Het voordeel van Scootmobiel en Rolstoel Accessoires
Inhoud blog
  • Het gemak van Scootmobiel en Rolstoel Accessoires
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Gun uzelf extra comfort
    23-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het gemak van Scootmobiel en Rolstoel Accessoires
    Op zich is het al vervelend genoeg dat iemand niet zonder een mobiel hulpmiddel kan, doordat deze bijvoorbeeld niet kan lopen, of maar slechts hele kleine eindjes. Vaak zitten mensen om die reden in een rolstoel, of hebben zij een scootmobiel nodig om toch mobiel te kunnen blijven. Dat is een mooie ondersteuning, maar kan in de dagelijkse praktijk toch ook vaak nog erg lastig zijn bij bijvoorbeeld slecht weer, maar u er toch met uw mobiele hulpmiddel op uit wilt trekken. Gelukkig zijn daar tegenwoordig steeds meer oplossingen voor op de markt, waarvan ik u hieronder er een paar van wil laten zien.

    Bescherming tegen regen en wind
    Met deze regencape van het merk Free to move ga je echt geen regenbui meer uit de weg! Het topmerk Free to move kenmerkt zich door absolute topkwaliteit! Deze regencape onderscheid zich van andere regencapes voor scootmobiel en rolstoelgebruikers,omdat de naden aan de binnenzijde van de regencape getaped zijn, zodat deze regencape absoluut geen water doorlaat. De regencape is gemaakt van hoogwaardig, kwalitatief en duurzaam water- en winddichte “soft touch” nylon met aan de achterzijde een waterwerende coating  ook wel PU–coating genoemd. De achterzijde van de regencape kan handig over de zitting van de scootmobiel of rolstoel heen geschoven worden en is tevens voorzien van een flap zodat de regen er zeer gemakkelijk van afglijdt, waardoor het ruggedeelte en het zitgedeelte van de zitting ook lekker droog blijft. De Free to move regencape met mouwen en capuchon voorzien van een koortje, zorgt er ook voor dat uw schoenen niet nat worden. Door de comfortabele pasvorm is de regencape voor iedereen geschikt.

    Free to Move regencape

    Bescherming tegen kou en wind
    Deze voetenzak van het merk Free to move wat zich kenmerkt door kwaliteit is uitermate geschikt om het koude winterse of gure weer te trotseren. De voetenzak zorgt er voor dat zowel de benen als de borst beschermt wordt tegen de kou. De buitenkant van de voetenzak is gemaakt van een water- en winddicht nylon en de binnenzijde van de voetenzak is voorzien van een warme borgvoering die ook vaak wordt gebruikt in kleding die men draagt in koelcellen. Door de rits die in het midden over er de hele lengte van de voetenzak is geplaatst is het makkelijk in en uit stappen. De voetenzak is aan de onderkant voorzien van een kunstleren bodem zodat de onderkant minder snel doorslijt om zo de levensduur van de voetenzak te verlengen. Door de bevestigingsband aan de achterzijde van de voetenzak
    wordt de voetenzak op z’n plaats gehouden. Deze voetenzak is geschikt voor scootmobielgebruikers, rolstoelgebruikers en elektrische rolstoelgebruikers.

    Free to Move scootmobiel - rolstoel voetenzak

    Praktische hulpmiddelen
    Deze zeer handige scootmobieltas past op elke scootmobiel, rolstoel en elektrische rolstoel. Door z’n grote inhoud kan er een hoop bagage vervoerd worden. Ook superhandig als u er op uittrekt voor een langere rit, zodat u eten en drinken voor onderweg mee kunt nemen. Of als u bijvoorbeeld een paar boodschapjes moet halen in de supermarkt, etc.

    Scootmobiel rolstoel tas

    Dit waren slechts een paar voorbeelden uit ons assortiment. Kijkt u gerust eens rond in onze webwinkel, en wellicht dat u iets ziet waarmee u het gebruik van uw mobiele hulpmiddel een stuk leuker kunt maken. Voor vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Kijk voor contactinformatie op onze website.

    Met vriendelijke groet,

    Scootmobieleasy.nl

    23-10-2012, 09:59 Geschreven door Scootmobieleasy.nl
    Reageren (3)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    Tags:scootmobiel tas,rolstoel accessoires,schootskleed,scootmobielberging,rolstoel tas,hulpmiddelen voor gehandicapten,rolstoel kleding,accessoires scootmobiel,scootmobiel accessoires,elleboogkrukken,hulpmiddelen voor ouderen,fleece jassen,regen kleding,veili
    Archief per week
  • 22/10-28/10 2012

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!