© ss

Alex (21) hielp haar oma met versieren van de kerstboom, tot ze zag dat de ‘kerstballen’ toch niet zo gepast waren voor de “heilige nacht”

Nu Kerstmis stilaan in zicht is, hebben heel wat mensen al een versierde kerstboom in huis staan. Zo ook de Ierse grootmoeder van Alex Bermingham. Alleen had zij in de winkel gekozen voor “kerstballen” die toch niet zo gepast zijn voor de katholieke feestdag.

nadb

De 74-jarige grootmoeder was naar de winkel gegaan om een zestal extra kerstballen te kopen. Daar had ze gekozen voor paarse decoratie met glitters.

Maar ze had niet gezien dat haar “kerstballen” eigenlijk paarse G-strings waren die verpakt zaten in een plastic bal. Onwetend had ze dus haar kerstboom versierd met pikante lingerie.

© Twitter

Pas toen haar 21-jarige kleindochter Alex Bermingham op bezoek kwam, kwam het foutje aan het licht. Zij vond het voorval zo grappig dat ze Twitter liet meegenieten. “Mijn 74-jarige grootmoeder heeft kerstballen gekocht, maar eigenlijk zijn het lavendelkleurige G-strings”, schreef ze bij een aantal foto’s. “Ik wens iedereen alvast een kinky kerstfeest!”

De grootmoeder kon gelukkig zelf lachen met haar vergissing. “De man in die winkel moet nogal gelachen hebben toen ik met zes zulke exemplaren aan de kassa stond”, zei ze.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer