Direct naar artikelinhoud
Podcast Branie

Centen en talenten: Branie kijkt naar Ajax’ nieuwe seizoen

Het rampseizoen is ten einde. In de laatste Branie van het seizoen hebben we het, behalve over Vitesse - Ajax (2-2), ook over de aandeelhoudersvergadering van dinsdag én over de talenten voor volgend seizoen.

Video wordt geladen...

Aan de belabberde wedstrijd waarmee Ajax in stijl het seizoen afsloot, wil presentator Menno Pot niet te veel woorden vuilmaken. “Ik denk dat we Jordan Henderson voor het laatst in Ajaxshirt hebben gezien,” zegt Paroolverslaggever Jop van Kempen.

Met zijn collega Bas Soetenhorst vertelt Van Kempen over de laatste oprisping van de bestuurscrisis die dit seizoen kenmerkt: de aandeelhoudersvergadering van dinsdag. Valt daar vuurwerk te verwachten? En hoe staat Ajax er financieel precies voor?

Een delegatie van Ajax Showtime, Bademba Barrie en Wessel Kroon, belicht tot slot zes jonge Ajacieden die volgend seizoen een rol (of bijrolletje) toebedeeld zouden kunnen krijgen bij Ajax 1.

De laatste Branie van het seizoen is een feestelijke, want Dick Sintenie is op bezoek. De Ajaxverslaggever van Het Parool revalideert na een hersenbloeding, maar voelt zich goed genoeg om even langs te komen in Branie.

En zo begint de zomerstop. Branie is er weer op de maandag vóór Ajax’ eerste Europese kwalificatiewedstrijd.

Branie is een podcast van Het Parool, gepresenteerd door Menno Pot. Iedere maandag om 12.00 uur is er een nieuwe aflevering. Te beluisteren via iTunes, Spotify en alle bekende podcastkanalen.

Luister ook naar eerdere afleveringen van Branie

Video wordt geladen...

Luister ook naar eerdere afleveringen van Branie
Beeld Moker Ontwerp