Kom niet meer naar de stad, het is te druk, zegt gemeente Utrecht

Nieuws
De gemeente Utrecht roept mensen op om niet meer naar de stad te komen. "Het is te druk op meerdere evenementen en routes in onze binnenstad. Toegang tot de pleinen is niet meer mogelijk. Kom daarom niet meer naar de stad!", zo staat in een oproep op sociale media.
anp
vrijdag 26 april 2024 om 22:32
Afbeelding
beeld anp

In de stad was het al vroeg druk door de vrijmarkt die aan het begin van de avond startte. Daar is het rond 22.30 uur gezellig druk, maar niet te druk, ziet een ANP-verslaggever die ter plaatse is. De Neude was eerder vrijdagavond al vol. Op verschillende plekken in de stad zijn evenementen en optredens, die duren tot 01.00 uur.

Mail de redactie
Mail de redactie
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.
Afbeelding

VS onderbraken levering munitie aan Israël om 'zorgen' over Rafah

De Verenigde Staten hebben vorige week een levering van munitie stopgezet omdat Israël niet tegemoet was gekomen aan de Amerikaanse 'zorgen' over Israëlische plannen voor een grondoffensief in de zuidelijke stad Rafah in Gaza. Dat zei een hoge Amerikaanse functionaris dinsdag.

Afbeelding

Uitspraak in grote sextortionzaak met tientallen slachtoffers

De rechtbank in Breda doet woensdag uitspraak in de zaak tegen Gianni de W. (25) uit Etten-Leur, die verdacht wordt van het online misbruiken van dertig veelal minderjarige slachtoffers. Die stuurden hem grote aantallen naaktfoto's en expliciete seksvideo's.

Afbeelding

Joost Klein begint aan cruciale repetities in Malmö

Na bijna anderhalve week in Malmö breken de dagen van de waarheid aan voor Joost Klein op het Eurovisie Songfestival. Voordat donderdagavond de tweede halve finale op het programma staat, moet de Nederlander eerst nog drie generale repetities doorlopen.

Afbeelding

Hinder op wegen Rotterdam door werk tijdens hemelvaartsweekend

In het lange hemelvaartsweekend moeten weggebruikers rekening houden met hinder en vertraging op meerdere wegen rond Rotterdam. Weggebruikers kunnen in deze periode geen gebruikmaken van een deel van snelweg A16 bij Rotterdam.

Afbeelding

Kans op drukke avondspits door lang hemelvaartsweekend

De ANWB houdt rekening met een drukke avondspits vanwege de start van een lang hemelvaartsweekend. Vorig jaar stond er ruim 1000 kilometer file aan de vooravond van Hemelvaart. Zo druk zal het woensdag niet worden, verwacht de ANWB, omdat veel mensen al de meivakantie vieren.

Afbeelding

Hof beslist over onder meer vervolg hoger beroep Marengo

Het gerechtshof Amsterdam beslist woensdag over de verzoeken van advocaten in het liquidatieproces Marengo. Deze verzoeken zijn vorige maand gedaan, tijdens de allereerste zittingen in het hoger beroep van de omvangrijke strafzaak.