Instagram niels_destadsbader
Volledig scherm
© Instagram niels_destadsbader

Lijfwacht Neymar haalt hand van Niels Destadsbader weg tijdens selfie

VideoGisteren speelde Anderlecht zijn derde groepswedstrijd in de Champions League tegen topper Paris Saint-Germain. Niels Destadsbader volgde de wedstrijd op de voet. Hij zorgde langs de zijlijn voor een uitgebreide wedstrijdanalyse samen met Tom Coninx, maar daar bleef het niet bij.

  1. Stakingen tot morgenochtend in gevangenissen na mislukt overleg met minister: “Van Tigchelt heeft alle bruggen opgeblazen”
    UPDATE
    9

    Stakingen tot morgenoch­tend in gevangenis­sen na mislukt overleg met minister: “Van Tigchelt heeft alle bruggen opgeblazen”

    In de gevangenis van Antwerpen en tien andere penitentiaire instellingen in Vlaanderen en Brussel zijn nog tot vrijdagochtend 6 uur spontane stakingen aan de gang. Die begonnen vanochtend uit onvrede over het feit dat minister van Justitie Paul Van Tigchelt (Open Vld) het opnieuw over de minimale dienstverlening wilde hebben. Al zeker in Antwerpen, maar ook in de meeste andere gevangenissen kan de wandeling en het bezoek niet doorgaan, zegt federaal secretaris Eddy De Smedt van de liberale vakbond VSOA.
  2. Josué (16) verloor beide onderbenen na verzwikte enkel: “Natuurlijk kijken mensen, maar dat vind ik niet erg. Ik zou ook kijken”
    PREMIUM
    18

    Josué (16) verloor beide onderbenen na verzwikte enkel: “Natuurlijk kijken mensen, maar dat vind ik niet erg. Ik zou ook kijken”

    “Ik ben héél boos geweest. Op iedereen.” Josué Makonko Nitumfuide ziet eruit als elke 16-jarige en stapt met dezelfde flair door het leven. Ambitie heeft hij ook, want hij wil op een dag met een Olympische medaille rond de nek op het podium staan - de 100 en de 400 meter sprint zijn z'n specialiteit. Maar wanneer hij zijn brede skatebroek optrekt, zie je waarom hij zo boos is geweest: vier jaar geleden verzwikte hij zijn enkel en toen begon de rampspoed die eindigde met twee geamputeerde onderbenen.
    Aalst