Jos zijn home blog
Inhoud blog
  • Uitzoeken
  • Proficiat!
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    16-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat!
    Proficiat!

    Uw blog is correct aangemaakt en u kan nu onmiddellijk starten! 

    U kan uw blog bekijken op http://blog.seniorennet.nl/jos

    We hebben om te starten ook al een reeks extra's toegevoegd aan uw blog, zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen.  Zo is er een archief, gastenboek, zoekfunctie, enz. toegevoegd geworden. U kan ze nu op uw blog zien langs de linker en rechter kant.

    U kan dit zelf helemaal aanpassen.  Surf naar http://blog.seniorennet.nl/ en log vervolgens daar in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik vervolgens op 'personaliseer'.  Daar kan u zien welke functies reeds toegevoegd zijn, ze van volgorde wijzigen, aanpassen, ze verwijderen en nog een hele reeks andere mogelijkheden toevoegen.

    Om berichten toe te voegen, doet u dit als volgt.  Surf naar http://blog.seniorennet.nl/  en log vervolgens in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.  Druk vervolgens op 'Toevoegen'.  U kan nu de titel en het bericht ingeven.

    Om een bericht te verwijderen, zoals dit bericht (dit bericht hoeft hier niet op te blijven staan), klikt u in plaats van op 'Toevoegen' op 'Wijzigen'.  Vervolgens klikt u op de knop 'Verwijderen' die achter dit bericht staat (achter de titel 'Proficiat!').  Nog even bevestigen dat u dit bericht wenst te verwijderen en het bericht is verwijderd.  U kan dit op dezelfde manier in de toekomst berichten wijzigen of verwijderen.

    Er zijn nog een hele reeks extra mogelijkheden en functionaliteiten die u kan gebruiken voor uw blog. Log in op http://blog.seniorennet.nl/ en geef uw gebruikersnaam en wachtwoord op.  Klik vervolgens op 'Instellingen'.  Daar kan u een hele reeks zaken aanpassen, extra functies toevoegen, enz.

    WAT IS CONCREET DE BEDOELING??
    De bedoeling is dat u op regelmatige basis een bericht toevoegt op uw blog. U kan hierin zetten wat u zelf wenst.
    - Bijvoorbeeld: u heeft een blog gemaakt voor gedichten. Dan kan u bvb. elke dag een gedicht toevoegen op uw blog. U geeft de titel in van het gedicht en daaronder in het bericht het gedicht zelf. Zo kunnen uw bezoekers dagelijks terugkomen om uw laatste nieuw gedicht te lezen. Indien u meerdere gedichten wenst toe te voegen op eenzelfde dag, voegt u deze toe als afzonderlijke berichten, dus niet in één bericht.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken over de actualiteit. Dan kan u bvb. dagelijks een bericht plaatsen met uw mening over iets uit de actualiteit. Bvb. over een bepaalde ramp, ongeval, uitspraak, voorval,... U geeft bvb. in de titel het onderwerp waarover u het gaat hebben en in het bericht plaatst u uw mening over dat onderwerp. Zo kan u bvb. meedelen dat de media voor de zoveelste keer het fout heeft, of waarom ze nu dat weer in de actualiteit brengen,... Of u kan ook meer diepgaande artikels plaatsen en meer informatie over een bepaald onderwerp opzoeken en dit op uw blog plaatsen. Indien u over meerdere zaken iets wil zeggen op die dag, plaatst u deze als afzonderlijke berichten, zo is dit het meest duidelijk voor uw bezoekers.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken als dagboek. Dagelijks maakt u een bericht aan met wat u er wenst in te plaatsen, zoals u anders in een dagboek zou plaatsen. Dit kan zijn over wat u vandaag hebt gedaan, wat u vandaag heeft gehoord, wat u van plan bent, enz. Maak een titel en typ het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks naar uw blog komen om uw laatste nieuwe bericht te lezen en mee uw dagboek te lezen.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met plaatselijk nieuws. Met uw eigen blog kan u zo zelfs journalist zijn. U kan op uw blog het plaatselijk nieuws vertellen. Telkens u iets nieuw hebt, plaats u een bericht: u geeft een titel op en typt wat u weet over het nieuws. Dit kan zijn over een feest in de buurt, een verkeersongeval in de streek, een nieuwe baan die men gaat aanleggen, een nieuwe regeling, verkiezingen, een staking, een nieuwe winkel, enz. Afhankelijk van het nieuws plaatst u iedere keer een nieuw bericht. Indien u veel nieuws heeft, kan u zo dagelijks vele berichten plaatsen met wat u te weten bent gekomen over uw regio. Zorg ervoor dat u telkens een nieuw bericht ingeeft per onderwerp, en niet zaken samen plaatst. Indien u wat minder nieuws kan bijeen sprokkelen is uiteraard 1 bericht per dag of 2 berichten per week ook goed. Probeer op een regelmatige basis een berichtje te plaatsen, zo komen uw bezoekers telkens terug.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met een reisverslag. U kan een bericht aanmaken per dag van uw reis. Zo kan u in de titel opgeven over welke dag u het gaat hebben, en in het bericht plaatst u dan het verslag van die dag. Zo komen alle berichten onder elkaar te staan, netjes gescheiden per dag. U kan dus op éénzelfde dag meerdere berichten ingeven van uw reisverslag.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met tips op. Dan maakt u telkens u een tip heeft een nieuw bericht aan. In de titel zet u waarover uw tip zal gaan. In het bericht geeft u dan de hele tip in. Probeer zo op regelmatige basis nieuwe tips toe te voegen, zodat bezoekers telkens terug komen naar uw blog. Probeer bvb. 1 keer per dag, of 2 keer per week een nieuwe tip zo toe te voegen. Indien u heel enthousiast bent, kan u natuurlijk ook meerdere tips op een dag ingeven. Let er dan op dat het meest duidelijk is indien u pér tip een nieuw bericht aanmaakt. Zo kan u dus bvb. wel 20 berichten aanmaken op een dag indien u 20 tips heeft voor uw bezoekers.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken dat uw activiteiten weerspiegelt. U bent bvb. actief in een bedrijf, vereniging of organisatie en maakt elke dag wel eens iets mee. Dan kan je al deze belevenissen op uw blog plaatsen. Het komt dan neer op een soort van dagboek. Dan kan u dagelijks, of eventueel meerdere keren per dag, een bericht plaatsen op uw blog om uw belevenissen te vertellen. Geef een titel op dat zeer kort uw belevenis beschrijft en typ daarna alles in wat u maar wenst in het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks of meermaals per dag terugkomen naar uw blog om uw laatste belevenissen te lezen.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken uw hobby. U kan dan op regelmatige basis, bvb. dagelijks, een bericht toevoegen op uw blog over uw hobby. Dit kan gaan dat u vandaag een nieuwe postzegel bij uw verzameling heeft, een nieuwe bierkaart, een grote vis heeft gevangen, enz. Vertel erover en misschien kan je er zelfs een foto bij plaatsen. Zo kunnen anderen die ook dezelfde hobby hebben dagelijks mee lezen. Als u bvb. zeer actief bent in uw hobby, kan u dagelijks uiteraard meerdere berichtjes plaatsen, met bvb. de laatste nieuwtjes. Zo trek je veel bezoekers aan.

    WAT ZIJN DIE "REACTIES"?
    Een bezoeker kan op een bericht van u een reactie plaatsen. Een bezoeker kan dus zelf géén bericht plaatsen op uw blog zelf, wel een reactie. Het verschil is dat de reactie niet komt op de beginpagina, maar enkel bij een bericht hoort. Het is dus zo dat een reactie enkel gaat over een reactie bij een bericht. Indien u bvb. een gedicht heeft geschreven, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze het heel mooi vond. Of bvb. indien u plaatselijk nieuws brengt, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze nog iets meer over de feiten weet (bvb. exacte uur van het ongeval, het juiste locatie van het evenement,...). Of bvb. indien uw blog een dagboek is, kan men reageren op het bericht van die dag, zo kan men meeleven met u, u een vraag stellen, enz. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.

    WAT IS DE "WAARDERING"?
    Een bezoeker kan een bepaald bericht een waardering geven. Dit is om aan te geven of men dit bericht goed vindt of niet. Het kan bvb. gaan over een bericht, hoe goed men dat vond. Het kan ook gaan over een ander bericht, bvb. een tip, die men wel of niet bruikbaar vond. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.


    Het SeniorenNet-team wenst u veel succes met uw gloednieuwe blog!

    Met vriendelijke groeten,
    SeniorenNet-team




    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (3)

    10-06-2019
    yolo

    coach outlet store online

    chi flat iron

    true religion jeans sale

    converse shoes

    canada goose outlet store

    costa sunglasses sale

    ralph lauren sale clearance uk

    pandora sale clearance

    coach factory outlet

    polo ralph lauren outlet online

    nike outlet online

    moncler outlet online

    ugg boots

    coach factory outlet online

    durant shoes

    michael kors factory outlet

    coach factory outlet online

    cheap air jordans

    browns jerseys

    asics shoes

    michael kors outlet online

    chrome hearts outlet store

    pandora jewelry outlet

    pandora charms outlet

    dolce & gabbana Outlet

    coach outlet online

    kate spade handbags

    kobe shoes

    jordan shoes for sale

    ralph lauren outlet online

    adidas store

    adidas sneakers

    jordan shoes

    nike outlet

    ravens jerseys

    pandora outlet

    david yurman jewelry

    coach outlet online

    pandora charms sale

    coach factory outlet

    kate spade outlet

    ugg outlet clearance

    coach outlet online

    north face outlet

    mac makeup

    coach factory outlet

    pandora jewelry outlet

    ugg boots sale

    kate spade outlet online

    yeezy boost 350

    air max 97

    oakley sunglasses outlet

    jordans

    ray ban sunglasses

    kate spade outlet

    jimmy choo shoes

    christian louboutin sale

    coach outlet online

    ed hardy

    adidas yeezy boost

    coach outlet clearance

    coach factorty outlet online

    michael kors outlet clearance

    nike outlet store online

    ralph lauren polo

    malone souliers shoes

    true religion outlet

    seahawks jerseys

    cheap jordan shoes

    coach outlet store online

    kappa clothing

    pandora charms

    cheap snapbacks

    seattle seahawks jersey

    vans sneakers

    nike air max 90

    nike outlet store

    cheap jordan shoes

    nike roshe

    mbt shoes outlet

    supreme clothing

    moncler jacka

    cincinnati bengals jersey

    pandora jewelry outlet

    y3 shoes

    instyler ionic styler

    pandora charms

    timberland boots

    air max 2017

    kobe 11

    coach outlet store online

    coach outlet canada

    ralph lauren polo

    ferragamo outlet store

    ugg italia

    air max 2017

    coach outlet store

    canada goose coats

    ubiq shoes

    coach outlet store

    coach outlet online

    gucci bags

    michael kors outlet clearance

    discount oakley sunglasses

    prada sunglasses

    coach outlet canada

    coach outlet store online

    coach outlet store online

    off white shirt

    polo ralph lauren outlet

    fred perry

    jordan pas cher

    louis vuitton outlet store

    cheap jordans

    mcm outlet store

    soccer shoes

    fred perry

    pandora jewelry outlet

    coach factory outlet online

    coach outlet online

    balenciaga shoes

    canada goose outlet

    pandora jewelry outlet

    mulberry bags sale

    fitflops outlet

    salomon shoes



    10-06-2019, 10:10 geschreven door yolo
    21-11-2016
    LZM

    michael kors outlet

    kate spade outlet

    moncler outlet

    yeezy shoes

    Burberry online

    salomon hiking shoes

    yeezy shoes adidas

    Chanel bags Outlet

    coach outlet online

    moncler jacket

    Nike Air Jordan

    asics Australia

    burberry

    nike outlet

    longchamp sale

    kate spade

    burberry outlet online

    air yeezy shoes

    nike jordan shoes

    pandora rings

    michael kors purses

    pandora jewelry

    Prada bags

    abercrombie fitch

    chanel australia

    pandora necklaces

    pandora bracelet

    abercrombie & fitch

    asics kayano

    Adidas Yeezy Boost 350

    pandora charms

    cheap ray ban sunglasses

    michael kors outlet

    baseball jerseys

    kate spade outlet

    asics gel kayano

    sheepskin boots

    oakley outlet

    moncler mens jackets

    michael kors

    true religion uk

    prada bags

    burberry

    Kevin Durant Shoes

    nike air huarache

    michael kors handbags

    prada outlet

    pandora ring

    nike australia

    canada goose sale online

    nike huarache shoes

    official prada site

    michael kors italy

    Hugo Boss Online

    burberry outlet

    Burberry Outlet

    kate spade outlet

    Whitton Lodge Chesterfield Derbyshire UK

    Burberry outlet online

    hermes bag

    Polo Ralph Lauren

    prada handbags

    burberry outlet online

    moncler clothing

    oakley frogskins sunglasses

    rayban aviator

    Kate Spade Australia

    shoes sale

    tiffany co

    michael kors outlet

    official michael kors

    polo outlet

    true religion jeans

    Prada Factory Outlet

    louboutin heels

    Pandora Charm

    moncler outlet

    christian louboutin shoes

    prada us

    michael kors outlet

    michael kors outlet store

    burberry scarf

    ray ban prescription glasses

    Michael Kors Watches

    kate spade purses outlet

    canada goose outlet

    ugg uk

    longchamp backpack

    nike free run

    burberry online

    kate spade outlet online

    coach bags

    chanel tote

    coach outlet store

    moncler jacket

    abercrombie outlet us

    kate spade black friday

    moncler outlet

    burberry outlet

    burberry outlet

    coach outlet

    landing gears

    pandora charms

    ray ban prescription sunglasses

    MCM Outlet

    kate spade UK

    coach factory outlet

    cheap basketball shoes

    moncler us

    coach bag

    pandora bracelet

    michael kors outlet

    michael kors outlet

    abercrombie outlet

    pandora rings

    burberry scarfs

    Nike Lebron Shoes

    christian louboutin online

    sunglasses sm

    coach outlet,coach factory

    michael kors outlet

    coach factory outlet

    prada official site

    prada handbags

    Kobe 9 Shoes

    coach factory outlet online

    michael kors outlet

    Burberry Factory Outlet

    burberry australia

    coach outlet

    burberry outlet

    true religion uk

    abercrombie and fitch

    adidas yeezy boost 350

    timberland uk

    ralph lauren uk

    balenciaga bag

    pandora princess ring

    ugg slippers

    coach australia

    oakley australia

    michael kors outlet bags

    ugg uk

    pandora australia

    Oakley Holbrook

    prada outlet online

    ugg boots uk

    landing gear

    tiffany co

    pandora australia

    Chanel Outlet

    nike store

    moncler jacket mens

    change points uk

    michael kors jet set tote

    kate spade purses

    paul smith

    kate spade outlet

    longchamp outlet

    coach sunglasses

    pandora charms

    Ralph Lauren

    prada sunglasses

    air jordan shoes

    prada outlet

    hermes purses

    Michael Kors Watches Outlet

    cheap moncler jacket

    true religion

    huarache nike

    coach factory outlet

    longchamp backpack

    pandora necklace

    ralph lauren

    hermes uk

    mlb shop

    kate spade black friday

    coach shoes

    Hugo Boss Store

    michael kors outlet

    michael kors outlet

    michael kors us

    michael kors outlet

    kate spade outlet online

    nike jordan

    oakley sunglasses

    ray-ban sunglasses

    sheepskin boots for women

    burberry outlet online

    beats headphones

    Michael Kors Watches Online

    nike store

    nike huarache

    michael kors outlet

    nike shoes

    china wholesale

    moncler sale

    ugg boots outlet

    burberry us

    Ralph Lauren UK

    yeezy boost 350

    ugg boots

    prada bags

    sac longchamp

    kate spade

    timberland boots

    burberry purse

    moncler uk

    longchamp outlet

    ugg australia

    mens sunglasses

    michael kors outlet

    burberry outlet

    canada goose jacket

    Coach Outlet Store

    china factory sale

    mk outlet

    balenciaga us

    coach bags

    R.B Sunglasses

    michael kors purses on sale

    coach outlet

    Michael Kors Outlet

    flash sunglasses

    abssice 360

    ray ban online

    michael kors purses outlet

    burberry outlet

    moncler jacket

    yeezy boost 350 shoes

    Hugo Boss Outlet

    Nike Air Max

    kate spade

    louboutin shoes

    Mizuno Shop Japan

    polo online

    ugg australia

    prada purses

    prada bag

    abercrombie and fitch

    ralph lauren

    coach handbags

    michael kors australia

    burberry scarf

    ray ban polarized

    Billat

    michael kors outlet

    moncler coats

    Hyperdunk 2016

    michael kors outlet

    sunglasses hut

    michael kors outlet

    burberry canada

    kate spade canada

    pandora charms

    Nike Kobe 9

    michael kors outlet online

    beats by dre

    pandora uk

    Lebron 13

    prada tote

    wholesale

    burberry canada

    kate spade bags

    Oakley Outlet

    burberry outlet

    burberry australia

    ralph lauren australia

    coach handbags

    michael kors

    Mizuno Shoes

    coach purse

    michael kors outlet

    ugg boots

    kate spade bags outlet

    pandora jewelry

    asics gel

    mlb.com

    michael kors bags

    coach outlet online

    coach

    B Derbyshire

    michael kors outlet

    Basketball shoes

    coach carter

    pandora bracelet

    oakley sunglasses

    top sunglasses

    snow boots

    coach outlet

    mlb store

    Pandora bracelet

    burberry outlet canada

    ray ban clubmaster

    kate spade bags

    michael kors purses

    michael kors bags

    prada handbags

    sheepskin boots on sale

    prada glasses

    michael kors tote

    polo outlet online

    Yeezy Boost 350

    abercrombie us

    Oakley Holbrook sunglasses

    ralph lauren shirts

    kate spade outlet

    coach sunglasses for women

    abercrombie us

    Michael Kors Canada

    pandora rings

    KD 8 shoes

    moncler down jackets

    nike jordan shoes

    nike outlet

    Nike Lebron 12

    pandora jewelry

    burberry online

    ray-ban sunglasses

    prada outlet

    michael kors outlet

    michael kors tote bags

    asics shoes Australia

    clk benz

    pandora rings sale

    michael kors outlet

    nfl shop

    Polo Ralph Lauren

    burberry outlet

    Yeezy 350

    Coach Sunglasses Outlet

    coach diaper bag

    pandora necklace charms

    sunglasses outlet

    Kobe X Shoes

    michael kors outlet

    pandora australia

    coach outlet online

    Mizuno Running Shoes

    coach outlet

    mk bags

    coach online

    pandora rings

    ugg boots uk

    michael kors outlet

    ray ban sunglasses

    pandora uk

    michael kors handbags

    coach outlet online

    nike shox

    pandora.com

    chanel tote bag

    abercrombie paris

    mlb shop

    coach factory outlet

    Official Ralph Lauren UK Online Store

    Nike KD 8

    longchamp sac

    Abercrombie Fitch

    abercrombie outlet

    michael kors outlet online

    michael kors black friday

    nfl jerseys

    michael kors factory outlet

    paul smith uk

    ray ban eyeglasses

    coach factory

    Nike Jordans

    michael kors tote

    mk handbags

    michael kors

    balenciaga bags

    air jordan shoes

    nike shox shoes

    Nike Hyperdunk 2015

    asics shoes

    kate spade outlet

    coach australia

    Coach outlet online

    coach purses

    burberry outlet

    Free Run

    brand sunglasses

    Ralph Lauren Polo

    michael kors uk

    prada outlet online

    pandora charms sale

    Cheap Ray Ban

    Ray Ban Outlet

    coach outlet

    ray-ban sunglasses

    coach outlet online

    Prada Outlet

    burberry outlets

    oakley frogskins

    michael kors outlet

    Canada Goose Outlet

    Chanel Tote Bag 2015

    nike jordan shoes

    nike lebron james

    prada bags on sale

    pirate system

    michael kors online

    michael kors wallet

    ray ban glasses

    nike shoes australia

    pandora rings

    Jordan Retro

    longchamps

    burberry online

    ray ban new wayfarer

    pandora uk

    lebron james shoes

    paul smith sale

    Mizuno Wave

    michael kors outlet

    Coach Outlet

    air jordan retro

    ralph lauren uk

    ray ban aviator

    louboutin shoes

    kate spade

    jordan retro shoes

    Longchamp Bags

    Prada Shopper Tote

    uggs outlet

    michael kors outlet

    abercrombie and fitch

    prada tote bag

    shoes online sale

    nike id

    huaraches shoes

    coach outlet

    piumini moncler replica

    coach outlet

    nike australia

    Nike Hyperdunk Shoes

    nike shoes

    ugg slippers

    veronique billat

    nike lebron shoes

    michael kors

    nike air max

    kate spade outlet

    Hermes Outlet

    salomon shoes

    michael kors bags outlet

    abercrombie outlet

    ray ban sunglasses

    ugg boots

    prada online

    huaraches

    nike shoes

    cheap coach purse

    michael kors bags

    michael kors totes

    coach outlet online

    Ralph Lauren Polo

    burberry outlet canada

    landinggear

    burberry scarf

    michael kors outlet

    pandora rings jewelry

    abercrombie outlet

    bercrombie Nederland

    abercrombie outlet

    Jordan retro

    michael kors outlet

    official prada site

    sunglasses hut

    Nike Jordan Shoes

    nike outlet

    coach outlet

    véronique Billat

    oakley sunglasses

    ray ban wayfarer

    michael kors canada

    ate spade handbags

    pandora australia

    coach online

    chanel bag

    yeezy boost 350

    michael kors handbags outlet

    michael kors

    coach outlet

    prada bags

    Mizuno Shop

    hermes birkin price

    michael kors outlet online

    michael kors australia

    Coach Outlet Online

    burberry outlet

    CHanel Factory Outlet

    longchamp bag

    Nike Air Jordan

    canada goose sale

    Bed and Breakfast in chesterfield

    coach australia

    kate spade handbags

    nike basketball shoes

    hermes uk

    Nike Free

    shoes online

    nike shoes

    jimmy choo australia

    hermes birkin

    jordan shoes

    pandora rings

    Longchamp Outlet

    ugg boots sale

    pandora bracelets

    Michael Kors Outlet

    chanel

    michael kors handbags

    prada outlet online

    MIZUNO Shop US

    Jordan Retro Shoes

    beats studio

    major league baseball

    canada goose jacket

    pandora charms uk

    nike com

    coach usa



    21-11-2016, 12:37 geschreven door lzm
    22-01-2015
    zzz
    Dit horloge is in Replica Watches een zeer originele armband gevlochten staal, eerbetoon aan de originele modellen Breitling Replica, op een metalen gat armband of een leren riem. Breitling biedt ook een dial-in parelmoer en een bezel Hublot Replica set met optionele. De grote datum is zeer leesbaar weergegeven in een dubbel venster om 12 uur - in contrapunt aan de kleine seconden om 6 uur. voltooiing van een beetje dichter de continenten in schoonheid zal begeleiden.

    22-01-2015, 08:54 geschreven door sjdhfjsdf
    Archief per week
  • 16/06-22/06 2008
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Blog als favoriet !
    Foto
    Foto
    Nieuws Telegraaf (NL)
    We zijn de 16de week van 2024

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!