bloemen bloeien als ze de kans krijgen om te leven
Lieve bezoekers vind U mijn blog goed dan kun je hier stemmen door op de button te drukken...Dank U
aphrodite
23-05-2009
Brandade van witvis en aardappeltjes
Brandade van witvis en aardappeltjes met salie en chorizo-olie
Ingrediënten 6 middelgrote bloemige aardappelen 50 g boter 300 g kabeljauwfilets (heek, stokvis, makreel, ...) 2 el salie gesnipperd 100 g chorizo in dunne plakken
Bereiding Schil de aardappelen en kook ze in gezouten water. Verdeel
de vis in kleine stukken en bak hem gaar in wat gesmolten boter op een
laag vuurtje. Pureer de aardappeltjes, de vis met de boter en meng
alles onder elkaar. Voeg de salie, de kruiden en peper en zout toe. Bak
de chorizo tot het vet vrijkomt. Serveer de brandade met een beetje chorizo-vet en de chorizo. Tip: In dit recept kan je al je visrestjes kwijt.
Reacties op bericht (0)
Gastenboek
Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek