© USA TODAY Sports

Houston heeft ticket voor play-offs beet

Houston heeft zich verzekerd van een plaats in de play-offs van de NBA. De Rockets kwalificeerden zich door, onder aanvoering van James Harden (28 ptn), met 90-113 te winnen in New Orleans.

Houston staat met 47 zeges in 74 wedstrijden derde in de Western Conference, achter kampioen Golden State, dat met 121-114 won van Detroit, en Denver. De Nuggets verloren zondagavond kansloos met 124-88 bij Indiana en speelden daardoor hun eerste plaats kwijt aan de Warriors. Bojan Bogdanovic was dé man bij de Pacers. Hij maakte 35 punten.

Indiana verstevigde zijn vierde plaats in de Eastern Conference. Het team is net als leider Milwaukee, Toronto en Philadelphia al zeker van de play-offs. Milwaukee klopte Cleveland met 127-105. Giannis Antetokounmpo maakte 26 punten en pakte 10 rebounds. Toronto verloor, ondanks een sterke Kawhi Leonard (28 ptn, 9 rbs), met 114-115 van Charlotte. Jeremy Lamb scoorde in de buzzer de beslissende driepunter voor de Hornets, die als tiende in de Eastern Conference nog kans maken op de play-offs.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer