© BELGA

Opgelet: komend weekend kan je 24 uur lang geen Velo gebruiken

Velo Antwerpen vernieuwt komend weekend haar software. Daardoor kunnen gebruikers tussen vrijdag 23 uur en zaterdag 23 uur geen deelfiets uitlenen.

JaTi

Tijdens die 24 uur gaan technici van Velo Antwerpen de baan op om alle stations van nieuwe technologie te voorzien. Achter de schermen zal een team erop toezien dat alle aanpassingen vlot verlopen. “Na alle aanpassingen is de klantensoftware gemoderniseerd en biedt ze meer mogelijkheden zoals betere communicatie naar gebruikers en extra gebruiksvriendelijke functionaliteiten in de Velo-applicatie en op de Velo-website”, zegt schepen voor mobiliteit Koen Kennis.

Gebruikers zullen vanaf vrijdag 25 augustus om 23 uur tot zaterdag 26 augustus om 23 uur geen fiets kunnen nemen aan een Velo-station. Tot vrijdag 25 augustus om 23.30 uur kunnen de uitgeleende fietsen wel nog worden teruggeplaatst. Daarna registreren de stations de terugplaatsing niet meer en moeten gebruikers het contactcentrum van Velo (03 206 50 30) bellen als ze toch een fiets willen terugplaatsen.

Meer informatie vindt u hier.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER