© Jan Vandeberg

U7-2 van FC Maasland in de kijker

Deze week stellen wij u de U7-2 van Jo Craeghs en Dries Schoofs voor. Zij speelden tegen Eendracht Louwel. Spelertjes zijn : Robbe, Seppe, Lucca, Ante, Moussa, Kellen, Jona, Lars en Loucas

Jan Vandeberg

Sinds dit seizoen spelen de U7 wedstrijdjes drie tegen drie op twee veldjes naast elkaar.Dat betekent in totaal 16 wedstrijdjes van 5 minuten. De drietallen worden begeleid door Dries en Jo. Onder een stralende zon gingen de wedstrijdjes zaterdagvoormiddag van start! Met veel enthousiasme gingen de jongens er tegenaan. Er werd aan de lopende band gescoord. Af en toe mocht de tegenploeg ook eens scoren. Super goed jullie best gedaan!Om de 5 minuten wordt er gewisseld van veld zodat ze ook tegen andere voetballertjes spelen.Dit seizoen hebben we keepers bij de vleet, ze zouden allemaal in het doel willen staan! Dus stellen we een beurtregeling op. Het is de bedoeling dat de doelman ook meevoetbalt tijdens de wedstrijdjes en niet in zijn doeltje blijft staan.De penalty’s en het treintje horen er ook bij nadat alle wedstrijdjes waren gespeeld.Als afsluiter van de fijne voormiddag aten we samen gezellig broodjes en zelfgebakken koek in de kantine.Fijn dat de mama’s en papa’s ook vol enthousiasme mee helpen. Op naar de volgende wedstrijd!