bloemen bloeien als ze de kans krijgen om te leven
Lieve bezoekers vind U mijn blog goed dan kun je hier stemmen door op de button te drukken...Dank U
aphrodite
13-04-2009
Carpaccio van vleestomaat met Noordzeegarnalen
Carpaccio van vleestomaat met Noordzeegarnalen
Ingrediënten 500 g gepelde Noordzeegarnalen 2 vleestomaten 100 g fetakaas in blokjes bieslook 1 blaadje brickdeeg 2 schijfjes gedroogde ham
Bereiding Snijd de tomaten in zeer dunne schijfjes en leg ze op een bord. Rol
de ham in het brickdeeg, plaats een houten wasknijper om samen te
houden. Bak gedurende 2 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C.
Verdeel de garnalen over het midden van de tomatenschijfjes. Plaats de
blokjes fetakaas er naast en de stukjes brickdeeg met ham erop. Spuit
er een beetje mayonaise langs en werk af wat bieslook.
Reacties op bericht (0)
Gastenboek
Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek