Foto
Welkom op mijn blog!
Inhoud blog
 • Even rustig ja.
 • De laatste twee
 • Hallo !!!!!!!!!!!
 • En weer zeven.
 • Nog eens zeven gezegdes.
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Foto
  Foto
  KRULSTAART
  Het wel en wee van het varkensbedrijf.
  24-09-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hallo !!!!!!!!!!!  Hallo Paul en Ine. Ik kom eens even kijken wat jullie bezig houdt. Ik heb meteen maar een bloemetje meegebracht. Ik wens je (Ine) veel succes met het oefenen. Laat de gebruikersnaam en wachtwoord intact, dan kan ik ook nog eens meehelpen. Groetjes, Paul. ( http://blog.seniorennet.nl/powerpointpaul }

  24-09-2012 om 17:03 geschreven door knorknor

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (6)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Even rustig ja.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen (klik om te vergroten)   Hallo Ine.   Ik heb even een blogje aangemaakt. Probeer er maar eens iets op te plaatsen of zo. Ik ben benieuwd. Ik hou het wel in de gaten. Groetjes, Paul.

  24-09-2012 om 19:07 geschreven door knorknor

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De laatste twee  Die te haastig is om verkens te maken, vergeet licht den steert - Waarschuwing om niet te gauw te zijn in 't spreken.   De een scheert de verkens de ander de schapen - De een blijft altijd arm, terwijl de ander grote verdiensten heeft.


  24-09-2012 om 19:02 geschreven door knorknor

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En weer zeven.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen KLEURPLAAT. (klik om te vergroten, dan opslaan als ... en daarna uitprinten.)

  Van die boer wil hij geen varkens - Geen zaken willen doen met hem.   Ruige varkens dijen 't beste - Die niet kieskeurig zijn, groeien goed.   Veel varkens maken de spoeling dun - Hoe meer er zijn, hoe minder dat ieder krijgt.   Hij weet wel wat hij drijft, vooral als hij varkens voor heeft - Hij weet wel hoe hij de zaak moet sturen.   Twee varkens in één hok, groeien naar elkaar - In gezelschap richt zich op den duur de een naar de ander.    Varkens worden knorrende vet - Mensen die altijd mopperen en klagen, maar die onder de hand rijk worden.   De vuilste verkens willen 't beste stro - Wie het thuis maar heel eenvoudig heeft, is bij een ander veeleisend.

  24-09-2012 om 17:00 geschreven door knorknor

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog eens zeven gezegdes.  Ik lust wel van 't hele varken - Niet kieskeurig t.a.v. spijs of drank.   't Is een slecht varken, dat zijn bak niet uitlikt - Men moet opeten, wat men opschept.   Als een varken droomt, dan is 't van draf - Men is met zijn gedachten in zijn eigen wereld.   Een blind varken vindt wel een eikel - Als 't geluk dient, dan gebeuren de onmogelijkste dingen.   Vieze varkens worden niet vet - Men moet niet al te kieskeurig zijn.   Zij wil die varkens wel scheren - Zij wil er wel gebruik van maken.   Al regent het varkens, Jan Salie krijgt er geen borstel van -Wie de handen niet uit de mouwen steekt, zal nooit iets verwerven.

  24-09-2012 om 16:53 geschreven door knorknor

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (3)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Al weer zeven spreekwoorden.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen (Klik om te vergroten)
  't Varken is vet - Als alle lampen tegelijk branden.   Het feestvarken zijn - Diegene waarom het feest wordt gevierd.   Schreeuwen als een mager varken - Schreeuwen zo hard als je kan.   Hij heeft zich bekeerd van zwijn tot varken - Hij heeft zijn leven verbeterd, maar is dezelfde deugniet gebleven.   Veel geschreeuw en weinig wol, zei de Duivel, toen hij een varken schoor. - Veel drukte, maar betekent heel weinig.   Zo vadsig als een varken - Erg dik en zwaarlijvig.   Hij kwam er te pas als een varken in een Jodenhuis - Hij was er niet welkom.
     

  24-09-2012 om 16:22 geschreven door knorknor

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog meer spreekwoorden.  Eten als een varken - Ongemanierd eten.  Een varken heeft zelfs een krul in zijn staart - Zelfs de allereenvoudigste heeft nog wel iets.  Die een varken ringen wil, moet zich het gillen getroosten - Wie een zaak aanpakt, moet zich niet storen aan de moeilijkheden.  Zo lui zijn als een varken - Heel erg lui.  Zo dom als het achtereind van een varken - Heel erg dom.  Een vet varken weet niet, dat een mager varken honger heeft - Wie zelf genoeg van alles heeft, denkt niet aan de behoeften van een ander.  't Gaat hem als een varken, hij doet eerst goed na zijn dood - Als een rijke man sterft, die bij zijn leven niemand van dienst is geweest

  24-09-2012 om 16:17 geschreven door knorknor

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik kom ook even kijken.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen (Klik om te vergroten)

  Heb je deze al eens gehoord.
  Dat slaat als een tang op een varken - Een ondoordachte domme opmerking.   Dat varken zullen wij wel wassen - Dat zaakje knappen wij wel op.   Als 't varken zat is, gooit het de bak om - Als iemand zijn doel bereikt heeft, is hij vaak ondankbaar.   Hij wil twee ruggen uit één varken snijden - Hij is al te begerig.   Hij hangt er tegen als een varken, dat geringd wordt - Hij ziet er vreselijk tegen op .............. hij doet het alleen gedwongen.   't Is een ijzeren varken - Hij is heel sterk
  .   't Varken is op een oor na gevild - De zaak is bijna klaar.
     

  24-09-2012 om 16:00 geschreven door knorknor

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (1)


  Foto

  Archief per week
 • 24/09-30/09 2012


  Foto

  Over mijzelf
  Ik ben Ine Geurts, en gebruik soms ook wel de schuilnaam knorknor.
  Ik ben een vrouw en woon in de gemeente Peel en Maas (Limburg Nederland) en mijn beroep is huisvrouw, maar ook help ik soms mijn man Paul met van alles en nog wat op ons varkensbedrijf..
  Ik ben geboren op 31/12/1959 en ben nu dus 58 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: Van alles en nog wat en ook doe ik vrijwilligerswerk bij de Dorpsdagvoorziening..
  Ik hoop dat U mijn blogje leuk vind. Het is nog alleen maar om te oefenen, dus U zult misschien wel eens foutjes tegenkomen. Denk dan maar: Oefening baart kunst.

  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!