Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
bloemen
bloeien
in de volle zon
van het leven

bloemen
bloeien
als ze de kans krijgen
om te leven


Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
bestblogs aphrodite

Lieve bezoekers
vind U mijn blog goed
dan kun je hier stemmen
door op de button te
drukken...
Dank U
hobbytop aphrodite

Foto
Foto
Foto
aphrodite


09-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaanse snijdt ongeboren baby uit buik van vrouw


Amerikaanse snijdt ongeboren baby uit buik van vrouw


http://img188.imageshack.us/img188/7705/babyp.jpg
Korena Roberts werd gisteren beschuldigd van moord.


Agenten hebben in Oregon het opengesneden lichaam van een 21-jarige vrouw teruggevonden. Uit onderzoek bleek dat haar baarmoeder opengesneden was en dat haar ongeboren kindje eruit gehaald werd. De politie heeft de 27-jarige Korena Roberts aangehouden op verdenking van moord.

Nooit zwanger geweest
De politie kwam de zaak op het spoor toen ze vrijdagavond gebeld werden omdat een baby niet meer ademde. De hulpdiensten werden erbij gehaald, maar die konden alleen maar vaststellen dat er geen hulp meer mogelijk was voor de boreling. De dokters stelden bovendien vast dat de moeder, Korena Roberts, nooit zwanger geweest was.

Na ondervraging bleef Roberts beweren dat het kindje van haar was, maar de agenten vonden bij een inspectie van het huis het levenloze lichaam van de 21-jarige Heather Snively. Volgens de dokters kreeg de vrouw klappen op haar hoofd met een bot voorwerp en werd ze nadien opengesneden. Het is nog niet duidelijk of ze stierf aan de verwondingen aan haar hoofd of aan de bloeding van haar opengesneden buik.

Contact met zwangere vrouwen
Volgens de onderzoekers had Roberts haar familie en vrienden al maandenlang wijs gemaakt dat ze zwanger was. Intussen zocht ze zoveel mogelijk contact met zwangere vrouwen. Heather Snively was één van hen. De 21-jarige vrouw was nog maar pas naar Oregon verhuisd omdat haar vriendje en de vader van het kind er een betere job gevonden had. Vrijdagavond sloeg hij alarm toen zijn vriendin niet thuis kwam.

Snively's moeder liet weten dat Roberts en haar dochter elkaar nog maar een paar weken kenden. Ze hadden elkaar leren kennen via een online koopjesdienst. Roberts was op zoek naar babykleertjes en raakte aan de praat met Snively. De twee spraken uiteindelijk af en toen sloeg het noodlot toe voor de 21-jarige. (br.hln)

� Reageer (0)
08-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sms'en en bellen in buitenland fors goedkoper


Sms'en en bellen in buitenland fors goedkoper vanaf 1 juli


http://img196.imageshack.us/img196/89/bellen1.jpgVanaf 1 juli wordt het een pak goedkoper om vanuit het buitenland sms'jes te versturen of te bellen met de gsm. De betrokken ministers van de EU-landen hebben daarover vandaag een definitief akkoord bereikt. Eerder was het Europees Parlement al akkoord gegaan met het voorstel van de Europese Commissie.

Hoge gsm-rekeningen
"Goed nieuws voor Europese burgers, die nu op zomervakantie kunnen zonder ongerust te zijn over schrikbarend hoge gsm-rekeningen'', zei de Luxemburgse EU-commissaris Viviane Reding in een reactie.

De prijs van een sms'je vanuit een ander land mag hooguit 11 cent kosten, exclusief btw. Momenteel is dit gemiddeld 0,28 euro. De Europese maximumprijs voor grensoverschrijdende gsm-gesprekken zakt op 1 juli van 46 naar 43 cent per minuut, exclusief btw. Ook de prijs voor het ontvangen van gsm-gesprekken in een ander EU-land zakt met 3 cent, van 22 naar 19 cent.

Nog verder dalen
De prijzen voor buitenlandse gsm-gesprekken zullen in de toekomst trouwens nog verder dalen: vanaf 1 juli 2010 tot 0,39 euro voor uitgaande) en 0,15 euro (voor inkomende), en vanaf 1 juli 2011 respectievelijk tot 0,35 euro en 0,11 euro (prijzen per minuut, exclusief btw).

Nieuw is ook dat de telecombedrijven grensoverschrijdende gesprekken niet meer naar boven mogen afronden op de minuut. Die handelwijze zorgde wel voor 20 procent hogere rekeningen, aldus de Europese Commissie.

� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Ook vrouwen mogen troon bestijgen in Denemarken


Ook vrouwen mogen troon bestijgen in Denemarken


http://img5.imageshack.us/img5/6042/frederikenmary.jpg
Kroonprins Frederik en echtgenote Mary.


Ook vrouwen zullen het recht hebben om eerste in lijn te zijn voor de opvolging van de Deense troon. Dat bleek uit de resultaten van het referendum dat zondag in het Scandinavische land gehouden werd. De goedkeuring luidt een nieuw tijdperk in voor de meer dan 1.000 jaar oude Deense monarchie.

Een ruime meerderheid van 85,4 procent van de kiezers stemde voor de aanpassing, die eerder al was goedgekeurd door het parlement. Daarmee wordt het eerstgeboren kind van elke toekomstige vorst de troonopvolger, los van het geslacht. Van de vier miljoen kiezers bracht 59 procent zijn stem uit, waarmee de opkomst voldoende hoog lag. Voor de huidige rangorde binnen de koninklijke familie heeft de aanpassing geen gevolgen, gezien het oudste kind van kroonprins Frederik een jongen is, prins Christian.

De opvolgingswet werd in 1953 geïntroduceerd. De huidige koningin, Margaretha II, kon in 1972 enkel op de troon plaatsnemen omdat er geen mannelijke opvolgers waren. Eerste minister Lars Lokke Rasmussen is blij met de aanpassing en zei dat het belangrijk was voor de gender-gelijkheid.

� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaanse toerist hangt twee uur aan trein in Australië


Amerikaanse toerist hangt twee uur aan trein in Australië


http://img188.imageshack.us/img188/1318/locomotief.jpg


Een Amerikaanse toerist heeft in Australië ruim twee uur aan een trein gehangen. De trein raasde tegen 110 kilometer per uur door de Australische Outback. De waaghals legde zijn avontuur vast met zijn camera.

Te laat terug in trein
Chad Vance (19) was tijdens zijn reis van Adelaide naar Alice Springs even uitgestapt om zijn benen te strekken. Toen hij terugkwam, reed te trein net weg. De backpacker wist nog net op de trein te springen, maar kon niet naar binnen komen, schrijft De Telegraaf.

Filmen
Urenlang hield Vance zich vast aan een wagon. Toen de trein vaart maakte en de temperatuur onder het nulpunt zakte, realiseerde hij zich hoe gevaarlijk de situatie was. Toch filmde hij zijn hachelijke avontuur.

Zwaar onderkoeld
Pas na twee uur en twintig minuten hoorde iemand zijn geschreeuw om hulp en maakte de trein een noodstop. De backpacker was zwaar onderkoeld toen zijn redders hem aantroffen. Als de trein pas was gestopt op het volgende station, ruim drie uur verder, had hij het waarschijnlijk niet gered.

� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kikker die constant van kleur verandert is God in India


Kikker die constant van kleur verandert is God in India


http://img132.imageshack.us/img132/3204/kikker.jpgEen kikker die constant van kleur verandert, wordt in India aanbeden als een god. Honderden gelovigen trekken dagelijks naar het huis van eigenaar Reji Kumar in Kerala om te bidden en mirakels af te dwingen.

Reji ontdekte de kikker terwijl hij de planten water aan het geven was. Groot was zijn verbazing toen het witte beest geel werd en zelfs grijs uitsloeg nog voor hij ermee thuis geraakt was. "'s Nachts zag die kikker donkergeel, waardoor zijn inwendige organen zowaar zichtbaar werden. Echt een mirakel dat dat dier zich in zoveel verschillende gedaantes kan presenteren." Toch verloopt niet alles naar wens. "Wat ik hem ook geef qua eten, hij speelt niets binnen. Ik ben radeloos op dat vlak."

Een van de bekendste zoölogen van het land zal de 'regenboogkikker' nu aan een verdere studie onderwerpen. "Kikkers veranderen soms van kleur om mogelijke aanvallers af te schrikken", aldus professor Oommen V. Oommen. "Dit exemplaar wijzigt echter zo vaak dat er wel iets speciaals mee aan de hand moet zijn." (br.hln)
� Reageer (0)
07-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liefde en liefdesverdriet zijn meetbaar


Liefde en liefdesverdriet zijn meetbaar


http://img10.imageshack.us/img10/5932/liefdesverdriet.jpg


Liefde en liefdesverdriet mogen dan voor velen iets vaags zijn, toch zijn beide verschijnselen wel degelijk lichamelijk te meten. Dat bleek in het VU medisch centrum in Amsterdam, waar eenmalig een polikliniek voor liefde en liefdesverdriet was geopend.

Lichamelijke effecten
Ongeveer twintig patiënten hadden zich gemeld, de helft verliefd, de andere helft met een gebroken hart. De zes aanwezige artsen konden duidelijk lichamelijke effecten meten. Daarmee bleek dat het niet alleen iets is wat 'tussen de oren zit', aldus neurochirurgisch onderzoeker Thomas Würdinger.

Hogere bloeddruk
Zo bleken bloeddruk en hartritme flink omhoog te gaan als de patiënten een foto zagen van hun (verloren) liefde. Ook bleek uit neurologisch onderzoek dat er effecten zijn op de zenuwaansturing naar de spieren, wat tot knikkende knieën kan leiden.

Weer naar huis
In de wereld wordt al onderzoek gedaan naar de lichamelijke effecten van liefde en liefdesverdriet. Maar volgens Würdinger is het bijzonder dat dit in het VU medisch centrum poliklinisch gebeurde en dat er zoveel verschillende medische specialisten bij betrokken waren. Per patiënt duurde het onderzoek een uur, waarna de 'lijder' aan liefde of liefdesverdriet weer naar huis mocht. (br.hln)
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kunnen computerspelletjes sport vervangen?


Kunnen computerspelletjes sport vervangen?


http://img4.imageshack.us/img4/1003/kinderens.jpgComputerconsoles met activerende spelletjes als de Nintendo Wii zijn volgens sommigen het wondermiddel om jongeren te laten bewegen en zo het wereldwijde obesitasprobleem op te lossen. Maar zijn deze spelletjes een waardig vervangmiddel voor sport?

Bowlen en golfen
Uit onderzoek blijkt dat het spelen op de Nintendo Wii en andere gelijkaardige consoles vier keer meer calorieën doet verbranden als wanneer je een 'traditioneel' computerspel speelt. Door de speciale afstandsbedieningen van dit soort spelletjes leer je op een actieve manier boxen, bowlen of golfen, maar je kan er ook mee dansen en aerobiccen. De onderzoekers uit Hongkong bestudeerden een groep kinderen tussen twaalf en zes jaar. Ze speelden 35 minuten op de Nintendo Wii per dag en verbrandden daarmee telkens 150 calorieën. Volgens de onderzoekers is dat genoeg om obesitas tegen te gaan.

Geen waardig vervangmiddel
Volgens experts zijn dit soort computerspelletjes een goede manier om de kinderen aan het sporten te krijgen. Uit Brits onderzoek blijkt dat 80 procent van de 9 tot 19-jarigen zo'n spelcomputer heeft. Russell Pate: "De meeste kinderen leiden geen actief leven en de spelletjes zijn zo populair dat we ze ook niet kunnen verbieden. Dus als we zo de jeugd aan het sporten krijgen is dat een goede zaak. Maar het is natuurlijk geen waardig vervangmiddel voor actieve sporten in openlucht. Daar leren ze namelijk andere belangrijke dingen, als het aangaan van relaties met leeftijdsgenoten." (br.hln)
� Reageer (0)
06-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tijdesgebrek doet koppels praten in bed


Tijdesgebrek doet koppels praten in bed


http://img200.imageshack.us/img200/8729/bedz.jpg
 


Britse koppels babbelen er tegenwoordig duchtig op los tussen de lakens. Door de alledaagse drukte lijkt het bed de ideale plaats om bij te praten. Dat blijkt uit een rondvraag op OnePoll.com.

Quality time
Ons druk bestaan maakt dat er 's avonds in de slaapkamer veel over koetjes en kalfjes gepraat wordt. 78 procent van de 4.000 ondervraagden vindt immers geen tijd meer om de gebeurtenissen van de dag te vertellen. Enkel in bed, rest nog wat 'quality time'. Die 'kussentalk' wordt naar waarde geschat. 60 procent koestert de gedachte 's avonds met manlief te praten. Populaire onderwerpen zijn financiële kwesties, werkproblemen en weetjes over vrienden.

Belangrijk
"Enkel in bed slagen mensen erin nog te relaxen", stelt de onderzoeker. "Zowel een drukke werkdag als de alledaagse drukte met het huishouden en de kinderen, maken dat er nog enkel 's avonds tijd rest voor je partner. Praten is daarbij zeer belangrijk, of het nu over alledaagse problemen dan wel over roddels gaat. De slaapkamer is trouwens de ideale plaats, omdat je er weinig of niet afgeleid wordt".
http://img200.imageshack.us/img200/6298/bed2.jpg
Ruzie

Het is echter niet altijd rozengeur en maneschijn in bed, 56 procent van alle koppels beleefde er al hevige discussies en woorden. Gelukkig wil 44 procent niet slapen zonder een nachtkus, 28 procent rondt de gesprekjes af met een vrijpartij.

Eerder deze week bleek nog dat veel koppels liever slapen dan seksen. In onze poll is duidelijk dat onze lezers liefst van al nog eerst een robbertje vrijen om daarna te slapen. De groep die kiest voor enkel slapen of enkel seks is ongeveer even groot. Stemmen op de poll kan nog tot en met 6 juni.

� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naaktfietsers trekken door Amsterdam


Naaktfietsers trekken door Amsterdam


http://img192.imageshack.us/img192/705/naaktfietsen.jpgWie zich zaterdag in Amsterdam bevindt, moet niet raar opkijken als plotseling een groep naakte fietsers voorbij komt rijden. De deelnemers willen met hun toer door de Nederlandse hoofdstad aandacht vragen voor lijf en milieu, aldus de organisatie World Naked Bike Ride (WNBR).

Het is niet de eerste keer dat zich een dergelijk schouwspel voordoet in Amsterdam. Vier jaar geleden trok ook al een groep blote fietsers met dezelfde doelstellingen door de stad. Ook Brussel was al het toneel voor een gelijkaardige actie.

"Zeker 50 deelnemers"
De fietsers verzamelen rond een uur bij het Amstelstation. Daarna kleden ze zich op een beschut plekje uit en rijden ze rond twee uur richting de binnenstad. De tocht eindigt in het Vondelpark.
De organisatie kon nog geen precieze schatting geven van het aantal deelnemers. "Dat hangt heel erg van het weer af." Een woordvoerder verwachtte dat er zeker vijftig mensen meedoen.

De WNBR houdt jaarlijks dit soort ludieke acties in meer dan vijftig steden in twintig landen over de hele wereld. Vorig jaar had de Nederlandse fietstocht plaats in Utrecht. (br.hln)

� Reageer (0)
05-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slecht weer op vakantie maakt meest depri


Slecht weer op vakantie maakt meest depri


http://img199.imageshack.us/img199/2733/slechtweer1.jpgSlecht weer op vakantie stelt ons diep teleur. Dat blijkt uit een Britse poll waarbij gevraagd werd naar de grootste ontgoochelingen in het dagelijks leven. Wakker worden en denken dat het zondag is, terwijl het maandag is, staat op de tweede plaats.

Het leven zit vol ontgoochelingen. De Britse organisatie 'Magners Pear Cider' wilde achterhalen bij 3.000 ondervraagden welke toestanden hun dag kunnen verzieken.

Vakantiegevoel
Een dagje naar zee of een vakantie boeken waar je de ganse dag de regendruppels moet tellen, maakt de Britten danig depri. "Komt de welverdiende vakantie eraan, speelt het weer een enorm belangrijke rol", vertelt de onderzoeker. "Het klimaat werkt echt wel op ons humeur en kan ons plezier danig verknoeien. Drie van de tien grootste ontgoochelingen hebben trouwens te maken met vakanties. Daaraan merk je hoeveel we verwachten van onze vrije dagen. Je bagage verliezen, bijvoorbeeld, staat op nummer zes, een goed vakantieboek uitlezen dat helaas eindigt, siert de zevende plaats".

Voetbal en celebs
Andere teleurstellingen zijn: je favoriete soap zien eindigen, je paspoort vergeten, je partner die je verjaardag vergeet, een oude jeans die te klein lijkt, witte was dat roze kleurt en een kopje thee zetten waarbij de melk zuur is geworden. Ook de breuk tussen Brad Pitt en Jeniffer Aniston verteren de Britten moeilijk, net als voetbalnederlagen. (br.hln)
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Susan Boyle verlaat ziekenhuis


Susan Boyle verlaat ziekenhuis


http://img188.imageshack.us/img188/1059/susanboyle1.jpg


De Britse Susan Boyle, die afgelopen weekend tweede werd in de Britse zangwedstrijd 'Britain’s Got Talent', heeft het ziekenhuis verlaten. De 48-jarige huisvrouw werd begin deze week opgenomen na een uitputtende finale. Dat meldt haar broer Gerry Boyle.

'Ze is nu veel gelukkiger en lijkt weer helemaal zichzelf', aldus Gerry Boyle op de Britse tv-zender ITV. Volgens hem voelt zijn zus zich weer helemaal thuis in haar flat in Londen.

'Ze ziet alles in perspectief nu. Ze begint te beseffen dat ze wel degelijk zangeres kan worden.' Enkele mensen hebben haar duidelijk gemaakt, zo gaat hij verder, dat een tweede plaats in de wedstrijd niet het eindpunt hoeft te betekenen van haar carrière als zangeres.

De 48-jarige Susan Boyle werd in korte tijd wereldberoemd met haar vertolking van 'I Dreamed a Dream' uit de musical Les Misérables. (br.Het Nieuwsblad)

� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man erft worsten


Man erft worsten


http://img10.imageshack.us/img10/3936/hotdogalv.jpgEen Brit is door een overleden man beloond voor zijn vriendschap met een voorraad worsten, genoeg voor zeven jaar. Peter Fountain (58) erfde niet letterlijk de worsten, maar wel duizend pond van een vriend die hem elke week trakteerde op een broodje worst bij de lunch. In zijn testament stond: "Koop voortaan je eigen broodjes worst!"

Fountain is opgetogen met het lunchgeld. "Nu heb ik genoeg geld om jarenlang elke week een broodje te kopen. Ik ben er dol op."

Samen lunchen
Vriend Pat Vaughan stierf op 57-jarige leeftijd aan kanker. De vrienden gingen een keer in de week samen lunchen. Vaughan betaalde altijd het broodje worst van Fountain. In zijn testament benadrukte Vaughan dat hij wil dat zijn vriend de traditie in stand houdt.

"Het is typisch iets voor hem", prijst Fountain zijn overleden vriend. "Het is een zeer gul gebaar."
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Letterenprijs voor Cees Nooteboom


Letterenprijs voor Cees Nooteboom
De Nederlandse schrijver Cees Nooteboom krijgt dit najaar de Prijs der Nederlandse Letteren. Dat heeft de Nederlandse Taalunie laten weten. Aan de prijs is 40.000 euro verbonden. Nooteboom krijgt de trofee uit handen van koning Albert II.

Nooit louter realistisch
Nooteboom is vooral bekend om zijn reisverhalen, maar zijn oeuvre omvat ook romans, verhalen, novellen, poëzie en essays. Het werk van Nooteboom wordt ook in het buitenland geroemd: vooral in het Duitse taalgebied heeft hij veel lezers. Volgens de jury, onder voorzitterschap van de Vlaamse emeritus hoogleraar Anne Marie Musschoot, is de grote kracht van Nootebooms reisverhalen en romans dat ze de geschiedenis recht doen, maar nergens louter realistisch zijn.

Schitterend thuiskomen
Nooteboom, net terug van een lange reis uit Azië en Australië, toonde zich in een eerste reactie alvast erg enthousiast over zijn onderscheiding. "Het is wel een schitterend thuiskomen", zo verklaarde hij ietwat beduusd.

De Nederlandse Taalunie kent de Prijs der Nederlandse Letteren om de drie jaar toe aan een auteur van wie het werk een belangrijke plaats inneemt in de Nederlandstalige literatuur. Nooteboom is de negentiende laureaat van de prijs. Op de erelijst volgt hij Jeroen Brouwers op.
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naailessen weer populair door crisis


Naailessen weer populair door crisis


 

Nederlandse vrouwen naaien door de crisis steeds vaker hun eigen kledingsstukken. Cursussen in snit en naad zijn er momenteel heel populair. Ook in Groot-Brittannië kruipen fashionista's achter de naaimachine om tweedehandsstukken zelf om te toveren tot een trendy outfit.

Wachtlijsten
"Vrouwen die zichzelf nu willen inschrijven voor een naaicursus komen op een wachtlijst terecht. Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt", vertelt de Nederlandse naai-instructrice Betsie Sliekers die al vijftien jaar les geeft aan ad.nl. "Volgens mij is de crisis er verantwoordelijk voor. Ik heb veel jonge mama's als cursisten. In de winkels vind je genoeg mooie kledij voor kinderen, maar dat kost ontzettend veel. Als je zelf stof koopt en outfitjes maakt, ben je veel goedkoper gesteld. En stukken voor kinderen zijn snel gemaakt."

Naaibladen
Knip Mode, een Nederlands naaimagazine dat al veertig jaar bestaat, organiseert sinds kort ook naaicursussen voor beginners. Het aantal inschrijvingen steeg in korte tijd van acht naar vijftig. Ook uit de hoge verkoopcijfers van het blad, dat tot voor kort nog in het slop zat, blijkt dat naaien trendy is.

Tweedehands
Ook in Groot-Brittannië is je eigen kledij maken heel populair. Steeds meer fashionista's passen er kledij uit tweedehandswinkels zelf aan. Styliste van de celebs Fi Doran doet het al jaren en zag al heel wat sterren met iets uit haar collectie 'Mrs Jones' rondlopen. Ze geeft in opdracht van Oxfam lessen in het 'bewerken' van oude kledij. "Als je bijvoorbeeld een kledingsstuk omdraait, creëert dit heel wat nieuwe perspectieven. Je kan je benen in mouwen steken of omgekeerd. Het is de ideale manier om jezelf met mode te onderscheiden op een goedkope manier", aldus Fi Doran.

Trend
Modejournaliste Lauretta Roberts: "Steeds meer fashionista's passen oude, op het eerste gezicht lelijke kledingstukken, aan. Zo krijgen ze plots een modieus, nieuw kledingsstuk voor een prikje. Het is echt een trend. En bijna iedereen kan het, het voordeel ten opzichte van je eigen kleding maken is dat moeilijke dingen, als het plaatsen van ritsen, al voor je gedaan is. Tweedehandskledij is eveneens goedkoper dan nieuwe stoffen, want ook de kostprijs hiervan loopt snel op." (br.hln)

� Reageer (0)
04-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onzekerheid houdt vrouwen in pashokje


Onzekerheid houdt vrouwen in pashokje

Een kwart van de Nederlandse vrouwen durft tijdens het passen van kledij niet uit het hokje te komen. Uit Nederlands onderzoek blijkt dat onzekerheid over hun lichaam de oorzaak is.


Nood aan advies
De Nederlandse onderzoekers vroegen 800 vrouwen naar hun shopgedrag, meldt nu.nl. 66 procent van hen verstopt haar probleemzones met de juiste kledij en let daarop tijdens het shoppen. Toch kunnen veel vrouwen dat niet alleen, tweederde van hen heeft nood aan kledingadvies, bijna de helft is bereid hier een professional voor te betalen. Als oplossing voor deze problemen bedacht Shopgirl.nl een online paskamer. Je geeft er je maten, huidskleur en kapsel in en je krijgt je eigen paspop die alle kledingstukken voor je 'aantrekt'. (br.hln)� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weggelopen kat geeft zich aan bij politie


Weggelopen kat geeft zich aan bij politie


http://img4.imageshack.us/img4/5447/poesl.jpgIn Nieuw-Zeeland is een weggelopen kat een politiebureau binnengestapt. Het diertje was het twee weken geleden thuis verdwenen en had er een tocht van 20 kilometer opzitten.

De agenten in het commissariaat van Lower Hutt keken vreemd op toen Rubiks ten tonele verscheen. Ze belden de dierenbescherming. Die checkte de chip van Rubiks en belde het baasje van de kat. Felicity Donaldson was opgelucht toen ze hooorde dat haar troetel terecht was.

Het was de tweede keer dat Rubiks de wijde wereld introk. Zijn eerste excursie duurde zes weken en bracht hem naar Kilbirnie. (br.hln)� Reageer (0)
03-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vioolsnarenhttp://img192.imageshack.us/img192/889/viool1.jpgzachte klanken
van vioolsnaren
vullen de stilte
in het prieeltje
de meester zelf
strijkt ze tot
een juweeltje

 
een bladpapier
met een wit vlak
verraadt het einde
de noten zijn gespeeld
passie
voor de muziek
werd rijkelijk gedeeld
� Reageer (0)
02-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slapen in kamer van Shakespeare


Slapen in kamer van Shakespeare


http://img3.imageshack.us/img3/399/bedcza.jpg
De Britse kranten en tijdschriften zijn er weg van: de bed & breakfast waar William Shakespeare vaak sliep tijdens zijn reizen tussen Stratford-upon-Avon en Londen.

De beroemde Britse poëet en toneelschrijver leefde weliswaar in de 16de en 17de eeuw en toen was het 500 jaar oude huis op het platteland enkel een halte van de diligence en heette het nog 'The Ship'. De huidige eigenaars, interieurdesigners Nick Hunter en Roy Elsbury, knapten de historische woning op en doopten het heel toepasselijk Shakespeare House. Heel veel accenten van vroeger werden behouden en smaakvol gemengd met moderne aspecten, zoals linnen van Versace of thee van Fortnum & Mason, maar ook meubels van bij gerenommeerde antiquairs. Kortom, een B&B met boetiekallures, waar de nieuwe witte meubels van de eetkamer met de oude open haard perfect passen bij een decor zoals de schrijver het ooit zag.
http://img3.imageshack.us/img3/1254/shei.jpgShakespeare zal in zijn tijd zeker niet van zoveel luxe hebben kunnen genieten als de gasten van vandaag, want de vijf kamers zijn smaakvol ingericht met bad, jacuzzi en/of douche. De grootste kamer is The Shakespeare Suite. Het gastenverblijf ligt in Grendon Underwood, op 25 km van Oxford. Je kan er ook dineren of genieten van een uitgebreide afternoon tea, bij mooi weer in de tuin. Het Engels ontbijt is inclusief. Richtprijs 100 euro per nacht. (br.hln)

� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeder vindt ontvoerde zoon na 27 jaar terug via Facebook


Moeder vindt ontvoerde zoon na 27 jaar terug via Facebook


http://img22.imageshack.us/img22/73/witteroosz.jpgIn het Verenigd Koninkrijk heeft de 61-jarige Avril Grube na 27 jaar zoeken haar ontvoerde zoon teruggevonden via Facebook. Grube zag haar zoon Gavin Paros voor het laatst in 1982. Haar Hongaarse ex-man kwam de toen driejarige jongen oppikken om naar de dierentuin te gaan. In werkelijkheid vluchtte hij stiekem naar Boedapest, weten de Corelio-kranten.

Gevonden op Facebook
In oktober vorig jaar ontdekte de zus van Grube een Gavin Paros op Facebook. Omdat Gavin zijn berichten niet controleerde, duurde het nog weken voor de wanhopige vrouw antwoord kreeg. Maar intussen heeft Gavin zijn moeder bezocht. "Ik kon niet meer slapen toen ik wist dat Gavin thuis zou komen. Ik herkende hem meteen: hij heeft mijn ogen'" aldus Grube, die gedeeltelijk verlamd raakte na een beroerte.

Geen Engels
Het bijpraten was niet evident, want Paros, intussen vader van drie kinderen, spreekt na al die jaren geen Engels meer. "We hebben elkaar vooral geknuffeld. Het terugzien was de mooiste dag uit mijn leven." De vader en ontvoerder van Gavin overleed drie jaar geleden. (br.hln)
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mannen leven langer met een jongere vrouw


Mannen leven langer met een jongere vrouw


 


Nieuw onderzoek toont aan dat de overlijdenskansen bij heren met een vijfde afnemen als de vrouw heel wat jaartjes jonger is. Bij vrouwen geldt dat niet.

De studie werd uitgevoerd aan het Duitse Max Planck Instituut. Daarbij werden de Deense sterftecijfers tussen 1990 en 2005, bekeken.

Voordelen
Jongens hebben alle voordeel bij een jongere partner: het risico op een vroegtijdige dood daalt gemiddeld met elf procent als de echtgenote zeven tot negen jaar jonger was. Is de vrouw 15 tot 17 jaar jonger, nemen de sterftekansen nog verder af. Mannen die oudere dames huwen, sterven daarentegen sneller.

Opmerkelijk is dat het omgekeerde niet geldt: een jongere man huwen is geen garantie op een langer leven bij dames. Integendeel, met een leeftijdsverschil van zeven tot negen jaar, ouder of jonger, sterven dames eerder sneller.

Redenen
Wetenschappers geloven dat natuurlijke selectie meespeelt. Enkel de gezondste, meest succesvolle heren kunnen een jongere partner krijgen. Een andere theorie stelt dat jongere dames, hun oudere man beter verzorgen en zij daardoor langer leven. Voorts blijkt uit de cijfers dat de meeste heren een vrouw huwen die gemiddeld drie jaar ouder is. (br.hln)

� Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Top100Skynetblogs aphroditeFoto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 06-2019
 • 04-2019
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 07-2016
 • 05-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 12-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!