Gewonde door ongeluk op A59, weg dicht bij Waalwijk

Nieuws
anp
zaterdag 20 april 2024 om 10:16
Afbeelding
beeld anp

Door een ongeluk op de A59 ter hoogte van Waalwijk is zaterdagochtend iemand gewond geraakt. Het gaat om de bestuurder van een van de twee betrokken auto’s, laat een woordvoerder van de politie weten. Door het ongeval is de snelweg richting Den Bosch dicht tussen Waalwijk en Waalwijk-Centrum. Rijkswaterstaat verwacht de weg rond 13.00 uur weer te kunnen vrijgeven.

Het ongeluk gebeurde rond 06.30 uur. De politie onderzoekt wat er precies is gebeurd. Over de aard van de verwondingen van de bestuurder kon de woordvoerder niets zeggen. Ook is onduidelijk hoe de andere betrokkenen eraan toe zijn.

Mail de redactie
Mail de redactie
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.
Afbeelding

Moskeeën vragen Halsema om Gaza te benoemen in toespraak op 4 mei

Meer dan tweehonderd moskeeën, verenigd in het regionale samenwerkingsverband K7, doen een oproep aan de Amsterdamse burgemeester Femke Halsema om in haar toespraak op de Dam op 4 mei het geweld in Gaza te benoemen.

Afbeelding

2000 arrestaties bij pro-Palestijnse acties op universiteiten VS

Meer dan 2000 mensen zijn aangehouden bij pro-Palestijnse demonstraties op universiteiten in de Verenigde Staten. De arrestaties vonden plaats op meer dan veertig campussen in zeker 25 verschillende staten, melden CNN, NBC en andere Amerikaanse media op basis van eigen tellingen.

Afbeelding

VVD en BBB niet bezorgd over beknotting persvrijheid

VVD en BBB maken zich geen zorgen over beknotting van de persvrijheid, ook niet als PVV in een nieuw kabinet komt. "We hebben voldoende vertrouwen in de democratie en de rechtstaat dat het niet zo ver komt", zegt BBB-Kamerlid Henk Vermeer.

Afbeelding

Man (26) vast om miljoenenoplichting via cryptoplatform

In een onderzoek naar grootschalige oplichting via het gokplatform Zkasino is een 26-jarige man opgepakt. Dat meldt de FIOD, de opsporingsdienst van de Belastingdienst.

Afbeelding

Google vraagt rechter om appwinkel niet te hard aan te pakken

Google heeft de rechtbank in de Amerikaanse stad San Francisco gevraagd om geen ingrijpende veranderingen op te leggen aan de appwinkel Google Play.

Afbeelding

Turkije eist ook wapenstilstand voor hervatting handel Israël

Turkije stelt ook een permanente wapenstilstand in de Gazastrook als voorwaarde voor het hervatten van de handel met Israël, meldt handelsminister Ömer Bolat.