Foto
 
             Topscorer Seizoen 1991 - 1992 
                     Pierre van Hooijdonk 
                              25 Goals
 
             Topscorer Seizoen 2002 - 2003
                       Orlando Engelaar
                              11 Goals
Image and video hosting by TinyPic 
           Topscorer Seizoen 2009 - 2010
                      Matthow Amoha
                             9 Goals
Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
NAC-Breda

18-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stagiair Mitea niet naar NAC
 


Klik voor een vergroting               1

Stagiair Mitea niet naar NAC


Nicolae Mitea komt niet naar NAC. De voormalig Ajacied trainde de afgelopen weken mee met het tweede elftal van de Bredase club. De technische leiding zag in hem een mogelijke versterking voor de aanvalslinie.

Mitea was conditioneel echter nog verre van fit, waardoor technisch directeur Jeffrey van As voorlopig nog niet over een contract wilde praten met de 25-jarige Roemeen.

De aanvaller besloot om die reden om zijn stage bij NAC te beëindigen. Mitea zou dichtbij een overgang zijn naar een club in de Griekse tweede divisie.

18-08-2010 om 11:42 geschreven door voske

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tegenvaller van miljoen euro dreigt voor NAC
 


Klik voor een vergroting               1

Tegenvaller van miljoen euro dreigt voor NAC


NAC Breda dreigt een miljoen euro kwijt te raken in een tien jaar oude rechtszaak. Het gerechtshof behandelt donderdag de zaak waarin NAC wordt beschuldigd van belastingontduiking rond de transfer van Archil Arveladze.

Arveladze kwam in 1997 van Dinamo Tblisi naar Breda. Een deel van de transfersom zou de bij de Georgische Spits zijn terechtgekomen terwijl dit naar Dinamo Tblisi had moeten gaan. De aanklager vindt dat NAC hierover belasting moet betalen.

Bestuursvoorzitter bij NAC Bas van Bavel is donderdag zelf bij de behandeling van de zaak in het gerechtshof in Den Bosch. Van Bavel wil niet zeggen hoe hij tegen de zaak aankijkt. Ook over de verwachtingen laat hij niets los. “Het is een zaak die al ruim tien jaar loopt”, is het enige wat hij kwijt wil.

Eerder werd de voetbalclub veroordeeld tot het betalen van naheffingen van naar schatting enkele tonnen. NAC tekende daartegen beroep aan.


18-08-2010 om 11:03 geschreven door voske

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
16-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keepende Gorter: "Ik wil de beelden nog zien"
 


Klik voor een vergroting               1

Keepende Gorter: "Ik wil de beelden nog zien"

Met zijn save imiteerde Donny Gorter zondagmiddag Luis Suarez. Net als de Uruguayaan op het WK zag Gorter rood. De redding van de NAC-speler leidde echter niet tot betere tijden. "Hands? Ik durf het niet te zeggen."


De woorden van Gorter zijn oprecht, zonder sarcasme. In de mixed zone staat hij al bellend tegen de muur te leunen. Eenmaal opgehangen heeft hij tijd het moment te beschrijven. "De bal gaat snel. Ik voel dat de bal m’n hoofd raakt, dat sowieso", "Ik wil de beelden ook nog wel even terugzien, want ik weet het niet." Als hij dat even later zou hebben gedaan, kon hij constateren dat hij de bal wel degelijk met de hand raakte.

Op het moment van de rode prent van Gorter stond NAC al met tien man op een 2-1 achterstand. Cruciaal was de kaart dus niet, vervelend wel. Zeker omdat de Bredanaars al niet zo ruim in de spelers zitten. Zondag had Robert Maaskant slechts vier wisselspelers tot zijn beschikking. Naast Gorter vielen ook Kees Kwakman (blessure) en Jens Janse (schorsing) weg.

"Het wordt krap", weet Gorter. "Met wat blessures en schorsingen dunt het snel uit." Na twee wedstrijden staat NAC door het ‘financiële’ strafpunt nog op nul. "Utrecht was vandaag in goede vorm. Wij zakten in, maar waren niet scherp in de duels. Thuis spelen we toch net iets anders. Vandaag was het te tam."

16-08-2010 om 10:59 geschreven door voske

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
13-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MAASKANT: 'ONDER DE INDRUK VAN FC UTRECHT'
 


Klik voor een vergroting               1

MAASKANT: 'ONDER DE INDRUK VAN FC UTRECHT'

Aanstaande zondag speelt NAC zijn tweede competitieduel van het seizoen in Utrecht tegen de plaatselijke FC.


NAC mist in Utrecht in elk geval Ferne Snoyl en waarschijnlijk ook Anthony Lurling. Csaba Fehér is daarbij nog geschorst. Snoyl en Lurling raakten donderdag geblesseerd op de training. De kwetsuur van de linksback laat zich ernstig aanzien. Snoyl: "Ik heb dinsdag een MRI-scan, maar het is wel duidelijk dat mijn enkelbanden gescheurd zijn. Daar ben ik dus mooi klaar mee."

Anthony Lurling liep een verrekking aan de lies op toen hij weggleed. "Echte voetbalblessures dus", aldus Maaskant na de vrijdagmorgentraining. "Daar doe je geen zak aan." Zorgen maakt hij zich echter nog niet. "Nee, als we zo het seizoen doorkomen, met een paar blessures per week, dan doen we het goed. Blessures horen nu eenmaal bij het voetbal. We moeten alleen hopen dat het niet te gek wordt."

Ook met een complete selectie zou FC Utrecht-uit een lastig karwei zijn. Maaskant knikt. "Ja. FC Utrecht was vorig seizoen al goed, maar nu zijn ze nog beter. Ze hebben bovendien al een paar serieuze wedstrijden gespeeld en dat zie je toch terug. Je merkte het ook aan AZ, afgelopen zondag. Zij waren toch iets frisser, iets scherper in de duels ook. Ik heb die Europese wedstrijden van FC Utrecht gezien en ik moet zeggen: ik was onder de indruk. Aan de andere kant, wij spelen altijd goed in Utrecht en we zijn voor elke tegenstander gewoon een lastig te bespelen ploeg. We gaan gewoon voor een goed resultaat. "

13-08-2010 om 14:18 geschreven door voske

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Snoyl lange tijd uit de running
 


Klik voor een vergroting               1

Snoyl lange tijd uit de running


Ferne Snoyl kan de komende weken niet in actie komen voor NAC. De verdediger heeft een ernstige enkelblessure opgelopen op de training. Dinsdag kan pas een diagnose worden gesteld, maar de verwachting is vooralsnog dat hij tussen de vier en zes weken uit de running is. De liesblessure van Anthony Lurling lijkt minder ernstig. Toch is het zeer twijfelachtig of de Bosschenaar zondag mee kan doen in de uitwedstrijd tegen FC Utrecht.


NAC treedt tegen FC Utrecht vermoedelijk in de volgende samenstelling aan: Ten Rouwelaar; Loran, Penders, Kwakman, Janse; Luijckx, Gorter, Schilder; Leonardo, Amoah, Kolkka (Lurling)


13-08-2010 om 13:21 geschreven door voske

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Snoyl, Lurling en Loran verlaten training NAC Breda voortijdig.
 


Klik voor een vergroting               1

Snoyl, Lurling en Loran verlaten training NAC Breda voortijdig.

NAC Breda moet aanstaande zondag wellicht improviseren tijdens de uitwedstrijd tegen FC Utrecht. BN/De Stem meldt dat Ferne Snoyl, Anthony Lurling en Tyrone Loran gedrieën voortijdig afhaakten tijdens de training van de Bredase club. Het drietal kampte allen met fysieke klachten. Alleen Loran zou ‘uit voorzorg’ eerder de oefensessie hebben verlaten


Mogelijk is de 29-jarige verdediger, die negentig minuten speelde tijdens de seizoensouverture tegen AZ (1-1), dus gewoon weer van de partij tegen de Domstedelingen. Of Snoyl en Lurling, die afgelopen weekend eveneens de negentig minuten volmaakten, er weer bij zijn blijft een vraagteken. Coach Robert Maaskant zal bij afwezigheid van het tweetal moeten puzzelen om een goede formatie neer te zetten in de tweede wedstrijd.

Over de ernst van de blessures wordt vrijdag, twee dagen voor de wedstrijd, pas meer duidelijk. Loran zou alleen uit voorzorg eerder naar de kleedkamer zijn vertrokken, en is dus wellicht wel inzetbaar. Csaba Fehér is zondag nog geschorst en is er dan ook sowieso niet bij. Afgelopen zondag knokte NAC zich via Matthew Amoah terug van een 1-0 achterstand tot 1-1. Voor rust had Erik Falkenburg AZ op voorsprong gezet.


13-08-2010 om 11:05 geschreven door voske

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
11-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Open dag NAC gaat niet door
 


Klik voor een vergroting               1

Open dag NAC gaat niet door

De open dag van NAC zal dit jaar niet doorgaan. De Eredivisionist heeft het evenement moeten afgelasten. De gemeente Breda heeft te weinig politie beschikbaar.


NAC wilde de open dag alleen laten plaatsvinden op zondag 19 september in combinatie met de wielerronde Breda Classic. Het peloton van deze wielerronde zal langs het Rat Verlegh-stadion worden gevoerd. Dit zou echter problemen hebben opgeleverd in ogen van de gemeente, zo meldt Omroep Brabant.

Het idee was om meer sportliefhebbers aan te trekken. NAC en de organisatoren van de wielerronde wilden door middel van een combinatie van beide evenementen meer mensen aantrekken. De Breda Classic gaat wel gewoon door.

Volgens de gemeente Breda is er niet voldoende personeel van de politie inzetbaar om zowel een open dag van NAC als de wielerronde tegelijkertijd in goede banen te laten verlopen. De politie in Breda zit sowieso al erg krap in de bemensing

11-08-2010 om 10:37 geschreven door voske

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
09-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luijckx: “Het deed echt wat met me”
 


Klik voor een vergroting               1

Luijckx: “Het deed echt wat met me”

Kees Luijckx maakte zich gisteren in één wedstrijd populair bij de NAC-aanhang. Na zijn wissel werd hij uitgebreid toegezongen. De middenvelder was blij verrast met de massale steun, zo liet hij na afloop weten.

Luijckx: “Dit was een emotioneel moment. Het deed echt wat met me, ook omdat mijn ouders op de tribune zaten. Mooi als het hele stadion dan je naam scandeert.”


09-08-2010 om 10:52 geschreven door voske

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NAC Breda staat weer op nul na gelijkspel tegen AZ
 


Klik voor een vergroting               1

NAC Breda staat weer op nul na gelijkspel tegen AZ

NAC Breda en AZ zijn zondagmiddag niet verder gekomen dan een 1-1 gelijkspel. Nadat er bij rust nog niet gescoord was, maakten beide ploegen na de hervatting één treffer. Met name de gelijkmaker van NAC was een zure voor het betere AZ.


AZ had het duel het eerste halfuur onder controle, en kon zonder dreiging van de thuisploeg aanvallen. Pas na een halfuur was de eerste kans via Brett Holman een feit, en snel daarna werd ook NAC gevaarlijk via Robbert Schilder.

AZ kwam een kwartier na rust op voorsprong via Erik Falkenburg, die simpel kon afronden na een ongelukkige actie van Robbert Schilder. AZ wist hierdoor de sterke openingsfase in de tweede helft van NAC te ontregelen, maar kon de voorsprong niet vasthouden.

Het was namelijk de thuisploeg die tien minuten voor tijd met enig geluk de gelijkmaker scoorde. Matthew Amoah scoorde na een slimme kopbal van Anthony Lurling de 1-1, waardoor beide ploegen hun seizoen met een punt zijn begonnen.

Scoreverloop:

0-1 Falkenburg 58'

1-1 Amoah 79'

Opstellingen

AZ: Didulica; Marcellis, Moisander, Moreno, Poulsen; Wernbloom, Martens, Ortiz; Holman (72' Van der Velden), Falkenburg (72' Sigthórsson), Gudmundsson (89' Viergever)

NAC Breda: Ten Rouwelaar; Loran, Penders, Kwakman (46' Janse), Snoyl; Luijckx (77' Kolkka), Gorter, Schilder; Leonardo, Amoah, Lurling


09-08-2010 om 10:23 geschreven door voske

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
08-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ajax onderhandelt wederom met NAC over Leonardo
 


Klik voor een vergroting               1

Ajax onderhandelt wederom met NAC over Leonardo


Ajax heeft de hoop op Leonardo nog niet opgegeven. De Amsterdammers onderhandelen wederom met NAC Breda over de terugkeer van de Braziliaanse aanvaller, meldt BN/De Stem. Tot dusver kwamen beide clubs er niet uit over een transfer.

''Ik hoor alleen via via dat er gesproken wordt'', laat Leonardo weten tegenover het medium. ''Zelf weet ik van niets.'' De aanvaller wordt als de ideale opvolger gezien van de naar Olympiakos Piraeus vertrokken Dennis Rommedahl.

Eerder kwamen NAC en Ajax er niet uit over een transfer. De Amsterdammers waren bereid om spelers op huurbasis te laten vertrekken naar Breda, maar het verschil tussen vraag en aanbod was te groot. De 27-jarige Leonardo kwam in de periode 2007-2009 al uit voor Ajax.

08-08-2010 om 09:51 geschreven door voske

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
06-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maaskant: 'Speculaties zijn leuk voor bij de borrel'
 


Klik voor een vergroting               1

Maaskant: 'Speculaties zijn leuk voor bij de borrel'

In een nieuw seizoen begint iedereen op nul, maar dat geldt niet voor NAC Breda. De Brabanders werden door de KNVB gestraft voor de financiële wanorde, beginnen met een strafpunt aan de nieuwe competitie en hopen na de wedstrijd tegen AZ op +2 te staan. “AZ is een zware tegenstander”, zei Robert Maaskant. “Maar we gaan toch gewoon voor de winst, hoor."


De trainer wil op de website van zijn club niet speculeren. "Ach, je kunt wel verwachtingen uitspreken, maar wat is het waard? Een openingswedstrijd maakt of breekt je seizoen niet”, wist Maaskant. “Twee jaar geleden hadden we ook een zware start met AZ-uit, Willem II-thuis, Roda JC-uit, SC Heerenveen-thuis, FC Volendam-uit en PSV-thuis. Stonden we na die zes wedstrijden bovenaan. Dat mocht je toch ook een zware start noemen, niet dan? Ik bedoel maar. Het zegt allemaal niets, die speculaties vooraf. Het is leuk voor bij de borrel."

Toch kan Maaskant er met AZ-thuis, FC Utrecht- en SC Heerenveen-uit en vervolgens VVV- en Feyenoord-thuis niet omheen dat NAC een zwaar programma heeft voor de eerste weken. “Nee, dat is heftig. Bovendien beginnen we met een punt achterstand, dat is ook niet erg tof. Maar oké, we beginnen gewoon met AZ en alhoewel dat een moeilijke tegenstander is, gaan we wel gewoon voor de winst."

06-08-2010 om 15:00 geschreven door voske

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mitea laat proefduel bij NAC schieten.
 


Klik voor een vergroting               1

Mitea laat proefduel bij NAC schieten.


Nicolae Mitea zou in eerste instantie donderdagavond meespelen met de beloften van NAC tegen Jong FC Dordrecht, maar de voormalig Ajacied belde op het laatste moment af en wil eerst een gesprek met de leiding van de club uit Breda.

“Zijn zaakwaarnemer had afgesproken dat hij vanavond mee zou doen. Vandaag belde Nicolae zelf en hij zei me dat hij eerst een gesprek wilde. Dat is een beetje een rare gang van zaken natuurlijk, maar goed, een keertje praten kan altijd. Dan zien we daarna wel verder”, aldus de uitleg van technisch directeur Jeffrey van As op de NAC Breda-website.

Nicolae Mitea speelde in Nederland eerder voor Ajax, waar hij werd geplaagd door een groot aantal blessures. In Amsterdam kwam hij in totaal tot 53 wedstrijden, waarin hij elf keer scoorde.

06-08-2010 om 10:24 geschreven door voske

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
04-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sint-Truiden trekt NAC-tester Caluwé aan
 


Klik voor een vergroting               1

Sint-Truiden trekt NAC-tester Caluwé aan

NAC Breda hoeft niet meer te rekenen op de komst van Tom Caluwé. De middenvelder is met VV Sint-Truiden tot een overeenkomst gekomen, meldt de Belgische club op de officiële website.


Caluwé tekende bij Sint-Truiden een contract voor een seizoen, met een optie op nog een jaar. De Belg moet nog wel door de medische keuring geraken. Daarna vraagt STVV de spelerslicentie aan. Caluwé, die onlangs nog met NAC meetrainde, is dan over anderhalve week speelgerechtigd.

Caluwé (32) werd in Nederland bekend, toen hij in 2000 voor Willem II kwam spelen. In zijn zesde seizoen verkaste de middenvelder naar FC Utrecht. Het afgelopen jaar voetbalde hij in Qatar voor Al-Wakrah.


04-08-2010 om 10:45 geschreven door voske

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dieven terroriseren NAC Breda
 


Klik voor een vergroting               1

Dieven terroriseren NAC Breda

NAC Breda heeft last van dieven. Uit het stadion van de Brabanders is dinsdag wederom wedstrijdkleding van de jeugd ontvreemd


Onbekenden namen veertig á vijftig kledingpakketten mee die een inkoopwaarde zouden hebben van 15.000 á 20.000 euro. Opmerkelijk is dat het voor de vierde jaar dit jaar gebeurt, bevestigt een bron bij NAC. Die keren ging het eveneens om textiel dat bestemd was voor de jeugdspelers van NAC.

Vorig jaar ging het om circa zeventig pakketten met broeken, shirtjes en dergelijke. Enkele maanden later zouden deze partijen kleding te koop aangeboden zijn in verschillende wijken in Breda. Ook nu zou de gestolen kleding al worden verhandeld.

Interim-directeur Bernard Ouwerkerk van de Bredase voetbalclub was gistermiddag niet bereikbaar voor een reactie. Wel is al bekend dat NAC een intern onderzoek instelt.


04-08-2010 om 10:29 geschreven door voske

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NAC Breda en Ajax staken onderhandelingen Leonardo
 


Klik voor een vergroting               1

NAC Breda en Ajax staken onderhandelingen Leonardo

NAC Breda steekt een stokje voor de transfer van Leonardo naar Ajax. De Bredase en Amsterdamse club kunnen het niet eens worden over het financiële plaatje.


Omdat Ajax niet te ver wil gaan voor Leonardo, heeft NAC de onderhandelingen met de hoofdstedelingen gestaakt. Dat meldt Omroep Brabant. Leonardo mag vertrekken uit Breda, maar hoeft niet weg.

De Braziliaan speelde afgelopen seizoen in Breda en de 2,5 jaar daarvoor ook al bij Ajax. Leonardo speelde sinds het seizoen 2000/2001 in Nederland voor achtereenvolgens Feyenoord, NAC Breda, Ajax en wederom NAC Breda.

Martin Jol zag in de snelle Braziliaan een geschikte opvolger voor Dennis Rommedahl, die eerder deze zomer transfervrij naar Olympiakos Piraeus vertrok. Of het alternatief Daniël de Ridder nu concreet in beeld komt is niet duidelijk.

04-08-2010 om 09:29 geschreven door voske

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
02-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Ajax wil verhuren aan NAC bij komst Leonardo'
 


Klik voor een vergroting               1

'Ajax wil verhuren aan NAC bij komst Leonardo'

Als tegenprestatie voor de terugkeer van Leonardo bij Ajax, wil NAC Breda graag enkele spelers van de Amsterdammers huren.


De Telegraaf meldt maandag dat Ajax in de zoektocht naar een rechtsbuiten bij Leonardo is uitgekomen. Rob Jansen, zaakwaarnemer van de speler, werd reeds gepolst en informeerde over de situatie van Leonardo bij NAC.

De club deelde de belangenbehartiger naar verluidt mede dat het graag Blind zag komen op huurbasis, maar het wacht totdat Ajax zich officieel meldt. Financieel zou de overstap van Leonardo naar Ajax wel aantrekkelijk zijn voor NAC.

NAC moest reeds zwaar terug in de begroting en ook het salaris van de aanvaller drukt zwaar op de balans. In het verleden werd Leonardo door Ajax al een keer weggehaald bij NAC, maar zijn eerste dienstverband bij Ajax liep vanwege blessureleed op weinig uit. Alleen in zijn laatste contractjaar speelde Leonardo regelmatig.

02-08-2010 om 10:30 geschreven door voske

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
01-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Spelers NAC zijn laaiend op clubbestuur'
 


Klik voor een vergroting               1

'Spelers NAC zijn laaiend op clubbestuur'

Er is een conflict ontstaan tussen de spelersgroep en het clubbestuur van NAC Breda. De oorzaak van het probleem is de voorgestelde verlaging van de wedstrijdpremies.


De afgelopen week hebben beide partijen diverse malen met elkaar om de tafel gezeten. Het clubbestuur voelt zich gedwongen om te korten op de premies, omdat de huidige hoogte van de premies onverantwoord is ten opzichte van de financiële situatie bij de club.

Elke speler van NAC plus de assistent-coach, ontving vorig seizoen 925 euro per wedstrijdpunt. Voor coach Robert Maaskant was de regeling niet van kracht, omdat hij een ander contract heeft. Het vorige seizoen behaalden de Bredanaars 46 punten. Bovenop het salaris kreeg elke speler dus ongeveer 50.000 euro.

Volgens BN/De Stem zijn de spelers van NAC vooral boos over het feit dat alleen op hen wordt bezuinigd en dat het overige personeel wordt ontzien. Door de premiehalvering bezuinigt de directie ongeveer zes ton extra op de voetballers.

Doordat een aantal spelerscontracten niet werd verlengd, konden de Bredanaars eerder al 1,2 miljoen bezuinigen.


01-08-2010 om 13:30 geschreven door voske

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
30-07-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gorter in voorselectie Jong Oranje
 


Klik voor een vergroting               1

Gorter in voorselectie Jong Oranje


NAC-speler Donny Gorter maakt deel uit van de 26-koppige voorselectie van Jong Oranje. Op woensdag 11 augustus komen de beloften in actie voor het EK-kwalificatieduel met Liechtenstein. Vrijdag 6 augustus maakt bondscoach Cor Pot (ex-NAC) de definitieve selectie bekend.

De voorlopige selectie:
Patrick van Aanholt (Chelsea), Diego Biseswar (Feyenoord), Daley Blind (Ajax), Mitchell Donald (Ajax), Bas Dost (sc Heerenveen), Rens van Eijden (N.E.C.), Erik Falkenburg (AZ), Leroy Fer (Feyenoord), Donny Gorter (NAC), John Goossens (N.E.C.), Jan-Arie van der Heijden (Ajax), Daryl Janmaat (sc Heerenveen), Joshua John (Sparta Rotterdam), Luuk de Jong (FC Twente), Maikel Kieftenbeld (FC Groningen), Tim Krul (Newcastle United), Dirk Marcellis (AZ), Erwin Mulder (Feyenoord), Stef Nijland (PSV), Bram Nuytinck (N.E.C.), Sergio Padt (Go Ahead Eagles), Geert Arend Roorda (sc Heerenveen), Kevin Strootman (Sparta Rotterdam), Jens Toornstra (ADO Den Haag), Nick Viergever (AZ), Georginio Wijnaldum (Feyenoord).


30-07-2010 om 11:38 geschreven door voske

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Idabdelhay weet technische staf NAC niet te overtuigen
 


Klik voor een vergroting               1

Idabdelhay weet technische staf NAC niet te overtuigen

NAC Breda is bereid om Fouad Idabdelhay te laten gaan. De spits heeft de technische staf van de club niet weten te overtuigen voor het komend seizoen


Afgelopen seizoen speelde Idabdelhay op huurbasis voor RKC Waalwijk, waarvoor hij drie doelpunten maakte in 25 wedstrijden.

Idabdelhay kon NAC-trainer Robert Maaskant en zijn staf niet overtuigen van zijn kunnen. Vervolgens heeft de trainer in een persoonlijk gesprek aangegeven dat Idabdelhay niet langer nodig wordt geacht bij NAC. Dat meldt BN/De Stem.

De 22-jarige aanvaller maakte drie jaar geleden zijn debuut in het eerste van NAC. In totaal speelde hij 32 wedstrijden namens NAC in de competitie en daarin scoorde hij zevenmaal. Het contract van Idabdelhay loopt nog tot medio 2011.


30-07-2010 om 10:43 geschreven door voske

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
28-07-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ludiek protest NAC-fans
 


Klik voor een vergroting               1

Ludiek protest NAC-fans


NAC speelt zaterdag z'n laatste oefenduel in de voorbereiding.Het Franse Valenciennes is de tegenstander op de Blauwe Kei, het complex van Baronie. Een groep fanatieke aanhangers van NAC grijpt deze wedstrijd aan om ludiek te protesteren tegen de 'combi', de verplichte georganiseerde vervoersregeling naar uitwedstrijden waar ze in hun ogen- te vaak mee te maken krijgen. Een grote stoet supporters vertrekt die dag 'Slow Forward' vanuit het Rat Verlegh Stadion naar de Blauwe Kei. Een speciale feesttruck, voorzien van bonkende muziekboxen, zal hen voor gaan langs verschillende kroegen. In 2007 organiseerde de Stichting Breda Loco's een zelfde actie. Destijds sloten enige honderden fans zich bij de optocht aan. Zaterdag vertrekt de stoet om 13.00 uur bij het Rat Verleghstadion. Het duel NAC-Valenciennes begint om 16.30 uur.

28-07-2010 om 11:56 geschreven door voske

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)


 
                     Competitie 08-08-2010
                           NAC - AZ  1 - 1
 
               Vriendschappelijk 31-07-2010
               NAC - VALENCIENNES 1 - 0
 
               Vriendschappelijk 24-07-2010
                   NAC - SIVASSPOR 1 - 2
 
              Vriendschappelijk 17-07-2010
          NAC - PLYMOUTH ARGYLE 0 - 1
 
               Vriendschappelijk 15-07-2010
             THOLENSE BOYS - NAC 0 - 10
 
                Vriendschappelijk 13-07-2010 
                   KLOETINGE - NAC 1 - 9
 
               Vriendschappelijk 10-07-2010
                      BARONIE - NAC 1 - 5
 
                Vriendschappelijk 08-07-2010
                  WUUSTWEZEL - NAC 0 - 5
 
               Vriendschappelijk  06-07-2010 
                         TVC - NAC  0 - 12

 
               Vriendschappelijk 03-07-2010
                     ZUNDERT - NAC 1 - 4



Blog tegen de regels? Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!