© VIER

“Jij weet niets”: eerste mysterieuze beelden van nieuwe seizoen ‘De mol’ gelost

De voorbije dagen werd er stevig gespeculeerd over de komst van het gloednieuwe seizoen van ‘De mol’. Want die geheimzinnige affiches met de namen van voormalige mollen moesten iets te maken hebben met de start van het programma, toch? Een vermoeden dat zondag bevestigd werd met een eerste mysterieuze televisiespotje op VIER.

nadb

Er waren kleine initiatieven zoals een Vietnamese tuktuk die zich vastreed op het Mechelseplein in Antwerpen. Of de inwoners van Sint-Gillis-Waas die een flyer in de bus kregen over een aangekondigde ‘mollenplaag’.

Maar ook, en vooral, de affichecampagne wist menig ‘De mol’-fans wakker te maken. Want in enkele Vlaamse steden en gemeenten verschenen plots posters met daarop de namen van voorgaande mollen zoals Gilles, Magda, Pieter, Hugo en Eline gevolgd door de woorden ‘weet niets’.

LEES OOK. Mysterieuze affiches van ‘De mol’ duiken op in Vlaanderen

De officiële start van de campagne van het nieuwe seizoen van ‘De mol’? Jazeker! Dat heeft televisiezender VIER zondagavond bevestigd met een kort, al even mysterieus spotje.

Daarin krijgen de kijkers meteen een nieuwe afspraak voor hun molboekje geserveerd. VIER laat in het spotje weten dat ze aankomende donderdag - 21 februari - om 16 uur een erg bijzondere communicatie zal verspreiden over het nieuwe seizoen, dat zich dit jaar afspeelt in Vietnam.

© VIER

© VIER

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer