Het leven in de ‘suburbs’ is volmaakt! Of gaat er meer schuil achter de façade?

Film
Een zoon sterft. Een moeder rouwt. En haar buurvrouw en vriendin worstelt met paranoia. Is er wraak op komst omdat zij de dood niet wist te voorkomen?
Mothers’ Instinct
genre:
  • Drama
  • Thriller
aanbieder:
  • In de bioscoop
Jaap-Harm de Jong
woensdag 8 mei 2024 om 18:02
Met voortreffelijke actrices in de hoofdrol weet Mothers’ Instinct lange tijd een goede indruk achter te laten.
Met voortreffelijke actrices in de hoofdrol weet Mothers’ Instinct lange tijd een goede indruk achter te laten. beeld the searchers

De toon is gezet als Alice (Jessica Chastain) het huis van haar buurvrouw Celine (Anne Hathaway) binnengaat, de gordijnen sluit en een groot mes uit de keukenla haalt. Ook als de aanleiding onschuldig blijkt: een surpriseparty voor Celines verjaardag. De gordijnen dicht om de gasten in de tuin aan het zicht te onttrekken, het mes klaar om de taart aan te snijden. Je weet direct: in deze film is niks wat het lijkt.

Er komen al snel scheuren in het perfecte plaatje van geluk in de voorstad. Celines zoon Max sterft na een val van het balkon. Alice zag het gevaar, maar kon de rampspoed niet voorkomen. Er kruipt iets duisters in de onderlinge verhoudingen. Neemt Celine Alice de dood van haar zoon kwalijk? Zou het kunnen dat ze zich voor het ha..