Selfies maken? Dat vindt Kim Kardashian passé

© Instagram

© Shutterstock

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

De Amerikaanse realityster en selfiekoningin Kim Kardashian, die zelfs een boek aan kiekjes van zichzelf heeft gewijd, heeft een opvallende uitspraak gedaan op Twitter. “Selfies zijn een hype van een paar jaar geleden”, klonk het.

vwh

Tijdens een spelletje ‘Would You Rather’, waarbij iemand uit twee lievelingsbezigheiden een ultieme favoriet moet kiezen, vroeg Khloe Kardashian aan haar zus of ze eerder Snapchat of selfies voor altijd achterwege zou laten.

“Ik zou liever nooit meer een selfie kunnen posten. Ik weet het niet zeker, maar het voelt alsof selfies al een paar jaar passé zijn”, zei ze in een videofragment op de officiële Twitteraccount van ‘Keeping Up With The Kardashians’. Jawel, een uitspraak van Kim Kardashian die veel van haar fans niet hadden zien aankomen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

En als de moeder van alle selfies Kim Kardashian het aanvoelt, dan moet er toch waarheid in zitten, niet? Dat klopt. Uit statistieken van Google Trends blijkt dat mensen in 2012 opvallend meer naar de term begonnen te zoeken. Hun zoekacties bereikten in 2014 een hoogtepunt en sindsdien daalt de populariteit ervan aanzienlijk.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer