© Jef Snellings

© Jef Snellings

© Jef Snellings

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Harmonie St-Isidorus Rijkhoven brengt eigen cd uit

Op zondag 15 oktober organiseerde de vzw Kon. Harmonie St-Isidorus uit Rijkhoven een gratis aperitiefconcert met als hoofddoel de voorstelling van hun eigen professionele cd.

Jef Snellings

Na maanden intensieve repetities, twee dagen van opnames in Genoelselderen en uren finetuning van de opnamens door John Vandecaetsbeeck samen met Subterra Recording studio (ook uit Rijkhoven), rolde eind september een fantastische cd van de pers. Volgens Sabam zelfs de eerste cd die in eigen productie en arrangement door een harmonie in Vlaanderen werd uitgegeven.

En het resultaat mag er zijn. Het is een project om terecht fier op te zijn. Op 15 oktober werd de cd uiteindelijk voorgesteld aan het publiek tijdens een gratis aperitiefconcert. De aanwezigen konden gelijktijdig live genieten van de muziek die terug te vinden is op de CD. Voorzitter Etienne Thijs gaf trots tekst en uitleg, waarna ook de burgemeester en schepenen hun waardering ten berde brachten. Het publiek kon ondertussen ook genieten van een heerlijk glaasje bubbels.

De harmonie St Isidorus houdt van uitdagingen en tracht zijn muzikanten telkens opnieuw te stimuleren om het beste van zich zelf te geven, wat ook hier weer is gelukt. Het bewijs: ze zijn nog maar net klaar met dit project en het volgende ligt al in de eindspurt. Wie wil kan hier nog van mee genieten. 'Rock me Isidorus' op 23 december in CC de Kimpel te Bilzen samen met Domino.

Alle info vindt u terug op www.harmonierijkhoven.be. of de facebookpagina

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer