Vrouw slaat andere vrouw op hoofd met plastic bierpul in Breda

Nieuws
De politie heeft vrijdagavond laat een vrouw opgepakt omdat zij in een horecagelegenheid in Breda een andere vrouw op haar hoofd sloeg met een plastic bierpul. Het slachtoffer, een 26-jarige Bredase, werkt in een horecazaak aan de Havenmarkt. Rond 23.55 uur gooide de vrouw ‘uit het niets’ bier over haar heen en sloeg met de bierpul van hard plastic tegen haar hoofd, verklaarde ze tegenover de politie. Ze liep daarbij een hoofdwond op.
anp
zaterdag 4 mei 2024 om 10:42
Afbeelding
beeld anp

Het slachtoffer werd in een ambulance behandeld. De politie spoorde de 31-jarige vrouw uit Breda later op met cameratoezicht en hield haar aan.

In dezelfde nacht rond 02.00 uur hield de politie ook een man aan die eerder op de avond een rookbom had afgestoken in de Torenstraat. Hij kreeg daarvoor een 12-uursverbod voor de binnenstad. Hij negeerde dat verbod, waarna de politie hem oppakte.

Mail de redactie
Mail de redactie
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.
Afbeelding

Omstreden Oekraïense mobilisatiewet treedt in werking

Een omstreden Oekraïense mobilisatiewet treedt officieel in werking. De wet moet ervoor zorgen dat er meer mannen ingezet kunnen worden om tegen de Russen te vechten. Tegen mannen die de dienstplicht ontduiken, wordt harder opgetreden.

Afbeelding

Lancering Starliner opnieuw uitgesteld

De eerste bemande ruimtevlucht van de Starliner, het nieuwe ruimtevaartuig van Boeing, is voor de derde keer deze maand uitgesteld. De reden is een heliumlek aan boord van het ruimtevaartuig, heeft NASA vrijdag gemeld.

Afbeelding

Ruim 5000 deelnemers beginnen aan Roparun

Ruim 5000 mensen, verdeeld over meer dan tweehonderd teams, doen dit weekend mee aan de Roparun. Voor de 33e editie wordt geld opgehaald om het leven van mensen met kanker waar mogelijk draaglijker te maken, zegt de organisatie.

Afbeelding

Huizen Rotterdam ontruimd nadat bewoner gaskraan openzet

Op de Brederodestraat in Rotterdam-West hebben de hulpdiensten verschillende huizen ontruimd omdat een man in zijn woning de gaskraan heeft opengezet, meldt de politie op X. De hulpdiensten houden rekening met een mogelijke escalatie.

Afbeelding

Zelensky: gebrek aan Oekraïense troepen en vliegtuigen

De Oekraïense president Volodymyr Zelensky heeft vrijdag gezegd dat het Oekraïense leger meer manschappen nodig heeft om het moreel van de strijdkrachten op te krikken. 'We moeten de reserves aanvullen, een groot deel van de brigades is leeg.

Afbeelding

Ook VVD-jongeren willen Plasterk niet als premier

De jongerenafdeling van de VVD wil niet dat Ronald Plasterk minister-president wordt. Dat zegt voorzitter Mauk Bresser tegen de NOS. Daarmee sluit de JOVD zich aan bij de jongerenorganisatie van NSC.