Belgische tenniscoach loodst zijn pupil naar succes met fenomenale speech

De Belgische coach Philippe Dehaes loodste zijn pupil Daria Kasatkina (WTA 24) naar de kwartfinales van WTA-toernooi in Dubai met een ongelofelijke speech. De 20-jarige Russin verloor in de achtste finales de eerste set en keek ook in de tweede set tegen een break achterstand aan. Coach Dehaes sleurde Kasatkina door haar dipje met een fenomenale peptalk.

vva

Daria Kasatkina (WTA 24) staat in de kwartfinales in Dubai dankzij haar Belgische coach Philippe Dehaes. De Belg wou zich niet gewonnen geven en gaf zijn pupil een stevige peptalk op het terrein. De Russin stond op dat moment een set en een break in de tweede set achter tegen de Britse Johanna Konta.

Met de woorden “Je bent er zo dicht bij” en “Verlies je focus niet. Het is mooi weer, er is veel volk. Laten we nog twee uur blijven! Als je erin gelooft, kan het, mijn kampioen.” pepte hij Kasatkina op. Daarop maakte het 20-jarige talent de break ongedaan en won ze uiteindelijk ook de match.

In de kwartfinale neemt Kasatkina het op tegen haar landgenote Elena Vesnina (WTA 23).

Lees ook: https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20171019_03141548

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen