Liverpool bereikt mondeling akkoord met Feyenoord voor trainer Arne Slot

Arne Slot.© Getty Images

Arne Slot (45) heeft zijn droomtransfer als trainer te pakken. De Nederlandse coach verlaat na drie seizoenen, waarin hij met Feyenoord kampioen werd en de beker won, via de voordeur de Rotterdamse Kuip om op korte termijn Jürgen Klopp op te volgen bij Liverpool.

Bron: De Telegraaf

Tegelijkertijd heeft Feyenoord zijn hoofdprijs te pakken. De Rotterdammers hebben een hard spel gespeeld met de leiding van Liverpool en hebben geweigerd om Slot voor negen miljoen euro te laten vertrekken. Feyenoord krijgt miljoenen meer, maar communiceert in dit stadium niet waar het bedrag uiteindelijk op uitkomt.

Dat heeft alles te maken met het feit dat beide partijen de details van de transfer van Slot naar Anfield nog moeten uitwerken. Er is alleen een mondeling akkoord bereikt over de ruwe voorwaarden. Omdat er tal van extra’s worden ingevuld bij de deal, zal het nog even duren voordat er handtekeningen op papier staan.

Maar zeker is al dat het een absoluut recordbedrag wordt dat wordt betaald voor een Nederlandse trainer. Afhankelijk van de uitwerking van tal van zaken in het vervolg van de besprekingen met Liverpool gaat het Feyenoord tussen de 13,5 en 15 miljoen euro opleveren.

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen