www.wespennest.vlaanderen
Volledig scherm
© www.wespennest.vlaanderen

Hulpverleners lanceren www.wespennest.vlaanderen om 112 te ontlasten

Zit je in de zomer met een wespenplaag en je weet niet de brandweer te bereiken? Dan kan je vanaf nu terecht op www.wespennest.vlaanderen.

1 reactie

  • Theo Van Hoof

    6 jaar geleden
    Waarom een heksenjacht op een wesp organiseren. Heel nuttige beestjes. Tot in augustus laten ze iedereen met rust. Het zijn hoogst noodzakelijke opruimers van dierlijke resten.
  1. RECONSTRUCTIE. Kimberly riep nog om hulp op het balkon, daarna stak ze haar vriend Sam (33) dood met een keukenmes
    PREMIUM

    RECONSTRUC­TIE. Kimberly riep nog om hulp op het balkon, daarna stak ze haar vriend Sam (33) dood met een keukenmes

    Ze zag geen uitweg meer. Na de zoveelste mishandeling die Kimberly L. (32) onderging tijdens een discussie, sloeg de vrouw woensdagnacht genadeloos toe. Met een keukenmes stak ze in het been en in de rug van haar partner Sam De Pourck (33), die levenloos op de grond bleef liggen. In paniek belde ze naar een vriend: ‘Wat moet ik nu doen?’. Een reconstructie van een fatale ruzie, die nét niet vermeden werd.
    Gent
  2. Brengt boze buurman paardenevents in Waregem in gedrang? "Als het aan ons ligt, worden alle wedstrijden met elektronische muziek hier afgeblazen”
    PREMIUM

    Brengt boze buurman paardene­vents in Waregem in gedrang? "Als het aan ons ligt, worden alle wedstrij­den met elektroni­sche muziek hier afgeblazen”

    Het conflict tussen een buurman en Sport Vlaanderen over evenementen op de terreinen in Waregem escaleert. Vorig jaar dwong de buurman met succes de annulering van jumpingwedstrijden af wegens geluidsoverlast. Dit weekend staat een dressuurwedstrijd gepland, terwijl de vergunning eigenlijk nog ontbreekt. Volgens zijn advocate Griet Cnudde zijn de activiteiten storend en illegaal. “Maar telkens onze aanvraag wordt goedgekeurd, tekent dezelfde buurman beroep aan...”, klinkt het bij Sport Vlaanderen.
    Waregem