Gewonde bij woningbrand in Utrecht

Nieuws
Bij een woningbrand in Utrecht is dinsdagavond laat een persoon gewond geraakt. De uitslaande brand woedde op een zolderverdieping in de Lombokstraat.
anp
woensdag 24 april 2024 om 01:23
Afbeelding
beeld anp

De persoon is met onbekende verwondingen naar een ziekenhuis gebracht. De brandweer heeft voorkomen dat de brand oversloeg naar de naastgelegen woningen.

Dinsdagavond laat woedde er ook een brand in een winkel aan de Wallensteinlaan in de Schaakbuurt in Utrecht. Bewoners van panden boven de winkel sloegen alarm toen zij rook uit de zaak zagen komen. De brandweer besloot vijf woningen te ontruimen. Tegen 0.30 uur was de brand onder controle. De brandweer onderzoekt of de bewoners weer terug kunnen keren.

Mail de redactie
Mail de redactie
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.
Afbeelding

Leger Israël roept burgers op tot vertrek uit oosten van Rafah

De Israëlische strijdkrachten (IDF) zeggen burgers in het oosten van Rafah 'aan te moedigen' naar een nabijgelegen 'humanitair gebied' te vertrekken.

Afbeelding

PostNL kondigt tussentijdse verhoging postzegelprijs aan

PostNL verhoogt de tarieven voor het versturen van post vanaf juli, meldt het bedrijf bij de presentatie van zijn kwartaalresultaten. PostNL ziet dat mensen steeds minder brieven versturen.

Afbeelding

Onderzoek: lichte groei verkopen tablets in eerste kwartaal

De wereldwijde leveringen van tablets door producenten aan verkopers en winkeliers is in het eerste kwartaal van dit jaar licht gegroeid. De groei volgt op vier kwartalen van krimp op rij en is te danken aan aantrekkende consumentenbestedingen en een stabilisatie van de werelde..

Afbeelding

Brand Hengelo onder controle, bewoners weer terug naar huis

De brand die in de nacht van zondag op maandag ontstond in een bedrijfspand in het Overijsselse Hengelo is onder controle, meldt de brandweer. Een paar woningen naast het brandende pand in de Molensteeg werden ontruimd.

Afbeelding

Zeer grote brand in bedrijfspand in binnenstad Hengelo

De brandweer is in de nacht van zondag op maandag rond 04.00 uur uitgerukt voor een zeer grote brand in de Molensteeg in de binnenstad van het Overijsselse Hengelo. Volgens de brandweer gaat het om een brand in een bedrijfspand en is de vuurhaard moeilijk te bereiken.

Afbeelding

Rechtse politicus Mulino wint presidentsverkiezingen in Panama

De rechtse politicus, investeerder en voormalig minister van Veiligheid José Raúl Mulino heeft zondag de presidentsverkiezingen in Panama gewonnen. Met negentig procent van de stemmen geteld, heeft hij 34 procent van de stemmen binnengehaald en is hij uitgeroepen tot winnaar.