Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
bloemen
bloeien
in de volle zon
van het leven

bloemen
bloeien
als ze de kans krijgen
om te leven


Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
bestblogs aphrodite

Lieve bezoekers
vind U mijn blog goed
dan kun je hier stemmen
door op de button te
drukken...
Dank U
hobbytop aphrodite

Foto
Foto
Foto
aphrodite


31-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Je smaakt als wijn
http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/leven.jpg?t=1252179663


als in dromen
waar sprookjes woorden worden
zo klinkt je stem
uit verre oorden

je smaakt als wijn
zoet op mijn lippen
je klinkt als als een engel
die harpen streelt

je bent de tover
in een wereld vol magie
maar meer nog dan alles
ben je het licht op mijn pad
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verwen je vagina met een tijdelijke tattoo

Verwen je vagina met een tijdelijke tattoo


http://img130.imageshack.us/img130/2875/vajazzlingtijdelijketat.jpgOmdat vajazzling, het versieren van je intieme streek met kristalletjes, weer helemaal uit is, kun je nu je vagina decoreren met een tijdelijke tattoo. In Amerika is het alvast ontzettend populair.

Verf
De nieuwe trend heet vatooing en je kunt het momenteel al laten uitvoeren in het schoonheidssalon 'Completely Bare Spa' in New York. Het is alvast een trend in Amerika, aangezien het op de negende plaats van de meest populaire zoektermen op Google staat. De schoonheidsspecialiste brengt een sjabloon aan, vervolgens spuit ze gekleurde of zwarte verf met een airbrushtechniek op venusheuvel. De tattoo zou ongeveer een week blijven zitten. Je kunt zelf het ontwerp kiezen, elke kleur en haast elke tekening is mogelijk. Eén meisje gaat voor het ontwerp van een spinnenweb: "Om te illustreren dat er al even niemand meer 'daar' is geweest." De specialisten in het salon zeggen wel dat je beter bepaalde standjes vermijdt, als je wil dat de tattoo lang blijft zitten.

Versieren
De trend van een volledig geschoren vagina zorgt ervoor dat het nu hip is je kale schaamstreek te versieren. De Amerikaanse actrice Jennifer Love Hewitt zorgde ervoor dat vajazzling populair werd, ze zei dat het de ideale verwennerij was na haar scheiding.
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Glas melk bestrijdt het best slechte adem na eten van look

Glas melk bestrijdt het best slechte adem na eten van look


http://img294.imageshack.us/img294/1601/slechteadem.jpg


De beste manier om een stinkende adem na het eten van look te bestrijden is een glas melk, dat blijkt uit recent onderzoek.

Vette melk
Eén van de bestanddelen van look, allyl methyl sulfide (AMS), kan niet afgebroken worden tijdens de vertering, zo wordt het via je adem en zweet afgestoten. Uit eerder onderzoek bleek al dat je tanden poetsen geen oplossing is tegen een lookadem. Deze nieuwe studie toont aan dat het drinken van 200 ml melk de aanwezigheid van AMS in de adem met de helft beperkt. Vette melk geeft betere resultaten dan magere varianten. Ook krijg je de beste resultaten wanneer je dit drankje tijdens je maaltijd drinkt en niet achteraf. Andere goede middeltjes tegen een slechte adem zijn pruimen, basilicum, aubergine en bepaalde soorten van paddenstoelen.

Uren tot dagen
De wetenschappers denken dat dit te verklaren is door de zwavelhoudende eigenschappen van look. Professor Sheryl Barringer: "Look wordt al duizenden jaren in medicatie gebruikt. Het is een goede bron van magnesium, vitamine B6, vitamine C en selenium. Het helpt de bloeddruk en cholesterol te verlagen en beperkt het risico op kanker. Maar de slechte adem en lichaamsgeur als gevolg ervan kan uren tot dagen duren, dit zorgt ervoor dat veel mensen geen look meer willen eten."
� Reageer (148)
29-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ABBA-museum

ABBA-museum


http://img841.imageshack.us/img841/572/abbah.jpg


De vroegere Zweedse popband ABBA krijgt volgend jaar misschien zijn eigen museum. De kunstraad van de stad Stockholm heeft immers zijn fiat gegeven voor de voorgestelde site voor het museum. Dat berichten media.

"We verwachten deze herfst een bouwvergunning in de wacht te slepen en mikken op volgend jaar voor de opening", vertelde Magnus Danielsson, hoofd van het bedrijf dat een rondreizende tentoonstelling met ABBA-aandenkens organiseert, aan de krant Dagens Nyheter.
 
Het museumgebouw zou de vorm aannemen van een lange tent en een vergunning krijgen van vijf jaar die met nog eens vijf jaar verlengd kan worden. De site zou aan de waterkant van Stockholm liggen en ook via ferry bereikbaar zijn.
 
De rondreizende tentoonstelling, die nu in Melbourne zit, bevat muziek, originele kostuums, instrumenten, foto's en andere aandenkens.
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een vrouw op drie Britse vrouwen liever kinderloos dan dik

Een vrouw op drie Britse vrouwen liever kinderloos dan dik


http://img412.imageshack.us/img412/3548/zwanger1.jpg


Hoewel veel vrouwen hun biologische klok voelen tikken, zegt één op de vier dat ze simpelweg nooit kinderen wil hebben. Bijna een derde blijft liever kinderloos dan haar figuur te ruïneren met een zwangerschap.


Een baby krijgen zorgt blijkbaar voor heel wat stress bij vrouwen, vooral de lichamelijke gevolgen dan. Een enquête bij Britse vrouwen tussen 18 en 22 jaar toont aan dat ze niet alleen hebben ze schrik hun slanke lijn te verpesten met een zwangerschap, 41 procent vreest dat hun borsten hierdoor hun vorm en stevigheid zullen verliezen. Hun grootste angst aan een zwangerschap was gewichtstoename.� Reageer (0)
27-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kauwgom herstelt operatiepatiënt sneller

Kauwgom herstelt operatiepatiënt sneller


http://img831.imageshack.us/img831/4475/kauwgumblazen.jpg


Patiënten die in Ziekenhuis Gelderse Vallei in het Nederlandse Ede de komende weken een buik- of heupoperatie ondergaan, kunnen meedoen aan een proef met het kauwen van kauwgom. Wie wil, krijgt na de operatie zes keer per dag kauwgom aangeboden in de smaken fruit of pepermunt. Vermoed wordt dat operatiepatiënten zich door het kauwen van kauwgom sneller beter voelen.

Het ziekenhuis voert de proef tussen 13 september en 11 oktober uit in samenwerking met wetenschappers van de Wageningen Universiteit. Eerdere onderzoeken hebben al aangetoond dat patiënten die kauwgom gebruiken zich minder misselijk voelen, eerder trek hebben en dat hun darmen sneller weer op gang komen.
 
Minder misselijk
Kauwgom zet de speekselklieren in werking en bevordert daardoor waarschijnlijk de afscheiding van maag- en darmhormonen. De patiënt mag zelf bepalen hoelang de kauwgom in de mond blijft. Via een vragenlijst wordt vastgesteld of de kauwgometers inderdaad minder misselijk zijn en minder darmklachten hebben. Als het experiment slaagt, wil het ziekenhuis alle operatiepatiënten in het vervolg kauwgom aanbieden.
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chileense mijnwerkers stellen families gerust via video


Chileense mijnwerkers stellen families gerust via video


De Chileense overheid heeft een nieuwe video vrijgegeven van de 33 mijnwerkers die ongeveer een 1,5 kilometer diep onder de grond vastzitten. De video toont hoe de mijnwerkers de moed er proberen in te houden.

Om de video te maken, werd er een camera gegooid in het boorgat waardoor de 33 mannen hun levensmiddelen krijgen aangereikt. De meeste onder hen hebben hun shirt uitgetrokken, hebben een lange baard staan en zijn vrij mager. Maar de minister van Gezondheid bevestigt dat de mannen in vrij goede gezondheid zijn.

"Goede organisatie
Hoewel de mannen al sinds 5 augustus vastzitten, laten ze weten dat ze het eigenlijk wel goed stellen. "We zijn hier vrij goed georganiseerd", vertelt een van de mijnwerkers. "Kijk, dit is de ruimte waar we onszelf bezighouden en plannen maken en dit is waar we elke dag bidden", toont de man aan de camera.

Aan de wanden van de mijn zijn er naast kastjes met medicatie in, ook posters te zien van topless vrouwen. De video toont ook twee veldbedjes, een tafel met een dominospel en een thermometer. In de mijn blijkt het 29,5 graden te zijn, iets minder warm dan de reddingswerkers hadden gedacht, maar toch lijkt elke mijnwerker te zweten.

Applaus voor reddingswerkers
De mijnwerkers hebben zelfs nog de kracht en de moed om het Chileense volkslied te zingen. En wanneer een van de mijnwerkers alle reddingswerkers dankt voor al het werk dat ze momenteel doen om hen vrij te krijgen, klinkt er een luid applaus op de achtergrond. "Jullie hebben ons niet in de steek gelaten en daarom willen we jullie een luid applaus zenden", aldus de man.

Gewichtsverlies en uitdroging
Volgens de Chileense minister van Gezondheid hebben de mijnwerkers allemaal gewicht verloren en zijn ze uitgedroogd, maar ondanks dat stellen ze het goed.

In de eerste zeventien dagen dat ze vastzaten in de mijn zouden ze acht tot tien kilo verloren hebben. Om de uitdroging tegen te gaan, laten de reddingswerkers drankjes naar beneden. Maar daarnaast wordt er ook voor afleiding gezorgd. Want de mannen zullen de eerste vier maanden waarschijnlijk nog geen daglicht zien.

Zware straffen
De familie van de mijnwerkers waren erg aangedaan door de 45 minuten lange video. De mannen zelf hielden er de moed in. "Blijf kalm, we komen hier wel uit. En bedankt voor alle werk dat jullie nu doen", aldus een van hen.

Het ongeval in de mijn zal wel een staartje krijgen aangezien de familie van een van de mijnwerkers de eigenaars van de mijn voor de rechtbank daagt. President Sebastian Pinera hoopt alvast dat elke verantwoordelijke voor de ramp zwaar gestraft zal worden.
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verkracht elfjarig meisje bevalt van dochter

Verkracht elfjarig meisje bevalt van dochter


http://img137.imageshack.us/img137/9526/elfjarigmeisje.jpg
Medewerkers van het kinderziekenhuis in de Mexicaanse deelstaat Quitana Roo staan de pers te woord.


Een indiaanse Mexicaanse van elf jaar oud is in het zuidoosten van Mexico moeder geworden. Dit heeft een kinderziekenhuis in de deelstaat Quitana Roo bekendgemaakt. Het kind werd verkracht door haar stiefvader toen ze tien jaar oud was.

De zaak beroerde Mexico al tijdens de zwangerschap van het meisje Amalia, dat tot de Maya-bevolkingsgroep behoort. De zaak kwam aan het licht toen de termijn waarbinnen abortus is toegestaan, was verstreken.


Haar moeder ging met het kind naar de dokter vanwege de buikkrampen van Amalia. Ze bleek vier maanden zwanger. Ze vertelde eenmaal opgenomen in het ziekenhuis dat haar stiefvader haar misbruikte. De man is aangehouden.

De autoriteiten in de hoofdstad van Quintanana Roo, Chetumal, hebben de moeder afgeschermd van de media. De geboorte van de baby Alejandra met behulp van een keizersnede had dinsdag plaats. Moeder en dochter maken het naar omstandigheden goed.
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.75 jaar gehuwd

Sint-Pieters-Woluwe wijzigt gemeentereglement voor koppel dat 75 jaar gehuwd is


http://img829.imageshack.us/img829/6259/75jaargehuwd.jpg


De Brusselse gemeente Sint-Pieters-Woluwe gaat haar gemeentereglement aanpassen om huwelijksjubilarissen die 75 jaar getrouwd zijn, ook in de bloemetjes te kunnen zetten. Dat meldt schepen van Nederlandstalige Aangelegenheden Carla Dejonghe (Open Vld).

De wijziging komt er naar aanleiding van de 75ste huwelijksverjaardag van de heer en mevrouw Spittael-Dehertog in de gemeente. "Het is nog nooit gebeurd dat een koppel zo lang gehuwd is in onze gemeente. Er bestaat dan ook geen regeling over in ons gemeentereglement", zegt Dejonghe. "Ik heb het koppel vijf jaar geleden wel nog gevierd, ter ere van hun zeventigste huwelijksverjaardag. In elk geval verdient een dergelijke langdurige verbintenis meer dan een bloemetje."
 
De schepen en burgemeester Willem Draps (MR) brengen het echtpaar vrijdag al een bezoek voor hun "radium" huwelijk.
 
Dankzij de wijziging van het gemeentereglement, waartoe op de volgende gemeenteraad initiatief genomen wordt, zullen ook mensen die 105 worden, in de toekomst gevierd worden.
� Reageer (0)
26-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pil tegen huidkanker werkt

Pil tegen huidkanker werkt


http://img839.imageshack.us/img839/6573/huidkanker.jpgEen nieuwe pil verkleinde bij 80 procent van de proefpersonen de grootte van een kwaadaardige tumor als gevolg van huidkanker, dat blijkt uit tests. Volgens experts zijn dit ongeziene resultaten. 


Experts noemen de ontwikkeling van dit nieuw medicijn erg veelbelovend. De pil kreeg de naam PLX4032 en werkt door te voorkomen dat een defect gen voortdurend een proteïne activeert dat de deling van de cellen en zo de groei van de tumor bevordert. Van de 48 patiënten die met dit defecte gen behandeld werden, kromp bij 37 mensen zijn tumor. Bij drie gevallen verdween de kanker zelfs volledig. Dacarbazine, het middel dat gebruikt wordt  bijk chemotherapie om melanomen te bestrijden, heeft slechts een slaagkans van 15 procent.


Kwaadaardige melanomen zijn de meest gevaarlijke vormen van huidkanker, het wordt veroorzaakt door een overmatige blootstelling aan de zon en heeft het gevaar uit te zaaien. Als het snel genoeg opgemerkt wordt, zijn de overlevingskansen goed. Maar bij uitzaaiing zijn die kansen klein. Dit defecte gen is aanwezig bij 40 tot 60 procent van de patiënten, dit medicijn kan jaarlijks duizenden levens helpen redden. Professor Paul Chapman: "We zagen veel tumoren krimpen, de levenskwaliteit bij verschillende patiënten steeg snel. Bij geen enkele soort van tumoren zagen we al een slaagkans van 80 procent bij behandeling met de bestaande medicatie, deze resultaten zijn dus erg opmerkzaam."
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kat levend begraven

Kat levend begraven
In het Nederlandse Deurne heeft een man gisteravond een kat levend begraven. Dat meldt De Telegraaf.

Verschillende getuigen zagen hoe de man kwam aanrijden, een plastic tas begroef en de grond aanstampte. Daarna reed hij weg. Omstanders, die het zaakje niet vertrouwden, haalden de tas weer naar boven. Er bleek een kat van enkele maanden oud in te zitten.

Gestorven
In eerste instantie leefde het dier nog, maar dat heeft niet lang meer geduurd. Getuigen zouden de nummerplaat van de auto hebben doorgegeven aan de politie.
� Reageer (0)
25-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.900 Nederlandse slachtoffers misbruik melden zich bij onderzoekscommissie

900 Nederlandse slachtoffers misbruik melden zich bij onderzoekscommissie


http://img821.imageshack.us/img821/3369/seksueelmisbruik.jpg


In Nederland hebben ruim negenhonderd slachtoffers van seksueel misbruik binnen de katholieke Kerk zich de afgelopen maanden gemeld bij de onderzoekscommissie van oud-minister Wim Deetman. Dat heeft Deetman gezegd in een interview met de Volkskrant dat vandaag is verschenen.

Volgens Deetman hebben slachtoffers verschillende redenen om naar de commissie te stappen, en wil niet iedereen een schadevergoeding. "Er zijn slachtoffers die alleen hun verhaal willen doen en willen dat het onderzocht wordt. Er zijn veel mensen die hulp en begeleiding willen", aldus de oud-minister. Ook daders hebben zich bij de commissie gemeld, aldus de commissievoorzitter. Hij benadrukt in het interview dat daders er goed aan doen zich te melden.
 
De meeste gevallen van seksueel misbruik zullen niet leiden tot rechtszaken, verwacht Deetman. "We zijn nog bezig om alle meldingen te verzamelen en door te lichten, en hebben nog geen conclusies getrokken. Maar ik kan nu al wel zeggen dat de zaken die niet zijn verjaard op de vingers van een hand zijn te tellen."
 
De oud-minister spreekt zijn verbazing uit over het feit dat alle feiten over het misbruik nu pas boven water komen. "Waarom heeft nooit iemand eerder aan de bel getrokken?", vraagt hij zich af. De commissievoorzitter is geschokt over de misbruikverhalen waaraan volgens hem destijds geen aandacht is besteed. "Je hoort en leest dingen die mijn verstand te boven gaan. Hoe haal je het in je hoofd om zoiets met kinderen te doen?", zegt Deetman.
� Reageer (0)
24-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Panda geboren in Weense zoo

Panda geboren in Weense zooIn de zoo van de Oostenrijkse hoofdstad Wenen is gisteren een panda geboren na een natuurlijke bevruchting. Panda's raken maar hoogst zelden zwanger in gevangenschap. Het is nog niet duidelijk welk geslacht de jonge panda, die slechts honderd gram weegt, heeft.


Het is pas de tweede keer dat in Europa een panda wordt geboren na natuurlijke conceptie. De eerste was Fu Long, de broer van de pasgeborene, in 2007.
 
Vrouwelijke panda's zijn slechts twee tot drie dagen per jaar vruchtbaar. "Ondanks de hevige regen hebben Yang Yang en Long Hui toch twee keer gepaard in die periode", laat de directie van de zoo weten. "Ze deden dat op exact dezelfde plaats als de vorige keer."

 

Fu Long werd in november naar China overgebracht. Ook de ouders van de twee jonge panda's, die door China werden uitgeleend, keren in 2013 terug.� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Samen klussen is garantie op ruzie

Samen klussen is garantie op ruzie


http://img836.imageshack.us/img836/6493/samenklussen.jpg


Nederlandse vrouwen van dertig jaar doe-het-zelven vaak samen met hun partner. Bij 71 procent zorgt dit wel voor ergernissen.


Een Nederlandse enquête bij 513 mensen toonde aan dat vooral dertigers graag klussen, 92 procent van hen was een vrouw, dat meldt nu.nl. 65 procent van hen slaat een keer per maand aan het doe-het-zelven. Het merendeel vindt dat ze handig zijn, de meest populaire taak om samen te doen is verven. 71 procent geeft toe dat dit voor wrevel in de relatie zorgt, bij één op de tien is dit de oorzaak van ernstige ruzies, bij 14 procent loopt dit zonder discussies. Als laatste bleek nog uit het onderzoek van 101 woonideeën.nl dat klussers zich voornamelijk laten inspireren door magazines.
� Reageer (0)
23-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op zoek naar echte liefde? Wacht met seks

Op zoek naar echte liefde? Wacht met seks


http://img178.imageshack.us/img178/5198/wachtmetseks.jpg


Koppels die elkaar eerst goed leren kennen voordat ze het bed induiken, wacht een succesvollere relatie. Nieuw Amerikaans onderzoek bevestigt dat seks niet te snel hoeft, al kunnen sommige onenightstands wel degelijk uitgroeien tot echte liefde.


56 procent van de 642 ondervraagde volwassenen die niet meteen tot de daad overgingen, getuigen nadien van een betere en kwalitatief sterkere relatie. Bij degenen die al snel het bed indoken, bleek dat maar 27 procent te zijn. 17 procent had helemaal geen relatie, maar bleek enkel uit op seks. "Er is wel degelijk een link tussen de wachttijd voor seks en de kwaliteit van de relatie", stelt sociologieprofessor Anthony Paik van de Universiteit van Iowa.


Volgens hem fungeert het verleidings- en kennismakingsproces als een screeningmechanisme. "De algemene verwachting is dat seks snel volgt. Door dat te snel te doen, riskeer je belangrijke informatie over die persoon te missen. Vergelijk het met de economie: hoe meer er moet geïnvesteerd worden, hoe groter de waarde".


Al suggereert het onderzoek dat een snelle seksbeleving niet meteen tot een negatieve impact leidt. "Het is goed mogelijk dat twee onbekenden elkaar in de ogen kijken, samen naar huis gaan en in een langdurige relatie eindigen". De resultaten van het onderzoek werden gepubliceerd in het vakblad Social Science Research. (br.hln)
� Reageer (0)
22-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een hond op drie is te dik

Een hond op drie is te dik


http://img294.imageshack.us/img294/213/dikkehond.jpgMeer dan een derde van de Britse kampt met overgewicht omdat baasjes hun huisdieren te veel snacks geven en niet genoeg met hen sporten.


De onderzoekers bestudeerden het gewicht van 8.000 Britse honden vorig jaar. Ook blijkt dat katten steeds dikker worden, een kwart van hen heeft overgewicht. Dat is vijf procent meer dan drie jaar geleden. Dierenarts Sean Wensley: "Veel baasjes hebben de gewoonte restjes en vette snoepjes aan hun huisdieren te geven. We zien steeds meer honden, katten, konijnen en zelfs kleine knaagdieren die te dik zijn. Je huisdier te veel eten geven kan hun gezondheid schaden. Het zijn natuurlijk de baasjes die controle hebben over de voedselinname van hun viervoeter, vaak geven ze hen het verkeerde voedsel."


Daarom richtte de vereniging van Britse huisartsen een jaarlijkse afvalwedstrijd in die baasjes helpt hun huisdier op dieet te zetten.

� Reageer (0)
21-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwen hoeven geen jongere man

"Vrouwen hoeven geen jongere man"


http://img12.imageshack.us/img12/4619/jongereman.jpg
Demi Moore en haar jongere vriend.


Al werd het tot een heuse trend uitgeroepen, oudere vrouwen vallen helemaal niet op jongere mannen. Brits onderzoek bewijst dat de cougar-rage niet meer dan een mythe is.

Celebs als Demi Moore en Madonna paraderen graag met  hun fris, groen blaadje. Hun veroveringen zouden ook heel wat oudere, welvarende dames hebben aangezet.  De rijpere dames werden 'cougars' genoemd omdat ze vallen op een jongere prooi. En toch lijkt daar in de praktijk weinig van in huis te komen, zo blijkt uit nieuw Brits onderzoek aan de University of Wales.

Datingsites
Onderzoekers analyseerden de gegevens van 22.000 mannen en vrouwen op datingsites. Ze bekeken de datingprofielen en stelden vast dat dames nog altijd op zoek zijn naar een oudere man in de hoop dat deze welvarend is. Mannen opteren wel eerder voor jongere en mooie vrouwen.

Geldschieters
Volgens de vorsers kan je niet van een cougartrend spreken, maar leeft het vooroordeel omdat zoveel vrouwen zelf financieel welvarender en onafhankelijk worden. Daardoor hoeven oudere mannen niet persé. De resultaten van het onderzoek werden gepubliceerd in het vakblad 'Evolution and Human Behavior'.
� Reageer (0)
20-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse correspondent Conny Mus (59) overleden

Nederlandse correspondent Conny Mus (59) overleden


http://img9.imageshack.us/img9/8783/connymus.jpg


Tijdens een vakantie in Nederland is verslaggever Conny Mus overleden. Vannacht werd een hartaanval de 59-jarige nieuwsjager, die jaren actief was als correspondent in het Midden-Oosten, fataal. Dat heeft RTL zojuist bevestigd. Mus werkte onder meer voor VTM en VRT.


Mus werd op 21 oktober 1950 in Amsterdam geboren. Hij verhuisde in 1981 naar Israël waar hij korte tijd later de eerste stappen zette in de televisiewereld en de journalistiek. Na verslaggevingsklussen in onder meer Roemenië, Cambodja en Moskou keerde hij terug naar het Midden-Oosten alwaar hij jarenlang als correspondent diende voor onder meer VRT, VTM en RTL. Hij maakte ook reportages voor BBC en CNN.

''Eigen verhalen maken, laten zien en horen dat je er bent - vooral ook het verhaal achter het nieuws maken - hoe treft het de mensen die er leven'', was zijn journalistieke credo.
� Reageer (0)
19-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maf en straf: Boliviaanse worstelmama's

Maf en straf: Boliviaanse worstelmama's

Klik op de foto om het filmpje te bekijken


Ze vechten tot bloedens toe, de cholita's van Bolivia: worstelende vrouwen die in traditionele klederdracht van de Aymara elkaar tot bloedens toe te lijf gaan. De worstelpartijen zijn deels ingestudeerd, maar van tijd tot tijd vloeit er ook bloed. De vrouwen in het streng katholieke Bolivia willen de mannen zo tonen dat ze niet met zich laten sollen.� Reageer (0)
18-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Carlos Hugo (80), ex-man Nederlandse prinses Irene, overleden

Prins Carlos Hugo (80), ex-man Nederlandse prinses Irene, overleden


http://img291.imageshack.us/img291/2627/prinscarloshugodebourbo.jpg


Prins Carlos Hugo de Bourbon de Parme, de voormalige echtgenoot van de Nederlandse prinses Irene, is vanmorgen in Barcelona op tachtigjarige leeftijd overleden. Dat heeft de Nederlandse Rijksvoorlichtingsdienst bekendgemaakt. De prins stierf aan de gevolgen van prostaatkanker.


Prins Carlos Hugo was van 1964 tot 1981 getrouwd met prinses Irene, de tweede dochter van koningin Juliana en prins Bernhard. De prins werd op 8 april 1930 in Parijs geboren. Hij was een topfiguur binnen de Carlistenbeweging, die aanspraak maakte op de Spaanse troon. In 2008 werd bekend dat de prins kanker had.
 

Het stoffelijk overschot van prins Carlos Hugo wordt vanuit Spanje overgebracht naar de Koepel van Fagel op het terrein van Paleis Noordeinde in Den Haag. Er zijn geen mogelijkheden voor het publiek om afscheid van hem te nemen, aldus de RVD. Er komt een rouwregister op www.borboneparma.it.
 
Het lichaam van prins Carlos Hugo wordt vanuit Den Haag overgebracht naar Piacenza en Parma in het noorden van Italië. Hij wordt bijgezet in de familiecrypte in de Steccatakerk in Parma. Na de bijzetting in de familiecrypte in Parma zal op een later tijdstip een herdenkingsdienst plaatsvinden in Madrid.
 
Dinsdag was reeds bekendgemaakt dat het huwelijk van de oudste zoon van prins Carlos en prinses Irene uitgesteld wordt wegens de gezondheidstoestand van Carlos. De kerkelijke inzegening van prins Carlos (40) en Annemarie Gualthérie van Weezel (32) was gepland op zaterdag 28 augustus en zou in Brussel plaatsvinden.
� Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Top100Skynetblogs aphroditeFoto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 07-2016
 • 05-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 12-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!