Foto
 
             Topscorer Seizoen 1991 - 1992 
                     Pierre van Hooijdonk 
                              25 Goals
 
             Topscorer Seizoen 2002 - 2003
                       Orlando Engelaar
                              11 Goals
Image and video hosting by TinyPic 
           Topscorer Seizoen 2009 - 2010
                      Matthow Amoha
                             9 Goals
Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
NAC-Breda

05-07-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NAC zoekt nog 1 speler
 


Klik voor een vergroting               1

NAC zoekt nog 1 speler


Nu Tyron Loran heeft bijgetekend zoekt NAC nog 1 speler en dan wel een multi-functionele. Dat liet Robert Maaskant gisteren weten. Voor de rest zal NAC gebruik maken van talenten die zich bij NAC hebben gemeld.

Dat zijn er nog best wel wat. Brinkman, Receveur en Serrarens zijn van Ajax over gekomen, El Khayti en Van de Pluym van FC Den Bosch, Nunez, Bouwman en Gudelj komen uit de eigen jeugd en 3e keeper Gino Mommers komt van RBC. Bouwman en Gudelj vielen al in tegen de Zundertse selectie. Vanavond tegen TVC zal al dit nieuws aan spelers ook aanwezig zijn.


05-07-2010 om 11:03 geschreven door voske

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
02-07-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zundertse Selectie versus NAC Breda
 


Klik voor een vergroting               1

Zundertse Selectie versus NAC Breda

Volgend jaar vieren de Zundertse Selectie en NAC Breda een jubileum.Dan is het de 15e keer dat de amateurvoetballers uit de gemeente Zundert mogen sparren met de profs uit Breda.


Zaterdag staat ontmoeting nummer veertien op het programma. De Zundertse Selectie ontvangt NAC traditioneel op Sportpark De Wildert aan de Wildertsedijk in Zundert. Voor NAC is het de eerste vriendschappelijke oefenwedstrijd in de aanloop naar het nieuwe voetbalseizoen. Om geen modderfiguur te slaan hebben de spelers van de Zundertse Selectie de afgelopen week keihard getraind. Het gezelschap bestaat uit eerste-elftalspelers van de regionale voetbalverenigingen uit Achtmaal, Rijsbergen, Wernhout en Zundert. De traininen staan onder leiding van Bredanaar Wim Boelens.

Voor de veertiende editie zijn de volgende spelers geselecteerd: Roel Jongenelis, Lars Kools (VV Achtmaal), Leroy Gommers, Joost Anthonissen (VV Wernhout), Martijn van Nispen, Roel Jansen, Bart van Loon (VVR), Ronald Rombouts, Karel de Vooght, Joris Goosens, Daan van de Broek, Stefan Luyten (Moerse Boys), Etienne Hereijgers, Dirk van Hasselt, Roy Jacobs, Dennis Vujic, Antal Hendrix en Nick Havermans (VV Zundert). Omdat de gemeentelijke velden niet beschikbaar zijn vanwege onderhoud week het keurkorps van Boelens voor de trainingen uit naar de velden van sportcomplex De Gaard. De laatste training van de Zundertse Selectie vindt daar donderdagavond plaats. Boelens maakt de opstelling op de wedstrijddag bekend. Na afloop van het oefenduel, dat om 16.00 uur begint, kunnen de voetballiefhebbers al het WK-nieuws volgen. Er is een groot televisiescherm aanwezig voor de tweede kwartfinale van deze dag. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Disco Flex en Disco Tropical.

Entree: 9 euro voor volwassenen, kinderen en 65-plussers 4 euro.

02-07-2010 om 11:28 geschreven door voske

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
30-06-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NAC verwacht komend seizoen ook uitverkocht huis
 


Klik voor een vergroting               1

NAC verwacht komend seizoen ook uitverkocht huis

Komend seizoen is het bij NAC vrijwel elke thuiswedstrijd uitverkocht huis. Dat meldt de Bredase eredivisieclub. Volgens de Bredanaars ligt de voorverkoop van seizoenskaarten op het zelfde niveau als vorig jaar rond deze tijd.


Volgens NAC zijn diverse tribunes al volledig uitverkocht. Voor de staanvakken EE en GG is geen kaart meer te krijgen. Ook het zitgedeelte van Vak G is nagenoeg vol, en op de eretribune zijn alleen nog enkele plaatsen verkrijgbaar.

Zo links en rechts zijn nog wel een paar plaatsjes over, stelt NAC. Zo zijn er voor F1 (Family vak), E (B-Side zit), B1 en B9 (Hoofdtribune) nog seizoenskaarten beschikbaar.

Voor mensen die een los kaartje willen kopen is in het nieuwe voetbaljaar ook weer kans. NAC gooit het grootste deel van de nieuwe stoelen op de B-Side, Vak G en Vak I (in totaal zo'n 1250) in de tweewekelijkse losse verkoop. "Dit houdt in dat het voor het eerst sinds jaren weer mogelijk is vrienden, kennissen, familie, etc. mee te nemen naar wedstrijden van NAC."

Tot aanvang van de competitie blijft het mogelijk seizoenskaarten te bestellen.

NAC opent het seizoen 2010/2011 op zondag 8 augustus tegen AZ, dat op bezoek komt. Die wedstrijd begint om 16.00 uur.

30-06-2010 om 11:41 geschreven door voske

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
29-06-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Den Bosch neemt Hofstede over van NAC
 


Klik voor een vergroting               1

Den Bosch neemt Hofstede over van NAC

Tim Hofstede komt het komende seizoen uit voor FC Den Bosch. De verdediger komt transfervrij over van NAC Breda, meldt de Jupiler League-club dinsdag.


De twintigjarige verdediger kwam een eenjarige verbintenis overeen met de club uit Den Bosch. "Tim is een centrale verdediger, met een uit het juiste hout gesneden karakter", vertelt manager voetbalzaken Fred van der Hoorn.

"Hij is sterk in duels en heeft een goede inspeelpass. Zowel voor hem als voor FC Den Bosch is deze overgang een juiste stap. Hij is een welkome versterking van onze al bestaande selectie."

Hofstede debuteerde in het seizoen 2008/2009 in de hoofdmacht van NAC. De verdediger is de vijfde versterking van het eerste elftal van FC Den Bosch. Eerder legde de club Istvan Bakx en Ronnie Reniers vast. Uit de eigen jeugd werden Hasan Kiliç, Mustafa Güler en Diego Karg overgeheveld.


29-06-2010 om 15:19 geschreven door voske

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
27-06-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Morgen eerste training
 


 


Klik voor een vergroting               1

Morgen eerste training

Morgenvroeg komt de NAC-selectie voor het eerst in dit nieuwe seizoen bijeen. Om half elf begint de uitgedunde selectie aan de eerste training.


 

NAC-spits Amoah is er nog niet bij, door de winst van Ghana mag hij vrijdagavond weer aan de bak. Of er nog meer spelers vrijaf hebben gekregen is ons niet bekend, in voorgaande jaren kregen enkele oudgedienden nog wel eens een weekje extra verlof.

Daarnaast worden de geruchten over een aanstaand vertrek van Kees Kwakman steeds sterker, dus of pietje paulusma nog in het geelzwart te bewonderen zal zijn is eveneens onzeker.

Aanstaande zaterdag is de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen, traditioneel in Zundert. De weersvoorspellingen doen vrezen voor een dorstig middagje.

27-06-2010 om 15:21 geschreven door voske

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)


 
                     Competitie 08-08-2010
                           NAC - AZ  1 - 1
 
               Vriendschappelijk 31-07-2010
               NAC - VALENCIENNES 1 - 0
 
               Vriendschappelijk 24-07-2010
                   NAC - SIVASSPOR 1 - 2
 
              Vriendschappelijk 17-07-2010
          NAC - PLYMOUTH ARGYLE 0 - 1
 
               Vriendschappelijk 15-07-2010
             THOLENSE BOYS - NAC 0 - 10
 
                Vriendschappelijk 13-07-2010 
                   KLOETINGE - NAC 1 - 9
 
               Vriendschappelijk 10-07-2010
                      BARONIE - NAC 1 - 5
 
                Vriendschappelijk 08-07-2010
                  WUUSTWEZEL - NAC 0 - 5
 
               Vriendschappelijk  06-07-2010 
                         TVC - NAC  0 - 12

 
               Vriendschappelijk 03-07-2010
                     ZUNDERT - NAC 1 - 4Blog tegen de regels? Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!