VodafoneZiggo verliest opnieuw veel klanten met vaste aansluiting

Nieuws
VodafoneZiggo is in het eerste kwartaal van dit jaar 26.600 consumenten met een vaste aansluiting als klant kwijtgeraakt. Dat komt onder meer door de sterke concurrentie op die markt. Het aantal zakelijke klanten met internetaansluitingen steeg met 3100.
anp
donderdag 2 mei 2024 om 09:21
Afbeelding
beeld anp

VodafoneZiggo groeide ook opnieuw in de mobiele markt. Het aantal mobiele abonnementen groeide in het eerste kwartaal met ruim 22.000.

Volgens financieel topman Ritchy Drost ligt het bedrijf op koers om de financiële doelstellingen van dit jaar te halen. ‘Afgelopen kwartaal hebben we mooie diensten toegevoegd zoals Apple TV+ en Storytel, maar ook Italiaans topvoetbal en Top Rank Boxing geïntroduceerd bij Ziggo Sport. Ik kijk bovendien enorm uit naar het volgende voetbalseizoen, waarin iedereen zijn favoriete clubs in de UEFA Champions League, de UEFA Europe League en de UEFA Conference League exclusief via Ziggo Sport kan volgen.’

Vanaf augustus heeft Ziggo Sport drie jaar lang de exclusieve uitzendrechten voor de UEFA Champions League, de UEFA Europa League en de UEFA Conference League. Daarmee komen de drie grote Europese clubcompetities voor het eerst onder één dak.

Mail de redactie
Mail de redactie
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.
Afbeelding

Rechtbank behandelt zaak over rellende Eritreeërs in Den Haag

Een groep Eritreeërs staat vrijdag terecht voor de rellen rond zalencentrum Opera in Den Haag op 17 februari. De verdachten worden beschuldigd van openlijk geweld en in sommige gevallen ook opruiing.

Afbeelding

Gebouwen Erasmus Universiteit gaan weer open

De gebouwen van de Erasmus Universiteit in Rotterdam gaan vrijdag weer open. Donderdag bleven de gebouwen van de Rotterdamse universiteit dicht door een aangekondigde pro-Palestinademonstratie.

Afbeelding

Plasterk biedt Omtzigt excuses aan in open brief

In een open brief in De Telegraaf biedt voormalig informateur en beoogd premier Ronald Plasterk NSC-leider Pieter Omtzigt excuses aan over hun eerdere aanvaring in de formatie.

Afbeelding

Aandeel gelovigen in tien jaar tijd gedaald tot 42 procent

De groep Nederlanders die een religie aanhangt, is in tien jaar tijd gedaald van 53 naar 42 procent. Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), dat al sinds 1849 mensen naar hun religie vraagt, zijn tegenwoordig 75-plussers het vaakst gelovig.

Afbeelding

Tienduizenden jonge vrouwen in 2023 gestalkt, weinig aangiftes

Tienduizenden jonge vrouwen waren vorig jaar slachtoffer van stalking. Zij zijn langere tijd lastiggevallen, bespioneerd of bestookt met ongewenste appjes of mailtjes.

Afbeelding

VS na bezoek Poetin: China kan niet van twee walletjes eten

China kan niet van twee walletjes eten. Die boodschap hadden de Verenigde Staten voor Beijing waar de Russische president Vladimir Poetin op bezoek was.