Matthias Schoenaerts op date met twee Victoria’s Secret Angels

Acteur Matthias Schoenaerts (41) is momenteel druk in de weer om zijn nieuwe film The mustang te promoten in de Verenigde Staten. Maar, af en toe maakt hij ook tijd voor ontspanning. In een filmpje op Instagram is te zien dat hij die ontspanning neemt met twee modellen van Victoria’s Secret.

nadb

De acteur plaatste dit weekend een filmpje op sociale media waarop hij samen met Cindy Bruna (24) en Kelly Gale (23) te zien is, beiden modellen van het Amerikaanse lingeriemerk Victoria’s Secret.

© AP

© AP

Voor de Antwerpse acteur was het een moment van ontspanning tussen het promoten van zijn nieuwe Hollywoodfilm The mustang door. De eerste reacties op die film zijn alvast lovend. In de Verenigde Staten krijgt onze landgenoot niets dan mooie woorden voor zijn acteerprestatie. De film wordt bovendien nu al getipt voor de Oscars van volgend jaar.

In The mustang speelt Schoenaerts een gewelddadige gevangene die de opdracht krijgt om een wilde mustang te temmen. Doorheen de film smeedt zijn personage een innige band met het dier. En die vertolking wordt gesmaakt. Amerikaanse critici noemen Schoenaerts’ prestatie “intens, onvergetelijk en hartverscheurend”.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen