© rdr

Peren voor bakkemoezevlaai

Bakkerij Knapen uit Bocholt pikte na 20 jaar weer de eigenste bakkemoezevlaai op. “Een oud recept dat onze bakkerij al sinds 1889 gebruikt. Op vraag van onze klanten en ook van Jeroen Meus werd in 2014 deze vlaai met gedroogde peren nog eens gebakken. Een succes, want onze klanten blijven de bakkemoezevlaai bestellen”, vertelt Jack.

RDr

De bakkemoezevlaai van bakker Jack Knapen is dus een groot succes. Het is ook daarom dat hij op zoek is naar extra peren. En om verspilling tegen te gaan. Vroeger gebruikte men hiervoor vooral de ‘Bergamotperen’. Geen echte zoete peer, maar wel perfect om blijkbaar bakkemoeze van te maken.

Wie in het najaar veel peren op overschot heeft en niet weet wat er mee te doen, geef dan zeker een seintje aan bakker Knapen.

Meer info: info@bakkerij-knapen.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer