Kaarten Jochem Myjer razendsnel uitverkocht

Foto: ANP

De 50.000 kaarten voor de shows van Jochem Myjer in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam waren zaterdag binnen enkele uren uitverkocht. De 36 aanvullende shows op de populaire tournee Adem in, Adem uit beginnen volgend jaar.

Voor Myjer is het een mijlpaal: nog nooit heeft hij zo lang opeenvolgend gespeeld in Carré, een beslissing die hij nam om zo veel mogelijk mensen de kans te geven om een show te bezoeken. Manager Robert-Jan Veen: ,,Dit heeft alle verwachtingen overtroffen”.

Op sociale media was er veel ophef over de lange wachtrij en de snelheid waarmee zo’n grote hoeveelheid kaarten was uitverkocht. Volgens Veen lag het niet aan het systeem, maar aan de gigantische vraag naar kaarten. Volgens hem waren er om 10 uur 55.000 mensen ingelogd om de 50.000 kaarten te bemachtigen. ,,In drie uur tijd waren al die 50.000 kaarten op”, vertelt Veen.

Wie er deze keer niet bij kan zijn, kan blijven hopen. Volgens Veen is Myjer in gesprek met Carré om nog meer shows te spelen. Dat gebeurt niet op korte termijn, door de volle agenda van Carré, maar de mogelijkheid is er.