Inhoud blog
 • De laserpointer voor dagelijks gebruik
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Laatste nieuws in Nederland
  Lasernieuws en gerelateerde technologieën
  05-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De laserpointer voor dagelijks gebruik

  Wat ik nodig heb is de beste 1mW laserpointer. Een paar meer stopten met werken binnen een paar dagen. Verspil geen geld, koop iets duurder dat langer meegaat. Ik wilde een aantal goedkope laser pointers voor mijn kleinkinderen om thuis te gebruiken en terwijl we kamperen en wilden niet veel uitgeven omdat ze zo vaak verloren zijn. Ik was zelfs bijna vergeten dat ik ze had besteld. Wat nog belangrijker is, ik begon de eerste 1mW laserpointer los te schroeven en kreeg prompt een stukje metaal in mijn huid. Het duurde 20 minuten voordat het uitgesneden was. Maar gelet op hoe mijn studenten lab-apparatuur behandelen en dat de meeste van hen hebben gewerkt, was het nog steeds een goede deal voor mij.

  Ik weet niet zeker hoe ik dit anders moet beschrijven, en daarna mijn koptekst ... dit zijn erg goedkoop geconstrueerde laserpointers, met slechte draadsnijwerk, dunne lichamen, en als je laat vallen werkt het misschien wel of niet. Ja, dat zou ik doen, omdat mijn kinderen graag mijn zeer kostbare laserpointers meenemen en de batterijen uitbranden, zodat ze onbruikbaar blijven wanneer ik ze het meest nodig heb. Ook als er ooit een presentatie zou zijn, zou ik een aantal hiervan bij de hand kunnen hebben en het aan hen kunnen geven om te gebruiken. Ze waren allemaal afzonderlijk verpakt in een blisterverpakking in plaats van 8 in een doos klaar om eruit te trekken en te gebruiken. Als ik iets van JETLASERS koop en u bent vriendelijk genoeg om dat voor mij in de gaten te houden, zodat ik hetzelfde in de toekomst weer kan kopen, ik verwacht dat het hetzelfde zal zijn of een waarschuwing krijgt dat de leverancier is veranderd en het kan een geheel ander product zijn. Deze zouden geschikt zijn voor snelle wegwerpbare groene laserpointers, maar niets waar ik op zou vertrouwen in een levensbedreigende situatie.

  20mW groene laserpointer

  Natuurlijk waren ze erg zwak of werkten ze helemaal niet. Ook moesten we de kleine vanglijnen op elk stuk leggen, wat tijd kostte / ze werden gekocht om cadeau te doen. We hebben één pakket van 8 geretourneerd, waaronder de twee niet-werkende en zes van de zwakste. Welnu, de 20mW laser pointer en het bandenijzer dat ik in mijn truck draag, geven me zekerheid. Met het multipack heb ik overal in huis en laser een laser. Ik sta 's avonds en' s nachts buiten een behoorlijk stuk. En de brutale, kleine dingen rennen voordat ik zelfs tijd heb om te springen. Ik kan de spinnenwebben van de tuinspinnen zien voordat ik erin stunt en de zwarte weduwen rond de kranen vermijd.

  Van plan om dit in de vrachtwagen te houden om te verdubbelen als een 20mW groene laserpointer en een draagbare oplader wanneer dat nodig is. Het wordt niet superheet tijdens gebruik, in tegenstelling tot sommige van de andere laser pointers van dit type. Dat zou betekenen dat het 1.7W tot 3.4W zou kosten om 170 mW te genereren. In elk geval is het voor het geld een handig en handig hulpmiddel om dagelijks te gebruiken. Het redde zelfs een verloren oorring in een bioscoop. Deze zijn leuk om zo weinig goedkooptjes te hebben om overal op te slaan. Je kunt ze zonder zorgen bang maken en ze zijn super goedkoop om te vervangen. Ze zijn erg goedkoop gemaakt, licht van gewicht, niet erg licht.

  U moet iets weten over de 1000mW laserpen. Al met al ben ik voor de betaalde prijs bereid om de drie die niet werken op te offeren als degenen die wel aan mijn verwachtingen hebben voldaan. Het is belangrijk om op te merken dat wanneer ze aankomen, er een isolerend stukje dun rond plastic tussen de behuizing en de veer aan de binnenkant van de schroefbare einddop zit. Zodra ik dat deed, werkte elk van hen. Ik was een beetje afgeschrikt door degenen die zeiden dat geen van de laserpointers werkt. Ze zijn niet de krachtigste die er zijn (als ik moest raden dat ik op zijn best ongeveer vijftig mW zou zeggen), maar voor wat je gaat gebruiken, want ze zijn perfect. Ik drop getest de laserpen groen van drie voet en vervolgens van zes voet en het werkte nog steeds perfect. Ik heb het ook volledig onder water gedompeld terwijl het gedurende drie minuten AAN werd geschakeld. De plastic lens aan de voorkant lijkt goedkoop en kan gemakkelijk worden bekrast. Als je ze krijgt en ze lijken in eerste instantie niet te werken, zorg dan dat de achterkap strak zit. De overige twee werken nog steeds uitstekend.

  Deze laserpointers waren redelijk geprijsd en leken perfect voor dit doel. Ze hebben het redelijk goed gedaan. Over het algemeen zijn ze van goede kwaliteit voor de lage prijs die we hebben betaald. Ze lijken slecht gemaakt, maar zijn erg handig en kunnen nuttig zijn. In het begin werkte geen van hen, maar ik had de batterijen achterstevoren geplaatst. De kleine metalen ring aan de rand van het batterijcompartiment kwam er meteen bij alle vier los. Ik kan niet zeggen hoe duurzaam ze zijn, aangezien ik ze al meer dan een paar dagen niet heb gehad. Helemaal geen directe actie. Ik zou deze in een kleine afgesloten ruimte zoals een auto of tent gebruiken, of thuis om naar een betere laserpointer te zoeken. Ik zou aanraden om wat meer geld te spenderen en iets substantieel te krijgen, dit voelde meer als feestartikelen.

  30000mW laserpen

  Ik zal mijn beoordeling bijwerken als dit binnen enkele jaren niet meer werkt. De functie die me ertoe brengt een 30000mW blauwe laser pointer te kopen, is het vermogen om te kiezen hoe krachtig je wilt dat je licht is. Er zijn geen batterijen bij inbegrepen dus zorg ervoor dat je al een 18650 hebt voordat deze arriveert. Eén werkte helemaal niet. Ik breng het naar mijn zoon en kijk of hij het kan laten werken. Deze 30000mW laserpointer heeft drie opties. Elke keer dat u op de knop klikt, schakelt u door de drie instellingen: hoog vermogen, hoog, laag. De hoge instelling is vrij fenomenaal en genereert veel licht.

  https://www.heatbud.com/post/blogs-de-laserpointer-met-een-lange-looptijd

  05-03-2019 om 00:00 geschreven door noken

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  Tags:laser
  >> Reageer (0)

  Archief per week
 • 04/03-10/03 2019

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!