Foto
Inhoud blog
 • EIGENRICHTING DE OPLOSSING?
 • GEPEUPEL AAN DE MACHT
 • LINKSE STRAATTERREUR
 • DRONKENMANSPRAAT
 • DE ASIEL MAFFIA ROERT ZICH
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Foto
  Welkom op mijn blog Fijn is Anders!
  Over mijzelf
  Ik ben Joep Cactus
  Ik ben een man en woon in (Nederland) en mijn beroep is .
  Ik ben geboren op 12/11/1955 en ben nu dus 62 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: Het schrijven van columns / politiek / voetbal.
  Ik ben begonnen met het schrijven van columns vanuit mijn hobby. Mijn grote voorbeeld was Theo van Gogh. De volksverlakkers onder de Haagse kaasstolp, het graaiers kapitalisme en de grachtengordel elite liggen bij mij onder een vergrootglas.
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Fijn is Anders
  De mening van Joep Cactus
  18-09-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EIGENRICHTING DE OPLOSSING?
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Van verscheen een bericht over een vonnis van een wereldvreemde rat in toga. Deze NSB'66 rechter veroordeelde een Afghaanse uitvre-ter voor verkrachting van een ver-standelijk beperkt meisje tot de belachelijk lage straf van 20 maan-den. Een delict waar minimaal twee jaar voor staat. De rat in toga liet meewegen dat als hij zwaarder zou straffen de verblijfsvergunning van deze bukslaaf van de profeet zou worden ingetrokken. Dit zou zijn toekomst in ons land schaden daar zijn vriendin zwanger is wat hem er overigens niet van weerhield om nog even met geweld vreemd te gaan. Het kan niet zo zijn dat de hoogte van de straf afhankelijk is van het wel of niet behouden van een verblijfstatus. Deze uit-vreter had kunnen weten voordat hij vergreep aan dit meisje dat een veroordeling hiervoor tot uitzetting leidt. Los hiervan dient dit stuk schorem onmiddellijk ons land uitgeschopt te worden terug naar de zandbak waar hij vandaan komt. Opzouten! Deze rechter dient per direct het ambt uitgeschopt te worden wegens het bevoordelen van deze misdadiger. Dit schandalige optreden van de rechterlijke macht versterkt de roep om het recht in eigen hand te nemen.       

  18-09-2018 om 22:19 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  15-09-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GEPEUPEL AAN DE MACHT
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het gepeupel in Rotterdamse raad Nida, PvdA en Groen Links heeft een fatwa uitgesproken over onze Zwarte Piet. Deze mag zich niet vertonen binnen de gemeentegren-zen omdat deze kwetsend is voor de tere zieltjes van de zwarte Rotterdammers. Dobber en ook zweefnegers die vrijwillig naar ons land zijn gekomen willen de autochtone Rotterdammers hun wil opleggen. Het moet toch niet gekker worden dat uitheemdiers onderdelen van onze cul-tuur gaan verbieden. Hoe lang tolereren wij autochtone Neder-landers dit nog van Sambo's en hun matties? Als Zwarte Piet je niet bevalt staat het je vrij om op te zouten naar daar waar je roets liggen. Terug naar Afrika!   

  15-09-2018 om 20:06 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LINKSE STRAATTERREUR
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het vreemdelingenbeleid in Duits-land wordt op straat verdedigd door de linkse terreur van Antifa die geweld tegen andersdenkenden niet schuwt. Antifa is de nieuwe Waffen SS welke zich links en anti fascistisch noemt hoewel ze dit laatste tot op het bot zijn. Rapaille dat tracht het volk te doen geloven dat rechts jacht op buitenlanders maakt en er pogroms tegen Joden zijn. Een nieuwe kris-talnacht in aantocht is door toedoen van rechts. Mensen die een andere niet linkse mening willen uiten in de openbare ruimte wordt dit middels geweld en intimidatie bemoeilijkt. Het volk behorend tot de sociale onderklasse (armen) die betere levensomstandigheden willen wordt verweten dat ze nazi's zijn en daarom moeten worden kalt gesteld. Ook de Duitse PVV de AFD moet het ontgelden bij het linkse tuig. Duitsland is gezien hun verleden zo bang voor rechts dat ze voor het werkelijke fascistische gevaar dat van links komt de ogen sluiten. Dit vormt door de open grens met Duitsland ook een gevaar voor ons land. De Waffen SS die eerder dit jaar in Hamburg gehuld in het zwart verscholen onder bivakmutsen ware veldslagen met de politie heeft geleverd en voor vele miljoenen schade heeft aangericht. In ons land blijft het nog beperkt tot Antifa rapaille dat veelvuldig als knokploegjes voor linkse kerk optreed. De SA welke het bruin ingewisseld heeft voor zwart.       

  15-09-2018 om 19:06 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  12-09-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DRONKENMANSPRAAT
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  In Straatsburg heeft EU voorzitter Claude Juncker zijn laatste toe-spraak gehouden. De staat van de unie of in zijn geval een dronken-mans toespraak van deze over-betaalde zuipschuit. Juncker de Had-je-me-maar van de EU, een regelrechte aanfluiting! Had-je-me-maar was in het begin van de vorige eeuw Amsterdams meest bekende drankorgel die met zijn Rapaille partij in de gemeenteraad gekozen werd maar door toedoen van de elite uit de raad geweerd werd door opname in een inrichting. Dit laatste zou ook goed zijn voor Juncker die laatst een pleefiguur sloeg doordat hij stomdronken door regeringsleiders van een podium geholpen moest worden omdat hij nauwelijks nog op zijn poten kon staan. Hij lalde nog wat over de euro die de plaats over moet nemen van de dollar als de belangrijkste munt in de wereld. Lieden zoals Juncker bevestigen het beeld dat de burgers van de EU hebben, een Sodom en Gomorra. Ander nieuws uit de EU was dat Judith Sargentini een succesje heeft geboekt in haar kruistocht tegen landen die niet mee wensen te werken aan de opvang van migranten zoals door de EU opgelegd. De tsunami aan migranten veroorzaakt door Merkel welke een ramp is voor Europa en waarvan de gewone burgers de dupe zijn. Hongarije is de zondebok geworden van de kruistocht van deze groene teef die twee termijnen lang met haar reet op het pluche heeft gezeten. 

  12-09-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  11-09-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE ASIEL MAFFIA ROERT ZICH
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Wat te verwachten was is werkelijk-heid geworden na de verblijfsstatus van de Armeense kinderen verstrekt na veel maatschappelijke onrust. De asiel maffia slaat weer flink op de trom om nog 400 kinderen hier te laten blijven en hun familie naar ons land te halen. Puur misbruik maken van een uitzondering die geen regel dient te worden. De asiel maffia is een rupsje nooit genoeg die niet rust tot ons land is overstroomt met gelukzoekers en door hen wordt overheerst en de omvolking is voltooid. De ultieme natte droom van de linkse deugmensen is dan een feit. Belangrijk is te weten dat de asiel maffia zichzelf rijkelijk beloond van onze centen. De leiding bestaat uit graaiers welke zich uit zoge-naamde naastenliefde zichzelf buitensporige salarissen toe-kennen. Deze maffia bende dient dan ook te worden verboden wegens staatsondermijnende activiteiten zoals het in gevaar brengen van ons volk. Het tot slaven maken van de achter-lijkheid!

  11-09-2018 om 22:42 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TRUMP KORT DE VN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  The big Donald heeft eindelijk iets verstandig gedaan, het korten op bijdragen van Amerika aan de VN en hun organisaties. De VN welke steeds meer een speelbal wordt van niet westerse landen en wordt overheerst door moslim landen welke het niet laten om Amerika en andere westerse landen te verketteren maar wel geld van hen willen ontvangen. Zo heeft Amerika 500 miljoen dollar niet overgemaakt aan de VN organisatie voor hulp aan de Palestijnen. En terecht het geld verdwijnt toch maar in zakken van corrupte leiders en aan wapens waarmee terreur wordt bedreven tegen Israel. Familie van Palestijnse terroristen krijgen riante uitkeringen als ze vastzitten of naar de hel zijn gegaan. Ook wordt hiervan een heel leger ambtenaren betaald die geen flikker uitvoeren en slechts met hun kralenketting spelen. Er gaan hier al wensen op omdat bedrag maar te betalen door Europa uitgesproken door de PvdA kut Lilianne Ploumen en de Palestijnse wipkip Sigrid Kaag van NSB'66 omdat die zielige Palestijnen niet zonder hulp van de VN kunnen. Bullshit!! Gaan ze maar eens wat nuttigs doen in plaats van op hun luie reet zitten en terreur plegen tegen Israel. Sinds de oprichting van de staat Israel in 1948 hangen zij al aan het subsidie infuus van de VN welke van generatie op generatie overgaat.

        

  11-09-2018 om 22:04 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  09-09-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.COMPASSIE VOOR WET
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Rechtvaardigheid heeft ter elfde uren plaatsgevonden daar de Armeense kinderen alsnog in ons land mochten blijven omdat de VVD kliek bakzeil haalde. Twee onschuldige kinderen waren de prooi voor een aantal bloedhonden van het Binnenhof om te laten zijn dat zij wel degelijk ernst maken met het uitzetten van afgewezen asielzoekers. Zoals het een echte lafaard betaamd waren de zwakste, kinderen, het doelwit. Ik pleit niet zoals de linkse kerk voor open grenzen en een kinderpardon maar voor een korte asielprocedure en een actief uitzettingsbeleid om deze ellende in de toekomst te voorkomen. Rechtvaardiging vind ik in het feit dat de leider van een bende illegalen criminele krakers, vernielers en geweldplegers wel een status kreeg terwijl ze twee onschuldige kinderen wilde uitzetten. De rest van de criminele bende zich noemend we are here gaat rustig door met het overtreden van de wet zonder dat ze worden aangehouden door de regenten van de stad. Deze groene junta wil ook nog dagopvang voor dit tuig naast de bed, bad en brood regeling. Een regeling die een trein, boot en vliegtuig regeling zou moeten zijn naar de zandbakken van herkomst.   

  09-09-2018 om 20:21 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JODEN HATENDE ARTIESTEN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Een stel zich artiesten noemende mafketels roepen op om het eerst volgende songfestival in Israel te boycotten uit solidariteit met de Palestijnen. Palestijnen die als enig doel hebben de staat Israel te vernietigen. Blijkbaar hebben deze artiesten te veel coke gesnoven en teveel sterke drank gezopen. Ze hebben een brief ondertekend in een Engels boulevardblad. Met name in Engeland is dit een got-spe daar Labourleider Jeremy Corbyn een grove Jodenhater is en zijn partij vergeven is van antisemitisme. Engeland waar ze de ogen sluiten voor antisemitisme en de uitwassen van de islam en naast normale rechtbanken ook sharia rechtbanken hebben. Als we eraan gaan beginnen landen voor het song-festival te boycotten komen hiervoor nog meerdere landen in aanmerking zoals Turkije wat de Koeren poogt uit te roeien en Rusland wat de Krim heeft geannexeerd.   

  09-09-2018 om 19:31 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  05-09-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE GROTE DEUGSHOW
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Vandaag werd in de Kamer de grote deugshow opgevoerd met als lijdend voorwerp Stef Blok. Blok heeft de waarheid durven verkondi-gen die de gehele deugwereld in een kramp deed schieten. De pleuris brak uit toen Blok onze multi culti samenleving als mislukt weg zette. Het hele deugkamp eiste vandaag zijn scalp om zijn uitspraken. Uitspraken waar het gewone volk het volkomen mee eens is behalve de deugelite in de Kamer. Zij willen volk nog steeds doen geloven dat de door hen veroorzaakte multi culti samenleving een zegen is voor ons land. Zij geloven nog in dit sprookje en willen dat het volk dit ook doet maar die zijn wel wijzer. De Grijze Wolven van DENK diende een motie van wantrouwen in tegen Blok en de linkse landverraders waren er als de kippen bij om deze te steunen. Een motie die het overi-gens niet haalde. De grote deugshow was dan ook een enor-me flop en een afgang voor de linkse kerk!

  05-09-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  04-09-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.POOLSE FRAUDE
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Weer is er een fraude aan het licht gekomen met WW uitkeringen dit maal door Polen. Deze wodka zui-pers strijken middels fraude met behulp van tussenpersonen uitke-ringen op terwijl ze in Polen zitten. Controle van het UWV ho maar! De raad van bestuur wist dit maar deed er niets aan. Wel hebben ze dit gemeld aan Lodewijk Asscher en Jetta Klijnsma welke dit verzwe-gen voor de Kamer omdat ze dit beter uitkwam. Het UWV dat Nederlandse werklozen achter de vodde aanzicht terwijl buitenlanders naar hartenlust kunnen frauderen. Asscher die nu weer hoog van de toren blaast in de Kamer en de gekreu-kelde Pravda Klijnsma fietst nu op haar driewieler rond in Drenthe als Commissaris van de Koning. Asscher die nu Stef Blok weg wil hebben kan beter zelf zijn biezen pakken. Ook de top van het UWV dient ontslagen te worden zonder recht op wachtgeld of een andere vergoeding voor hun wanprestatie!    

  04-09-2018 om 20:48 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  02-09-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIJ ZIJN HET VOLK
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het is weer een week geweest. Ons land heeft nu ook te maken gehad met een terroristische aanslag door een bukslaaf van de profeet. Een prik Irakees met een Duitse verblijfsvergunning stak op Amsterdam CS twee Amerikaan-se toeristen neer waarna hij door de politie werd neergeschoten. Het deugvolk was er als de kippen bij om Wilders de schuld in de schoenen te schuiven want zijn cartoonwedstrijd zou het motief zijn voor de aanslag. De staatsomroep NPO suggereerde dit ook in zijn berichtgeving over de aanslag. Ook bij de demonstraties in Duitsland was het van hetzelfde laken een pak. In Chemnitz gingen vele duizenden demonstranten de straat op om te demonstreren tegen de tsunami van migranten in het land en de negatieve gevolgen hiervan. Dit onder de slogan wij zijn het volk wat vooral in het oosten van Duitsland achtergesteld wordt bij de veelal criminele gelukzoekers. Aanleiding was het doodsteken van twee Duitsers door hen. Ook de armoede onder de autochtone bevolking was een aanleiding voor het protest. Gepensioneerden levend onder de armoedegrens die de vuilnisbakken omkeren om te kijken of er iets inzit wat geld op kan brengen. Deze mensen worden consequent door de staatsomroep weggezet als neo nazi's. Het deugvolk leert het blijkbaar nooit!   

  02-09-2018 om 21:33 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  01-09-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE RATTENVANGER
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Geert Wilders heeft weer eens de moslim ratten in den vreemde uit hun stinkende holen doen komen middels de aankondiging van een cartoonwedstrijd over de profeet Mohammed. Met name in Paki-stan was de beer los waar er vlaggen van ons werden verbrand door debielen die niet eens weten waar Nederland ligt of zelfs Europa en wie Geert Wilders is. Vlaggen verbranden hun nationale sport is aangespoord door hun leiders. De bedrei-gingen waren niet van de lucht en er is zelfs een Pakistaan opgepakt die Wilders wilde vermoorden. Om onschuldige slachtoffers te vermijden heeft Wilders de wedstrijd afgeblazen want hij heeft immers wederom zijn punt gemaakt. De islam is een bedreiging voor ons land en de rest van de westerse wereld. In de Tweede Kamer zijn wij hier reeds getuige van door toedoen van de Grijze Wolven van DENK die propageren dat moslims niet hoeven te integreren maar we ze gewoon dienen te accepteren. Hierbij ook hun achterlijke middel-eeuwse denkbeelden en gedrag. Vrouwen achterstellen en genitaal verminken, Joden, christenen en homohaat. Pedofilie door kinderhuwelijken. Het weigeren om zich aan onze wetten te houden daar zij alleen de sharia als wet erkennen. Een volk dat voor de muzelmannen en hun sharia zwicht verliest meer dan zijn bestaan, dan dooft het licht! Alleen het deugvolk weigert dit onder ogen te zien. Slaap zacht!

  01-09-2018 om 18:12 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  30-08-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CHRISTEN DICTATUUR
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Christenhond Paul Blokhuis zal weer eens bepalen hoe u dient te leven en wat u nog tot zich mag nemen. Deze thuis organist wil dat het gebruik van tabak en alcohol veel duurder wordt. Een kratje pils moet minimaal 20 euro gaan kos-ten. Wat bezielt deze klootzak? Blokhuis, ook weer zo'n kerkrat die foei roept over porno maar thuis in het donker met de gordijnen dicht en de broek op zijn enkels zit te onaneren. Blokhuis een schijnheilige rat die u het recht ontzegt om over u eigen lichaam te beschikken en beslissen. Abortus, euthanasie, roken en alcoholgebruik dienen u te wor-den verboden. De prijs voor een kratje bier dient verdubbelt te worden om het de armen moeilijk te maken om nog bier te drinken. Genotsartikelen dienen volgens deze Jezusjuicher alleen nog maar beschikbaar te zijn voor de elite die tabak, drugs en alcohol makkelijk kunnen betalen. Het klootjesvolk dient zich maar te beperken tot water. Dat volgens de bijbel Jezus van water wijn maakte deed hij volgens deze onheils-profeet slechts voor de rijken die boven het klootjesvolk staan. Daarom pas op voor lieden die hun handelen baseren op de bijbel, een sprookjesboek geschreven uit de naam van god, door en voor de elite om het klootjesvolk onder de knoet te houden! En wat alcohol betreft; Gelooft in Bacchus en gij zult Lazarus worden!      

  30-08-2018 om 20:49 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  29-08-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BEROEPS ACTIVISTEN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Wederom heeft weer een stelletje beroepsactivisten hun kamp opge-slagen in ons land. Ditmaal in de Eemshaven bij de NAM als protest tegen de gaswinning in Groningen en het gebruik van fossiele brandstoffen. De Groningers hierbij aanwezig waren op vingers van een hand te tellen. Het grootste deel waren beroepsactivisten uit het buitenland die hier weer eens even willen rellen. Tot verdriet van de burgemeester heeft de ME er flink oplos geslagen toen ze het terrein van de NAM wilden bezetten. Deze lulhannes moet dit buitenlandse gajes, veelal gemaskerd, oppakken en het land uit zetten. Schone opruiming heet dit maar hier is hij te laf voor. Ze mogen voorlopig blijven bivakkeren van dit weekdier. Klaar ben je met zo'n burgemeester!    

  29-08-2018 om 20:37 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  22-08-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HET GROENE SCHORRIEMORRIE
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het groene schorriemorrie onder leiding van de groene helleveeg Fatima Halalsema en haar adju-dant Groot Hamassink willen van Amsterdam een islamitische vrijha-ven maken. Volgen dit schorem dient de haven van Amsterdam opengesteld te worden voor de veerponten van  NGO's met mi-granten uit Afrika. Hele ladingen met uitvreters in onze mooie stad aan wal brengen ten koste van de burgers waarvan velen al rond de armoedegrens leven. Maar ja wat zou het als jezelf in luxe leeft. Multi culti  op kosten van de autochtone Amsterdammers. Sprinkhanen die onze stad en land komen kaalvreten en nog een gevaarlijk virus mee-brengen genaamd islam. Mijn grootvader zij al, sprinkhanen moet je verdelgen alvorens ze neerstrijken op je land. En gelijk had hij!

  22-08-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  21-08-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KNUFFEL NEGER
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Op gezag van Groot Hamassink is de jaarlijkse herdenking van de moord op Kerwin Duinmeijer ver-plaatst naar De Dam omdat dit meer publiek zal trekken. Duin-meijer de knuffel neger van de Raspoetin van Groen Links. Weer een herdenking van een zielige neger! Dit roept de vraag op waar blijft de herdenking van de blanke burgers die het slachtoffer zijn geworden van zwart geweld? En waar blijft de jaarlijkse herdenking van Theo van Gogh? Slachtoffers van de multi culti maatschappij. De verplaatsing naar De Dam heeft weinig uitgehaald daar er maar een paar gekkies aanwezig waren.

  21-08-2018 om 21:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  11-08-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AMSTERDAM KOESTERT HAATHUT
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het betreft hier de beruchte EL Tawheed moskee die door de linkse regenten niets in de weg wordt gelegd ook al is het een broeinest van moslim terrorisme. Vele Syri√ę gangers hadden hier hun basis terwijl de regenten wegkijken en volharden in ontken-ning van extremistische activiteiten in deze haathut. Al jaren wordt er geroepen om sluiting van deze haattempel maar zoals het linkse regenten betaamd weten zij van de sultan geen kwaad. Hoe dom of doortrapt kun je zijn? De hoogste tijd dat het kabinet de rechtsorde in de stad hersteld en om te beginnen burge-meester Halsema af te zetten en haar te vervangen door een krachtige figuur die van aanpakken weet. Onze Iron Lady Rita Verdonk zou hier geschikt voor zijn. De stad dient gezuiverd te worden van elementen die de democratie ondermijnen. 

  11-08-2018 om 18:11 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  21-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE HARDE WAARHEID
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De wonderen zijn de wereld nog niet uit! Een minister die de waar-heid sprak op een besloten bijeen-komst. Stef Blok die verkondigde dat de multiculturele maatschappij in ons land mislukt is. De waarheid als een koe! Hij bezigde nog meer negatieve gevolgen van immigratie in ons land. Hij trapte daarmee vele open deuren in. De gewone man is al lang bekend met de gevolgen van massa immigratie in zijn wijk. Negatieve gevolgen waarvan de elite in hun dure wijken geen last heeft. Zijn uitspraken deden een bom ont-ploffen bij het deugvolk. Het establishment verscheen an masse op de kwelbuis om hun afschuw kenbaar te maken. Ook onder Kamerleden brak de pleuris uit. Met name onder leden van NSB'66. De ware landverraders bekennen kleur. Zij wensen omvolking van ons land door het eigen volk te ver-zuipen in een tsunami van migranten. Ook een zakkenvuller van de vluchtelingen maffia deed een duit in het zakje op de kwelbuis. Hij was woedend over de uitspraken van Blok. Een smerige rat die uitvreters importeert in ons land. Mussert in poedervorm. Stop de islamisering van ons land voor het te laat is! 

  21-07-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  17-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KUZU
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Kuzu, deel uitmakend van het kankergezwel DENK, heeft weer eens op buitensporige wijze van zich doen spreken. Dit smerig stuk genetisch afval heeft ons autoch-tone burgers te verstaan gegeven dat wij maar moeten oprotten als wij het niet eens zijn met hoe ons land verziekt en naar de kloten geholpen wordt mid-deleeuwse uitvreters uit Verweggistan. Uitvreters met een laag IQ verwekt middels inteelt daar neef met nicht naait. Verziekt door moslims die het verdommen om te integreren en een parallelle samenleving vormen die haaks staat op onze normen en waarden en zodoende een gevaar vormen voor ons. Kuzu is een haatzaaier die moslims opzet tegen autochtone burgers. Kuzu is de lakei van Erdolf! DENK vormt de vijfde colonne in de Kamer. Het moslim tuig is eropuit een burger-oorlog te ontketenen met als doel totale overheersing door de islam. Achterlijkheid troef! Dit kunnen wij niet tolereren en de moslim kolonisten dienen dan ook op transport gesteld te worden naar de zandbakken waar ze vandaan komen. Om te beginnen sluiting van alle haathutten en madrassa's wegens het ondermijnen van onze rechtstaat. De islam is gelijk aan de middeleeuwse pest! Wij moeten ervoor zorgen dat wij baas blijven in ons eigen land. Wij zijn hier de baas en niet die smerige haatbaarden.  

  17-07-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  14-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROPAGANDA
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De propagandamachine van de staatsomroep draaide tot kort voor het reces van de Kamer en de ge-meenteraden nog op volle toeren. Burgers dienen te verstaan gege-ven te worden voordat ze per vliegtuig op vakantie gaan milieu-terroristen zijn. Ook worden zij nog even bestookt om toch vooral voor een gas loos Nederland te zijn ook al draaien zij op voor de kosten. Rondom dit onderwerp is er een ware hype ontstaan die doet denken aan de tijd van de Hollanddites. Men wordt wijs gemaakt dat wij de wereld redden als wij geen CO2 (0,3%) meer produceren. De onheilsprofeten die ons land van het gas af willen hebben kunnen wat mij betreft zelf aan het gas! Deze zogenaamde wereldverbeteraars hebben zelf geen financiŽle krimp bij deze transitie. Dit maakt het voor hen wel heel gemakkelijk om voor de muziek uit te lopen. Over gemeentes gesproken, deze verlenen nog steeds voorrang aan migranten bij het toewijzen van sociale huurwoningen ondanks dat dit niet langer verplicht wordt door het rijk omdat dit woede oproept bij burgers die al jarenlang op een wachtlijst staan. Het wordt tijd dat deze volksverlakkers duidelijk gemaakt wordt dat het hemd nader is dan de rok, ofwel eigen volk eerst!!    

  14-07-2018 om 21:42 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  09-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CENSUUR HOGE SCHOOL
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De Twentse hoge school Saxion te Enschede heeft zich op een wer-kelijk schandalige wijze gemengd in de vrijheid van meningsuiting van een studente. De schooldirectie pleegde censuur op een project van een leerling over de Armeense genocide. Dit schoot de politiek correcte directie in het verkeerde keelgat uit vrees voor de Turkse omgeving en hun maffiaorganisatie DENK. Het is te gek voor woorden dat wij in ons eigen land moeten buigen voor de bukslaven van Erdogan. Het besluit van de directie is een klap in het gezicht van de studente waarvan een ouder Armeens is. De directie dient ook meteen te worden weggeschopt wegens aantasting van de burgerrechten van studenten. Er dient dan ook per direct paal en perk gesteld te worden aan de Turkse inmenging in ons land en dient de vrijheid van meningsuiting gewaarborgd te worden! 

  09-07-2018 om 21:33 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  01-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LINKS & SLINKS
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Dit geldt voor Femke Halalsema die had beloofd bij haar afscheid niet meer terug te keren in de politiek. Een loze belofte want ze is in de duistere krochten van de Stopera voorgedragen als burge-meester van Amsterdam. Onbe-grijpelijk dat deze gifgroene heks tot burgemeester wordt! Dit maakt de coup van de Groene Khmer compleet waarmee de aanhangers van Pol Pot de macht overge-nomen hebben in onze stad. Ik zal burgemeester van iedere Amsterdammer kraste de heks vals. Burgemeester van de grachtengordel elite, Hipsters, moslims en ander uitheemse uitvreters. Het MKB en het arme klootjesvolk zal het nog zwaarder krijgen dan nu al het geval is. Jan met de pet zal met zijn auto in de binnenstad plaats moeten voor Yuppen en ander alternatief tuig met hun bakfietsen waarmee ze hun krengen van kinderen vervoeren. Over het paard getild kroost dat vanuit hun bakfietsen neerkijkt op gewone Amster-dammers.  De benoeming van Halalsema roept om een revolte der klein luyden die de Sjaak worden van de dure linkse hobby's en nog meer islam in hun achterstandswijken. Terug naar het verleden van heksen op de brandstapel??? 

  01-07-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  24-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MULTINATIONALS REGEREN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Multinationals zoals Shell, Unilever en Akzo dicteren het beleid in ons land middels de regenten van Mark Teflon. Ze ontduiken met medewer-king van Mark voor vele miljarden aan belasting door dividend uit te betalen via een belastingparadijs. Dit is al vele jaren aan de gang en de slippendragers van het kapitalisme faciliteren dit. Voor de gewone burgers worden de belastingen al maar hoger. Voedselbanken moeten steeds meer mensen helpen. Leven van de bedeling door toedoen van paljassen die liever het kapitalisme dienen dan het volk. Helemaal pijnlijk was het gebeuren in de Kamer waar Rutte eerst niet wenste te verschijnen om vragen te beantwoorden van de oppositie over een schimmige deal van 7 miljard euro met Shell dat zelf door de CEO van Schell is toegegeven. Deze deal kon hij niet in de openbaarheid brengen. Deze is in de achterkamertjes bekon-keld en moet daarom geheim blijven. Dit zijn regelrechte DDR praktijken waaraan onmiddellijk een einde gemaakt dient te worden!

  24-06-2018 om 20:22 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KALE GRAFTAK
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De milieuterrorist Diederik Sam-som die deel uitmaakt van een bende die ons van het aardgas wil hebben. Deze graftak wil de burgers straffen voor hun gebruik van aardgas. Hij wil de gasprijs verdubbelen om zo de aanschaf van warmtepompen aantrekkelijker te maken. Als tegemoetkoming wil hij de prijs van elektriciteit wat verlagen. Energie verlagingen die zo weer teruggedraaid worden als onze onbetrouwbare overheid dit zo uitkomt. Met name de zwakste zijn de klos doordat de energiekosten met honderden euro's per jaar stijgen en zij niet de middelen om warmtepompen aan te schaffen.Een stel gestoorden die zichzelf wijsmaken de aarde te redden door ons land voorop te laten lopen in de reductie van CO2 uitstoot. Ons dat slechts verantwoordelijk is voor 0.3 procent van de CO2 uitstoot in de wereld. Daarom zijn de kosten verbonden aan deze transitie belachelijk hoog en staat in geen verhouding tot het mogelijke resultaat. Dit is weer een staaltje van een peperdure linkse hobby!   

  24-06-2018 om 19:53 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  23-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.REGENTESK
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Christen Unie staatssecretaris Paul Blokhuis is bezig met een kruistocht tegen genotsmiddelen. Ditmaal geen seks buiten het huwelijk en pornografie maar tegen tabak, alcohol, suiker en vet wat des duivels is en wordt verketterd door deze paljas van Jezus. Hel en verdoemenis wordt er verkondigd vanuit de Bible Belt. Het vagevuur dreigt voor zondaars. Dit zijn Noord Koreaanse praktijken, machthebbers die bepalen hoe je leeft, eet, denkt en gedraagt. In Eindhoven zijn de regenten volkomen van de pot gepleurd bij het toewijzen van nieuwe straatnamen. De naam van de Nederlandse zeeheld Witte de With sneuvelde en werd vervangen door Barbados. Barbados een Ottomaanse piraat en slavenhandelaar in het kader van de diversiteit van de wijk. Dat mag van de linkse kerk daar het geen witte man is die de meest gruwelijke misdaden heeft begaan maar een getintiŽr die bloed aan zijn handen heeft. Zijn slavenhandel doet niet ter zake voor de linkse kerk zolang het maar geen witte man is. Hoe hypocriet kun je zijn? Ook feministen roeren zich want er moeten veel meer vrouwelijke straatnamen komen. Hier paar suggesties: Voorbipslaan, Clitorishofje, Jetserweg, Veeg-steeg, Jankstraat, Hoofdpijnplein en Decolletť Allee. Daarom pak aan dit van de pot gepleurde linkse tuig!    

  23-06-2018 om 16:55 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  19-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.INDOCTRINATIE
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Linkse schoolbesturen en activistische leraren gaan als onderdeel van de maatschappelijke bewustwording op bezoek naar een moskee. Onder dwang moeten leerlingen mee naar een haathut om daar met hun hol omhoog gericht naar het westen op hun knieŽn een woestijnrover aanbidden aangezet door een haatprediker. Leerlingen worden hiertoe verplicht en hiervoor niet wegblijven op straffe van sancties van school. Ouders moeten dan maar tijdig kenbaar maken aan de school dat zij niet wensen dat hun kind zich begeeft in een haathok en in aanraking komt met het gif van de maatschappij. Islam is puur gif dat een gevaar vormt voor onze democratie! Moslims zullen zich nooit aanpassen daar ze ons willen overheersen. Stop daarom de islamisering van ons land voor het te laat is! Strijdt voor onze westerse beschaving! Voorkom dat afglijden naar de barbarij van de middeleeuwen!

  19-06-2018 om 19:38 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  16-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STOP KLOOTOOG
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Heksje Klootoog Liesbeth Zegveld spant weer een zaak aan tegen onze jongens die hebben gestre-den in Afghanistan. Onze jongens die op een gegeven moment overlopen dreigde te worden door de Taliban. Ze hebben zich te vuur en  te zwaard hun leven verdedigd met gebruikmaking Apache helikopters en houwitsers. Daarbij vielen er ook burgerslachtoffers in een dorp waar vanuit onze jongens werden beschoten. Burgers die gewaarschuwd werden om de pleiterik te maken maar weigerden hieraan gevolg te geven. De gore graftak heksje Klootoog ziet daarom weer kans om te pogen defensie een schadevergoeding te doen betalen aan de nabestaanden van de burgers die zijn omgekomen. Het beschadigen middels schadevergoedingen van onze jongens en meiden strijdend in den vreemde is een verdienmodel is geworden voor deze smerige activistische heks. Klootoog dient daarom aangepakt te worden daar zij een volksvijand is geworden die van het tablot geschrapt moet worden. Onze voorouders wisten wel hoe ze met een heks af moesten rekenen. Verbranden op de brandstapel! Brandend een enkele reis naar de hel!  

  16-06-2018 om 23:17 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KIELHALEN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Kielhalen dat dient te gebeuren met het NGO gajes dat schepen bemand om migranten die voor de kust van LibiŽ dobberen over te varen naar Europa. Wars van de stijgende afkeer van de Europese bevolking tegen de tsunami van Afrikanen die alleen maar tot last zijn doordat ze onze levenswijze afwijzen en alleen maar willen profileren van ons en hun haan koning willen laten kraaien. Zo ook ruim 600 van deze gelukzoekers komend vanuit LibiŽ die door een NGO veerdienst naar ItaliŽ zouden worden gebracht. Dit land weigerde terecht deze veerboot toe te laten en liet ze op zee dobberen. Reactie een boze Timmerfrans die riep dat deze profiteurs opgevangen diende te worden. Alleen Spanje bezweek voor Timmerfrans geblaf. Ook de Belgische volks-menner Guy Verhofstadt liet zich luidkeels horen in het Europees Parlement. Deze demagoog hield een toespraak waarbij Joseph Goebbels zijn meerdere in zou moeten erkennen. Het zal niet blijven bij de opvang van deze 600 want spoedig zal ook hun familie volgen. De import van kansloze dient gestopt te worden willen wij niet in armoede ten ondergaan in dictatuur geleid vanuit een haattempel met de sharia als wet. Daarom de veerponten van de NGO's aan de ketting leggen en de bemanning de bak in!

  16-06-2018 om 19:15 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  10-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KRAKEND TUIG
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het betreft hier een stelletje gajus dat al jaren krakend door Amster-dam trekt en daarbij voor miljoenen schade heeft aanricht aan de gekraakte panden. Dit tuig neemt geen genoegen met 24 uurs opvang welke is aangeboden door het linkse college. Onge-wenste opvang, kosten 6 miljoen! Men eist een permanente verblijfstatus om zo goed te kunnen leven op kosten van de maatschappij waaraan ze nooit iets zullen bijdragen. Het gaat van kwaad tot erger met dit tuig. Nadat ze een aantal gekraakte woningen op last van de rechter hebben verlaten deden ze een poging om meet geweld een bewoond pand te kraken. De bewoners probeerde ze met geweld te verjagen maar deze verzette zich hier krachtig tegen.Braak, kraak en geweld het wordt steeds gekker en niemand wordt opgepakt! Oerwoud gedrag wat zich uit in middels een grote bek en geweld eisen waar ze geen recht op hebben. Dit tuig dient vastgezet te worden in kampen tot het moment dat ze ons land uit gepleurd kunnen worden.

  10-06-2018 om 21:15 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  09-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KOOPT NEDERLANDSE WAAR
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Een oude slogan luidt "Koopt Nederlandse waar, dan helpen wij elkaar"! Een slogan die nog steeds geldt zeker nu er nieuwe onderzee-Žrs gekocht gaan worden. In ons kikkerlandje hebben wij de kennis en capaciteit om deze boten te bouwen. Franse aasgieren cirkelen al boven het ministerie van Defensie. Die knoflookvreters zijn wel de laatste die deze opdracht moeten krijgen. Dit land is bezig onze nationale trots KLM leeg te zuigen en daarom alleen al moeten deze wijn slurpers geen opdrachten krijgen betaald met onze belastingpoet. Deze pleuries dienen in onze eigen economie besteed te worden mede voor de werkgele-genheid.   

  09-06-2018 om 18:51 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DESPOTEN'66
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Onder leiding van hun standar-tenfŁhrer Pechtold heeft de partij een negatieve hoofdrol gespeeld bij de vorming van diverse colleges in steden. Een cordon sanitair tegen grote partijen die forse winst heb-ben behaald tijdens de verkie-zingen. Partijen die de grootste zijn geworden zoals Leefbaar Rotterdam werden door het gekonkel van Pechtold buiten het stadsbestuur gehouden. Veel kiezers zijn hierdoor voor lul gezet daar hun stem niet mee weegt in het besturen van hun stad. Het vertrouwen in de politiek zal nog veel verder dalen. Landelijk heeft Pechtold de PVV en FvD in de ban gedaan wegens zijn grote hekel aan Wilders en Baudet. Hier worden er ruim een miljoen kiezers zonder enig overleg aan de kant gezet. Adolf Pechtold is een ware despoot geworden die de rang van standarten-fŁhrer met verve vervuld. Wie A zegt dient ook dolf te zeggen!

  09-06-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PEGIDA KARBONAADJE
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Pegida haalde ook weer eens vreedzaam in de publiciteit. Men was voornemens een BBQ te houden bij de haathutten in diverse steden  als teken tegen islamise-ring van ons land welke uitmond in omvorming van ons land waarin ons eigen volk tweederangs burgers worden. Op Rotterdam na werden deze BBQ 's verboden nadat deze haatketen gedreigd hadden met geweld. Dat dreigen met geweld werd geho-noreerd en haatpreken niet bestraft. In Rotterdam was de SA der linkse kerk nadrukkelijk aanwezig waardoor Pegida de BBQ afblies omdat de politie aangaf niet voor hun veiligheid in te kunnen staan. De islam wordt steeds meer overheersend en moet gestopt worden willen wij onze vrijheid behouden.

  09-06-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  04-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE GODDELIJKE KALE
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Keer op keer wordt bewezen dat rechterlijke macht onbetrouwbaar is. De moordenaar van Pim Fortuyn krijgt alles voor elkaar bij de ratten in toga. Middels diverse rechtszaken kwam hij van alle voorwaarden af die deel uit maakte van zijn vervroegde vrijlating. Volkert van de Graaf steekt weer een dikke middelvinger op naar de maatschappij. Dit sterkt de verdenking dat de toenmalige regenten de hand hebben gehad in de moord op Pim Fortuyn welke een gevaar was voor hun posities. De dader was al gauw gevonden in een linkse acti-vist reeds eerder verdacht van de moord op een medewerker van Staatsbosbeheer. En dan het vrij laten rondlopen van criminelen reeds eerder veroordeeld in afwachting van hun hoger beroep welke zijn gevlogen als de tijd daar is. Een Turkse vrouwenhandelaar feestvierend in Turkije, een Marok-kaan die twee minderjarige meisjes heeft verkracht gevlucht naar Marokko en een recidivist die geen TBS kreeg maar op verlof een vrouw verkracht en daarna vermoord. Dit alles door deze criminelen niet vast te zetten want het welzijn van de daders gaat boven het leed van de nabestaanden. Daarom snel de bezem door de rechterlijke macht!   

  04-06-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  03-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DOEMDENKEN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De regenten proberen ingegeven door de milieumaffia ons te doen geloven dat wij af moeten van het gebruik van fossiele brandstoffen willen we kunnen overleven. Hel en verdoemenis wordt gepredikt door de groene maffia en hun politieke handlangers. De staatsmedia raakt predikt dat het volk diep in de buidel moet tasten om de milieutransitie te betalen. Het volk wordt gehersenspoeld om zo te voorkomen dat de aarde vergaat. Steeds weer wordt er een andere bedreiging opgevoerd om het volk te belazeren. Eerst zure regen, toen de ozonlaag en nu CO'2. Overgang van gas op elektra is voor bewoners van oudere huizen onbetaalbaar. Ze moeten dit zien als een investering die zich op termijn terugverdiend door lagere energiekosten kraait de milieumaffia. Kosten die bepaald worden door een onbetrouwbare overheid. Een overheid die vindt dat wij ook minder moeten gaan vliegen maar zelf veelvuldig gebruik maakt van het vliegtuig. Exponent hiervan is de activistische dieren teef Marianne Thieme die veelvuldig de wereld rond vliegt op kosten van de gemeenschap om zogenaamd de aarde te redden. Dit maakt ze de dieren in het grote dierenbos maar wijs. De groene maffia moeten we niet serieus nemen want toen er nog geen fossiele brand-stoffen werden verstookt warmde ook de aarde op en verdween de ijstijd.     

  03-06-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  02-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OPEN INRICHTING AMSTERDAM
  Klik op de afbeelding om de link te volgen
  Mijn eens zo'n mooie stad heeft een nieuw college bestaande uit Stalinisten, Marxisten, Pol Pot aanhangers. Hel en verdoemenis staat met name de armste bur-gers te wachten. Hun toekomst-perspectief is nog een veel grotere armoede door stijging van de gemeentelijke belastingen waarmee het college zijn lucht-fietserij wil betalen. Ook lopen zij een gerede kans de stad uit gepest te worden omdat zij er wonen niet meer kunnen betalen. Dit in tegenstelling tot hen is er wel plaats voor illegalen die worden gepamperd en 24 uurs opvang krijgen kosten zo'n 1500 euro pp per maand. Vertrek van de armste autochtonen zou voor hen een oplossing zijn voor de voedselbanken welke voor het linkse gajes een smet is op hun blazoen. Auto's worden geweerd uit de binnenstad mede door het parkeren met 50 procent te verhogen en zo'n 10.000 plaatsen op te heffen. Hiervoor is de vette trol Sharon Dijksma vanuit Enschede naar Amsterdam gehaald voor wie er ongetwijfeld wel een woning beschikbaar is ondanks de lange wachtlijsten voor de eigen geboren en getogen Mokumers. Ondernemers wordt het vuur aan de schenen gelegd ondanks dat ze geen zaak hebben gericht op het toerisme. Het linkse zooitje heeft al een visrestaurant in het centrum de wacht aangezegd omdat dit gericht zou zijn op het toerisme. Ondernemers die toch al vogelvrij verklaard zijn door het gezag. Als een mafkees een hand-granaat achterlaat voor je deur terwijl je gesloten bent wordt je zaak door de burgemeester voor langere tijd gesloten en mag je failliet gaan ook al heb je niets op je kerfstok. Multiculturele overheersing zal worden bevorderd in het kader van de omvorming van ons volk en krijgt prioriteit mede door subsidies zoals voor het Keti Koti festival ter nagedach-tenis van de afschaffing van de slavernij waarbij zwarten zich weer eens heerlijk in hun slachtofferrol kunnen wentelen. Hierbij wordt vergeten dat door de slavernij ze hier een prettig leven lijden. Moge de toorn van Bacchus het college treffen en deze linkse bende in de hel doen belanden!  

  02-06-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  27-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LINKSE KUTTENKOP
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het betreft hier Sanne Wallis de Vries die zo nodig een eigen show moest bij de omroep van de oproer kraaiende rode haan van de VARA. Een show welke een complete flop is waarin zij meent met andere schijtlollig te moeten zijn. Schijt-lolligheid omtrent antisemitisme verhuld in satire wat de VARA eigen is. Joden die op een vileine wijze werden neergezet in een zogenaamde persiflage van het winnende lied van IsraŽl op het songfestival. Een festival waar al diverse landen dreigen te boycotten omdat dit komend jaar in IsraŽl wordt gehouden. Joden die in deze persiflage werden neergezet als raket-afschietende moordende geldwolven feestvierend in de leegstaande El Aqsamoskee. Een persiflage waarbij Joseph Goebbels zijn smerige nazi tengels zou aflikken. Dit alles omdat de VARA zo zijn solidariteit met de Palestijnen wil tonen. Solidariteit met terroristen met slechts ťťn doel uitroeiing van de Joden te beginnen met de vernietiging van de staat IsraŽl. Kijkcijfers tweede show gehalveerd tot 400.000. Terecht!    

  27-05-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  26-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SA DER LINKSE KERK
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het is de overheid opgevallen dat zichzelf noemende antifascisten zelden worden opgepakt en ver-volgd voor hun gewelddadige acties waarmee ze andersdenkenden het zwijgen opleggen. Zij claimen het alleenrecht op demonstraties waarvan andere middels geweld dienen te van worden weerhouden. Weerhouden van gebruikmaking van hun recht om te demonstreren. Waar Adolf Hitler in de jaren dertig de bruinhemden van de SA gebruikte als knokploegen tegen andersdenkenden die een gevaar vormde voor zijn politiek doet de linkse kerk dit via schimmige antifascisten. Klaplopers die ook bedrijven die ruimtes verhuren aan politieke partijen bedreigen, bekladden en de ruiten ingooien zoals onlangs bij De Rode Hoed waar het FvD bijeenkwam. Klaplopers die leven van een uitkering en paria's zijn van de maatschappij. Verdelgen dit tuig, dit ongedierte! 

  26-05-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  21-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RAMADAN GEDRAM
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De politiek correcte elite probeert ons wijs te maken dat de islami-tische vastenmaand een verrijking is voor ons land. Men probeert krampachtig onze geesten rijp te maken voor een uitwas van een achterlijke religie. Verering van de halve maan dient die van het heilige kruis te vervangen in het kader van de omvolking van ons land. Ramadan is een uitwas waarbij de deelnemers overdag vasten en zich s'nachts te barsten vreten. Overdag houden Riffijnen zich in roedels bezig met het bezorgen van overlast. Daarbij hebben de booslims naar mate de ramadan vordert extreem lange tenen en een ultra kort lontje. Overdag zijn het gelijk zombies te beroerd om uit hun ogen te kijken en het ziekteverzuim onder hen die nog wel werken wordt gestaag hoger. Autoriteiten schieten in een kramp bij incidenten met booslims en doen alles wat mogelijk is omdat te verzwijgen of af te doen als zijnde verwarde men-sen. Autoriteiten die er van alles aan doen om ongelovigen bij de ramadan te betrekken door iftar maaltijdenns te promoten. Met name de politie is hierbij betrokken waarbij de vraagt reist of ze de tijd die ze hieraan besteden niet beter kunnen gebruiken voor het opnemen van aangiften. De lakeien van de linkse kerk proberen om ons zo de islam door te strot te drukken. De staatsomroep maakt het helemaal bont door dagelijks ramadan journaals uit te zenden gepresenteerd door twee kopvodde trollen. Pure beeldverontreiniging!                                                                                                                                                                                                      

  21-05-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  20-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HET SCHUIM VLOEIT
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Dit weekend was het weer raak want dan vloeit het schuim der natie weer door de straten van Amsterdam als zijnde een pro Palestijnse demonstratie tot genoegen van burgemeester Van Aartsen en Harry de Winter. Voor de laatste zijn ultieme natte droom! Deelnemers, vaak niet meer dan een paar honderd, zijn het geteisem dat behoort tot het gilde der beroeps demonstranten welke elke gelegenheid aangrijpen om de orde te verstoren. Fascisten welke zichzelf antifascisten noemen en anti Zionisten een eufemisme voor antisemitisme. Tuig lopend met Palestijnse(terroristen)vlaggen, zwarte jihad-vlaggen onder het krijsen van anti Joodse leuzen en nazi symbolen waar de politie naar staat te kijken zonder in te grijpen. Gajes waarvan Van Aartsen nu de beschermheilige is en De Winter slippendrager. Dit alles onder een aura van misselijkmakende politieke correctheid.

  20-05-2018 om 22:48 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  18-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LINKS LULLEN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Links lullen en rechts je zakken vullen is een aloude gevleugelde uitdrukking die van toepassing is op hen die zich erop voorstaan links te zijn. Zodra krijgen ze de kans  om hun slag te slaan dan graaien ze er lustig op los. Er zijn genoeg voorbeelden van voormalige linkse politici die na hartenlust hun zakken aan het vullen zijn ten koste van de gemeenschap. Onlangs was het prominente Groene Khmer lid Paul Zakken-vŲller in het nieuws door te stellen dat een medewerkster van de AFM een marktcomform salaris moet verdienen dat veel hoger is dan toegestaan in de publieke sector. Paulus de Prevelaar die zelf veel goed betaalde bijbanen heeft poogt naar buiten toe de schone schijn op te houden dat hij strijdt tegen het kapitalisme en het daarbij behorende graaiers gedrag. Paulus die zelf geen besef heeft van armoede doordat hij getrouwd is met een telg uit de steenrijke C&A familie Brenninkmeijer. Hij verdedigde de gewenste salarisverhoging met de dooddoener dat goede mensen anders naar het buitenland vertrekken. Een gotspe! Paulus heeft ook nog veel invloed op het rampzalige beleid van de Khmer. Het zogenaamde milieubeleid wat de planeet moet redden. Alleen al in Amsterdam is dit beleid gericht om het bakfietsvolk hun zakken te laten vullen. De binnenstad moet autovrij zodat ernaast voor (bak)fietsers meer ruimte is voor toeristen met rolkoffers die gebruikmaken van Airbnb welke wordt aangeboden door linkse elite die hun huis hiervoor verhuren. Bakfietsvolk dat hun dure panden met hoge hypotheekaftrek voor verblijf voor toeristen die de leefbaarheid in de stad verpesten door hun massaliteit. Bakfietsvolk voor wie Paulus de messias is heeft slechts ťťn principe, graaien wat je graaien kan als je de kans krijgt. Dit is de Groene Khmer ten voeten uit!      

  18-05-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  17-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EIGEN NEST BEVUILER
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Harry de Winter is zo'n bevuiler van het eigen Joodse nest. Een verrader die zich tegen zijn eigen volk in de staat IsraŽl keert waarvan de bewoners gedwongen zijn te strijden voor hun voortbestaan. Als lid van de linkse kerk kiest hij voor de Palestijnen opgehitst door hun terroristische leiders vergeven van Jodenhaat. Samen met zijn clubje Een Ander Joods Geluid is deze NSB'er een politiek correct onderdeel van de grachtengordel elite. Wederom was er een zware provocatie van Hamas bij het zeventig jarig bestaan van de staat IsraŽl. Middels rellen bij de grens wilden zij de viering hiervan versjteren wat een keiharde reactie van IsraŽl tot gevolg had. Hierbij kwam een baby van acht maanden om het leven die als een martelaar werd rondgedragen. Aan de dood zijn slechts de ouders schuldig daar zij hun kind bloot hebben gesteld aan het te verwachten geweld. Voor Hamas is iedere dode burger een zege want dan kunnen zij zich weer in hun slachtofferrol wentelen. De ouders van de dode baby zullen wel een fors bedrag krijgen uit het terreurfonds in navolging van strijders die zijn omgekomen bij terreuracties tegen IsraŽl. Dat was voor Harry weer een reden om zich tegen zijn eigen volk te keren zoals het een goede NSB'er betaamd. Hij toonde zich ook een waardig lid van het deugvolk door zich tegen IsraŽl te verklaren. De Winter toont wederom zijn ware ponem een verrader van zijn eigen volk. Vele Europese landen waren er als de kippen bij om IsraŽl te veroordelen voor het gebruik van buitensporig geweld, een gotspe! Alleen Amerika toonde zich een vriend! 

  17-05-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  12-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TOENEMEND ANTISEMITISME
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  In Mokum neemt als gevolg van het groeiend aantal moslims het antisemitisme in rap tempo toe. Joden wordt afgeraden om op straat een keppeltje te dragen en Joodse vrouwen het dragen van Joodse sieraden zoals een davidster. Joodse scholen en synagogen worden permanent bewaakt. Het Mokums, een mengsel van Bargoens en Jiddisch, wordt steeds meer overstemd door luide en ongewenste Arabische en Afrikaanse keelgeluiden. Een Joodse boekhandelaar betrokken bij de openstelling van Joodse huizen van verzet in de stad werd door de politie aangeraden hiermee te stoppen ter voorkoming van reacties door moslims wat hij heeft geweigerd. Zo erg is het al geworden in Amsterdam dat we op moeten passen dat wij booslims niet op hun lange tenen trappen. Ondertussen zijn er tekenen zichtbaar van een progrom tegen Joodse winkels en bedrijven waarvan de ramen in worden gegooid en muren beklad. Dit wordt door de autoriteiten zoveel mogelijk verzwegen om moslims niet te stigmatiseren. Ondanks het zwijgen berichten de Telegraaf en Geen Stijl over dit criminele gedrag van booslims. De aanslag op het Joodse restaurant Hacarmel is topic geworden. De dader, een Palestijn, was reeds bekend bij de autoriteiten wegens radicalisering maar deze deden niets! Ze poogde dit verborgen te houden. Burge-meester Van Aartsen weigerde om in gesprek te gaan met de eigenaar over de beveiliging van zijn zaak. Deze toonde zich net als toen hij opperhoofd was in Den Hagistan een ruggen-graadloos weekdier dat collaboreert met het moslim tuig. Resultaat is dat de eigenaar sluiting overweegt van zijn zaak. Dit zou een aanmoediging zijn voor moslims om Joden en hun bedrijven te verdrijven uit de stad mogelijk gemaakt door Van Aartsen. Daarom stop de islamisering van ons landje. Moslims terug naar hun zandbakken van herkomst! Opzouten!  

  12-05-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  10-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SCHOP ZE ERUIT
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Dit geldt voor het schorem dat hier vanuit Verweggistan onuitgenodigd ons land is binnen gekomen op zoek naar een leven in Luilekker-land  en geen verblijfsstatus heeft gekregen. Een leven op kosten van ons eigen volk bestaande uit woon-ruimte, uitkering en onze sociale voorzieningen. Profiteren van onze verzorgingsstaat die door onze ouders en grootouders met hard werken is opgebouwd voor ons en niet voor het gajes dat ook nog onze cultuur ondermijnd doordat zij een eigen achterlijke gewoonten en gebruiken aan ons op willen dringen. De islam en de sharia dienen leidend te zijn en wij dienen ons hieraan te onderwerpen. Schorem dat zich bezighoud met criminaliteit en zich onderdak verschaft middels het kraken van panden waarbij forse schade wordt veroorzaakt. Men weigert botweg te vertrekken uit ons land en eist hier te mogen blijven. Ondertussen zitten wij opgescheept met illegaal tuig dat ons rond de klok overlast bezorgd door hun criminaliteit. De asielmaffia blijft maar kansloze en criminele gelukzoekers huisvesten in AZC's. Diep droevig is dat dit illegale tuig wordt bijgestaan door klaplopers van de linkse kerk. NSB'ers die ons land willen omvolken van wit naar zwart en van christendom naar islam.  

  10-05-2018 om 17:50 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  08-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SERPENTEN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Er worden door de gemeenten steeds vaker Bijzondere Opsporing Ambtenaren (BOA's) op de bevol-king losgelaten. Ongeschikt voor een baan als volwaardig politie-agent kunnen ze toch veel alloch-tonen aan een baantje met gezag helpen. Geef een dombo een mooi pakkie met de nodige strepen en hij voelt zich belangrijk. Voor moslima's hebben een halal outfit (foto) zodat zij ook de straten af kunnen schuimen. BOA's doen mij den-ken aan wurgslangen kortom echte serpenten die glibberend over straat gaan om brave witte burgers dwars te zitten en te bekeuren. Bekend is een winkelier die op een stoel voor zijn winkel zat wat volgens het BOA geteisem niet mocht en onlangs in Leiden waar ze uit een platenzaak kratten bier van zolder haalden zonder huiszoekingsbevel. Ze zijn nu weer in het nieuws omdat ze wapens willen dragen omdat zij zich vaak bedreigd voelen. Zo willen ze volwaardige landwachters worden gelijk hun voorgangers tijdens de Tweede Wereld-oorlog die konden beschikken over jachtgeweren wat hun de naam Jan Hagel bezorgde. Dit alles onder leiding van een wit kader waarvan hun competenties er niet toedoen maar wel het feit of hun grootouders en/of ouders fout zijn geweest. Dat is een pre!    

  08-05-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  03-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SCHANDALIG!!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Schandalig is het dat een crimi-nele Somalische asielzoeker nog steeds niet het land uit geschopt is. Het betreft hier een beest dat een vrouw in Hoogwoud bruut ver-krachte. De zaak kreeg landelijke bekendheid doordat het slachtoffer pas na 14 dagen aangifte kon doen, zelf haar verkrachter heeft moeten opsporen en op een pre-senteerblaadje heeft aangeboden aan de politie. Deze waren er niet blij mee daar het nog lang duurde eer hij werd opgepakt waarna hij maar een jaar heeft vastgezeten. Zijn verblijfsvergunning werd wel ingetrokken maar niet het land uitgeschopt. Het beest loopt nu nog steeds vrij rond in ons land en vormt een groot gevaar voor onze vrouwen! Deze graftak dient vastgezet te worden in een uitzettingskamp tot dat hij wordt uitgezet. Daar-in dienen ook alle uitgeprocedeerde en dus illegale gelukzoe-kers te worden opgesloten tot dan hun uitzetting daar is. Wat het zwaarst is moet het zwaarst wegen, veiligheid voor ons eigen volk eerst!

  03-05-2018 om 01:09 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  29-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZWAAR GESCHUT
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het OM brengt zwaar geschut in stelling tegen de A7 blokkeerders en hun sympathisanten. Ze worden voor meerdere delicten vervolgt want het doel van het OM ligt er duimen dik bovenop. De Friese helden moeten hangen en al voor-beeld dienen voor een ieder die het nog in zijn hoofd haalt zich te verzetten tegen het politiek correcte gedachtegoed wat inhoud dat wij onze cultuur moeten aanpassen aan de eisen van allochtonen. Dus als een aangespoelde dobberneger be-zwaar maakt tegen Zwarte Piet dienen we afscheid te nemen van deze kindervriend. Zo gek zal het nog worden! Een betere optie is het droppen in donker Afrika van deze zeurnegers. Opgeruimd staat netjes! Ondertussen krijgen de Friese helden rechtsbijstand van de advocaten broeders Anker. Hopelijk trekken Jenny Douwes, haar wordt opruiing ten laste gelegd, en de andere aan het langste eind. Frysl‚n Boppe!! 

  29-04-2018 om 21:49 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  27-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AFA SCHOREM
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het AFA schorem kon weer eens ongehinderd door de politie geweld plegen tegen andersdenkenden. Een aantal leden van het Identitair Verzet hadden een woning gekraakt als protest tegen het kraken door uitgeprocedeerde gelukzoekers wat door de autori-teiten wordt gedoogd. Identitair Verzet is het rechtse antwoord op het linkse AFA schorem. Het is al zover gekomen in Amster-dam dat het AFA tuig gehuld in het zwart met bivakmutsen straffeloos geweld mogen gebruiken tegen groeperingen die gebruik willen maken van hun demonstratierecht en hun mening uiten welke het AFA tuig niet zint. Dat er niet tegen het AFA tuig wordt opgetreden is omdat zij de knokploegen vormen voor de linkse kerk in de Raad. Daar waar de nazi's knokploegen (SA) bruine hemden hadden heeft links ze hier met zwarte jassen met capuchons en bivakmutsen. De krakers van het Identitair Verzet  werden met geweld uit hun gekraakte pand verdreven waarbij de politie stond toe te kijken. De politie verklaarde later aan hen dat het beter was om weg te blijven uit het pand daar ze s'nachts niet konden in staan voor hun veiligheid. Onmiddellijk na hun vertrek werd het pand dichtgespijkerd door de eigenaar. Dit alles stinkt na een gecoŲrdineerde actie van gemeente, politie en eigenaars gebruikmakend van de linkse knokploeg AFA.   

  27-04-2018 om 15:37 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  25-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LUXE MADRASSA
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het Avicenna Colege, een islami-tische school is op kosten van de gemeente Rotterdam verbouwd tot een luxe madrassa. De voorganger van deze school de ibn Ghaldoun is failliet gegaan door slecht onder-wijs, financieel wanbeheer en dief-stal van examen opgaven door medewerkers welke werden ver-handeld onder de leerlingen. Na sluiting van deze poel van verderf kregen andere woestijn-rovers de gelegenheid tot de oprichting van een nieuwe ma-drassa in het oude gebouw wat op kosten van de gemeente voor vele miljoenen is verbouwd tot een luxe haattempel. Marmeren vloeren, kroonluchters, oosterse mozaÔeken en gescheiden gebedsruimtes voor mannen en vrouwen. Alleen het laatste al druist in tegen het gelijkheidsbeginsel wat bij wet is vastgelegd. Deze buitensporige luxe heeft de gemeente vele miljoenen extra gekost geld wat Leefbaar Rotterdam wil terugvorderen maar of ze daar steun voor krijgen van de linkse kerk en het moslim gajes in de Raad is nog maar de vraag. Het islamitisch onderwijs haalt het slechtste in leerlingen boven en zet daarmee aan tot haat tegen onze westerse vrijheden en streeft naar invoering van de sharia waaraan iedere burger van ons land ondergeschikt is. Jongeren die thuis reeds Jodenhaat met de paplepel binnen kregen. Dit onderwijs leidt tot een steeds groter wordende segregatie in het land met als consequentie een burgeroorlog op termijn zeker als moslim dictators als Erdogan de boel nog eens extra ophitsen. Dit alles noopt tot het stoppen van het financieren en subsidiŽren van islamitisch onderwijs daar het staatsondermijnend is en een gevaar vormt voor niet moslims.  

  25-04-2018 om 20:52 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MORAALRIDDERS FONDS
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De corrupte EU bende in Brussel wil ruim een miljard euro spende-ren aan de oprichting van een fonds om de EU positief te promo-ten wat neerkomt op het bestrijden van anti EU partijen die zich ver-zetten tegen de dictatuur en cor-ruptie in Brussel. De EU die er zelf alles aan doet om steeds meer gehaat te worden door de burgers zoals onlangs weer door de promo-tie in tien minuten van een vriendje van zuipschuit Juncker tot hoogste baas van de ambtenaren zonder dat er tegenkandidaten gesteld konden worden. Een christelijke staatsgreep waardoor nu alle belangrijke posten in handen van christendictators zijn. Wat deed het EP hierte-gen? Blaffen maar niet bijten! NGO's die zich willen verzetten tegen partijen die zich anti EU tonen worden gesubsidieerd uit dit fonds. Dit is spekkie voor het bekkie van de tot de linkse kerk behorende NGO's die zelf reeds in een kwaad daglicht staan door bacchanalen van drank- seksmisbruik op kosten van de donoren. Oxfam Novib is nu in opspraak over de ťťn-armige bandiet Abu Rashed welke deelnam aan een work-shop van Oxfam Novib over Gaza in het parlementsgebouw. Abu ťťnarm is een fondsenwerver voor Hamas welke hier persona non grata dient te zijn. Waar de acties van NGO's toe leiden laat zich raden. Partijen zoals de PVV, Vlaams Belang, Front National, AFD, Lega Nord en de FP÷ krijgen te maken met lastercampagnes. Ook zal het anti IsraŽl beleid van de EU door hen worden gepromoot daar de NGO's Palestijnen knuffelaars zijn. 

  25-04-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  24-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE SLAG OM DOKKUM
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het OM heeft toch besloten onder druk van de linkse kerk de actie-voerders die de Zwarte Piet haters hebben belet de intocht van Sinterklaas in Dokkum te versjte-ren te gaan vervolgen. Nergens hebben ze tijd voor maar wel voor deze onzin! Niet alleen de chauf-feurs die de A7 bij Joure blok-keerden maar ook zij die hen via de sociale media steunden wacht vervolging. Zo ook het gezicht van de actie Jenny Douwes die uitgroeide tot de Jeanne d'Ark van Dokkum. Jenny een nuchtere ondernemer die schoon genoeg had van de rotzooi vanuit de Randstad welke op weg was naar Dokkum. Activisten die voor de maatschappij van geen enkel nut zijn maar deze slechts schade berokkenen. Gelukkig bestaat er een particulier fonds voor juridische bijstand voor de helden van Dokkum, nazaten van hen die Bonifatius een kopje kleiner hebben gemaakt. Met de vervolging maakt het OM zich volstrekt belachelijk!    

  24-04-2018 om 21:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HAATLARVEN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Ombudsvrouw Margrite Kalverhoer pleit voor repatriŽring van de haat-larven van IS naar ons land. Dit addergebroed van inwoners van het kalifaat zijn tikkende tijdbommen welke terug in ons land een gevaar vormen voor onze burgers Tijdbom-men helemaal gehersenspoeld in de afkeer van onze westerse maatschappij. Om ze weer te resetten zodat ze weer onderdeel kunnen zijn van onze maatschappij, als al lukt, kost klauwen met geld terwijl de gezondheidszorg voor de gewone man haast onbetaalbaar wordt. Het blijft niet bij repatriŽren van de haatlarven maar in hun kielzog komen ok de moeders en vaders terug middels het recht op gezinshereniging ook al zijn het terroristen. Al-leen een dolgeleerde dwaas als Kalverhoer kan dit verzinnen. Dit alles gestoeld op een misplaatste politieke correctheid welke een groot gevaar vormt voor ons eigen volk. Laat de haatlarven daar maar lekker zitten waar ze nu zijn want daar vormen ze geen gevaar voor ons en kosten ze geen takspoet. De linkse kerk heeft zich al positief hierover uitgelaten en staat klaar ze met open armen te ontvangen. Dragen ze een bomgordel dan is het boem! De verkeerden zijn dan het slachtoffer en niet de leden van het linkse ontvangstcomitť. Daarom geen terugkeer! 

  24-04-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  23-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SIMPLY THE BEST
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De afgelopen week vierde de staat IsraŽl zijn 70 jarig bestaan. Een klein stukje land wat het thuisland vormt voor Joden op aarde. Joden welke sinds mensenheugenis vervolgd worden. Een klein stukje aarde omringt door booslims die slechts maar ťťn doel voor ogen hebben, de vernietiging van IsraŽl en moord op Joden elders in de wereld. Een klein land dat reeds vier oorlogen heeft gevoerd om te kunnen overleven middels een superieur leger. Een leger dat wordt bijgestaan door de beste en meest geroemde geheime dienst ter wereld de MOSSAD. De taak voor deze dienst is zorgen voor de veiligheid van IsraŽl in en buiten het land. Beroemde staaltjes van hun kunnen zijn de ontvoering uit ArgentiniŽ van de nazi beul Adolf Eichmann en het liquideren van de Palestijnse terroristen verantwoordelijk voor de moord op de IsraŽlische sporters in MŁnchen tijdens de Olympische Spelen. Een gevleugelde term is zorg dat jij hem die jou wil doden eerder dood! Daarom; de MOSSAD Simply The Best!  

  23-04-2018 om 20:25 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  14-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KRAKENDE ILLEGALEN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Al lange tijd zit Amsterdam opge-scheept met een bende dwalende en krakende illegalen welke allang het land hadden moeten verlaten. Met bed, brood en bad neemt dit gajes geen genoegen en eist 24 uurs opvang. Ze worden hierin bijgestaan door het schuim der natie met het kraken van panden waarbij er voor miljoenen schade wordt aangericht. Dit alles wordt nog eens gerecht-vaardigd door de Groene Khmer en D'66. Nu heeft het illegale trifel ruim twintig woningen gekraakt welke op de nominatie staan om plaats te maken voor nieuwe sociale huurwoningen waarvan de eigenaar woningbouwvereniging IJmere deze tijdelijk wil verhuren aan studenten mede ter voorkoming van kraak. Andere tijdelijke bewoners worden door dit smerige gajes bedreigd en gepoogd hun uit hun woningen te jagen. Een stel werd geconfronteerd met een stel van deze ratten die met geweld toegang verschafte tot hun woning. Een ander heeft besloten om maar thuis te werken om te voorkomen dat het illegale tuig zijn woning in bezit neemt. Kraken is strafbaar dus wat doet de gemeente hieraan? NIETS! Het gaat zelfs zover dat de medewerkers van IJmere worden bedreigd door dit schorem. Waarnemend burgemeester Van Aartsen toont zich wederom een ruggegraatloos weekdier wat niet van plan is om op te treden en zich beperkt tot een brief aan IJmere of zij maar willen wachten met hun eis tot ontruiming tot er een nieuw college is, een college onder leiding van Raspoetin  en Groene Khmer, waarvan IJmere niets te verwachten heeft. Dit komt neer op vordering van woonruimte door de overheid voor criminele illegalen waarbij de eigenaren van het vastgoed de dupe zijn. Deze krakende paria's dienen opgepakt te worden en terstond het land uitgeschopt te worden. De werkelijkheid is anders. Als reactie op de intimidatie en het geweld heeft IJmere particuliere beveiligers in moeten huren. De politie daarin tegen wil dat IJmere afziet van het doen van aangiften. Een gotspe! Van Aartsen wauwelt na vragen in de raad dat hij niet zal ontruimen. Het OM kondigt aan dat de krakers binnen acht weken de panden moeten verlaten anders wacht ontrui-ming. Deze spannen op hun beurt een kort geding aan tegen een mogelijke ontruiming. Zoals het nu gaat is Amsterdam door toedoen van de linkse kerk verworden tot een openlucht inrichting.

  14-04-2018 om 18:07 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  12-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VEGANISTISCHE BETUTTELRAAD
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De regering heeft weer een nutte-loze raad, de Raad voor de Leef-omgeving, ingezet om ons van het eten van vlees te doen afzien. Boter, kaas, melk, eieren en vlees mogen niet meer. Dit alles als we buigen voor een veganistische bende bestaande uit een stelletje randgroep debielen. We moeten ons beperken tot het eten van plantaardig voedsel om de planeet te redden. Ongelofelijk maar waar! Deze raad wil ons de wei in sturen en indien nodig bijvoeren met stro en wat noten. De mens is vanaf zijn komst op aarde een carnivoor of wel een vleeseter. Deze bende mafketels wil dit veranderen door het produceren van vlees en zuivel aan banden te leggen en op termijn te stoppen. Deze productie vormt een gevaar voor onze planeet raaskalt men. Deze bende vormt juist een gevaar voor onze voedselketen op onze planeet en beperkt de keuze van onze dagelijkse maal-tijd! In een poging dit door te drukken wil men een taks op vlees en zuivelproducten zodat deze een luxe worden exclu-sief voor de rijken. Of dit nog niet genoeg is wil men ook nog een taks op suiker want we moeten minder suiker consume-ren. Deze te vergaande overheids betutteling wordt blijkbaar ingeven door de waan van het veganisme die rondwaard in de spelonken van het Binnenhof. Het volk dient omgevolkt te worden tot herkauwers die op planten, zaden en noten moeten leven. Tijd dat het gezonde verstand weer zegeviert en er een einde komt aan deze betutteling. Vrijheid om te kunnen eten wat jezelf wil! 

  12-04-2018 om 00:36 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  09-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LIJKEN PIKKEN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Een pervers staaltje lijken pikken is het feit dat de zoon van Neer-lands bekendste theeslurper Job Cohen, Jaap, een biografie gaat schrijven over de in 2005 door een geitenneuker vermoorde Theo van Gogh. Van Gogh het bekendste slachtoffer gevallen op het slagveld van de multi culti hel. Dit door de zoon van Job Cohen aan wie Van Gogh een bloedschurft had om zijn collaboratie als burgemeester met de moslims in zijn stad. Collaboratie die van de eigen blanke burgers tweederangs burgers maakte. Job Cohen was wat dat betreft een NSB'er van het zuiverste water. Een vriendje van pa bij de Arbeiderspers zorgt er wel voor dat deze het uitgeven tegen een riante vergoeding. Ook zorgt pa er wel voor dat zijn zoon van de nodige subsidie wordt voorzien. Job Cohen die ook poogde de bijeenkomst na de dood van Theo poogde te kapen wat voorkomen werd door Rita Verdonk. Dit alles in de openbaarheid gebracht door columniste Ebru Umar een trouwe vriendin van Theo. En Theo draait zich om in zijn graf bij de gedachte alleen al aan een biografie door een Cohen.

  09-04-2018 om 23:44 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  02-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.INPERKING VRIJHEID VAN MENINGSUITING
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De Haagse haatbaard imam Jneid Fawaz heeft weer voor de nodige reuring gezorgd met zijn aanval op de Rotterdamse burgemeester Aboutaleb. In een tirade van haat noemde hij hem een afvallige wat gelijk staat in de islam met een veroordeling tot de doodstraf. Afval-lige, een eufemisme voor een fatwa waarin wordt opgeroepen tot moord. De verontwaardiging in de Kamer was groot en riep om maatregelen tegen Fawaz waarbij minister Grapperhaus van justitie riep dat de wet hier onvoldoende mogelijkheden toe biedt, een grote leugen! Toe de Kamer hem verzocht met voorstellen te komen om de wet aan te passen dook deze CDA paljas er bovenop als een Roomse geestelijke op een koorknaapje. Voorstellen die de vrijheid van meningsuiting inperken is spekkie voor het bekkie van het CDA. Een partij die een slechte reputatie heeft op het gebied van vrijheid van meningsuiting en voor wie toepassing van censuur hierop een gebod van God is. Grapperhaus zet met de steun van partij-leider Buma het beleid van CDA voorgangers voort zoals Bal-kenende die spraakmakende criticasters opriep hun toon te matigen want woorden kunnen kwetsen. Het fossiel Donner die na de moord op Theo van Gogh riep dat hij godslastering strenger aan wide pakken. Hirsch Ballin die de cartoonist Gregorius Nekschot door een zwaar bewapend arrestatieteam van zijn bed liet lichten en opsluiten daar hij een gevaar voor de samenleving was en hiermede in levensgevaar bracht door tevens zijn anonimiteit op te heffen. Een fatwa uitspreken mag daar dit te voorkomen is door geen kritiek meer te leveren op de islam en de opmars van de sharia stilzwijgend te aanvaar-den. Haatpredikers kunnen ook zonder aanpassing van de wet aangepakte worden door ze te straffen voor haatzaaien. Kri-tiek op de uitwassen van een achterlijke religie is een noodza-kelijk omdat deze onze vrijheden ondermijnen!     

  02-04-2018 om 19:39 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  24-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RASPOETIN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De lokale verkiezingen zijn geweest en blijft de wrange werkelijkheid. In Amsterdam is de cholera verjaagd door de pest, ofwel D'66 is afgelost door de Groene Khmer als grootste partij. Klaar zijn we ermee dat een stel adepten van Pol Pot gaan besturen in mijn stad. Hun plannen zijn de waanzin ten top welke financieel ten koste gaan van winkeliers en de overige burgers die voor de kosten van hun luchtfietserij op moeten draaien. Het opheffen van 10.000 parkeerplaatsen in het centrum bijvoorbeeld wat de gemeente 40 miljoen kost aan inkomen en de verhoging van de afvalheffing voor burgers. Het opperhoofd van de Groene Khmer in Amsterdam Rutger Groot Wassing is de verkiezingsuitslag naar zijn bol geste-gen. Raspoetin eist hoewel hij amper een kwart van de zetels heeft dat een Pol Pot adept de nieuwe burgemeester van Amsterdam wordt waarbij hij denkt aan de groene heks Femke Halsema welke niet gepruimd wordt door de burgers van de stad. Nu de verkiezingen voorbij zijn is het de hoogste tijd dat Van Aartsen wordt vervangen daar deze collaboreert met de islam en met name het salafisme. Over de islam gesproken, gevaarlijk is het dat DENK met drie grijze wolven in de raad is gekozen. DENK, een verlengstuk van Erdogan en een gevaar voor onze vrijheden! Dit bleek ook tijdens het stemmen waar DENK Turken tegen alle regels in mee gingen in het stemhokje. Regens hieromtrent gelden blijkbaar niet voor allochtonen maar alleen voor het eigen volk! Ook wordt er les gegeven door de Turkse regering aan Turkse jongeren om politiek actief te worden en de belangen van Ankara te dienen om zo het bestuur van ons land te ondermijnen. 

  24-03-2018 om 18:36 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  18-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE WAARHEID IS HARD
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Een spotje van de PVV in het kader van zendtijd voor politieke partijen zorgt voor de nodige commotie bij het politiek correcte establishment. Rutte en Pechtold spreken er al schande van en lokale politieke moslim bendes dreigen aangifte te doen tegen Geert Wilders en de NPO wegens haatzaaien. Ook vanuit de haathutten klinkt de roep om aangifte te doen hem en de NPO te doen. Onder de kop islam is dodelijk wordt de islam gelijk-gesteld met haat en terreur jegens Joden, christenen en homo's. De Koran, de Mein Kampf van de islam, voorziet legio in jihad geboden om ongelovigen zoals Joden, christenen en homo's te doden. Dit geldt ook voor afvalligen terwijl homo's met het hoofd naar beneden van een flatgebouw dienen te worden gegooid. Over haatzaaien en geweldpreken gesproken er wordt uit naam van de islam in Europa dood en verderf gezaaid middels aanslagen op onschuldige burgers. Dit alles uit naam van de religie van de "vrede" Vrede? Ja aan me hoela! Hoe hard ook, dit is de waarheid zegt Wilders en gelijk heeft hij!

  18-03-2018 om 21:50 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZWATELAAR
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De nationale ombudsman Reinier van Zutphen laat weer eens van zich horen middels een bewering die geen hout snijdt. Het recht op demonstratie wordt ingeperkt door gemeentes. Een politiek correcte losse flodder of beter een natte scheet die in de Haagse Hof-vijver voor wat rimpels zorgt. Gemeentes geven minder vaak toestemming voor demonstraties en grijpen vaker in middels beŽindiging en arrestaties van deelnemers. Onze nationale zwatelaar vergeet hierbij dat demonstraties steeds geweld-dadiger worden met als doel om zaken waar men tegen is te versjteren en zo onmogelijk te maken. Demonstreren om te kunnen versjteren als doel! Bekend zijn de tegendemon-straties van de zogenaamde anti fascisten en het anti Zwarte Pieten tuig. Groepen die erop uit zijn legale activiteiten van groeperingen met geweld te verstoren en zo hun democra-tische rechten en vrijheden te ontnemen. Schorem dat zich niets aantrekt van wetten en verboden maar vervolgens wel moord en brand krijsen als zij volgens hen in hun rechten geschonden worden. Bullshit!!    

  18-03-2018 om 21:23 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NEDERLAND OP Z'N SMALST
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Dit is weer eens aan de orde door-dat de NCTV de Franse Zineb El Rhazoui welke heeft gesproken in het debatcentrum de Balie niet wenste te beveiligen. El Rhazoui een voormalig journaliste van Charlie Hebdo is een islam criticaster die aan de aanslag op de redactie van het blad is ontkomen doordat zij opdat moment niet aanwezig was. Zij wordt door de Franse overheid permanent beveiligd wat de NCTV niet nodig vond. Deze Franse beveiligers mochten haar niet gewapend beveiligen. In overleg met burgemeester Van Aartsen heeft men besloten dat dit niet nodig was. Alleen al het feit dat Van Aartsen hier-bij betrokken was veroorzaakt een onwelriekende stank in dit geheel! Alles wat kritisch is op de islam is vogelvrij verklaard door Van Aartsen een ordinaire deurmat voor de islam. Goed nieuws is de implosie van antisemitische verbond van NIDA, SP, GL en PvdA bij de verkiezingen in Rotterdam. NIDA die de staat IsraŽl vergelijkt met IS. Dit is een teken van pure Jodenhaat door een stel geitenneukers. IsraŽl, de enigste democratie in het Midden-Oosten welke wordt omringd door dictaturen die de vernietiging van IsraŽl nastreven.

  18-03-2018 om 00:48 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (8)
  11-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ANTI JOODS GEWELD
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  In Amsterdam was wederom het Joodse restaurant in zuid het doelwit van antisemitisch geweld waarbij de ruiten werden ingesla-gen. Wederom kon justitie het woord terrorisme niet over de lip-pen krijgen en deed men het af met vandalisme. Blijkbaar is een onthoofde etalagepop bij een moskee neerleggen wel terrorisme volgens justitie. Onbegrijpelijk! Net als bij de eerste keer waarbij de dader die ze in hun schoot geworpen kregen daags na het gebeuren vrij werd gelaten met een gebiedsver-bod in afwachting of hij ooit wordt vervolgd voor vandalisme wat men hem hoogstens wil verwijten. De eigenaar heeft reeds lang om cameratoezicht verzocht wat hem tot nu werd geweigerd. Nu pas wil de salafisten knuffelende burgemeester Jozias van Aartsen hiervoor toestemming geven maar wel voor een periode van een maand. Een wassen neus want na een maand begint het gewoon weer opnieuw. Permanente came-ratoezicht is hier nodig! Blijkbaar is een pogrom in Amsterdam, een stad met historische Joodse banden, de ultieme natte droom voor Van Aartsen. Het antisemitisme krijgt vrije baan en wordt geen strobreed in de weggelegd door Van Aartsen de schandknaap van de islam. Op de valreep hebben partijen in Amsterdam een convenant gesloten over de aanpak van het antisemitisme waar ik persoonlijk weinig van verwacht. Twee partijen doen hier niet aan mee, DENK en Bij1 wat nog eens duidelijk maakt waar deze partijen voor staan. Jodenhaat!! 

  11-03-2018 om 21:31 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (12)
  10-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GRAAIEN BIJ DE ING
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het is weer eens zover dat een bank weerzinwekkend graaiersgedrag ver-toont door een CEO een loonsverhoging te willen geven van 50 procent of wel 1.5 miljoen. Dit is werkelijk een grote schande, een grof schandaal! Een loonsverhoging die in schril contrast staat met de 1.7 procent die gewone werknemers krijgen en een klap in het gezicht is van de duizenden die eerder ontslagen zijn. Betaal-handelingen door de ING worden steeds duurder voor de cliŽnten welke steeds meer zelf moeten doen en nauwelijks nog rente ontvangen op hun spaargeld. Je wordt gedwongen dit jaar nog om een smartfhone aan te schaffen om een app te kunnen downloaden om te kunnen bankieren. Graaiers in de top die weten als de boel fout gaat zoals in het verleden de belastingbetalers voor de schade opdraaien. Hieruit blijkt eens te meer dat de top van het bankwezen niets geleerd heeft van de door hen veroorzaakte financiŽle crises die we net weer te boven zijn. 

  10-03-2018 om 19:28 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  04-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HAATPREEK IN HOORN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Twee weken geleden was er de nodige commotie over een staats-preek in de Diyanet moskee in Hoorn. Diyanet is het Turkse presidium voor geloofszaken aangestuurd door de regering van Erdogan. Een preek die ging over de verheerlijking en rechtvaardiging voor aanvallen op de Koerden in Irak. Diyanet die haat in de preek ontkende wat later bevestigd werd door de burgemeester zo'n misselijkma-kend PvdA adept. Deze kwakbol ontkende dat erin de preek haat werd gezaaid en bevestigde dat aan de gemeenteraad. De raad nam dit voor zoete koek aan maar dit weekend kwam De Telegraaf met een vertaling van de preek waaruit duidelijk bleek dat er haat is gepredikt. De burgemeester bevestigde dat hij dit gegeven in de doofpot had gedaan om onrust te voorkomen. Liegen in combinatie met de doofpot om onrust te voorkomen, hoe bezopen kun je zijn? Deze burgemeester dient per direct uit zijn functie te worden ontheven en de stad uit worden geschopt! De haathut waar deze preek plaats vond dient als gevolg hiervan gesloten te worden en alle faciliteiten van Diyanet te worden beŽindigd. 

  04-03-2018 om 19:48 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DEMONISERING
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  In diverse landen om ons heen heerst het virus van de demonisa-tie. Demonisatie van nieuwe poli-tieke partijen en hun leiders door de gevestigde partijen die in hen een bedreiging zien voor hun positie. In Duitsland is de jacht op de AFD geopend zins zij na de verkiezingen sterk vertegenwoor-digd zijn in de Bondsdag. In Frankrijk wordt Marine Le Pen van het Front National vervolgd door justitie voor het verspreiden van foto's. Een rat van de staats televisie had haar en haar partij vergeleken met de terroristenbende IS. Als reactie hierop heeft zij wat foto's van gruweldaden begaan door IS gepubli-ceerd om aan te tonen dat IS iets heel anders is dan het Front National. Dit is strafbaar volgens het establishment. In BelgiŽ is het Vlaams Belang van Dewinter de kop van Jut. Ons land kent ook een lange traditie van demonisering waarbij D'66 de katalysator is. Eerst de Centrumpartij van Hans Janmaat waar een partijbijeenkomst in Kedichem werd bestormd door linkse activisten en het hotel in brand werd gestoken waarbij tientallen gewonden en twee zwaar gewonden zijn gevallen. Toen de LPF van Pim Fortuyn welke op het Mediapark in Hilversum werd doodgeschoten door een linkse activist. Heden zijn het de PVV van Geert Wilders die sinds jaar en dag 24 uur beveiligd moet worden en het Forum voor Democratie van Thierry Baudet. Wilders tegen wie op dit moment een rechtszaak loopt omdat hij zijn gehoor in Den Haag tijdens een verkiezingscampagne had durven vragen of zij meer of minder Marokkanen in hun stad wilden. De trommels van de haat tegen hen beide worden met name geslagen door kereltje Pechtold van D'66 met daarbij nog wat valse fluittonen van Yasser Klaver van de Groene Khmer.

  04-03-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  25-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RUGGENGRAATLOOS WEEKDIER
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  TivoliVredenburg directeur Frans Vreeke is een ruggengraatloos weekdier van de ergste soort. Deze slapjanus is door zijn knieŽn gegaan voor het radicaal linkse tuig van de Grauwe Eeuw en organiseerd geen kinderfeesten meer waar ze cowboys en indi-anen kunnen spelen. Dat hij buigt voor zo'n klein groepje tuig is te belachelijk voor woorden en dienen hier consequenties aan verbonden te worden middels een vertrek van Vreeke. Ook dient de subsidiekraan voor TivoliVredenburg te worden dichtgedraaid. De Pol Pot adepten die aan de macht zijn in Utrecht zullen dit echter niet doen omdat zij sympathiseren met deze linkse criminelen. Wat standvastigheid betreft kan men een voor-beeld nemen aan de bewoners op Urk die zich niet de les laten lezen door het linkse uitschot en vernoemd straatnamen in een nieuwe woonwijk naar bekende personen / helden uit onze geschiedenis. 

  25-02-2018 om 21:39 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (11)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AMUSEMENT VERBOD
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De Kultuurkamer werkt aan een verbod van amusement bij de staatsomroep. Dit is ingang gezet door de voormalige fŁhrer van de Kultuurkamer onder Rutte 2 Sander Dekker (VVD). De eerste programma's die zouden moeten verdwijnen zijn genoemd. Program-ma's waar ruim twee miljoen mensen naar kijken zoals speciale afleveringen van Boer zoekt Vrouw en Een tegen Honderd. Dit zou door de open riolen genaamd commerciŽle televisie, RTL en SBS gemaakt moeten worden. Riolen vol onbenullige pro-gramma's met achterlijke types die zo nodig met hun porum op de kwelbuis moeten om zo een BN status te krijgen en welke worden vervuild door een overdosis aan stompzinnige misselijkmakende reclames. De leverancier van het gros aan bagger aan de commerciŽlen is ene John de Mol welke met zijn familie tot een ware mollenplaag is verworden bij RTL en SBS. De Kultuurkamer gaat volledig voorbij aan de wensen van de kijkende belastingbetaler. Deze heeft recht om te kijken naar amusement programma's en films die niet onder-broken worden door reclames. Het is toch van de zotte dat een speelfilm van 90 minuten wordt opgerekt tot 180 minuten. Ik kijk daarom al lang niet meer naar films op de commerciŽle zenders. Amusement op de publieke zenders moet blijven!  

  25-02-2018 om 20:23 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  24-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZAKKENVULLERS
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Wat ik reeds lang vermoede over Nederlandse NGO's behorende bij de internationale zieligheidsindus-trie is nu bekend geworden. Direc-teuren en bestuursleden zijn ordi-naire zakkenvullers en de mede-werkers in het veld verbeelden zich dat ze Jezus zijn en alles kunnen doen en laten wat ze willen. Met name in Afrika gaan ze zich te buiten aan seksfeesten met minderjarigen en aan immense zuippartijen bekostigd van geld bijeengebracht middels donaties en subsidies te gebruiken voor hulpverlening aan mensen in nood. Hun smaakpapillen en geilheid rekenen ze daar ook maar onder. Twee NGO's waarvan bekend werd dat ze zich hieraan bezondigen zijn Oxfam Novib en Artsen zonder Grenzen. Voorzitter van de Nederlandse tak van Oxfam Novib is voormalig Groen Links politica Farah Karimi welke 125.000 per jaar opstrijkt en de overige bestuursleden elk 100.000. En maar roepen wij doen zoveel goeds voor de armen terwijl ze slechts ordinair hun eigen zakken vullen, zich bezattenen hoerenlopen. Dit is nu de linkse liefdadigheidsindustrie ten voeten uit! De subsidie voor Oxfam Novib en Artsen zonder Grenzen dient dan ook per direct stopgezet te worden.  

  24-02-2018 om 23:29 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  17-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GEVAARLIJKE GEK
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het gevaarlijke actiegroepje De Grauwe Eeuw wordt geleid door de levensgevaarlijke gek Michael van Zeijl. De Grauwe Eeuw is een cocktail van de pest en de cholera. Van Zeijl is een psychopaat die via de sociale media opriep Sinterklaas te vermoorden bij zijn intocht in Dokkum. Een moord waarbij de hersenen en de botsplinters op de hoofden van de kinderen terecht kwam. Daar waar de linkse kerk moord en brand krijste over de blok-kadeactie op de A7 van het anti Zwarte Pieten schorem op weg naar Dokkum bleef het nu uit die hoek verdacht stil over de oproep tot moord op Sinterklaas. Selectieve verontwaar-diging noemt men dit! Dit is de mores binnen de linkse kerk. De Grauwe Eeuw probeert een Beeldenstorm te bewerkstel-ligen tegen standbeelden en straatnamen van bekende Neder-landers welke een belangrijke rol in de geschiedenis van ons land hebben gespeeld. Standbeelden werden door deze terror-isten beklad en ze willen dat straatnamen worden veranderd, dit tot groot genoegen van de linkse kerk. Het is te triest voor woorden en volkomen onbegrijpelijk dat dit tuig nog subsidie krijgt. Van Zeijl was te gast bij het discussie programma De Volle Maan waar hij aan de tand gevoeld werd ik al snel werd bevestigd in het feit dat dit brok ellende een levensgevaarlijke psychopaat is welke voorgoed moet worden opgesloten op in een TBS kliniek. Want naast Sinterklaas heeft hij ook de directeur van Rijkswaterstaat bedreigt als zij de naam van de Coentunnel niet zou veranderen. Toen hij in het nauw gedre-ven werd noemde hij deze bedreigingen maar een grapje. Als je naar zijn ogen keek leek het wel of hij volledig onder de pillen zat. Dit soort lieden dient voorgoed van de straat gehaald te worden. Ook de rol van de raadsleden van Utrecht die met deze terroristen aan tafel gaan zitten om te bespre-ken wat men aan hun grieven kan doen verdiend afkeuring. Verwonderlijk is het nu ook weer niet daar in Utrecht de adepten van Pol Pot aan de macht zijn en de Groene Khmer een waar schrikbewind voert tegen de mobiliteit in de stad middels motorvoertuigen. Terug naar de fiets, de handkar en de bakfiets! Dit in het kader van milieuterreur dat tot beleid is verheven.      

  17-02-2018 om 19:56 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  14-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DEJA VU
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Een dťjŗ vu was het lijsttrekkersdebat in de Balie te Amsterdam waarbij Thierry Baudet de kop van Jut was. Baudet die in de racis-tische hoek moest worden geschopt. Inqui-siteur en beul te gelijk was de misselijkma-kende oud veilingmeester Alexander Pent-house Pechtold welke met volle overtuiging een gevaarlijk klimaat creŽerde van demonisatie van Baudet. Waar demonisatie toe kan leiden is ons pijnlijk duidelijk geworden met de moord op Pim Fortuyn die ook een gevaar vormde voor de gevestigde politieke orde. Toen waren de hoofdrolspelers Thom de Graaff en Ad Melkert. De Graaff die passages uit het dagboek van Anne Frank citeerde. Zijn leider Pechtold hanteert dezelfe technieken ten opzichte van Geert Wilders en nu Thierry Baudet in de hoop dat een linkse acti-vist hun op een onbewaakt ogenblik afknalt waarna Pechtold victorie kan kraaien. Lodewijk Asscher meende Baudet ook de maat te moeten nemen door hem van discriminatie te beschuldigen. Voorts zij hij dat zijn partij zich in gaat zetten voor meer betaalbare woningen wat bij Baudet de constatering ontlokte dat de PvdA 60 jaar aan de macht is geweest in Amsterdam en nog is er nog een enorm woning tekort met als gevolg lange wachtlijsten van meer dan 10 jaar. Asscher reageerde hierop als door een wesp gestoken daar hier niets tegenin te brengen viel. Al met al had deze bijeenkomst niets wat op een debat leek maar een ordinaire aanval op Thierry Baudet. Ikzelf zal nooit op Baudet stemmen maar dit laat onverlet dat hij het recht heeft om zijn mening te verkondigen zonder dat hij hiervoor door een stel linkse hyena's wordt aangevallen omdat hij een bedreiging voor hun macht vormt.      

  14-02-2018 om 23:07 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  11-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VOLKOMEN DOORGESLAGEN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  We zijn in dit land volkomen door-geslagen als het aankomt op de vrijheid van meningsuiting en voor al het kenbaar maken van je me-ning. Dit betreft de inperking van het vrije woord en mening. Ook het maken van grappen en persiflages ligt onder vuur van puriteinse calvinisten van de Kultuurkamer die marginale clubjes vormen en de makers hiervan de mond willen snoeren in woord en geschrift. Clubjes veelal liggend aan het subsidie infuus die veel kabaal maken en overdreven veel aandacht krijgen in de media. Linkse clubjes van beroeps gekwetsten die veel steun krijgen van de linkse partijen en de staatsomroep. Wederom richten de clubjes beroeps gekwet-sten hun pijlen op het programma voetbal Inside wat reeds eerder hun doelwit was. Een programma waar Rene van de Gijp en Johan Derksen over voetbal praten en ook hun onge-zouten mening geven over andere zaken in het land. Gijp had onlangs in het laatste gedeelte van het programma een jurk aangetrokken en een blonde pruik opgezet waarna hij aankon-digde verder als Renate door het leven te gaan. Dit tot grote hilariteit van de aanwezigen op de persiflage van een Belgi-sche verslaggever die als vrouw verder door het leven gaat. Derksen zei dat hij als vrouw verkleed de hond uit zou laten in zijn woonplaats Grollo zijn vrouw al in de trein zou zitten weg van hem. Dit leverde een misplaatste verontwaardiging op bij de gehele linkse kliek die zijn weerga niet kende. Kamervra-gen en oproepen aan RTL om dit programma van de buis te halen en aan sponsoren dit programma te boycotten. Reac-ties om van te kotsen! En wat de linkse omroepen betreft die hebben zelf decennia lang tegen heilige huisjes geschopt middels programma's als Zo is het toevallig ook nog eens een keer, de producten van Wim T Schippers en schijtlollige caba-retiers. Het is dus ongepast dat zij zich afwijzend opstellen als mensen van de andere kant van het spectrum hun mening geven gebruikmakend van hun vrijheid van meningsuiting. Gelukkig trekken Gijp en Derksen zich geen reet aan van deze beroeps gekwetsten en hun puriteinse opvattingen. Dit alles maakt wel duidelijk wat het politiek correcte establish-ment met ons voor heeft, het instellen van een Kultuurkamer waarin de meningen van burgers worden gecensureerd door een meningen politie met het doel de mondige burger terug in zijn hok te jagen en zo het zwijgen op te leggen.

  11-02-2018 om 22:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  04-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SUIKER CRIMINEEL
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De geitenneuker die tijdens de ramadan op het Centraal Stations-plein een aantal IsraŽlische toeris-ten aanreed wordt definitief niet vervolgd. Justitie is van mening dat deze bukslaaf van de profeet onwel is geworden door een te lage suikerspiegel en niets kan worden verweten daar het een ongeluk betreft. Dit ondanks getuigen die anders beweren. Zo heeft justitie weer een mos-lim uit de wind gehouden om het tijdens de ramadan rustig te houden. Het uit de wind houden van moslims is gemeengoed in Amsterdam onder de noemer de boel bij elkaar houden wat bij de autochtone Mokumers beter bekend is als Cohennen. Dit tot tevredenheid van de linkse kerk en de elite. Het esta-blishment dronk hierop wat bubbels, deed een plas en alles bleef zoals het was! Knuffelen en pamperen van allochtonen ten koste van de blanke burgers.  

  04-02-2018 om 22:11 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  03-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE GESCHIEDENIS HERHAALD ZICH
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het fascistische schorem mar-cheert weer door de straten van onze steden en belaagd mensen die een mening durven te uiten die hen niet welgevallig is. Zij dienen met geweld tot zwijgen te worden gebracht uit naam van hun fascis-tische gedachtegoed. Daarbij hebben ze het ook op Joden gemunt en ontkennen de Holocaust. Ruim tachtig jaar na de oorlog weer fascistische hordes door de straten die anders-denkenden molesteren. Toen droegen ze bruine hemden met een hakenkruis  om hun arm en nu zwarte kleding en bivak-mutsen en noemen zich anti fascisten, internationale socia-listen, anti globalisten en autonomen. Zij vormen de kern van de kraakbeweging die een afkeer heeft van onze maatschappij maar wel wenst te profiteren van wat die hen biedt. Na Pim Fortuyn, Geert Wilders is Annabel Nanninga de kop van Jut voor het fascistische schorem wat haar met geweld wil weren uit de gemeenteraad van Amsterdam. Het chapter van de linkse kerk in Islamodam is bezig een klimaat van haat te kweken tegen haar. Een zelfde klimaat dat ertoe heeft geleid dat Pim Fortuyn werd afgeknald door de linkse activist Folkert van de Graaf. Het gezamenlijke linkse tuig wenst een mars van de haat te organiseren tegen Nanninga in het weekend voor de verkiezingen. Het is te hopen dat de kiezers zich hier niet door laten beÔnvloeden. Het wordt daarom de hoogste tijd dat de mariniers de straten dan weer eens komen schoon-vegen en zo te ontdoen van het linkse tuig. Het wachten is dan op deze mannen van stavast!  

  03-02-2018 om 21:24 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GRAAIENDE BURGEMEESTER
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Wederom is er een ambtsdrager ontmaskerd als een ordinaire graaier misbruik makend van zijn positie. Ex D'66 burgemeester van Wassenaar Jan Hoekema heeft 18.000 euro, een goedkoop huis en gemaakte advocaatkosten bij elkaar gegraaid. Doel van het graaien was om zijn wachtgeld en zijn pensioen aan te vullen. Zijn echtgenote Marleen Barth, fractievoorzitter van de PvdA in de Eerste Kamer, heeft te vergeefs gepoogd openbaarmaking door de pers via de rechter te voorkomen. Wel kregen ze hoe onterecht ook de gemaakte advocaatkosten vergoed. Proce-deren op kosten van de burgers! Een foute combinatie van D'66 en PvdA in de hel gesmeed door de duivel hemzelf!

  03-02-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  28-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DREIGENDE INFILTRATIE
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De gemeenteraad van Amsterdam dreigt na de verkiezingen in maart geÔnfiltreerd te worden door activis-ten verenigd in de Bij1 bende van Sylvana Simons welke is komen bovendrijven in de Bijlmer beerput. Een bende die op Trotskistische leest geschoeid is waarvan de leden hebben getracht in gevestigde partijen te infiltreren om zo hun radicale geluid hoorbaar te maken. Dit is ze niet gelukt en proberen ze het nu maar bij nieuwe partijen. Hun streven is om als club in een partij de macht over te nemen. Een tegenvaller voor ze is dat Simons een aantal media zoals De Telegraaf en Geen Stijl tot haar vijand heeft gemaakt. Deze zijn gaan roeren in de stront en ontdekte dat de stank veel erger was dan ze vooraf dachten. List en bedrog is de rode draad binnen de partij waar de leden mee besmet zijn. Het roeren leverde een aantal hoogst interessante zaken op zoals ene Cailin Kuit die zich uitgaf voor psychiater terwijl ze dit niet is waardoor ze moest vertrekken. Een Anna Maria Lima een travestiet die nog steeds als prostituee werkt al wordt dit door de partij ontkend. De met IS bevriende Anja Meulenbelt en betrokken is bij de omstreden jaarlijkse her-denking van de kristalnacht. Een leegloper betrokken bij We Are Here een groep uitgeprocedeerde illegalen die krakend en vernielend zich door de stad bewegen. Een relschopper zich noemend een internationale socialist. Verder bestaat de bende nog uit de bekende activisten Sunny Bergman, Anous-ha Nzume en Gloria Wekker. De bende van Simons heeft als doel weg met de witten, hun macht en privileges die ons toe-behoren afpakken. De rijkdom van de witten moet hen worden ontnomen omdat ze die verkregen hebben door kolonisatie en slavernij volgens hun onzinnige gebral. Deze onzin hoort in het land der fabelen! De rijkdom is destijds verkregen door handel waarvan maar tien procent buiten Europa werd gedreven. De hedendaagse "rijkdom" is verkregen doordat onze ouders en grootouders na de oorlog ons berooide en leeggeroofde land weer met bloed, zweet en tranen gesteund door Amerikaanse Marshallhulp hebben opgebouwd. Persoonlijk kregen ze een tientje van minister Lieftink om een eigen toekomst weer op te bouwen. Anders dan bij de migranten die onderdak en een bijstanduitkering krijgen en niets bijdragen aan ons land!

  28-01-2018 om 22:30 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  21-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NEXIT
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het Europees Parlement (EP) heeft onze vissers een enorme klap toegebracht welke deze sector veel geld gaat kosten. Honderden gezinnen worden hierdoor getroffen op voorspraak van de zuidelijke landen hiertoe opgehitst door Frankrijk. Onze vissers mogen niet meer pulsvis-sen van het Europese gajes. Dit eens te meer aan dat we niets goeds te verwachten hebben vanuit Europa. We mogen alleen brave nettobetalers zijn en als dank hiervoor worden we dwars gezeten door de zuidelijke knoflookvreters en wijn slurpers. Als dit besluit van het EP niet wordt teruggedraaid dient een vertrek uit de EU te worden overwogen. Daar waar onze boeren en vissers innovatief zijn, boeren en vissen de Fransen nog op een wijze zoals in de vorige eeuw. Onrendabel waardoor ze de grootste subsidie-slurpers uit de Europese landbouwpot welk ons land braaf grotendeels mag vullen. Het land van stakingen weigert cate-gorisch Europese afspraken na te komen en zijn economie te hervormen. Het kiest ervoor om liever fors te graaien uit de EU kas om zo het eigen volk koest te houden ten koste van landen welke zich wel aan de afspraken houden en nettobe-talers zijn. Dat de afkeer van de EU door de burgers steeds groter wordt moge duidelijk zijn. Door dit handelen van de Fransen is weer eens bevestigd dat het een onbetrouwbaar laf kut volk is! Een kut volk jazeker, daar we niet mogen ook vergeten dat het de Franse generaal Janvier was die onze jongens luchtsteun heeft onthouden in Srebrenica en ze de KLM voor de tekorten van Air France op willen laten draaien. Het wordt daarom tijd voor een boycot van Franse goederen. Laat die wijn slurpende knoflookvreters stikken in hun eigen-gereidheid en misplaatste chauvinisme.  

  21-01-2018 om 22:18 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BEELDENSTORM
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het moet toch niet gekker worden dat een klein clubje activisten onze geschiedenis wil uitgommen door standbeelden van grote Nederlan-ders uit onze vaderlandse geschie-denis te laten verwijderen onder applaus van de politiek correcte elite leeghoofdige BN'ers uit de grachtengordel. Het vooralsnog laatste beeld wat eraan moest geloven is Maurits de naamgever van het Mauritshuis. Aanleiding was het feit dat een geitenneuker van de Groene Khmer die hier aanstoot aannam. Ene Zihni ÷zdil vindt dat dit soort beelden niet meer kunnen. Laat dit brok Turkse inteelt zijn aandacht richten op de verschrikkingen in het toenmalige Ottomaanse rijk en de genocide op de ArmeniŽrs. Ook in Tilburg was er gedonder rond het standbeeld van priester Peerke Donders. Een stelletje non-valeurs verenigd in een Kete Koti chapter vindt het niet kunnen een blanke man staande tussen gebogen zwarten. Belachelijk daar Donders zijn leven wijde aan de missie in een leprakolonie. In Amster-dam wordt de J.P. Coenschool van naam veranderd op last van de directrice. Deze trol genaamd Sylvia van den Akker vindt deze naam niet meer passen met het koloniale verleden van ons land in en laffe poging onze geschiedenis uit te wis-sen. Deze kut dient om aan de schandpaal te worden gezet op de Dam om daar hoon en afkeer te ontvangen. Aan deze beeldenstorm die over is komen waaien vanuit Amerika dient een einde te komen door geen aandacht meer te besteden aan de eisen van een klein clubje nutteloze activisten die geen enkele bijdrage leveren aan de maatschappij maar deze wel uitvreten.  

  21-01-2018 om 21:18 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  20-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HOERA WE KRIJGEN EEN MIELE
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Een kreet die opgang doet bij linkse- en migranten partijen is dat wij migranten niet moeten dwingen om te integreren maar gewoon aanvaarden zoals ze zijn. Ook al staan hun normen en waarden haaks op die van ons, aanvaarden! Wij dienen ons zo nodig maar aan te passen aan lieden die ongevraagd ons land binnenkomen, geen enkele verrijking zijn voor ons en qua gedachtegoed nog zo uit de middeleeuwen komen. De onzin van het moeten aanvaarden kwam ook uit de koker van Silvana Simons tijdens een debat in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen en werd onderschreven door de PvdA en de grijze wolven van DENK. Een demasquť van hen die de omvolking van ons land wensen en onderwerping aan lieden die de islam, een achterlijk middeleeuws geloof, aanhangen. Woestijnrovers en leden van tribale Afrikaanse stammen welke al onze vrijheden willen ontnemen. Onze vrouwen worden gedegradeerd tot fokvee voor nieuwe jiha-disten met huisarrest en slachtoffers van veel geweld. 

  20-01-2018 om 21:39 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PALLESTIJNEN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Doet Donald Trump eindelijk eens iets goed gooit minister Sigrid Kaag van ontwikkelingssamen-werking roet in eten. De Donald vond het welletjes met de Pales-tijnen en hun onwil om daadwerke-lijk te onderhandelen over vrede op basis van een twee staten oplos-sing. Hij besloot de helft van het openstaande bedrag zo'n 200 miljoen dollar niet over te maken naar de UNRWA een organisatie voor Palestijnen onder VN vlag. In de afgelopen 22 jaar is er 33 mil-jard dollar via de UNRWA naar de Palestijnen overgemaakt wat voor het overgrote deel in de zakken van de clan van Abbas verdween. Ook worden er riante premies uitbetaald aan Palestijnse criminele in een IsraŽlische cel. Terroristen met bloed aan hun handen van vermoorde IsraŽlische burgers. Kaag vond het nodig om alvast 13 miljoen over te maken naar de UNRWA. Belachelijk het geven van geld aan terroristen maar laat zich verklaren door het feit dat de wipkip is van een Palestijnse echtgenoot. Zij dient de Palestijnen zowel politiek als thuis op haar rug in de echtelijke sponde. Geld naar de Palestijnen is gelijk aan paarlen voor de zwijnen gooien want ze willen geen vrede maar de vernietiging van IsraŽl en uitroei-ing van het Joodse volk. Daarom geen euro meer vanuit ons land naar de Palestijnen. Die euro's kunnen beter besteed worden in ons eigen land aan bestrijding van de van de armoe-de. Het is belachelijk omdat er honderdduizenden moeten eten middels een voedselbank. Dus direct stoppen met het gepamper van Palestijnen van onze belastingcenten.     

  20-01-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  14-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MEDIA POLITIE
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De mediapolitie deed weer van zich spreken door mensen die op sociale media een demonstratie tegen gaswinning in Groningen likte op de vingers te tikken. Deze mensen kregen huisbezoek van de politie die hen hen hierover kapit-telde. Een groot aantal agenten werden hiervoor ingezet waarbij de vraag rijst of deze niks beters te doen hadden zoals het opnemen van aangiftes door slachtof-fers van criminaliteit. Ook Jenny Douwes die ruchtbaarheid gaf op de sociale media aan en voorgenomen blokkade tegen anti Zwarte Piet activisten bij Joure kreeg een horde agenten aan de deur die haar te kennen gaven hier niet blij mee te zijn. Dit alles onder leiding van een her Flick werden de bewoners weggezet als een stel minkukels voor wie er blijkbaar geen vrijheid van meningsuiting meer geldt. Daar waar de media-politie de burgers bespioneerd censureren de landelijke overheid en de lagere overheden de media om voor hen onwelgevallige zaken voor het volk achter te houden. Lagere overheden werken al met een protocol waarbij ze landelijke media kunnen weren bij vergaderingen en bijeenkomsten waarbij alleen nog het plaatselijke sufferdje aanwezig mag zijn welke het hiervoor vaak aan de financiŽle middelen ontbreekt. Dat noemt men transparantie en openheid! De landelijke overheid spant hierbij de kroon door domweg relevante informatie achter te houden. WOB verzoeken door de media worden zoveel mogelijk gedwarsboomd. Ook bij nieuwe politieke partijen wordt de persvrijheid al in de ban gedaan zoals bij de bende van Silvana Simons (Bij1) waar beoogd raadslid Anja Meulenbelt de media op een bijtende toon te verstaan gaf dat zij achter deuren thuishoren die niet meer opengaan hierbij getuigend van haar HAMAS gedachtegoed. Lijsttrekker van deze bende SS is geen haar beter daar ze liegt alsof het gedrukt staat en de media vals beschuldigd van het brengen van nepnieuws.   

  14-01-2018 om 17:52 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AANSLAG
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het nieuwe jaar 2018 was paar vier uur oud toen de ramen van een Joods bedrijf aan de bekendste markt van Amsterdam, de Albert Cuyp, werden ingegooid. Dit was overigens niet de eerste keer dat dit gebeurde want het bedrijf was al eerder doelwit van een aanslag waarbij de ruiten het moesten ont-gelden. De dader is vooralsnog niet opgepakt maar dit zet toch geen zoden aan de dijk daar deze onmiddellijk door justitie verward wordt verklaard en vrij wordt gelaten  in afwachting een onder-zoek. In Amsterdam zijn Joden vogelvrij zonder dat justitie ook maar een poot uitsteekt. Dit zal onder salafisten knuffe-laar Jozias van Aartsen ook niet veranderen want in zijn vorige stad Den Haag stond hij hij toe dat erin de sharia enclave Schilderswijk moslim tuig zwaaiend met zwarte IS vlaggen en nazi symbolen anti Joodse leuzen scandeerden. In Amster-dam zal het ook niet anders zijn en zullen de eerste pogroms plaatsvinden onder zijn burgemeesterschap waarvoor hij de ogen sluit! Ditmaal zullen het niet de Duitsers zijn welke de Joden hier vervolgen maar de hier reeds aanwezige moslims opgezweept in hun haathutten door hun haatpredikers.  

  14-01-2018 om 16:12 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  13-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HAMAS AAN DE MAAS
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De Rotterdamse gemeenteraad is opgezadeld met een moslim bende genaamd NIDA. Deze bende is een kopie van Hamas welke zich schuldig maakt antisemitisme en Jodenhaat. Dit wordt weer eens overduidelijk als er busvervoer na een aanbestedingsproces is verkregen door EBS-bus onderdeel van de IsraŽlische vervoer maatschappij Egged. Het feit dat een IsraŽlisch bedrijf het vervoer in Rozenburg en het eiland Voorne gaat verzorgen schieten de Jodenhaters van het NIDA in een acute kramp-stuip. Zij roepen dan ook op tot een boycot van EBS-bus want moslims dienen zich niet te laten vervoeren door Joden. Het blijft niet alleen bij een oproep tot een boycot maar wil het vervoer onmogelijk maken door bij haltes te beletten. Dit is een openlijke oproep tot misselijkmakende Jodenhaat die keihard moet worden aangepakt. Uit het feit dat geitenneukers zich in de politiek kunnen manifesteren blijkt dat ons land hard ziek is. Een medicijn hiervoor is dat alleen mensen met alleen een Nederlands paspoort mogen kiezen en verkozen worden. Dit houdt moslims uit raden en Kamers en beperkt de invloed van vreemde mogendheden zoals Turkije en Marokko. Wat mij ook opvalt is dat de voorgedrukte aangifteformulieren niet klaarliggen. Deze smerige moslim bende NIDA dient dan ook vervolgt te worden voor antisemitisme en Jodenhaat! 

  13-01-2018 om 21:54 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RAPPEND TUIG
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  We worden steeds vaker gecon-fronteerd met rappend Noord Afrikaans schorem dat er behagen in schept om blanke vrouwen te vernederen en tot op het bot te beledigen. Ook blanke mannen blijven hier niet van gespaard. Onze vrouwen waarvoor ze totaal geen respect hebben terwijl ze zelf om respect krijsen waarbij ze constant de racismekaart trekken als men tegen-gas krijgt. Onze vrouwen die standaard voor hoer uitgeschol-den worden omdat ze in bars komen, alcohol drinken, korte rokjes dragen en zich niet onderdanig aan mannen opstellen en helemaal niet aan middeleeuwse baardmannen. En dat tuig dat zelf alles doet wat hun profeet verboden heeft zoals het gebruik van alcohol. Tuig dat zichzelf onaantastbaar waant en meent dat ze boven de wet staan. Over het wangedrag door dit schorem wenst de overheid een omerta en hijst hen liever op het schild als rolmodel voor hun soortgenoten. Woestijnrovers als rolmodel is een gotspe! Ze worden niet aangepakt en komen overal mee weg wat hun gevoel voor onaantastbaarheid bevestigd waardoor het van kwaad tot erger wordt met die rappende woestijnrovers die onze maatschappij afwijzen maar er wel van profiteren. Als een Kamerlid verkon-digd dat hij minder van deze woestijnrovers (Marokkanen) in ons land wil wordt deze voor de rechter gedaagd in tegenstel-ling tot de rappende ratten.   

  13-01-2018 om 21:14 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (2)
  06-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RAPAILLE PARTIJ 2.0
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Onze nationale aandachtshoer Sylvana Simons heeft de kandida-tenlijst van haar partij Bij1 bekend gemaakt voor de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen in Amsterdam. Kijkend naar de lijst vol activistisch plebs deed deze partij mij denken aan de rapaille partij die begin vorige eeuw aan de raadsverkiezingen in Amsterdam mee deed. Een partij met Cornelis de Gelder als lijsttrekker die ook nog twee zetels in de raad won. De Gelder was straatzanger met de bijnaam Hadjememaar maar beter bekend als het grootste drankorgel van de stad. Hij had een ludiek verkiezingsprogramma met een jajempie moet 5 cent kosten, brood 11 cent, vet 35 cent en vrij jagen en vissen in het Vondelpark. Hij kon echter zijn zetel in de raad niet innemen doordat de elite van de stad hem op liet sluiten in een inrichting voor alcoholisten. Een drankorgel in de raad vond men ongepast. Je zou wensen dat het mogelijk was Simons in en inrichting voor aandachtsverslaving op te sluiten. Het plebs waar Simons zich mee omringd is van het ergste soort radicalen en activisten die er bestaan! Dit gajes heeft tot doelstelling de blanke Mokumers de stad uit te jagen en de stad om te volken met allochtoon gajes van heinde en verre. Een stad zoals die in een  Bananenrepubliek waar de corruptie hoogtij viert en waar zij de scepter kunnen zwaaien. De bekendste leden van haar bende zijn Anja Meulenbelt een overtuigd antisemiet welke de vernietiging van de staat IsraŽl wenst; Anousha Nzume een ontevreden zeurnegerin geboren in Rusland die hier een kruistocht voert tegen de witte mens; Sunny Bergman een zeikwijf dat hier een zwarte burger-rechten beweging wil leiden en roept maar dat haar zoon gediscrimineerd wordt en Gloria Wekker een oude Suri-naamse trol die ons blanken wil vervolgen om het slavernij verleden van onze voorouders waarvan wij nu nog volop zouden profiteren. Hoe verzin je het? Voeg hierbij nog een nog een activistische kraker en een trut hola die zich na ťťn jaar studie psychiater noemt en het wordt duidelijk wat voor een zooitje de stad bedreigd. De pest (Bij1) en de cho-lera (GL) waart voor de poorten van de stad!

  06-01-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HET NIEUWE JAAR
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Wat zal het nieuwe jaar ons brengen en waarvoor dienen we waakzaam te zijn? Het wordt een jaar waarin de vrijheid van mening-suiting verder onder druk komt te staan middels censuur door de overheid. Dit naast de zelfcensuur die politiek correcte media al toe-passen. Inspraak op beleid wordt onmogelijk gemaakt door het afschaffen van het referendum. Waakzaam dienen we te zijn voor D'66 minister van propaganda Kasja Ollongren welke ook verantwoordelijk voor de op sharia leest geschoeide mediapolitie. Politieke correctheid zal steeds verder toenemen en het nieuws zal meer en meer gecensureerd worden om u zo onwetend te houden zoals de de gestaag toenemende criminaliteit veroorzaakt door migranten en allochtonen die hier reeds langer verblijven. De toestroom van migranten die gestaag door gaat waarover de overheid het zwijgen toe doet. Mocht het toch bekend worden dat het een allochtoon is die een misdaad heeft gepleegd weet de overheid niet hoe gouw ze deze persoon als verward moeten verklaren. We gaan onze oosterburen achterna welke Stasi methoden hanteren om censuur af te dwingen. Duitsland waar de criminaliteit met maar liefst 10 procent is gestegen waarvan 9 procent door toedoen van migranten. Duitsland waar hordes verkrachtende migranten, vooral Afrikanen, de straten voor vrouwen onveilig maken dit naast andere vormen van criminaliteit. Dit staat ons ook te wachten als we niet ingrijpen, zwaarder straffen en grenzen sluiten voor migranten. Stop de migratie van middel-eeuwers voor het te laat is!!

  06-01-2018 om 00:00 geschreven door Joep Cactus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per jaar
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Zij die willen dat wij van het gas af gaan kunnen wat mij betreft zelf aan het gas!
  Foto

  De Grijze Wolven van DENK willen de vrije pers muilkorven zoals in Turkije. Deze ratten moeten zelf gemuilkorfd worden! De islam maakt meer kapot dan je lief is!
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!