Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
bloemen
bloeien
in de volle zon
van het leven

bloemen
bloeien
als ze de kans krijgen
om te leven


Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
bestblogs aphrodite

Lieve bezoekers
vind U mijn blog goed
dan kun je hier stemmen
door op de button te
drukken...
Dank U
hobbytop aphrodite

Foto
Foto
Foto
aphrodite


20-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kussen in koelkast en andere trucs voor frisse nachten

Kussen in koelkast en andere trucs voor frisse nachten


http://oi43.tinypic.com/2e5tpq9.jpg


Hoge temperaturen die 's nachts ook aanhouden treffen het natuurlijke koelproces van je lichaam ter voorbereiding van de slaap. Het gevolg is dat je moeilijk indommelt en 's nachts riskeert wakker te worden. Daarom enkele tips om te voorkomen dat de hitte je nachtrust stoort.

Slaapexpert Chris idzikowski legt uit waarom je 's nachts niet kan slapen door de warmte. "Het lichaam geeft warmte vrij via de handen, gezicht en voeten rond de tijd dat we gaan slapen. Je lijf blijft meestal koel tot ongeveer vier uur 's nachts. Als 's avonds die daling in temperatuur verstoord wordt, dan treft dit je slaapkwaliteit en raak je niet in slaap. Ook loop je risico om wanneer je lichaamstemperatuur dan uiteindelijk wel daalt, wakker te wordt omdat je het plots te koud hebt."

Een eerste stap om deze slaapproblemen in de zomer te voorkomen is door de juiste lakens te kopen. Ga op zoek natuurlijke vezels en een matras uit schuim of ander synthetisch materiaal. Een katoenen matrasbeschermer is de beste optie. Je kunt overdag je kussen in de koelkast of kelder bewaren en eruit halen net voor je naar bed gaat. Losse nachtkledij uit katoen of zijde is efficiënter dan naakt in bed te kruipen. Natuurlijke stoffen houden namelijk het vocht van je huid weg. Zorg dat je lichaam niet opgebold is, maar dat je je ledematen goed uitspreidt.

Een goede luchtcirculatie in de kamer kan ook helpen, dit creëer je met een draagbare of plafondventilator. Wanneer je dit niet hebt, kan een open deur en raam helpen. Hou overdag je gordijnen gesloten om de zon buiten te houden. Zet de ramen pas 's avonds open wanneer de zon gedaald is. De ideale kamertemperatuur is 18 graden. Raak je nog steeds niet in slaap? Laat dan wat koud water over je polsen en handen lopen gedurende enkele minuten. Ga na het drogen van de handen meteen naar bed.

Een dutje overdag bestrijdt de effecten van nachtelijk slaaptekort. Je moet niet goedmaken wat je de nacht ervoor hebt gemist, elke hoeveelheid extra slaap volstaat. Het slaappatroon van volwassenen bestaat uit cyclussen van anderhalf uur. Als je dus een anderhalf uur haalt, is dat fantastisch. Maar zelfs al gaat het maar om 30 minuten, ben je waarschijnlijk al in een diepe slaap geraakt, waardoor je je achteraf beter gaat voelen. Wat bij velen ook de slaap verstoort, is je zorgen maken over slaaptekort. Probeer dus vooral kalm te blijven en niet te panikeren.  (br.hln)� Reageer (0)
15-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JK Rowling bracht detective uit onder pseudoniem

JK Rowling bracht detective uit onder pseudoniem


http://oi44.tinypic.com/29pvwvp.jpg


Een detectiveroman van de volkomen onbekende Robert Galbraith die in april verscheen, blijkt in werkelijkheid te zijn geschreven door 'Harry Potter'-auteur JK Rowling. De roman werd in het voorjaar toegejuicht door de recensenten, die dachten dat de schrijver een voormalige militair was. Dat heet de Britse krant Sunday Times ontdekt.


'The Cuckoo's Calling' vertelt het verhaal van Cormoran Strike, een soldaat die gewond raakte in de oorlog in Afghanistan, privédetective is geworden en een onderzoek voert naar de zelfmoord van een model.Het werk, in realiteit geschreven door Rowling, werd door de critici onthaald als een "opmerkelijk debuut", schrijft de Sunday Times, en vergeleken met werk van Ruth Rendell en PD James.

Sunday Times ontdekte een en ander door zich af te vragen hoe een voormalig soldaat "een eerste danig volledige roman" kon produceren. Rowling vindt het jammer dat ze zich niet meer achter het pseudoniem kan verschuilen. "Het was zo'n bevrijdende ervaring om Robert Galbraith te zijn. Het was heerlijk om te publiceren zonder hype en zonder verwachtingen en puur genot om reacties te krijgen onder een andere naam."

Volgens de Sunday Times gingen van "The Cuckoo's Calling" 1.500 exemplaren over de toonbank. Sphere publiceerde het boek. (br.hln)� Reageer (0)
13-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse volk hoopt op meisje voor Kate en William

Britse volk hoopt op meisje voor Kate en William


http://oi42.tinypic.com/2qjxf1d.jpg


Het Britse volk hoopt vurig op een dochter voor William en Kate. Nu de wet eind vorig jaar is aangepast en mannen geen voorrang meer hebben op vrouwen als het gaat om de troonopvolging ziet iedereen graag een baby in een roze dekentje in de armen van het koppel, meent Daily Telegraph.

Als Kate, die vandaag is uitgerekend van haar eerste kind, een dochter krijgt, is het zeker dat dit meisje ooit de troon bestijgt en niet een eventueel broertje. De eerstgeborene mag sinds kort het land regeren, ongeacht of het een jongen of meisje is.

De wetswijziging is volgens de krant de reden dat het volk nu een voorkeur heeft voor een meisje. Anders zou er, na - naar alle waarschijnlijkheid - Charles en William, weer een generatie lang een man aan het roer staan.  (br.hln)
� Reageer (0)
12-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom je geen grote borsten ziet op Olympische Spelen

Waarom je geen grote borsten ziet op Olympische Spelen


http://oi42.tinypic.com/jz8z6q.jpg


Vrouwelijke atleten menen steeds vaker dat grote borsten hun carrière ernstig kunnen hinderen. Daarom wenden ze zich tot drastische maatregelen en ingrepen om ze te laten verwijderen of zelfs te voorkomen dat hun boezem zich ontwikkelt.

Het sportmagazine ESPN zegt dat turnsters zich tegenwoordig uithongeren om te vermijden dat ze borsten ontwikkelen, heel wat professionele atleten hebben er veel geld voor over om hun boezem chirurgisch te laten verwijderen. Auteur Amanda Hess zegt dat de atlete in de gevechtssport Ronda Rousey aan den lijven de nadelen van grote borsten ondervond tijdens een wedstrijd in februari. Nadat Rousey haar tegenstander op de grond had gelegd, moest ze snel de bandjes van haar beha fatsoeneren, wat op een ramp voor haar carrière uitdraaide. "Ik werd in mijn borststreek gestampt tijdens deze zet. Je ziet geen grote borsten op de Olympische Spelen en dat is met een reden." 

Auteur Joan Ryan zegt dat toptunsters weinig eten en veel trainen om hun menstruatie uit te stellen. Je kunt niet presteren op topniveau als je het lichaam van een vrouw hebt. De Amerikaanse turnster Dominique Moceanu zegt dat de sport meisjes onder druk zet om zo lang mogelijk borstloos te blijven. Een onderzoek tijdens de marathon van Londen toonde aan dat vrouwen met een grote cup meer pijn ervoeren tijdens het lopen, 8 procent vond dit zelfs onuitstaanbaar. Borsten van een A-cup wegen bijna 200 gram, daar komt evenveel gewicht per cupmaat dat je groter gaat. Het is dus niet verwonderlijk dat vrouwen met een D-cup last van hun boezem krijgen.

Plastisch chirurg Paul Banwell heeft al verschillende vrouwelijke atleten met grote borsten behandeld. Een grote boezem werd al geassocieerd met gezondheidsproblemen als rug- en nekpijn, huiduitslag, pijnlijke behabandjes, wat kan leiden tot een slechte houding en een laag zelfbeeld. Ook dit kan de prestaties van een atleet kan treffen. "Borsten kunnen veel wegen, dus ze kunnen echt in de weg gaan zitten. Atleten willen wel hun vrouwelijke figuur behouden, maar ook ongemakken beperken met een borstverkleining. Dit is dus een compromis dat met elke patiënt individueel besproken moet worden."

Plastisch chirurg Puneet Gupta die werkt voor de Private Clinic van Harley Street in Londen merkt een stijging op vrouwen die een verkleining aanvragen omdat ze last hebben van hun borsten tijdens het sporten. Dit komt ook door medische evoluties die zich de laatste jaren hebben voorgedaan. Er bestaan meer verschillende chirurgische methodes, waarmee de herstelperiode ook aanzienlijk is afgenomen. Toch houdt deze minder ingrijpende operatie gevaren in als je dit voor je 25ste laat uitvoeren. Hierdoor is deze niet voor iedereen haalbaar. Deze ingreep is eigenlijk het meest geschikt voor vrouwen na de menopauze. Dus heel wat jonge meisjes komen hier helaas niet voor in aanmerking. (br.hln)� Reageer (0)
10-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Friso overgebracht van Londen naar Nederland

Prins Friso overgebracht van Londen naar Nederland


http://oi41.tinypic.com/68sq9s.jpg


De Nederlandse prins Friso heeft het Wellington Ziekenhuis in Londen verlaten. Dat meldt de Nederlandse Rijksvoorlichtingsdienst RVD. Zijn toestand is onveranderd, maar hij brengt de zomer door met zijn gezin op Paleis Huis ten Bosch. Daar zal een medisch team onder leiding van professor Jan van Gijn en Dr. Michael Kuiper hem verzorgen. Friso is vandaag aangekomen op Huis ten Bosch.

"Prins Friso blijft onveranderd in een toestand van 'minimal consciousness'." Zijn toestand wordt nog steeds omschreven als "zorgwekkend", maar verdere behandeling in het ziekenhuis is niet noodzakelijk, zo stelt de RVD. Daarom zullen langetermijnmogelijkheden voor zijn verzorging in Nederland of in Groot-Brittannië worden bekeken. "In de komende maanden worden alle opties hiervoor in overleg met deskundigen onderzocht."

In de verklaring staat dat de koninklijke familie het medische team van het Wellington Ziekenhuis hartelijk dankt "voor de uitstekende en toegewijde verzorging".

Prins Friso raakte in een coma nadat hij op 17 februari 2012 tijdens zijn skivakantie in het Oostenrijkste Lech bij het off-piste skiën getroffen werd door een lawine. (br.hln)� Reageer (0)
07-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate inspireert ook haar eigen moeder

Kate inspireert ook haar eigen moeder


http://oi44.tinypic.com/20jjktv.jpg


Kate, de vrouw van prins William, is een inspiratiebron voor veel modebewuste vrouwen. Maar volgens Hello Magazine laat ook haar eigen moeder Carole zich door haar inspireren. Gisteren werd ze bij Wimbledon gespot in een outfit die erg leek op de setjes die haar dochter draagt.

De 58-jarige moeder van Kate droeg een jurk met een luipaard printje en een blauw colbertje. Ze combineerde haar outfit met crèmekleurige pumps die ook vaak worden gezien aan de voeten van Kate. Op de website staat ook een foto van de hertogin van Cambridge in een zwart-witte jurk met hetzelfde printje.

Carole zat samen met haar man Michael op de tribune bij de tenniswedstrijd. Pippa en haar broer James bezochten ook al een partij op Wimbledon. (br.hln)� Reageer (0)
04-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoofdtransplantatie is binnenkort realiteit

Frankenstein achterna: "Hoofdtransplantatie is binnenkort realiteit"


http://static2.hln.be/static/photo/2013/1/12/10/20130703130829/media_xll_5958325.jpg


Hoofdtransplantaties zouden in de nabije toekomst wel eens de wereld van film en fictie kunnen verlaten. Volgens toonaangevend chirurg Sergio Canavero beschikken we namelijk over de technologie om een mensenhoofd op een donorlichaam te plaatsen. De ingreep zou 36 uur in beslag nemen en de handen van honderd chirurgen vereisen.

Tot op vandaag werden hoofdtransplanties enkel uitgevoerd op apen, maar recente technologische doorbraken zouden de ingreep ook mogelijk maken bij mensen. Chirurgen zijn nu namelijk in staat om ruggenmerg opnieuw te verbinden. Dokter Sergio Canavero van de Turijnse Advanced Neuromodulation Group schat dat de operatie 36 uur zou duren, honderd chirurgen zou vereisen en ruim tien miljoen euro zou kosten.

In 1970 transplanteerde neurochirurg Robert White voor het eerst het hoofd van een resusaapje op het lichaam van een soortgenoot. In 2001 volgde in de VS een gelijkaardig experiment. De aap kon ruiken, zijn ogen openen en eten proeven, maar bleef verlamd achter omdat White en zijn opvolgers niet in staat waren een nieuwe verbinding met het ruggenmerg te maken. Het dier stierf dan ook enkele uren na de operatie.

Door nieuwe ontdekkingen in het onderzoek naar cellen en zenuwen zijn wetenschappers nu wel in staat het ruggenmerg te herverbinden, wat volgens Canavero betekent dat er niet langer een barrière is voor transplanteren van menselijke hoofden.

Bij dergelijke ingrepen worden beide patiënten verdoofd. Het hoofd dat getransplanteerd dient te worden ondergaat een afkoelproces tot 12 à 15°C. Vanaf dat moment hebben chirurgen één uur de tijd om beide hoofden te verwijderen en het transplantatiehoofd opnieuw te verbinden met het circulatiesysteem van het donorlichaam. De hersenen kunnen namelijk maximaal één uur zonder een evenwichtige stroom van bloed en zuurstof.

Het ruggenmerg moet afgesneden worden met een scherpe scalpel en mechanisch verbonden met het andere lijf. "Deze zuivere incisie is de sleutel tot ruggenmergfusie", stelt Canavero. Tijdens het hele gebeuren moet het donorlichaam bovendien afgekoeld en in totale hartstilstand gehouden worden. Eens het hoofd stevig vasthangt, mag men het hart opnieuw herstarten. (br.hln)� Reageer (0)
29-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DansenDe afbeelding “http://img56.imageshack.us/img56/1392/12bc7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


mijn voeten willen dansen
ik weet het is weer tijd
ik moet alle negatieve zaken
en alle aardse stralen kwijt

wil me vullen met energie
die ik haal uit zwarte gaten
licht en muziek
nachtelijke magie

met de klanken in m'n oren
en de sfeer zuiver in m'n hoofd
laad ik op voor weer een tijdje
heb dan mijn somberheid verloren

dat laat ik achter
in de hoeken van een discotheek
het word weer tijd om op te laden
dus ik ga dansen ...


� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwen rommelen 76 dagen van leven in handtas

Vrouwen rommelen 76 dagen van leven in handtasDe afbeelding “http://img106.imageshack.us/img106/5813/tas2mi9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Gemiddeld zoekt een vrouw 4,5 minuten per dag in haar handtas naar dingen die ze kwijtspeelde. Dit komt onder meer doordat vrouwen steeds meer in hun handtassen stoppen, waardoor de kans groter wordt dat ze dingen er in verliezen. Vrouwen spelen het vaakst hun sleutels kwijt, gevolgd door telefoons, make-up, parfum en portefeuilles.� Reageer (0)
26-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Pauwels: Verkracht, afgeklopt. Dát vreet aan mij

Eva Pauwels: "Verkracht, afgeklopt. Dát vreet aan mij"


http://oi42.tinypic.com/33pblls.jpg


Eva Pauwels kwam de voorbije weken vooral op beschamende wijze in het nieuws. De grote boodschap naast het hotelzwembad in Turkije, de appelflauwte in de supermarkt en haar drankprobleem. In Dag Allemaal van deze week wil ze één en ander rechtzetten en probeert ze te verklaren hoe het zo ver is kunnen komen. "Afgeklopt worden. Verkracht worden. Voilà... Die personen... (huilend) Ik wil die nóóit van m'n leven meer zien. En voor de rest zeg ik er niks meer over. Dat gáát niet. Onmogelijk. En dát is mijn grote frustratie, dát vreet aan mij. Dat ik erover moet zwijgen. En dat ik die herinneringen maar niet kwijtraak, nooit"


Het verhaal van Eva Pauwels is zonder meer tragisch. Als in een sprookje werd ze als jong prinsesje overdonderd door de oudere, rijke Jacques Vermeire. De sportwagen, de dure villa, champagne, kaviaar, droomhuwelijk: ze maakte het allemaal mee vóór haar 21ste verjaardag. Maar tegelijk waren er de afgunst, de eenzaamheid, het lege bestaan. Eva leerde hoe ze dit alles kon verdoven. Met alcohol.

Vroegrijp
"Ik was héél vroegrijp", zegt ze. "Op school werd ik ervoor uitgescholden. Die boerinnekes kwamen met de fiets naar school. Ik had m'n eigen auto, droeg tailleurkes. Omdat het móest, vond ik. Ik was samen met Jacques Vermeire, en wou me voordoen als een dametje, niet als een onnozel springkonijn. Goh, ik telde de dagen naar mijn achttiende verjaardag af!"

"Vanaf dan kon ik doen wat ik wilde. Samenwonen met Jacques, dus!". Of ze op school wisten dat Eva en Jacques een relatie hadden? "Tuurlijk, ik had op de voorpagina's van de kranten gestaan als zijn vriendin. Jacques trad op in Ertvelde, en in 't donker liepen we hand in hand naar die zaal toe. En dan plots: geflits tot en met! Daar stonden allemaal fotografen! De volgende dag in koeien van letters: 'Haar naam is Eva, ze is 25 jaar oud.' (schatert) Ik was verdorie een tienerke! Maar goed, natuurlijk lag die krant in de lerarenkamer".

Eva's vader was tegen haar relatie met Jacques Vermeire, maar die laatste suste haar moeder. Tot haar achttiende moesten de twee wel wachten om samen te slapen. "Mijn ma was doodsbang dat ik zwanger zou worden". Eva verklaart dat de komiek de eerste was met wie ze het bed deelde. Ze ging samenwonen met hem in Bonheiden, in het huis van zijn ouders. Ze moest haar middelbare school nog afmaken.

"Ik deed m'n best, maar dan die eindexamens... Weet ge hoe mijn weekends eruitzagen? Eén en al luxe, de beste restaurants, feestjes met champagne en kaviaar, álles werd aan mijn voeten gegooid. En dan zou ik op maandag m'n vingertje moeten opsteken om naar het toilet te mogen? Kom zeg! Elke dag moest ik met de auto van Bonheiden naar school in Gent. Dan pakte ik m'n gsm - die ik ook van Jacques had gekregen, bijna niemand had dat toen al. Ik belde naar het secretariaat: dat ik later zou zijn door de zogezegde file".

"Mijn ma had door dat het niet in orde zou komen. Ze is letterlijk aan m'n bureau komen zitten, dagenlang. Ik moest en zou studeren. Mét resultaat: ik was geslaagd, met grote onderscheiding!"

Maar verder studeren zat er niet in. Pauwels: "Ik was de school beu. En Jacques zei: 'Doe wat ge wilt, ik verplicht u tot niks. Maar met het leven dat ik leid, zou ik liefst van al hebben dat ge thuisblijft'. Zijn leven wás verschrikkelijk druk. 'De Kampioenen', zaalshows, optredens in discotheken. Hij was pas om twee, drie uur 's nachts thuis. En wie lag er dan klaar, in negligé, met twee glazen champagne en alle kaarsjes aangestoken? Ah! Voor mij geen probleem, ik moest er 's morgens toch niet uit, ik sliep tot de middag".

"Nu woon ik in een huurhuis dat te groot is voor Franky (haar huidige vriend, nvdr) en mij. Shoppen doe ik in de JBC, niet meer bij Gucci of zo. Ik ben allang geen luxepoes meer".

"Voor Franky staat ook altijd alles klaar: z'n aperitiefke, lekkere hapjes, vers gekookt eten. En ja, daar hoort een glazeke wijn bij, ik ben er tenminste eerlijk over. En já, ik drink wellicht wat meer dan de gemiddelde mens, so what? Piet Huysentruyt zei dat hij tot voor kort drie flessen wijn per dag dronk? Voilà!"

"Toen ik Jacques leerde kennen, was ik amper in contact gekomen met alcohol. En dan begin je iets met Jacques, een notoir wijn- en champagneliefhebber. Natuurlijk is er toen een wereld voor mij opengegaan. Op den duur dronk ik alle dagen. En dan zijt ge vertrokken".

"Ik denk dat ik pas beseft heb dat er een probleem was toen ik de eerste keer in de psychiatrie ben opgenomen. Maar voordien? Nooit. Ik deed geen vlieg kwaad, hé. Ik kan ook tegen een stootje. Je moet al met redelijk wat drank afkomen om mij zat te krijgen. Ik héb geen probleem. Anderen hebben een probleem met míj".

"Denkt ge dat ik de enige BV ben die aan de drank zit? Ben ik mezelf aan het kapotmaken? Misschien wel, maar laat mij dan maar doen. Ik zeg het toch: ik heb een destructieve kant. En daar kan ik niks aan doen. Wat moet ik? Nog meer pillen nemen? En dan dááraan verslaafd worden zeker!"

Wanneer ze wordt gevraagd naar de oorsprong van haar destructieve kant, barst Pauwels in tranen uit. "Ik kán de waarheid niet vertellen. Er zijn dingen gebeurd met mij... En da's de kern van m'n problemen. Niemand kent het volledige verhaal. Jacques niet, mijn moeder niet, Franky niet. Want als ik het volledige verhaal zou vertellen, dan vindt ge mij morgen dood terug. Ik zweer het u!" (br.hln)� Reageer (0)
23-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weetjes over de arts die Lady Kates baby ter wereld brengt

Weetjes over de arts die Lady Kates baby ter wereld brengt


http://oi42.tinypic.com/5wmbew.jpg


Kate Middleton wordt tijdens haar bevalling in het ziekenhuis St Mary's bijgestaan door dokter Marcus Setchell en zijn team. People verzamelde vijf feiten over de arts die voor de belangrijke taak staat een toekomstig troonopvolger gezond ter wereld te helpen.


1. Hij heeft veel gemeen met Kate: beiden houden van kunst, tennis, zeilen en tuinieren.

2. Hij is de favoriete dokter van koningin Elizabeth: Setchell is sinds 1990 de vaste chirurg en gynaecoloog van de koningin.

3. Hij heeft al vaker koninklijke bevallingen begeleid: hij deed de keizersneden bij de geboorte van Louise en James, dochter en zoon van prins Edward en zijn vrouw Sophie Wessex.

4. Hij begon zijn carrière in East End: na zijn opleiding aan de universiteit van Cambridge en studie geneeskunde in Londen ging hij aan de slag in die wijk.

5. Hij is een diplomaat: bronnen noemen hem professioneel genoeg om te kunnen werken in verschillende ziekenhuizen. "Sommige mensen haten het om niet op hun vaste werkplek aan de slag te kunnen, maar hij kan zich goed aanpassen", aldus een bron. Setchell werkt normaal gesproken niet in St Mary's.(br.hln)� Reageer (0)
21-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baby van Kate Middleton nu al 400 miljoen dollar waard

Baby van Kate Middleton nu al 400 miljoen dollar waard


http://oi42.tinypic.com/2v83hxw.jpg


De economische waarde van de nog ongeboren baby van Kate en William wordt nu al geraamd op 400 miljoen dollar, of zo'n 300 miljoen euro. Bedoeld wordt de economische activiteit die zo'n koningsbaby'tje genereert over de hele wereld. Vooral qua merchandising. Dat rekende abcnews.com ons voor.


Nu al klopt een hele bedrijfstak overuren om klaar te zijn met hun merchandising op het moment dat de baby van Kate Middleton, hertogin van Cambridge, het levenslicht zal zien. Van op maat gemaakte teddybeertjes, over keizerlijke rammelaars en porseleinen bekertjes tot pantoffeltjes met de Union Jack op.

Daarbij zullen niet álle gadgets de goedkeuring van de Britse koninklijke familie krijgen. Zoals bijvoorbeeld het Koninklijke Kotszakje, naar een ontwerp van Lydia Leith. Verkrijgbaar in rose of blauw, voor de prijs van 4,70 dollar (3,5 euro). Op het spuugzakje prijkt de tekst 'Welopgevoede koningsbaby' en een foto van de prins en de prinses die hun baby wiegen. Een ander product van ontwerpster Leith is de ivoren 'Shake, Rattle & Rule'-beker (14 dollar of 10,50 euro).

Sommige spullen worden verkocht voor het goede doel. Zoals de babyschoentjes met de vlag van het Verenigd Koninkrijk op (35 dollar of 26 euro). Die worden verkocht in de Highgrove Shop van Prins Charles zelf en de opbrengst ervan gaat naar het liefdadigheidsfonds van de prins van Wales. Nog te koop, maar dan via de Royal Collection Shop van de koninklijke familie: pyjama's zoals de tenue van de konkinklijke wacht en beremutsen voor kinderen.

En of men voorbereid is! Mask-Arade, bijvoorbeeld, heeft zijn stock koninklijke maskers opgedreven van 2.000 naar 20.000 voor zowal Kate als William.

De geboorte van de kleine spruit is voorzien voor juli. Het is nog niet bekend of de baby een jongetje dan wel een meisje zal zijn. Ook de papa en mama in spe weten het nog niet, benadrukt het paleis.(br.hln)� Reageer (0)
16-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Moss gaat topless voor 60ste verjaardag van Playboy

Kate Moss gaat topless voor 60ste verjaardag van Playboy


http://oi41.tinypic.com/1pi0ly.jpg


Topmodel Kate Moss zou topless poseren voor de verjaardag van het magazine Playboy. Het topmodel is niet vies van naakt voor de camera te staan. Nu zou ze topless gaan voor het naaktblad Playboy, meer dan 20 jaar nadat ze voor de eerste uit de kleren ging voor hetzelfde magazine.

De website NowThisIsNews.com beweert dat de redactie een gelekte mail ontving die het nieuws bevestigt. Volgens de website zal de 39-jarige Kate strippen voor de bekende fotografen Mert en Marcus. De verjaardagseditie zou in januari in de winkel liggen.(br.hln)� Reageer (0)
12-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dingen die je nooit tegen een vrouw mag zeggen

Dingen die je nooit tegen een vrouw mag zeggen


http://i573.photobucket.com/albums/ss177/believe_my/vrouwen.jpg?t=1251735836


De lijst met openingszinnen voor vrouw is ellenlang. Maar er wordt haast zelden iets gerept over wat je niet mag zeggen. Je kunt namelijk veel fouten vermijden door af en toe je mond te houden.

Mannelijke vrienden
Als je slecht praat over haar mannelijke vrienden, kom je als onzeker over. Het lijkt dan alsof je schrik hebt voor wat concurrentie. Je concentreert je beter op jouw strategie om haar te veroveren.

Bellen
Door te zeggen "Ik bel je vrijdag" wordt je voorspelbaar wat alle spontaniteit wegneemt. Zo gaat zij je ook niet zelf opbellen, omdat ze dan wanhopig gaat lijken.

Toekomst
Door meteen bij je eerste date een tweede afspraak vast te leggen, lijk je wanhopig waardoor ze weet dat je haar echt leuk vindt. Dat kan bij veel vrouwen een afknapper zijn, het is beter in het begin 'hard to get' te spelen.

Voorgangers
Vraag nooit aan een vrouw met hoeveel mannen ze al het bed deelde. Ten eerste is de kans groot dat je het eigenlijk niet wilt weten, ten tweede is dat weer een teken van onzekerheid. Als zij het je eerst vraagt, mag je de vraag natuurlijk wel terugkaatsen.

Vind je me leuk?
Deze vraag toont weeral dat je onzeker bent. Ga er van uit dat ze je leuk vindt en probeer haar zo te veroveren.

Wat wil je doen vanavond?
De meeste vrouwen houden van een man met initiatief, als je haar belt voor een uitje, zorg dat je dan al een plan hebt. Laat de keuze niet aan haar.

Niet opscheppen
Vrouwen houden niet van mannen die opscheppen over hun job of auto, het geeft de indruk dat je geen leven hebt. Trouwens, een vrouw zal veel meer onder de indruk zijn van je sportwagen als je er op voorhand nog niet over opschepte.

Mag ik je kussen?
Door te vragen of je haar mag kussen, lijk je nog een jongen. Een echte man neemt initiatief. Als ze 'ja 'zegt, bestaat de kans dat ze dat uit vriendelijkheid doet omdat ze geen 'nee' durft te antwoorden.� Reageer (0)
10-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prototype voor 's werelds eerste bionisch oog

Onthuld: prototype voor 's werelds eerste bionisch oog


http://static0.hln.be/static/photo/2013/12/1/3/20130610092918/media_xll_5897403.jpg
Prototype bionisch oog © Monash University


Een team van Australische ingenieurs en wetenschappers heeft hun prototype voor 's werelds eerste bionisch oog onthuld. Indien de testfases succesvol zijn, heeft deze uitvinding het potentieel om meer dan 85 procent van alle blinden te helpen.

Het bionisch oog bestaat uit een bril met digitale camera die correspondeert met een microchip die ingeplant wordt in de schedel. Professor Mark Armstrong van de Monash universiteit, waar volgend jaar de eerste testfase van start gaat, stelt dat deze uitvinding blinden veel meer mobiliteit zal bezorgen.

"De camera aan de voorkant kan je qua werking vergelijken met een iPhone-camera. Het neemt live actie voor kleur en distilleert de beelden met een zeer gesofisticeerde processor tot een signaal dat draadloos verstuurd wordt naar een implantaat in de hersenen. Die microchip bestaat op zijn beurt uit piepkleine keramische tegeltjes die allemaal microscopisch kleine electrodes bevatten die ingewerkt zitten in de visuele cortex van het brein", verklaart Armstrong.

De technologie zou in staat moeten zijn om mensen die volledig blind zijn te helpen hun omgeving te interpreteren door een soort aflijning te crëeren. "We vermoeden dat de gebruiker een soort pixelig beeld op lage resolutie zal zien dat hem toestaat om bijvoorbeeld de rand van een tafel, het silhouet van een geliefde of een drempel te herkennen. Het is afwachten tot de eerste menselijke testfase, maar als onze interpretatie klopt, zullen blinden opnieuw verbonden worden met hun leefwereld", klinkt het.

Het bionisch zou ook een reeks settings bevatten die het mogelijk maken om de focus bijvoorbeeld te leggen op 'floor mapping'. Deze technologie staat blinden toe om silhouetten te creëren van objecten op de grond en zo te bepalen welk traject ze afleggen.

De grootste uitdaging tijdens het creatieproces was te zorgen voor een licht, verstelbaar product waar gebruikers zich goed bij kunnen voelen. "We wouden het zo comfortabel, licht en verstelbaar mogelijk maken zodat het op alle vormen van hoofden past. Het moet er ook verfijnd en passend uitzien, minder als een prothese en meer als een stoer Bluetooth-apparaat", aldus Armstrong.

Het eerste implantaat staat volgend jaar op de planning en zal gevolgd worden door klinische testfasen en diepgaand onderzoek op basis van feedback van de allereerste gebruikers. Het bionisch oog was een van de belangrijkste agendapunten op de '2020-conferentie' in 2008. "Om eerlijk te zijn dacht ik op dat congres toen dat het allemaal een beetje gebakken lucht was. Maar het tegendeel is bewezen", besluit Armstrong. (br.hln)� Reageer (0)
04-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.jij pakte mijn handDe afbeelding
“http://img78.imageshack.us/img78/6091/zwayp8.jpg” kan niet worden
weergegeven, omdat hij fouten bevat.


ik zie jou nog zo staan

de allereerste keer
jij pakte mijn hand
ik voelde me net een veertje
het voelde alsof ik vleugels had
en dacht dat ik vliegen kon
we vlogen samen door de lucht
over de wolken
samen op weg naar de zon
en toen ik weer met beide voeten
op de grond was beland
merkte ik dat ik had
staan dromen
� Reageer (0)
31-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hollandse maatjes 2 weken later door slecht weer


Hollandse maatjes 2 weken later door slecht weer


http://oi44.tinypic.com/2wlrjo6.jpg


De eerste veiling van de Hollandse Nieuwe zal dit jaar pas op 19 juni plaatsvinden en niet op 5 juni, zoals gepland was. Door het slechte weer is de haring die tot nu toe gevangen werd, nog niet van de juiste kwaliteit om tot Hollandse Nieuwe verwerkt te worden.

Het is de tweede keer in de geschiedenis dat de veiling van het eerste maatje niet plaatsvindt op de geplande datum. De vorige keer gebeurde dat in 2006.

"Door het ontbreken van voldoende zonlicht heeft de groei van plankton, het voedsel van de haring, zich laat ontwikkeld", aldus het Visbureau. "Voor een goede Hollandse Nieuwe is een haring nodig die het juiste voedsel in zijn maag heeft en een goed vetpercentage heeft. Gelukkig zijn de vooruitzichten positief. De haringen die tot nu toe zijn gevangen, hebben wel voldoende voedsel in hun maag, maar dit is nog niet omgezet in vet."

Het uitstel van het haringseizoen heeft grote gevolgen voor tal van evenementen die al gepland staan: diverse haringparty's zullen de datum aanpassen en na de veiling van het eerste vaatje volgen. Wegens de grote omvang zal Vlaggetjesdag Scheveningen, waar jaarlijks de komst van de Hollandse Nieuwe wordt gevierd, wel plaatsvinden op zaterdag 8 juni.

Oostende haalt elk jaar met de toestemming vanuit Nederland de eerste nieuwe Hollandse maatjes op het droge. Het Maatjescomité liet weten dat, hoewel de maatjes dit jaar later komen, ook de Oostendse Kaaifeesten gewoon plaatsvinden op 7, 8 en 9 juni.(br.hln)� Reageer (0)
29-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21-jarige singer-songwriter brengt Nederland aan het huilen

21-jarige singer-songwriter brengt Nederland aan het huilen

Klik op de foto om het nummer te beluisteren

De jonge Maaike Ouboter is de absolute favoriet van de Nederlandse talentenjacht de 'De Beste Singer-Songwriter.' Maandag bracht ze met de vertolking van haar eigen nummer 'Dat ik je mis' de voltallige jury van het programma aan het huilen, intussen veroverde ze ook de harten van duizenden Nederlanders.

Maaike Ouboter doet het niet alleen in de talentenjacht van het Nederlandse BNN en de VARA heel goed, ze staat sinds gisteren ook op de eerste plaats in iTunes met 'Dat ik je mis'. Daarin zingt ze heel ingetogen over haar moeder die overleden is. Maaike getuigt over haar moeilijke jeugd. "Mijn ouders zijn gestorven toen ik nog een tiener was. Vroeger maakten we samen muziek, nu doe ik alleen verder en zijn zij mijn grootste inspiratiebron."

Juryleden Giel, Eric en Sanne slaagden er niet in het droog te houden tijdens de show. Haar concurrent Michael Prins staat op de tweede plaats in de top 100 van iTunes. Het Nederlandse volk bekroonde Maaike nu al tot winnares van de wedstrijd, het regent namelijk aan lofbetuigingen op sociaalnetwerksites.

Maaike had nooit gedacht dat ze een kans maakte in de muziekindustrie, tot ze gebeld werd met de vraag of ze wou deelnemen aan 'De Beste Singer-Songwriter van Nederland'. Momenteel studeert ze Media & Cultuur aan de Universiteit van Amsterdam. Haar eerste nummers zijn Engelstalig, maar gaandeweg ontdekte ze dat ze haar gevoelens beter in het Nederlands kwijt kon.
(br.hln)� Reageer (0)
25-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paulien (The Voice) haalt neus op voor kermissen

Paulien (The Voice) haalt neus op voor kermissen


http://oi42.tinypic.com/24lu6xj.jpg


Nieuw talent Paulien Mathues (18), winnares van The Voice 2013, ziet het groots. Zo weigert ze op te treden op zogenaamde pensenkermissen en braderieën, omdat dit schadelijk zou zijn voor haar imago.


De jonge zangeres vreest dat dit soort volkse evenementen niet bij haar imago passen, ze mikt volgens haar platenfirma Universal eerder op de luisteraars van Studio Brussel en Radio 1 en niet op 'kermisvolk'.

Paulien zou daarom alle reeds geplande optredens hebben geannuleerd en ze zou zelfs haar manager hebben gedumpt. De zangeres gaat nu op zoek naar een nieuwe om haar carrière in de juiste richting te lanceren. Deze afzeggingen stemmen de organisatoren van deze evenementen boos. Zij moeten nu vervangende acts zoeken en sommigen moeten zelfs nieuwe affiches laten maken.

Het managements- en boekingskantoor KING Entertainment heeft begrip voor deze beslissing. Manager Hugo Foets merkt echter wel op: "Artiesten uit talentenjachten die wel bereid waren kermisgangers te entertainen, hebben intussen wel een succesvolle carrière." Glenn Claes, uit de vorige editie van The Voice deed afgelopen jaar net hetzelfde. Deze beslissing heeft hem in elk geval niet geholpen, want nu hoor je nog nauwelijk iets van deze zingende loodgieter.

Mathues is er wel van overtuigd dat haar eerste album er snel komt. Haar tweede single zou voor eind augustus zijn, haar debuutplaat zou in oktober volgen.(br.hln)� Reageer (0)
22-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katie Holmes springt met doorschijnend shirt in fontein


Katie Holmes springt met doorschijnend shirt in fontein


http://oi39.tinypic.com/30a401u.jpg


Katie Holmes is gisteren in een New Yorkse fontein gespot in een doorschijnend nat T-shirt. De Amerikaanse actrice was bezig met de opnames van haar nieuwe film 'Mania Days' en moest daarvoor samen met haar mannelijke collega, Luke Kirby, door een fontein hollen.

Op de foto's is duidelijk te zien hoe Holmes' borsten door het shirt heen zichtbaar zijn. Niet dat de actrice zich hierover druk maakt, integendeel, ze gaat gewoon door met de pret.

Het is natuurlijk niet de eeste keer dat de 34-jarige brunette wat vlees toont. In maart ging ze nog topless voor het sieradenmerk H. Stern. Op de promotiefoto's draagt Holmes niet meer dan een zilveren ketting.

Het romantische drama 'Mania Days', over twee manisch depressieve mensen die een relatie beginnen, komt volgend jaar in de cinemazalen.(br.hln)

� Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Top100Skynetblogs aphroditeFoto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 06-2019
 • 04-2019
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 07-2016
 • 05-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 12-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!