Oscar Willems
Volledig scherm
Oscar Willems

IN BEELD. Het gaat er opnieuw heftig aan toe tijdens 'Boxing Stars', veel bloedneuzen en een arm uit de kom

TVDe eerste opnames van 'Boxing Stars' zijn achter de rug. De acht duo's namen het tegen elkaar op en gaven zich niét snel gewonnen, zo blijkt ook uit hun verwondingen.

2 reacties

  • paul desmedt

    6 jaar geleden
    Waar zijde mee bezig, goe dat er zoiets bestaat als een zapperke
  • Alain Puissant

    6 jaar geleden
    Marginaal, triest, boksen is geen sport, mekaar pijn doen en verwonden, bah degoutant.
  1. Martijn uit ‘Boer zkt vrouw’: “Ik heb liever een vrouw die er puur natuur uitziet in plaats van een Barbie”
    PREMIUM
    TV

    Martijn uit ‘Boer zkt vrouw’: “Ik heb liever een vrouw die er puur natuur uitziet in plaats van een Barbie”

    Na maanden in spanning afwachten stond melkveeboer Martijn (36) uit Bree te popelen om zijn briefschrijfsters eindelijk te leren kennen. In de vorige aflevering van het VTM-programma ‘Boer zkt vrouw’ zagen we dat drie dames zijn interesse wisten te wekken: Lisanne, Chrissy en Lynnsie. “Eerlijk gezegd twijfelde ik erover om nog één meisje extra op de boerderij te laten logeren”, vertelt hij in een interview met ‘TV Familie’. “Maar dat zou waarschijnlijk te veel zijn geweest om de aandacht te verdelen.” Een gesprek over daten als dertiger, emotionele bagage en hoe de maatschappij kijkt naar landbouwers.
  2. ▶Gillles De Coster ongeremd open over het nieuwe seizoen van ‘De Mol’: “Het geheim om De Mol te overleven? Voortdurend goede koffie drinken!”
    HLN Mediawatchers
    1

    ▶Gillles De Coster ongeremd open over het nieuwe seizoen van ‘De Mol’: “Het geheim om De Mol te overleven? Voortdu­rend goede koffie drin­ken!”

    Exact 352.378 Vlamingen hebben tussen zondagavond en donderdagochtend al gekeken naar de voorstelling van de 10 kandidaten voor het nieuwe seizoen van ‘De Mol’. Dat zijn de échte superfans. Zondag start de reeks en allicht haken dan zo’n miljoen extra kijkers aan. En dat zorgt voor spanning, zeker bij gastheer Gilles De Coster, die in de HLN-podcast de ‘HLN-Mediawatchers’ al even in zijn ziel laat kijken.