Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
bloemen
bloeien
in de volle zon
van het leven

bloemen
bloeien
als ze de kans krijgen
om te leven


Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
bestblogs aphrodite

Lieve bezoekers
vind U mijn blog goed
dan kun je hier stemmen
door op de button te
drukken...
Dank U
hobbytop aphrodite

Foto
Foto
Foto
aphrodite


26-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eigenaar verloren camera teruggevonden na wereldwijde zoektocht

Eigenaar verloren camera teruggevonden na wereldwijde zoektocht


http://oi46.tinypic.com/4tswif.jpg


Toen Jan van Cappellen uit Amersfoort afgelopen week een camera in de trein bij Station Amstel vond, kon hij onmogelijk vermoeden wat voor opschudding diezelfde Canon-camera op internet zou veroorzaken. Inmiddels werd de eigenaar van de camera dan toch gevonden.

"Ik stapte op de trein na een dagje Amsterdam en daar zag ik hem liggen: een camera met zo'n 2800 foto's op het geheugenkaartje", doet van Cappellen zijn relaas. "Thuisgekomen heb ik al die foto's bekeken om zo aanknopingspunten te vinden. Ik zag Ierland, Rome, Parijs en Amsterdam allemaal de revue passeren. En zo'n vijf keer zag ik deze jongen met zijn rode haar', vertelt van Capellen.

Hij voelde zich een beetje een detective: "Ik heb foto's uitvergroot, van alles gedaan om achter een naam te komen. Ik ontdekte wel dat de tijdsindicatie op de camera 11 of 12 uur vroeger was, dus hij moest waarschijnlijk uit Canada of Amerika komen."

Facebook
De speurtocht barstte pas echt los toen zijn schoonzoon een foto uit de reeks op Facebook zette. "Binnen de paar dagen was de foto daar al zo'n 50.000 keer gedeeld. En mijn mailbox liep helemaal over."

Van Cappellen is nog steeds onder de indruk. "Ik had ook zo'n 25 hostels in Amsterdam gemaild, en de respons was echt hartverwarmend.  Ik kreeg natuurlijk ook met oplichters te maken die beweerden dat de camera van hen was. Dan vroeg ik ze hun adres door te sturen. Wanneer ze dat dan deden dan mailde ik terug, dat de politie onderweg was", vertelde van Cappellen al lachende.

"Spoorwegen en politie deden niets"
Minder te spreken is hij over de inzet van de Nederlandse Spoorwegen en de Amsterdamse politie: "De NS doet helemaal niet als je niet eerste de camera inlevert, en de Amsterdamse politie heeft me twee keer beloofd terug te bellen. Ik wacht nog steeds."

En heeft de zoektocht nu resultaat opgeleverd? "Jazeker! Ik weet nu dat de camera van Reggie Downing uit Canada is, ik heb al mail van hem gekregen. Hij zit nu in Praag. Hij schreef me dat hij behoorljk 'pissed off' was, toen hij merkte dat hij zijn camera kwijt was. En ja, hij is natuurlijk enorm blij dat ik 'm gevonden heb. Nog even een afspraak maken hoe hij de camera krijgt, en dan kan ik de zaak afsluiten. Het was een mooi avontuur, hoor."  (br.hln)� Reageer (0)
23-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeep en sigarettenas: waar een zwangere vrouw naar verlangt

Zeep en sigarettenas: waar een zwangere vrouw naar verlangt


http://oi47.tinypic.com/2ljqhdg.jpg


Door de hormonale veranderingen en het tekort aan bepaalde voedingsstoffen, krijgen veel vrouwen tijdens hun zwangerschap zin in ongewone voedingsmiddelen. Maar uit een nieuwe enquête blijkt dat het vaak veel verder gaat dan 'ongewoon'. Sommige vrouwen verlangen naar zeep, krijt en zelfs sigarettenas.

De gegevens komen uit een enquête bij 400 vrouwen, die uitgevoerd werd door ECigaretteDirect.co.uk. Aan hen werd gevraagd wat de vreemdste dingen waren waar ze tijdens hun zwangerschap naar verlangden. En dat leverde een aantal opvallende resultaten op.

Sommige vrouwen hadden een onhoudbare drang naar chilipepers, rauwe ui, drop, sardienen en ijs. Maar bij anderen ging het nog veel verder, met verlangens naar niet-eetbare producten. Zeep, plastic, krijt en sigarettenas waren ongetwijfeld de opvallendste begeertes.

Eén vrouw, die zelf niet rookte, bekende dat ze regelmatig aan sigarettenas likte tijdens haar zwangerschap. "Mijn man rookte, en op een avond zat ik naar een volle asbak te kijken en dacht ik: een beetje as zou ik wel lusten. Het klinkt walgelijk en ik kan het niet geloven, maar toen vond ik het echt geweldig."

De uitvoerders van de enquête zijn geschokt over de resultaten. "Het ergste zijn de niet-eetbare items, zoals sigarettenas en krijt. Dat zijn dingen die niemand wil eten of zelfs nog maar van wil proeven", zei een woordvoerder. "Het is duidelijk dat alle dingen in de lijst een zeer specifieke, sterke en kenmerkende smaak hebben", aldus de man.  (br.hln)� Reageer (0)
19-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

1 op 4 kinderen steekt nooit handje toe in het huishouden


http://oi46.tinypic.com/3sje0.jpg


Een kwart van de kinderen tussen 5 en 16 jaar helpt mama en papa nooit in het huishouden. Van degene die dat wel doen, gaat het in één op de vijf gevallen enkel om het schoonmaken van de eigen kamer. Dat blijkt uit een Britse enquête.

Nochtans moesten de ouders van vandaag in hun kindertijd wel een handje toesteken. Zij waren gemiddeld 4 uur per week bezig met het uitvoeren van klusjes in huis. De hedendaagse kinderen halen zelfs niet de helft daarvan.

"Ouders zeggen vaak dat de kinderen van vandaag het veel te gemakkelijk hebben, en dat lijkt ook echt te kloppen", zegt Lindsey Taylor van Vileda, het merk van schoonmaakproducten dat deze studie uitvoerde. "Niet alleen moeten ze minder tijd besteden aan klusjes dan drie of vier decennia geleden, maar een groot aantal jongeren doet zelfs helemaal niks."

"Zelfs simpele dagelijkse klusjes, zoals het opmaken van hun bed of het opruimen van speelgoed, worden door de drukbezette ouders gedaan. Nochtans is helpen in het huishouden een ideale manier om je kinderen iets bij te leren over het opnemen van verantwoordelijkheid", vindt zij.

Daarnaast toonde de studie ook aan dat kinderen die wel helpen in het huishouden, daar vaak voor beloond worden. Zo krijgen maar liefst drie op de vijf kinderen snoepjes of zelfs zakgeld voor het uitvoeren van de klusjes. Gemiddeld gaat het om 5,2 euro per week, terwijl hun ouders vroeger zo'n 4,5 euro kregen.

"Het is een goed idee om je kinderen te belonen met zakgeld voor hun aandeel in het huishouden. Zo leer je hen dat ze moeten werken om geld te verdienen", aldus Lindsey Taylor. Akkoord?� Reageer (0)
16-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit bewondert hij aan jouw lichaam

Dit bewondert hij aan jouw lichaam

Vrouwen kunnen eindeloos doorzeuren over hun lichaam, terwijl de meeste mannen helemaal niet zo perfectionistisch zijn. Zij houden gewoon van het vrouwenlichaam, en bewonderen vooral:

1) De benen
"Het begint allemaal met de benen", legt een man uit. Blote benen, in hoge hakken onder een zwierig zomerjurkje: de natte droom van véle mannen.

2) De navel
Klein, onzichtbaar onder de kledij en daarom dubbel zo intiem: een plekje voor je geliefde en een verborgen erogene zone. Zachtjes te behandelen!

3) De onderkant van de rug
Als een man een vrouw vasthoudt aan haar onderrug, is dat een intiem, zelfs beschermend gebaar. Een gebaar van affectie en intimiteit. En het is ook een mooi plekje wanneer je naakt bent, natuurlijk.

4) De voeten
Volgens sommigen 'het meest sensuele deel van het lichaam'. "Als mannen blote voeten zien, denen ze gauw ook aan andere delen van het lichaam", bekent een man aan msn.com. Voeten zijn ook een onderschat lichaamsdeel in het verleidingsspel. Laat een schoen bungelen aan je teen of vraag om een voetmassage: vonken gegarandeerd.

5) De heupen
"Een vrouw is niets zonder heupen. Die vorm maakt het hele lichaam gewoon beter!"

6) De tong
Enigszins verrassend blijken nogal wat mannen ook zot van de tong van hun vriendin. Niet alleen voor het genot dat ze hen ermee kan schenken, maar ook door het speelse karakter. "Mijn vriendin steekt soms speels haar tong uit naar mij, wild word ik er van!"

7) Een litteken
Veel vrouwen proberen wanhopig hun litteken weg te steken, maar voor mannen hoeft dat niet. "Het kan echt heel sexy zijn," aldus een man.

8) Een sproetje
Leuke sproetjes, of een goedgeplaatste moedervlek kunnen het favoriete plekje van je lief worden. Het maakt jou uniek, het is aanraakbaar en wordt zo de kern van zijn liefde voor jou.

9) Je borsten
Natuurlijk kunnen borsten niet in het rijtje ontbreken. Zelf mag je er dan niet gelukkig mee zijn, de kans is groot dat jouw partner er niéts op aan te merken heeft. Voor hem zijn borsten borsten, een opwindend vrouwengeheim dat zin aandacht al trok voor hij wist wat het was.

10) De ogen
Een cliché misschien, maar daarom niet minder waar: de ogen zijn bij velen de favoriete lichaamsdelen van hun partner. Om er in te staren, om er in te verdrinken, om er emoties in te kunnen lezen. Ogen gelden als spiegels van de ziel, en zijn daardoor onweerstaanbaar. (br.hln)� Reageer (0)
12-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zanger 'Guus Kom Naar Huus' overleden

Zanger 'Guus Kom Naar Huus' overleden

Klik op de foto om het filmpje te bekijken


Harm Breemer, beter bekend als Alexander Curly, is vorige week maandag op 65-jarige leeftijd overleden. De zanger en filmmaker overleed aan de gevolgen van prostaatkanker en is zaterdag in besloten kring begraven.

Dat maakte zijn echtgenote Myra Breemer-Tekelenburg vandaag bekend.

Curly scoorde in 1972 een nummer 1-hit met 'I'll Never Drink Again'. In 1975 behaalde hij die positie met zijn bekendste nummer, 'Guus Kom Naar Huus'.� Reageer (0)
04-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.waar elfjes wonenhttp://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Megan-Fox---Wallpaper-6.jpgwaar elfjes wonen

en op die plek in het bos

een lichtvoetig samenkomen

waar blaadjes zonlicht stralen

je ze als vleugeltjes ritselend

hoort spreken over dromen


van dagen

en nachten

in een zacht verwachten


een droomplek voor mij

het maakt me stil

maar zó blij� Reageer (0)
02-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Handgemaakte Apple 1 van Jobs en Wozniak te koop voor monsterbedrag

Handgemaakte Apple 1 van Jobs en Wozniak te koop voor monsterbedrag


http://oi47.tinypic.com/5w045d.jpg
Jobs en Wozniak in 1977.


Sotheby's veilt een Apple 1-computer die in 1976 met de hand in elkaar werd geknutseld door Apple-pioniers Steve Jobs en Steve Wozniak. Het veilighuis verwacht een opbrengst van 120.000 tot 180.000 dollar, zo'n 97.000 tot 145.000 euro.

De computer heeft geen toetsenbord, monitor of behuizing, en is dus in feite enkel een moederbord. Het toestel bevat vier handleidingen, en is de eerste computer waarmee gebruikers via een toetsenbord letters op een scherm konden doen verschijnen.

Het snufje was een sensatie bij hobbyisten tot handelaar Peter Terrel er 50 bestelde om te verkopen in zijn gespecialiseerde keten Byte Shop. Jobs en Wozniak zetten ze in elkaar in amper 30 dagen.

Het moederbord, waarvan er zo'n 200 werden gemaakt, kwam in 1976 op de markt voor 666,66 dollar. Er zouden nog zo'n 50 toestellen overblijven, waarvan zes nog zouden werken. De veiling vindt plaats op 15 juni. (br.hln - foto getty)
� Reageer (0)
29-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zachte woordenDe afbeelding “http://img377.imageshack.us/img377/4732/napy8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


jouw zachte woorden
hebben mij stilletjes beroert
even heb ik jouw eeuwigheid gevoelt
jouw zachte woorden
klonken in mijn hart
eindeloos verzachten zij
teder mijn smart
jouw zachte woorden
hebben mij omstrengeld,vast omarmd
mijn kou even verwarmd
jouw zachte woorden
hebben mij eeuwig gekust
intens heb ik dat gemist
jouw zachte woorden
geven mij grenzenloze kracht
dragen mij door dag en nacht
spreek tot mij poezie
met zachte woorden
zing jouw melodie
spreek tot mij
met zachte woorden
in alle eeuwigheid
tot aan het einde
van de tijd...
� Reageer (0)
25-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man heeft natuurlijke voorkeur voor domme vr

Man heeft natuurlijke voorkeur voor domme vrouw


http://oi48.tinypic.com/2mngdtv.jpg


Mannen zijn blijkbaar voorgeprogrammeerd om vrouwen uit te zoeken die zich dom gedragen omdat ze makkelijker te veroveren zijn. Dat blijkt uit een recente Amerikaanse studie.

De mannelijke soort is weinig veranderd sinds de prehistorie, concluderen de onderzoekers. Toen was de voortplanting namelijk ook al hun belangrijkste doel. De vorsers aan de universiteit van Austin spraken met mannelijke en vrouwelijke vrijwilligers om een lijst van 88 factoren op te tekenen die maken dat een vrouw makkelijk te veroveren is: bijvoorbeeld op de lippen bijten of er slaperig uitzien. Ze toonden dan beelden van vrouwen die dit soort gedrag vertoonden aan 76 mannen en vroegen hen te oordelen hoe aantrekkelijk ze hem vonden.

Tekenen van lichamelijke kwetsbaarheid, zoals een kleine gestalte, maakte niet dat de heren een vrouw seksueel aantrekkelijker vonden. Maar ze bleken mentale kwetsbaarheid, zoals kinderachtig of dom zijn, wel aantrekkelijker te vinden. De deelnemers vonden hen namelijk sexyer dan de dames die als intelligent werden voorgesteld. Maar hun interesse daalde aanzienlijk toen de vorsers vroegen of deze vrouw een geschikte kandidaat was voor een vaste relatie. Een domme vrouw is dus enkel interessant voor een seksueel avontuurtje. (br.hln)� Reageer (0)
23-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schade Pukkelpopstorm geraamd op 76 miljoen euro

Schade Pukkelpopstorm geraamd op 76 miljoen euro


http://oi46.tinypic.com/okr7ti.jpg


De storm die in augustus vorig jaar over Hasselt en omstreken raasde, veroorzaakte een schade van 76 miljoen euro. Dat meldt vtm in Het Nieuws en wordt bevestigd door Assuralia.

Het is herverzekeraar Swiss Re die met het nieuws op de proppen komt. Volgens Wauthier Robyns van sectorfederatie Assuralia is het voor het eerst dat een schadebedrag op de storm wordt geplakt. Het gaat volgens Robyns niet alleen om de schade die veroorzaakt werd op het festival, maar ook buiten Pukkelpop. De storm in augustus vorig jaar maakte vijf doden op de wei in Kiewit. (br.hln - foto belga)� Reageer (0)
15-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet abnormaal: 1 volwassene op 3 slaapwandelt

Niet abnormaal: 1 volwassene op 3 slaapwandelt


http://oi48.tinypic.com/2ptb22u.jpg


Je poetst je tanden, glijdt onder de lakens, doet het licht uit en valt in slaap. Maar dat is niet voor iedereen het einde van het verhaal. Uit nieuw onderzoek blijkt namelijk dat slaapwandelen veel vaker voorkomt dan eerder werd gedacht. Maar liefst één derde van de volwassenen krijgt er op een bepaald moment in zijn leven mee te maken.

"Dat is een hoog aantal", vindt de auteur van de studie, dr. Maurice Ohayon van de Stanford University. "De vraag die volgt is natuurlijk of we bij deze mensen associaties kunnen vinden die het slaapwandelen kunnen verklaren. Het antwoord is ja."

Slaapwandelen is een soort parasomnie (verzamelnaam voor slaapstoornissen, zoals ook nachtelijke paniekaanvallen) dat in Amerika ongeveer 10 procent van de bevolking treft. Het rondwandelen terwijl men slaapt komt typisch voor tijdens de non-remslaap en kan van enkele seconden tot een half uur of meer duren.

Voor de studie gebruikten de wetenschappers echter de bredere term 'nachtelijk wandelen', omdat ze de proefpersonen niet zelf observeerden en dus geen echte diagnose konden stellen. Omdat ze vertrouwden op informatie die ze kregen uit interviews met 15.000 volwassenen, is het ook mogelijk dat sommigen eigenlijk wakker waren tijdens het nachtelijke wandelen.

Bijna 30 procent van de deelnemers rapporteerde minstens één nachtelijke wandelervaring in hun leven. Bij meer dan 3,5 procent gebeurde dat zelfs in het afgelopen jaar. Een kleine groep gaf aan dat ze er regelmatig mee te maken krijgt, met 1 procent die twee of meer keer per maand slaapwandelt.

Naast de frequentie van slaapwandelen, gingen de wetenschappers ook na of er andere aandoeningen zijn die gelinkt kunnen worden aan het slaapwandelen. Op die manier wilden ze mogelijke 'uitlokkers' blootleggen.

Met bepaalde mentale stoornissen werd een duidelijke link gevonden. Zo waren mensen met een depressie 3,5 keer meer geneigd om te slaapwandelen, terwijl patiënten met een obsessieve-compulsieve stoornis (of dwangneurose) er zelfs 4 keer meer kans op hebben. Daarnaast was er ook een verband tussen een alcoholverslaving en slaapwandelen.

Andere factoren, zoals een gebrek aan slaap, bleken ook een verschil te maken. Mensen die minder dan 7 uur per nacht sliepen, hadden een hoger risico, net als personen met een geschiedenis van slaapwandelen in de familie. Van deze laatste groep kreeg één derde er ook zelf mee te maken.

Hoe deze aandoeningen met elkaar in verband staan, is echter nog niet duidelijk welke aandoening de oorzaak en welke het gevolg is. "We zien wel een link, maar we kunnen nog niet zeggen wat de richting ervan is. Daarvoor is extra onderzoek noodzakelijk", zegt dr. Ohayon.

Maar hoewel er nog veel vragen blijven, bestaan er gelukkig wel al behandelingen. "Heel wat mensen ervaren slaapproblemen als ze onder stress staan, dus kan een cursus stressmanagement helpen", zegt dr. Philip Gehrman van de University of Pennsylvania, onafhankelijk van de nieuwe studie.

Voor velen is weten dat slaapwandelen veelvoorkomend en relatief normaal is al genoeg om weer rust te vinden. Een volgende stap is medicatie, maar dat hebben maar enkele patiënten nodig.  (br.hln)� Reageer (0)
10-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zelf muziek spelen maakt baby's blijer en socialer


Zelf muziek spelen maakt baby's blijer en socialer


http://oi47.tinypic.com/10h97pu.jpg


Kinderen die al op vroege leeftijd muzieklessen krijgen, lachen meer, kunnen beter communiceren en reageren kalmer in onbekende situaties. Dat blijkt uit een onderzoek van Ontario's McMaster University. Zij raden aan om al vanaf één jaar actief bezig te zijn met muziek.

Voor de studie volgde een groep baby's van één jaar gedurende zes maanden muzieklessen. De ene groep kreeg passieve lessen, waarbij ze vooral speelden met muziek op de achtergrond. De andere groep ging actief aan de slag door samen met hun ouders liedjes te zingen en percussie-instrumenten te bespelen.

Na verloop van tijd bleek dat de interactieve groep beter reageerde op muzikaal vlak. Zo waren ze duidelijk gevoeliger voor de structuur van muziek. "Ze luisterden liever naar een pianostuk dat de juiste toon hield, dan naar een versie met valse noten", zegt co-auteur Laurel Trainor.

Maar daar bleef het niet bij, want ook op niet-muzikaal vlak waren er grote verschillen tussen de twee groepen.

Baby's uit de actieve lessen hadden duidelijk beter ontwikkelde communicatievaardigheden, zoals het aanwijzen van objecten buiten bereik of het zwaaien naar iemand die vertrekt. Ze bleken ook meer te lachen, waren makkelijker te troosten en toonden minder stress in onbekende situaties.

"De meeste vorige muziekstudies focusten op oudere kinderen", Trainor. "Maar onze resultaten suggereren dat zelfs het brein van een baby erg gevoelig is voor muziek en kan helpen bij de ontwikkeling", besluit Trainor.  (br.hln)� Reageer (0)
08-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom de populairste meisjes van de klas beter zijn in sporten

Waarom de populairste meisjes van de klas beter zijn in sporten


http://oi50.tinypic.com/ixdov7.jpg


Meisjes die op school veel vriendinnetjes hebben, scoren op sportgebied meestal beter dan de minder populaire leerlingen uit de klas. Dat blijkt uit een onderzoek van de University of Bristol. Elke extra vriend(in) zorgt namelijk voor 4 minuten meer lichaamsbeweging na school en 10 extra minuten in het weekend.

Volgens de wetenschappers is de ontdekking goed nieuws voor de gezondheid van kinderen, aangezien de meeste jonge mensen niet voldoen aan de aanbevolen hoeveelheid fysieke activiteit per dag.

"Ons onderzoek bewijst dat kinderen vatbaar zijn voor aanmoedigingen om meer te sporten", zegt dr. Russell Jago. "En dat is dan ook wat we moeten doen: hen aanmoedigen om actiever te zijn met hun vrienden en elkaar te steunen."

Voor het onderzoek bestudeerden de wetenschappers de gegevens van kinderen uit het zesde leerjaar (10 à 11 jaar) van 23 lagere scholen in Bristol. Hun fysieke activiteiten werden gemeten met een versnellingsmeter, het aantal vrienden werd in kaart gebracht aan de hand van een enquête. Een jaar later gebeurde het onderzoek een tweede keer, als de kinderen op één van de acht middelbare scholen in de stad zaten.

Hoewel in de lagere school jongens gemiddeld 26 minuten fysiek bezig waren en meisjes 21 minuten, waren er ook heel wat die de aanbevolen 60 minuten per dag haalden. In het weekend ging het per dag gemiddeld om 45 minuten beweging voor de jongens, 36 voor de meisjes.

Bij de overgang naar de middelbare school, daalde de doordeweekse fysieke activiteit bij jongens met 16 procent, bij meisjes met 12 procent. De beweging in het weekend steeg wel, wellicht omdat ze vanaf de middelbare school ook alleen mogen weggaan.

Naast die vaststelling, bleek er ook een link te zijn tussen het aantal vrienden en het aantal uren beweging. "Hoe populairder je bent, hoe meer je aan lichaamsbeweging doet", luidde de conclusie.

Opvallend is wel dat die link enkel aangetroffen werd bij meisjes. Dat suggereert dat de vriendschapsband tussen meisjes sterker is dan tussen jongens. "Je kind aanmoedigen om steun van vrienden te zoeken bij het sporten, kan dus vooral meisjes helpen om actief te blijven."

En dat is ook echt nodig. "Fysieke activiteit is een belangrijke factor om het risico op kanker in het latere leven te verkleinen", zegt dr. Rachel Thompson. "En sporten is een gewoonte die we op vroege leeftijd moeten ontwikkelen."� Reageer (0)
06-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson wordt 'nieuw gezicht' van Pepsi

Michael Jackson wordt 'nieuw gezicht' van Pepsi


http://oi50.tinypic.com/2dtp1zc.jpg


Pepsi heeft een deal gesloten met de beheerders van Michael Jacksons fortuin om zijn beeltenis te gebruiken voor een nieuwe wereldwijde campagne.

De campagne zal het eerst te zien zijn in de VS en in China, daarna volgen nog 25 andere landen.

Als eerste stap, ondersteund door een reclameclip op televisie, zal een reeks colablikken met een foto van Jackson op worden uitgebracht. Op die blikjes zal een code staan die je met je smartphone kan inscannen om remixes uit het album 'Bad' te downloaden. Dat album viert dit jaar zijn 25ste verjaardag.

In China wordt de campagne gekoppeld aan een wedstrijd waarmee tickets voor de show 'Michael Jackson: The Immortal World Tour' van Cirque du Soleil en lederen jassen kunnen gewonnen worden.

De deal met Jackson is een onderdeel van Pepsi's 'Live For Now'-campagne, die ook een clip van Nicki Minaj omvat en de sponsoring van Kary Perry's concertfilm 'Part of Me 3D'.

In 1984 vloog Jacksons haar in brand tijdens de opnames van een clip voor Pepsi. Hij liep toen zware brandwonden op, wat volgens velen het begin betekende van zijn verslaving aan pijnstillers. Jackson overleed in juni 2009 aan een overdosis van het verdovingsmiddel Propofol.� Reageer (0)
03-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De slimste carrièrezet? Bevriend zijn met je baas

De slimste carrièrezet? Bevriend zijn met je baas


http://oi46.tinypic.com/e2f6w.jpg


Een slechte relatie met je baas is een van de grootste bedreigingen voor je carrière. Dat blijkt uit een onderzoek bij bedrijven in alle delen van de wereld.

Als je hogerop wil op de carrièreladder dan moet je het goed kunnen vinden met leidinggevende personen, dit is namelijk de belangrijkste sleutel tot succes op de werkvloer. Deze band zou is ook een belangrijk factoren voor het halen van een promotie. Op een goed blaadje bij de baas staan, zorgt dus ook voor een beter loon. De studie ondervroeg werknemers uit 1.500 bedrijven in Groot-Brittannië, het Verenigd Koninkrijk, China, Brazilië, Duitsland, Frankrijk en Australië. Een goede relatie met collega's die dezelfde functie hebben, zou je ook vooruit helpen op de werkvloer.

Slechts 8 procent zei dat intelligentie doorslaggevend is voor een succesvolle carrière, je hoeft dus blijkbaar niet slim te zijn om het te maken op de werkvloer. Manager Byrne Mulrooney: "Je wordt aangenomen vanwege je kennis, maar je wordt ontslagen door je persoonlijkheid. Persoonlijke relaties en culturele achtergrond zijn belangrijk wanneer je carrière wil maken. Dit is nog doorslaggevender dan technische kennis."

Ook bleek dat Britse werknemers goede beslissers zijn en zich concentreren op resultaten, Fransen zijn dan weer erg individualistisch. Duitsers delen graag bevelen uit en Australiërs zijn doeners. Braziliaans personeel pakt het strategisch aan en Chinezen blijken niet verrassend harde werkers te zijn. (br.hln)� Reageer (0)
01-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wonderbaarlijk: opgegeven Bee Gee Robin Gibb mag volgende week naar huis

Wonderbaarlijk: opgegeven Bee Gee Robin Gibb mag volgende week naar huis


http://desmond.imageshack.us/Himg830/scaled.php?server=830&filename=robingibb.jpg&res=landing


Het gaat de goede kant uit met de zwaar zieke Bee Gee-zanger Robin Gibb. De 62-jarige muzikant is niet alleen uit zijn coma ontwaakt, hij zou volgende week zelfs het ziekenhuis al mogen verlaten. Amper enkele weken geleden hadden de artsen de man opgegeven.

Vorig weekend kwam er al het goede nieuws dat Robin Gibb uit zijn diepe coma ontwaakt was. Intussen kan hij al rechtop zitten en  met zijn familie communiceren. Gibb strijdt tegen darm- en leverkanker en had na complicaties ook nog eens een longontsteking opgelopen, waardoor hij in coma sukkelde. Er was weinig of geen hoop meer voor de Bee Gee.

Maar nu ziet het er dus allemaal veel beter uit, volgens de gespecialiseerde pers. The Sunday Mirror citeert een vriend van de familie: "Robin is nog zwak maar zijn toestand verbetert dagelijks. Zijn herstel is een mirakel. Enkele weken geleden waren zijn vrouw Dwina en de familie op het ergste voorbereid. Nu rekenen ze erop dat hij snel thuis zal zijn." Dat hangt van de behandelende artsten af. Gibb zal alleszins nog veel verzorging nodig hebben.

Robin (62) is de tweelingbroer van Maurice Gibb, die op 53-jarige overleed. Samen met broer Barry (65) vormde de tweeling eind jaren zestig de populaire band The Bee Gees. (br.hln)
� Reageer (0)
27-04-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vergeten broek wordt vogelnest

Vergeten broek wordt vogelnest


http://oi47.tinypic.com/dwfm2d.jpg


Op de plaats waar doorgaans zijn eigen vogel postvat, heeft een écht vogelkoppel z'n nestje gebouwd in de broek van een Chinees. In alle drukte was zijn vrouw Wen immers 's mans broek vergeten van de wasdraad te halen en hadden de gevederde gasten al de tijd om er hun onderkomen in te vestigen. Intussen wachten er ook al drie eitjes om uitgebroed te worden.

Toen mevrouw Wen het tafereel aan haar wasdraad aanschouwde, dacht ze dat het om een grap van de buren ging. De moedervogel keek echter streng toe vanop de balustrade van het balkon wanneer de vrouw des huizes de broek - die daar overigens al anderhalve week had gehangen - wilde binnenhalen.

De hele familie werd op het balkon geroepen om het wonder van de natuur gade te slaan. Na rijp overleg werd het raadzaam geacht om de vogels met rust te laten en de eitjes te laten uitbroeden. Om de aanstaande ouders en hun kroost een handje te helpen, wordt nu op geregelde tijdstippen wat voedsel op het balkon achtergelaten. (br.hln)� Reageer (0)
26-04-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jos Ghysen bezorgde helft van de medewerkers een depressie

"Jos Ghysen bezorgde helft van de medewerkers een depressie"


http://oi46.tinypic.com/wiqzq9.jpg


Jos Ghysen was een machtswellustige man die meerdere slachtoffers maakte. Dat verklaarden enkele toenmalige collega's van Ireen Houben in Het Belang van Limburg. "Zowat de helft van de medewerkers bij Omroep Limburg heeft hij naar een depressie gestuurd", klinkt het.

"Ik ben nog altijd bang omdat Ghysen zo'n lange arm heeft", aldus een medewerkster van toen. "Zelf ben ik ook een slachtoffer. Bij mij heeft hij het geprobeerd toen Ireen ziek was. Ik ben gaan lopen."

Later werd ze door een andere man van de redactie echter aangerand op de toiletten. "Mannen waanden zich onschendbaar. Wij vrouwen werden als slet en als zottin bestempeld. Indertijd heb ik het zelfs niet tegen mijn eigen man verteld. Ook hij zou wellicht gedacht hebben dat ik het zelf zou hebben uitgelokt. Zo dachten mannen toen."

Tot in de dakgoot toe
Iedereen wist naar verluidt wat er gaande was. De technici kropen zelfs in de dakgoot om in het kantoor van Ghysen te kunnen loeren. En ook tijdens de radio-uitzendingen zelf gingen de vernederingen gewoon verder. "Ghysen gooide bijvoorbeeld opzettelijk een magneetband op de grond en dan moest zij die oprapen. Als er iets fout liep, moest ze in tienvoud boeten. Dat was geen liefdesrelatie, maar een machtsrelatie. Wie overwoog actie te ondernemen, kreeg de volgende boodschap: 'Roer niet in die stront of het kost u uw leven'."

"Een psychologische strijd", noemden verschillende ex-collega's die
periode. En de BRT-top liet alles gebeuren. "Ik moest voor een volledige Raad van Bestuur verschijnen, allemaal mannen. Ik werd er uitgelachen en gekleineerd", aldus een slachtoffer dat uiteindelijk ontslagen werd. (br.hln)� Reageer (0)
23-04-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Soulsister en Regi op Marktrock in Leuven

Soulsister en Regi op Marktrock in Leuven

Klik op de foto om ' Last Call ' te beluisterenSoulsister


Soulsister, Regi, Humo's Rock Rallywinnaars Compact Disc Dummies, Kevin Williams en Luna Twist zijn de eerste namen voor de editie 2012 van Marktrock. Dat heeft de organisatie vandaag bevestigd.

Marktrock vindt dit jaar plaats van vrijdag 10 tot en met zondag 12 augustus in de Leuvense binnenstad. Al de vermelde groepen zijn geprogrammeerd voor vrijdag en zullen aantreden op de Oude Markt en de Vismarkt.

Net als de voorbije jaren is Marktrock opnieuw helemaal gratis en zullen er op de podia alleen Belgische artiesten te zien zijn. Vorig jaar was Marktrock verspreid over vijf pleinen goed voor 54 optredens, waaronder een aantal dj's.

Ook deze keer zullen er dj's van de partij zijn. Zo wordt de eerste avond op de Oude Markt afgesloten door de dj's Peter Van de Veire en Gerrit Kerremans. Ondanks het allesbehalve zomerse weer daagden vorig jaar volgens de organisatoren 100.000 bezoekers op. De Leuvense politie hield het op 85.000. (br.hln)
� Reageer (0)
19-04-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anne Hathaway stelt huwelijk uit tot ze weer lang haar heeft


Anne Hathaway stelt huwelijk uit tot ze weer lang haar heeft


http://oi41.tinypic.com/1zxxjxe.jpg


Anne Hathaway heeft haar trouwpartij naar verluidt uitgesteld tot ze weer lange lokken heeft. De 29-jarige actrice moest voor haar rol van de prostituee Fantine in de verfilming van 'Les Misérables' immers niet alleen vermageren, ze moest ook haar haar kort knippen. Verloofde Adam Schulman moet nog wat geduld oefenen.

Daarnaast moet Hathaway de komende maanden ook de film 'Batman' promoten. De trouw komt er, volgens een bron in de Daily Mail, later dit jaar of zelfs pas volgend jaar.

Hathaway en Schulman begonnen in 2008 te daten, nadat zij brak met Raffaello Follieri, die werd veroordeeld wegens fraude en witwaspraktijken.

In november vorig jaar maakten Hathaway en Schulman hun verloving bekend. "Ik ben dolverliefd op Adam. Ik keer er naar uit een tijdje single te blijven, maar toen werd ik plots stapelverliefd", verklaarde ze toen.
� Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Top100Skynetblogs aphroditeFoto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 06-2019
 • 04-2019
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 07-2016
 • 05-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 12-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!