Karen Damen.
Volledig scherm
PREMIUM
Karen Damen. © Jan Aelberts

Karen Damen reageert op kritiek: "Ik ben altijd verwend geweest. En nu plots dit"

CelebritiesVoor wie het zou zijn ontgaan: Karen heeft een plaat gemaakt en die ligt nu in de winkel. Of Karen ook een góede plaat gemaakt heeft, ontdekt u weldra, maar met haar jeugddroom onder de arm wil ze het vuurpeloton recht in de ogen kijken. "Ik weet dat ik niet de beste zangeres ben en dat er een pak mensen klaarstaan om me af te maken. Maar ik heb tenminste geen autotune gebruikt."

5 reacties

  • Patrick Van Bogaert

    6 jaar geleden
    Karen Damen is intussen 20 jaar een topper in Vlaanderen en Nederland en blijft steeds zichzelf en haar album gaan we binnenkort in huis halen. Een ander spoor en Hoge bomen zijn alvast topnummers.
  • Raoul Rouma

    6 jaar geleden
    Ik denk dat NU wel iedereen weet dat ze een plaatje gemaakt heeft en dat ze binnenkort gaat optreden in de Lotto Arena, hall of fame! Met dank aan alle media, gratis kan dus!
  • Patrick morel

    6 jaar geleden
    Verwend, wereldvreemd, noem het hoe je wil. Het komt veel voor in de politiek en bij zij die op TV komen. Jij hebt wel een groot voordeel, je ziet het nu in, de meesten blijven wereldvreemd en blijven zich verwend gedragen.
  • Johan commère

    6 jaar geleden
    Hoeveel reclame gaat ze nu krijgen in de media ??? Het is al elke dag geweest de laatste weken !
  • Johan commère

    6 jaar geleden
    Gaat dat hier nu echt alle dagen blijven gaan over die geit ? Iedereen is het zo beu als koude pap , en ze blijft in alle media maar gratis reclame krijgen dag na dag ! Nu gaat ze zelf al tevreden zijn als ze 100 platen verkoopt !!!! Jawadde !!!!!