© RR

© RR

© RR

1 / 3
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Milo controleert dragen van fluovestjes in Sint-Victor

De basisschool Sint-Victor in Turnhout kreeg maandagochtend de fluo-inspecteur Milo over de vloer. De mascotte kwam controleren of de leerlingen en leraren al dan niet hun fluovestjes droegen.

Bart Van den Langenbergh

Voor de leerlingen en leraren van de basisschool Sint-Victor op de Kasteeldreef in Turnhout is het verplicht om tijdens de donkere maanden november, december, januari en februari een fluohesje te dragen. De school vraagt aan de ouders ook om dezelfde inspanning te leveren. Mascotte Milo kwam maandagochtend als fluo-inspecteur controleren of iedereen al dan niet een fluovestje droeg.

"Op enkele leerlingen na droegen ze allemaal hun fluohesje", vertelt Philippe Ceulemans van de werkgroep Verkeer van Sint-Victor. "Ook de leerkrachten en ouders werden door Milo streng gecontroleerd. De meeste leerkrachten droegen voorbeeldig hun hesje maar hier en daar was er toch iemand het vergeten. Bij de ouders is er nog veel werk aan de winkel want daar waren er maar enkelen die een hesje droegen."

Milo zal deze week nog enkele keren terugkomen naar de school om te zien of er beterschap is. Ook de kleuters gaan nog bezoek van Milo krijgen zowel in de hoofdschool van Sint-Victor als in de twee wijkafdelingen. Milo en de werkgroep Verkeer van de school hopen dat iedereen tegen het einde van de week zeker een hesje draagt zodat iedereen goed zichtbaar is in het verkeer.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER