit onze vaderlandse geschie-denis te laten verwijderen onder applaus van de politiek correcte elite leeghoofdige BN'ers uit de grachtengordel. Het vooralsnog laatste beeld wat eraan moest geloven is Maurits de naamgever van het Mauritshuis. Aanleiding was het feit dat een geitenneuker van de Groene Khmer die hier aanstoot aannam. Ene Zihni ÷zdil vindt dat dit soort beelden niet meer kunnen. Laat dit brok Turkse inteelt zijn aandacht richten op de verschrikkingen in het toenmalige Ottomaanse rijk en de genocide op de ArmeniŽrs. Ook in Tilburg was er gedonder rond het standbeeld van priester Peerke Donders. Een stelletje non-valeurs verenigd in een Kete Koti chapter vindt het niet kunnen een blanke man staande tussen gebogen zwarten. Belachelijk daar Donders zijn leven wijde aan de missie in een leprakolonie. In Amster-dam wordt de J.P. Coenschool van naam veranderd op last van de directrice. Deze trol genaamd Sylvia van den Akker vindt deze naam niet meer passen met het koloniale verleden van ons land in en laffe poging onze geschiedenis uit te wis-sen. Deze kut dient om aan de schandpaal te worden gezet op de Dam om daar hoon en afkeer te ontvangen. Aan deze beeldenstorm die over is komen waaien vanuit Amerika dient een einde te komen door geen aandacht meer te besteden aan de eisen van een klein clubje nutteloze activisten die geen enkele bijdrage leveren aan de maatschappij maar deze wel uitvreten.  

  21-01-2018 om 21:18 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  20-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HOERA WE KRIJGEN EEN MIELE
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Een kreet die opgang doet bij linkse- en migranten partijen is dat wij migranten niet moeten dwingen om te integreren maar gewoon aanvaarden zoals ze zijn. Ook al staan hun normen en waarden haaks op die van ons, aanvaarden! Wij dienen ons zo nodig maar aan te passen aan lieden die ongevraagd ons land binnenkomen, geen enkele verrijking zijn voor ons en qua gedachtegoed nog zo uit de middeleeuwen komen. De onzin van het moeten aanvaarden kwam ook uit de koker van Silvana Simons tijdens een debat in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen en werd onderschreven door de PvdA en de grijze wolven van DENK. Een demasquť van hen die de omvolking van ons land wensen en onderwerping aan lieden die de islam, een achterlijk middeleeuws geloof, aanhangen. Woestijnrovers en leden van tribale Afrikaanse stammen welke al onze vrijheden willen ontnemen. Onze vrouwen worden gedegradeerd tot fokvee voor nieuwe jiha-disten met huisarrest en slachtoffers van veel geweld. 

  20-01-2018 om 21:39 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PALLESTIJNEN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Doet Donald Trump eindelijk eens iets goed gooit minister Sigrid Kaag van ontwikkelingssamen-werking roet in eten. De Donald vond het welletjes met de Pales-tijnen en hun onwil om daadwerke-lijk te onderhandelen over vrede op basis van een twee staten oplos-sing. Hij besloot de helft van het openstaande bedrag zo'n 200 miljoen dollar niet over te maken naar de UNRWA een organisatie voor Palestijnen onder VN vlag. In de afgelopen 22 jaar is er 33 mil-jard dollar via de UNRWA naar de Palestijnen overgemaakt wat voor het overgrote deel in de zakken van de clan van Abbas verdween. Ook worden er riante premies uitbetaald aan Palestijnse criminele in een IsraŽlische cel. Terroristen met bloed aan hun handen van vermoorde IsraŽlische burgers. Kaag vond het nodig om alvast 13 miljoen over te maken naar de UNRWA. Belachelijk het geven van geld aan terroristen maar laat zich verklaren door het feit dat de wipkip is van een Palestijnse echtgenoot. Zij dient de Palestijnen zowel politiek als thuis op haar rug in de echtelijke sponde. Geld naar de Palestijnen is gelijk aan paarlen voor de zwijnen gooien want ze willen geen vrede maar de vernietiging van IsraŽl en uitroei-ing van het Joodse volk. Daarom geen euro meer vanuit ons land naar de Palestijnen. Die euro's kunnen beter besteed worden in ons eigen land aan bestrijding van de van de armoe-de. Het is belachelijk omdat er honderdduizenden moeten eten middels een voedselbank. Dus direct stoppen met het gepamper van Palestijnen van onze belastingcenten.     

  20-01-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  14-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MEDIA POLITIE
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De mediapolitie deed weer van zich spreken door mensen die op sociale media een demonstratie tegen gaswinning in Groningen likte op de vingers te tikken. Deze mensen kregen huisbezoek van de politie die hen hen hierover kapit-telde. Een groot aantal agenten werden hiervoor ingezet waarbij de vraag rijst of deze niks beters te doen hadden zoals het opnemen van aangiftes door slachtof-fers van criminaliteit. Ook Jenny Douwes die ruchtbaarheid gaf op de sociale media aan en voorgenomen blokkade tegen anti Zwarte Piet activisten bij Joure kreeg een horde agenten aan de deur die haar te kennen gaven hier niet blij mee te zijn. Dit alles onder leiding van een her Flick werden de bewoners weggezet als een stel minkukels voor wie er blijkbaar geen vrijheid van meningsuiting meer geldt. Daar waar de media-politie de burgers bespioneerd censureren de landelijke overheid en de lagere overheden de media om voor hen onwelgevallige zaken voor het volk achter te houden. Lagere overheden werken al met een protocol waarbij ze landelijke media kunnen weren bij vergaderingen en bijeenkomsten waarbij alleen nog het plaatselijke sufferdje aanwezig mag zijn welke het hiervoor vaak aan de financiŽle middelen ontbreekt. Dat noemt men transparantie en openheid! De landelijke overheid spant hierbij de kroon door domweg relevante informatie achter te houden. WOB verzoeken door de media worden zoveel mogelijk gedwarsboomd. Ook bij nieuwe politieke partijen wordt de persvrijheid al in de ban gedaan zoals bij de bende van Silvana Simons (Bij1) waar beoogd raadslid Anja Meulenbelt de media op een bijtende toon te verstaan gaf dat zij achter deuren thuishoren die niet meer opengaan hierbij getuigend van haar HAMAS gedachtegoed. Lijsttrekker van deze bende SS is geen haar beter daar ze liegt alsof het gedrukt staat en de media vals beschuldigd van het brengen van nepnieuws.   

  14-01-2018 om 17:52 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AANSLAG
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het nieuwe jaar 2018 was paar vier uur oud toen de ramen van een Joods bedrijf aan de bekendste markt van Amsterdam, de Albert Cuyp, werden ingegooid. Dit was overigens niet de eerste keer dat dit gebeurde want het bedrijf was al eerder doelwit van een aanslag waarbij de ruiten het moesten ont-gelden. De dader is vooralsnog niet opgepakt maar dit zet toch geen zoden aan de dijk daar deze onmiddellijk door justitie verward wordt verklaard en vrij wordt gelaten  in afwachting een onder-zoek. In Amsterdam zijn Joden vogelvrij zonder dat justitie ook maar een poot uitsteekt. Dit zal onder salafisten knuffe-laar Jozias van Aartsen ook niet veranderen want in zijn vorige stad Den Haag stond hij hij toe dat erin de sharia enclave Schilderswijk moslim tuig zwaaiend met zwarte IS vlaggen en nazi symbolen anti Joodse leuzen scandeerden. In Amster-dam zal het ook niet anders zijn en zullen de eerste pogroms plaatsvinden onder zijn burgemeesterschap waarvoor hij de ogen sluit! Ditmaal zullen het niet de Duitsers zijn welke de Joden hier vervolgen maar de hier reeds aanwezige moslims opgezweept in hun haathutten door hun haatpredikers.  

  14-01-2018 om 16:12 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  13-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HAMAS AAN DE MAAS
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De Rotterdamse gemeenteraad is opgezadeld met een moslim bende genaamd NIDA. Deze bende is een kopie van Hamas welke zich schuldig maakt antisemitisme en Jodenhaat. Dit wordt weer eens overduidelijk als er busvervoer na een aanbestedingsproces is verkregen door EBS-bus onderdeel van de IsraŽlische vervoer maatschappij Egged. Het feit dat een IsraŽlisch bedrijf het vervoer in Rozenburg en het eiland Voorne gaat verzorgen schieten de Jodenhaters van het NIDA in een acute kramp-stuip. Zij roepen dan ook op tot een boycot van EBS-bus want moslims dienen zich niet te laten vervoeren door Joden. Het blijft niet alleen bij een oproep tot een boycot maar wil het vervoer onmogelijk maken door bij haltes te beletten. Dit is een openlijke oproep tot misselijkmakende Jodenhaat die keihard moet worden aangepakt. Uit het feit dat geitenneukers zich in de politiek kunnen manifesteren blijkt dat ons land hard ziek is. Een medicijn hiervoor is dat alleen mensen met alleen een Nederlands paspoort mogen kiezen en verkozen worden. Dit houdt moslims uit raden en Kamers en beperkt de invloed van vreemde mogendheden zoals Turkije en Marokko. Wat mij ook opvalt is dat de voorgedrukte aangifteformulieren niet klaarliggen. Deze smerige moslim bende NIDA dient dan ook vervolgt te worden voor antisemitisme en Jodenhaat! 

  13-01-2018 om 21:54 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RAPPEND TUIG
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  We worden steeds vaker gecon-fronteerd met rappend Noord Afrikaans schorem dat er behagen in schept om blanke vrouwen te vernederen en tot op het bot te beledigen. Ook blanke mannen blijven hier niet van gespaard. Onze vrouwen waarvoor ze totaal geen respect hebben terwijl ze zelf om respect krijsen waarbij ze constant de racismekaart trekken als men tegen-gas krijgt. Onze vrouwen die standaard voor hoer uitgeschol-den worden omdat ze in bars komen, alcohol drinken, korte rokjes dragen en zich niet onderdanig aan mannen opstellen en helemaal niet aan middeleeuwse baardmannen. En dat tuig dat zelf alles doet wat hun profeet verboden heeft zoals het gebruik van alcohol. Tuig dat zichzelf onaantastbaar waant en meent dat ze boven de wet staan. Over het wangedrag door dit schorem wenst de overheid een omerta en hijst hen liever op het schild als rolmodel voor hun soortgenoten. Woestijnrovers als rolmodel is een gotspe! Ze worden niet aangepakt en komen overal mee weg wat hun gevoel voor onaantastbaarheid bevestigd waardoor het van kwaad tot erger wordt met die rappende woestijnrovers die onze maatschappij afwijzen maar er wel van profiteren. Als een Kamerlid verkon-digd dat hij minder van deze woestijnrovers (Marokkanen) in ons land wil wordt deze voor de rechter gedaagd in tegenstel-ling tot de rappende ratten.   

  13-01-2018 om 21:14 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (2)
  06-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RAPAILLE PARTIJ 2.0
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Onze nationale aandachtshoer Sylvana Simons heeft de kandida-tenlijst van haar partij Bij1 bekend gemaakt voor de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen in Amsterdam. Kijkend naar de lijst vol activistisch plebs deed deze partij mij denken aan de rapaille partij die begin vorige eeuw aan de raadsverkiezingen in Amsterdam mee deed. Een partij met Cornelis de Gelder als lijsttrekker die ook nog twee zetels in de raad won. De Gelder was straatzanger met de bijnaam Hadjememaar maar beter bekend als het grootste drankorgel van de stad. Hij had een ludiek verkiezingsprogramma met een jajempie moet 5 cent kosten, brood 11 cent, vet 35 cent en vrij jagen en vissen in het Vondelpark. Hij kon echter zijn zetel in de raad niet innemen doordat de elite van de stad hem op liet sluiten in een inrichting voor alcoholisten. Een drankorgel in de raad vond men ongepast. Je zou wensen dat het mogelijk was Simons in en inrichting voor aandachtsverslaving op te sluiten. Het plebs waar Simons zich mee omringd is van het ergste soort radicalen en activisten die er bestaan! Dit gajes heeft tot doelstelling de blanke Mokumers de stad uit te jagen en de stad om te volken met allochtoon gajes van heinde en verre. Een stad zoals die in een  Bananenrepubliek waar de corruptie hoogtij viert en waar zij de scepter kunnen zwaaien. De bekendste leden van haar bende zijn Anja Meulenbelt een overtuigd antisemiet welke de vernietiging van de staat IsraŽl wenst; Anousha Nzume een ontevreden zeurnegerin geboren in Rusland die hier een kruistocht voert tegen de witte mens; Sunny Bergman een zeikwijf dat hier een zwarte burger-rechten beweging wil leiden en roept maar dat haar zoon gediscrimineerd wordt en Gloria Wekker een oude Suri-naamse trol die ons blanken wil vervolgen om het slavernij verleden van onze voorouders waarvan wij nu nog volop zouden profiteren. Hoe verzin je het? Voeg hierbij nog een nog een activistische kraker en een trut hola die zich na ťťn jaar studie psychiater noemt en het wordt duidelijk wat voor een zooitje de stad bedreigd. De pest (Bij1) en de cho-lera (GL) waart voor de poorten van de stad!

  06-01-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HET NIEUWE JAAR
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Wat zal het nieuwe jaar ons brengen en waarvoor dienen we waakzaam te zijn? Het wordt een jaar waarin de vrijheid van mening-suiting verder onder druk komt te staan middels censuur door de overheid. Dit naast de zelfcensuur die politiek correcte media al toe-passen. Inspraak op beleid wordt onmogelijk gemaakt door het afschaffen van het referendum. Waakzaam dienen we te zijn voor D'66 minister van propaganda Kasja Ollongren welke ook verantwoordelijk voor de op sharia leest geschoeide mediapolitie. Politieke correctheid zal steeds verder toenemen en het nieuws zal meer en meer gecensureerd worden om u zo onwetend te houden zoals de de gestaag toenemende criminaliteit veroorzaakt door migranten en allochtonen die hier reeds langer verblijven. De toestroom van migranten die gestaag door gaat waarover de overheid het zwijgen toe doet. Mocht het toch bekend worden dat het een allochtoon is die een misdaad heeft gepleegd weet de overheid niet hoe gouw ze deze persoon als verward moeten verklaren. We gaan onze oosterburen achterna welke Stasi methoden hanteren om censuur af te dwingen. Duitsland waar de criminaliteit met maar liefst 10 procent is gestegen waarvan 9 procent door toedoen van migranten. Duitsland waar hordes verkrachtende migranten, vooral Afrikanen, de straten voor vrouwen onveilig maken dit naast andere vormen van criminaliteit. Dit staat ons ook te wachten als we niet ingrijpen, zwaarder straffen en grenzen sluiten voor migranten. Stop de migratie van middel-eeuwers voor het te laat is!!

  06-01-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per jaar
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Oude viezerik, volgeling van de profeet, niet vervolgd voor het verkrachten van zijn stiefdochter van 10 jaar. Hij is te dement om terecht te staan maar niet om een kind te misbruiken. Zo de profeet, zo zijn volgelingen!
  Foto

  Wist U dat het Zwarte Piet protest in Dokkum de staat 0.5 miljoen heeft gekost? Weggegooid geld voor een klein clubje zeurpieten. Paarlen voor de zwijnen gooien!
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!