Beyoncé is één en al post-baby glamour (en haar jurk is niet eens zo duur)

De Amerikaanse zangeres Beyoncé is in juni bevallen van haar tweeling Rumi en Sir Carter en ziet er na tien weken alweer piekfijn uit. Haar zwangerschapskilo’s zijn nergens meer te bespeuren en pronkt opnieuw in sexy outfits op Instagram.

vwh

Tijdens haar zwangerschap droeg Queen B in de tribune van een basketbalwedstrijd een gebloemde Gucci-kimono van 21,945 dollar (omgerekend 18.650 euro), maar de ster bewijst dat ze ook tevreden kan zijn met veel minder dure mode.

In haar meest recente filmpje op Instagram is ze haar glamoureuze zelf in een rode off-shoulder jurk van het Londense merk House of CB. Die kost 156 euro, een koopje voor Beyoncé. De ‘Formation’-ster neemt verschillende poses aan om zichzelf en de jurk te tonen op de tonen van Prince zijn versie van ‘Kiss’.

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

De zeer strakke jurk beklemtoont het lichaam van de zangeres, dat er iets meer dan twee maanden na haar bevalling weer afgetraind uitziet. Voor de fashionista’s: ze combineerde de creatie met sandaaltjes van Saint Laurent, een groene fluwelen cape van het Frans-Algerijnse Bouguessa, een blauw tasje van het Italiaanse label Chiara Boni en heel veel bling.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen