© EPA-EFE

Lojeski en Panathinaikos uitgeschakeld door Real Madrid in kwartfinales Euroleague basket

Panathinaikos heeft ook zijn derde ontmoeting met Real Madrid in de kwartfinales van de Euroleague basketbal verloren. De Grieken zijn na een 82-89 nederlaag, ondanks zestien punten van Matt Lojeski in 26 speelminuten, uitgeschakeld.

belga

Het begin was dramatisch voor Panathinaikos, maar tegen de rust wist het zich toch nog op een 41-36 voorsprong te hijsen. Lojeski, die 14 punten scoorde in de eerste helft en aan 100 procent afwerkte, was in zijn nopjes. In de tweede helft was titelverdediger Real Madrid echter heer en meester, en met een derde opeenvolgende zege tegen Lojeski en co staan de Spanjaarden in de Final Four. Die vindt van 17 tot 19 mei plaats in het Spaanse Vitoria-Gasteiz.