© Photo News

Julien Bernard en Kiel Reijnen verlengen bij Trek-Segafredo

De Fransman Julien Bernard en de Amerikaan Kiel Reijnen zullen ook in 2018 en 2019 het shirt van Trek-Segafredo dragen. Beide renners zetten bij het Amerikaanse WorldTourteam hun handtekening onder een contractverlenging van twee seizoenen, zo is woensdag bekendgemaakt.

Bernard (25) is bezig aan zijn tweede profseizoen in dienst van Trek. Het klimtalent rijdt momenteel met de Vuelta zijn tweede grote ronde van het jaar, na de Giro. “Ik wil blijven verbeteren en alles geven voor het team. De komende jaren hoop ik ook uit te groeien tot een winnaar”, zegt de Fransman. “Een ander doel is, uiteraard, deelnemen aan de Tour de France. Na de Giro en de Vuelta zou ik niets liever willen dan te kunnen starten in de grote ronde van mijn land.”

Reijnen (31) is een allrounder die niet traag is aan de meet. “Hij speelt een belangrijke rol in onze leadout-trein, maar kan ook sprints winnen in een klein groepje. Dat heeft hij vorig jaar getoond in de Ronde van Utah (waarin hij een rit won)”, aldus ploegmanager Luca Guercilena.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer